Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Ruohonjuuri Podcast

Iloa ja elinvoimaa!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 10 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 19.5.2017.

Magnesiumin eri muotojen erot | Haastattelussa Puhdistamon tuotekehityspäällikkö Markus Lundström

Julkaistu 14.4.2021

Magnesium on yksi tärkeimmistä mineraaleista ihmisen aineenvaihdunnan ja hermoston kannalta. Lista magnesiumin hyödyistä on loputon ja tässä jaksossa keskustellaan niistä lisää Puhdistamon tuotekehityspäällikön Markus Lundströmin kanssa.

Piikkimatto - Kokonaisvaltaista hyvinvointia | Haastattelussa Anna Convertino

Julkaistu 22.6.2020

Piikkimatto on varsin edullinen tapa kohentaa oloaan monipuolisesti. Mitkä sitten ovat piikkimaton terveyshyödyt ja mihin ne perustuvat? Tässä jaksossa perehdytään piikkimaton ja piikkityynyn hyötyihin niiden salat tuntevan Anna Convertinon avulla.

Zuii Itseruskettavat: Turvallinen rusketus käden käänteessä! | Haastattelussa Anna-Reetta Pitkäjärvi

Julkaistu 17.4.2020

Zuii-sarjan tuotteilla aikaansaatu rusketus on hyvän näköinen ja kauniin sävyinen. Voiteet levittyvät iholle tasaisesti eikä pelkoa ole oranssista sävystä tai voimakkaista tuoksuista. Haastateltavana tässä jaksossa Anna-Reetta Pitkäjärvi Zuii -tuotteiden kouluttaja ja esittelijä Miraz Organicilta.

Pure Is Beauty: Öljyt ovat ihonhoidon salainen ase | Haastattelussa Ilona Salomäki

Julkaistu 20.3.2020

Viitisen vuotta sitten jyllänneen ihoöljybuumin uudesta tulemisesta on taas vihiä, kun raaka-aineminimalisminkin suosion siivittämänä simppeleiden öljyjen arvostus on nyt kasvussa. Haastateltavana tässä jaksossa Naviter Cosmeticsin myyntipäällikkö Ilona Salomäki.

Minimalistista ihonhoitoa: haastattelussa Laponien perustaja Kristina Pentti

Julkaistu 3.1.2020

Ruohonjuuren asiakkaitakin jo vuoden verran ihastuttanut, kotimainen Laponie on Scandinavia on ihonhoitosarja, joka perustettu ratkaisemaan herkän ja reaktiivisen ihon haasteita. Mutta mistä sarja oikein sai alkunsa? Tässä jaksossa haastateltavana on Laponie of Scandinavian perustaja Kristina Pentti.

Ruohonjuuri podcast | Gua Sha | Haastattelussa Anna Convertino, Infinita

Julkaistu 2.8.2019

Gua sha on ylivertainen apuri kauneuden ja terveyden tukemiseen! Tuotteettoman ihonhoidon airueina suosiota niittävät nyt gua sha -hierontakivet, joiden avulla tehdään kotikonstein pieniä ihmeitä niin kasvojen, vartalon kuin päänahankin hoidon saroilla. Mutta mistä gua sha -buumissa oikein on kyse ja mitkä ovat gua sha-hieronnan hyödyt? Aiheesta tässä podcast-jaksossa keskustelevat Infinita Oy:n Anna Convertino ja Ruohonjuuren podcast-hostimme Anna Saraneva.

Ruohonjuuri podcast | Aloe vera - ekologinen ihon- ja kauneudenhoidon taituri

Julkaistu 23.4.2019

Aloe veran hyödyt ulkoisessa ja sisäisessä käytössä ovat lukuisat. Haastattelussa tuoreessa podcast-jaksossamme luonnonkosmetiikka-asiantuntija Maria Varon.

Ruohonjuuri podcast | Värjää hiukset hoitaen: Haastattelussa Tiia Tyynysniemi

Julkaistu 24.10.2018

Miten kasvipohjaiset hiusvärit eroavat perusmarkettien kemikaalikimaroista? Tämä on kysymys, joka Ruohonjuuren asiakkaita toisinaan askarruttaa. Asiantuntijana tässä podcastissa luonnonkosmetiikan moniosaaja Tiia Tyynysniemi. Haastattelu luettavissa myös Ruohonjuuren blogista: https://www.ruohonjuuri.fi/ekotietoa/kasvipohjaiset-hiusvarit-varjaa-hiukset-hoitaen/

Ruohonjuuri podcast | Miestenilta: Cardo, Beard Park

Julkaistu 23.5.2017

Ruohonjuuren miestenillassa parranleikkaamisen ohjaajana toimi alansa huippu, Beard Parkin Kardo. Tässä podcastissa Kardo jakaa parhaat partavinkit!

Ruohonjuuri podcast | Miestenilta: Janne Uggeldahl, Bearded Villains

Julkaistu 19.5.2017

Ruohonjuuren huippusuositussa miestenillassa partabalsamin valmistusta ohjasi ja vinkkejä parran sekä viiksien hoitoon antoi Bearded Villainsin Janne Uggeldahl. Tässä podcastissa Janne kertoo kuulijoille parhaat partavinkit!

Takaisin podcastien listaan