Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Menestyksen Määritelmä Podcast

Kotimainen, innostava bisnes podcast ihmisille, jotka haluavat saavuttaa unelmansa. Hosteina Oliver Briny ja Antero Riihimäki Uusi jakso julkaistaan aina parittoman viikon maanantaina. www.menestyksenmaaritelma.fi

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 48 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 8.1.2018.

Menestyksen Määritelmä - 48 - Teemu Malinen: Ideoista yrityksiä 1/3

Julkaistu 7.10.2019

Miten 18 yritystä perustamassa ollut sarjayrittäjä oikein päätyi yrittäjäksi? Hyppää mukaan, kun aloitamme kolmen jakson sarjamme sarjayrittäjä Teemu Malisen kanssa.

Menestyksen Määritelmä - 47 - Matias Mäenpää & EXIT 2/2

Julkaistu 23.9.2019

Mikä oli Matiaksen hullu tavoite intissä ja mitä hänellä oli bucket listillä. Kuuntele jakso ja käy kurkkaamassa Exit kirja Leap:n verkkosivuilla: https://leap.fi/exit/

Menestyksen Määritelmä - 46 - Matias Mäenpää & EXIT 1/2

Julkaistu 9.9.2019

Aloitamme The SHIFT business festivaalissa nauhoitettujen jaksojemme sarjan kaksiosaisella Matias Mäenpään haastattelulla. Matias ja hänen yhtiökumppaninsa Anssi Kiviranta julkaisivat juuri kirjan nimeltä EXIT. joka sisältää 15 inspiroivaa tarinaa Suomalaisista yrityskaupoista. Lisäksi keskustelemme halaavista isistä sekä siitä, mikä ihme on tunteellinen raha ja miksi Matias ja Anssi päättivät kirjoittaa kirjan yrityskaupoista.

Menestyksen Määritelmä - 45 - Luova Mieli 4/4

Julkaistu 26.8.2019

Viimeksi puhuimme siitä, mikä lähes antoi Oliverille paniikkikohtauksen. Tällä viikolla puhumme mm. itsensä hyväksymisestä. Hyppää mukaan, kun päätämme Luova Mieli -sarjamme.

Menestyksen Määritelmä - 44 - Luova Mieli 3/4

Julkaistu 12.8.2019

Tänään kuullaan mm. mikä auttaa Miikkaa löytämään ja tehostamaan luovuuttaan. Lisäksi Oliver paljastaa, mikä melkein ajoi hänet paniikkikohtauksen partaalle.

Menestyksen Määritelmä - 43 - Luova Mieli 2/4

Julkaistu 29.7.2019

Millainen on tuottaja & ohjaaja Miikka Lautkosken luova prosessi? Mistä ja miten hän ammentaa ideat videoiksi, joita hän tuottaa ja ohjaa? Lisäksi puhumme myös johtajuudesta ja miten sen käsite on lähtenyt meille avautumaan.

Menestyksen Määritelmä - 42 - Luova Mieli 1/4

Julkaistu 15.7.2019

Uudessa sarjassamme haastattelemme yhtä Lumo Creativen perustajista, ohjaaja & tuottaja Miikka Lautkoskea. Ensimmäisessä jaksossamme sukellamme keskustelussamme esimerkiksi Suomalaisesta rajoittavasta nöyryydestä, eri kulttuurien kommunikointi tyyleihin ja muutama sana keskustellaan sukukirouksistakin.

Menestyksen Määritelmä - 41 - The Finn 3/3

Julkaistu 1.7.2019

Hyppää mukaan, kun päättelemme kolmeosaisen sarjamme Marko "The Finn" Yrjövuoren kanssa hänen seikkailuistaan Amerikassa sekä siitä, mitä hän tekee nykyään koti Suomessa... Tänään keskustelemme mm. siitä, miten Suomen kovin fysiikkavalmentaja näkee muut oman alansa huiput.

Menestyksen Määritelmä - 40 - The Finn 2/3

Julkaistu 17.6.2019

Miten maailman huipulla pidetään pää kylmänä? Ja miten päästään NHL:ään tai NBA:han töihin? Tässä jaksossa Marko puhuu mm. siitä, miten tärkeää on verkostoitua ja oppia tuntemaan ihmisiä.

Menestyksen Määritelmä - 39 - The Finn 1/3

Julkaistu 3.6.2019

Mitä miettii mies, joka lähtee pelkän vaatekassin kanssa Amerikkaan ilman paluulippua? Marko on ollut fysiikkavalmentajana mm. Los Angeles Kings NHL joukkueessa sekä Los Angeles Lakers NBA joukkueessa. Kuuntele, kun aloitamme uuden kolme osaisen sarjan Marko “The Finn” Yrjövuoren kanssa.

Menestyksen Määritelmä - 38 - Oliver & The Voice of Finland 3/3

Julkaistu 20.5.2019

Mihin annat mielesi mennä ja millaisia ajatuksia annat sielä pyöriä? Mitä Oliver ajattelee esimerkkinä olemisesta? Esimerkiksi näistä asioista keskustelemme Oliver and The Voice of Finland -sarjan päätösjaksossa.

Menestyksen Määritelmä - 37 - Oliver & The Voice of Finland 2/3

Julkaistu 6.5.2019

Tällä kertaa puhumme mm. (jälleen) puskuriajattelusta ja sen tärkeydestä niin henkisellä puolella, kuin rahankäytössäkin. Kuuntele keskustelumme, kun jatkamme sarjaamme Oliver & The Voice of Finland.

Menestyksen Määritelmä - 36 - Oliver & The Voice of Finland 1/3

Julkaistu 22.4.2019

Mitkä ovat Oliverin päällimmäiset tuntemukset The Voice of Finland -kokemuksen jälkeen? Mitkä ovat Oliverin key takeawayt matkasta yhden Suomen suurimman televisiotuotannon kulisseihin? Entä mihin Huskyen (kyllä, niiden koirien) luontaisiin taipumuksiin Oliver voi samaistua… Kuuntele, niin tiedät!

Menestyksen Määritelmä - 35 - Koodarista Toimariksi 4/4

Julkaistu 8.4.2019

Miten omalla persoonalla löytää itselle sopivia asiakkaita, työntekijöitä ja yhteistyökumppaneita? Mitä tarkoittaa, että luottamusta ei ansaita, se menetetään? Kuuntele Koodarista Toimariksi -sarjamme neljäs ja viimeinen jakso.

Menestyksen Määritelmä - 34 - Koodarista Toimariksi 3/4

Julkaistu 25.3.2019

Miten tehdään läpinäkyvää sosiaalisen median markkinointia? Millaista on menestyksennälkäisen ihmisen riittämättömyyden tunne ja miten se käännetään polttoaineeksi, jolla saavutetaan tavoitteet?

Menestyksen Määritelmä - 33 - Koodarista Toimariksi 2/4

Julkaistu 11.3.2019

Miksi kaikki myyjät hyvät myyjät eivät ole yrittäjiä ja miksi lähipiirisi vaikuttaa mahdollisuuksiisi menestyä? Muunmuassa näistä puhumme, kun jatkamme keskusteluamme Joonas Korganin kanssa.

Menestyksen Määritelmä - 32 - Koodarista Toimariksi 1/4

Julkaistu 25.2.2019

Missä kohtaa kannattaa hypätä palkkatyöstä yrittäjäksi. Onko yrittäjyys aina alusta asti tavoite? Idention toimitusjohtaja Joonas Korgan kertoo omaa tarinaansa yrittäjyytensä alkutaipaleelta. Tänään aloitamme Joonaksen kanssa uuden 4 jakson sarjan “Koodarista Toimariksi”.

Menestyksen Määritelmä - 31 - Muuta Suunnitelmaa, Älä Unelmaa 2/2

Julkaistu 11.2.2019

Tällä viikolla jatkamme keskusteluamme muuntautumiskyvystä. Puhumme mm. siitä miten tärkeää muuntautumiskyky on huolimatta siitä, oletko palkkatöissä vai yrittäjänä. Lisäksi puhumme mm. nöyryyden tärkeydestä onnistumisten hetkinä sekä itse näinä hetkinä tekemistämme virheistä.

Menestyksen Määritelmä - 30 - Muuta Suunnitelmaa, Älä Unelmaa 1/2

Julkaistu 28.1.2019

Mitä tehdä, kun suunnittelemasi tapa toteuttaa unelmasi ei onnistukkaan? Tänään alkavassa sarjassamme puhumme muuntautumiskyvystä sekä tärkeästä taidosta osata ymmärtää onko epäonnistuminen johtunut unelmasta vai valitsemastasi tavasta saavuttaa unelmasi.

Menestyksen Määritelmä - 29 - Mitä Menestyminen Vaatii? 4/4

Julkaistu 14.1.2019

Mitä menestyminen vaatii? Kaikki lähtee kotoa ja tässä jaksossa puhummekin mm. siitä, miten puolison huomioon ottaminen auttaa kotona ja töissä.

Menestyksen Määritelmä - 28 - Mitä Menestyminen Vaatii? 3/4

Julkaistu 31.12.2018

Miten lahjakas ja onnistunut ihminen pysyy nöyränä? Mikä on parisuhteen merkitys menestyksen tavoittelussa? Näistä ja monesta muusta asiasta puhumme Menestyksen Määritelmän 28. jaksossa.

Menestyksen Määritelmä - 27 - Mitä Menestyminen Vaatii? 2/4

Julkaistu 17.12.2018

Mitä Menestyminen Vaatii -sarjan toisessa jaksossa puhumme Mika Poutalan kanssa merkityksellisyyden löytämisestä elämään ja työhön sekä arvojen ja tavoitteiden saman suuntaisuudesta.

Menestyksen Määritelmä - 26 - Mitä Menestyminen Vaatii? 1/4

Julkaistu 3.12.2018

Kruunaamme podcastimme ensimmäisen vuoden neliosaisella sarjalla Olympiapikaluistelija Mika Poutalan kanssa. Ensimmäisessä jaksossa keskustelemme mm. siitä, miten Mika asettaa tavoitteita ja miten hän määrittelee menestymisen.

Menestyksen Määritelmä - 25 - Motivaatio On Kukkua 2/2

Julkaistu 19.11.2018

Aina ei vaan tunnu siltä, mutta mitä kannattaa pitää mielessä, jotta saisi tehtyä oikeita päätöksiä silloinkin, kun siltä ei tunnu. Kuuntele Motivaatio On Kukkua -sarjan toinen jakso! ...ja muista rekisteröidä oma BookBeat -tilisi osoitteessa http://www.menestyksenmaaritelma.fi/bookbeat

Menestyksen Määritelmä - 24 - Motivaatio On Kukkua 1/2

Julkaistu 5.11.2018

Do what you love, love what you do! Monille tuttu ja sinäänsä erittäin aiheellinen motivaatio lauseke. MUTTA mitä teet, kun tiedät kulkevasi kohti unelmaasi, mutta yht'äkkiä ei vaan kiinnosta... Tähän pureudumme nyt kahden jakson verran Motivaatio On Kukkua -sarjassamme.

Menestyksen Määritelmä - 23 - Laiton Unelma 3/3

Julkaistu 22.10.2018

Miltä maistuu sirkkasmoothiet ja sirkkasuklaa? Kuuntele kolmas ja viimeinen osa Laiton Unelma sarjastamme, jossa haastattelemme Entiksen toimitusjohtajaa Samuli Taskilaa. PS. Muista käydä rekisteröimässä oma BookBeat tilisi osoitteessa www.menestyksenmaaritelma.fi/bookbeat

Menestyksen Määritelmä - 22 - Laiton Unelma 2/3

Julkaistu 8.10.2018

"Monesti sanotaan, että Suomi on niin byrokraattinen maa, että ei täällä mitään tapahdu. Tässä on malliesimerkki siitä, että kyllä täälläkin saadaan tapahtumaan, jos halutaan" -Samuli Taskila Tässä jaksossa jatkamme keskusteluamme hyönteisruokaa myyvän Entiksen toimitusjohtajan, Samuli Taskilan kanssa. Kuuntele tämän viikon jakso, niin tiedät mihin Samuli alun lauseessaan viittaa. PS. Muista käydä rekisteröimässä oma BookBeat tilisi osoitteessa www.menestyksenmaaritelma.fi/bookbeat

Menestyksen Määritelmä - 21 - Laiton Unelma 1/3

Julkaistu 24.9.2018

Minkälainen mies uskaltaa lähteä kohti unelmaa, joka yrityksen aloitusvaiheessa on vielä Suomen lainsäädännön vastainen? Tänään alkavassa kolmiosaisessa "Laiton Unelma" -sarjassa haastattelemme sirkkaruokaa valmistavan Entiksen toimitusjohtajaa Samuli Taskilaa.

Menestyksen Määritelmä - 20 - Tehdäänkö Kaupat? 3/3

Julkaistu 10.9.2018

Onko myynti patologista valehtelua ja pitääkö odottaa, että tuote/palvelu on täysin valmis? Entä miten myyjä nollaa mielessään edellisen kuukauden onnistumiset, kun seuraavan kuukauden 1. päivä koittaa? Kuuntele Menestyksen Määritelmän 20. jakso, kun viemme kolmiosaisen Tehdäänkö Kaupat -sarjamme päätökseen.

Menestyksen Määritelmä - 19 - Tehdäänkö Kaupat? 2/3

Julkaistu 27.8.2018

Tehdäänkö kaupat? -sarjamme toisessa osassa puhutaan mm. asiakkaan euron arvosta, siitä kannattaako ensitreffeillä kosia sekä itsensä kehittämisen tärkeydestä osana parempiin myyntituloksiin pääsemistä.

Menestyksen Määritelmä - 18 - Tehdäänkö Kaupat? 1/3

Julkaistu 13.8.2018

Myynti, tuo pelottavan jännittävä asia, josta ei oikein saa otetta... Vai saako? Nyt alkava kolmaosainen sarjamme käsittelee myyntiä. Mitä se oikeasti on ja teemmekö itseasiassa kaikki sitä? Mukana keskustelemassa Vauraus Suomen Turun Konttorinjohtaja Lauri Ketoja, joka siis vastaa Turun osaston myynnistä.

Menestyksen Määritelmä - 17 - When Shit Hits the Fan 3/3

Julkaistu 31.7.2018

When Shit Hits the Fan -sarjamme kolmannessa ja viimeisessä osassa puhumme siitä mm. millaisia ihmisiä sinulla kannattaa olla "kulmassasi" tai "tiimissäsi" pahojen päivien varalle...

Menestyksen Määritelmä - 16 - When Shit Hits the Fan 2/3

Julkaistu 16.7.2018

Tällä viikolla jatkamme "When shit hits the fan" -sarjaamme. Tässä jaksossa puhumme erityisesti siitä, miten kannattaa rahallisesti valmistautua siihen, että kaikki ei aina mene, kuten toivoisi...

Menestyksen Määritelmä - 15 - When Shit Hits the Fan 1/3

Julkaistu 2.7.2018

Kaikki ei elämässä aina mene, kuten olet suunnitellut. Joskus elämä heittää vähän isompia, joskus pienempiä ja joskus jättimäisiä vastoinkäymisiä, muta miten niihin voi varautua? Kuuntele meidän vinkit siihen, miten lähteä luovimaan, kun yllättävät vastoinkäymiset osuvat kohdille.

Menestyksen Määritelmä - 14 - Kommunikaatio 4/4

Julkaistu 18.6.2018

Tällä viikolla tuomme päätökseen 4 jaksoisen sarjamme kommunikaatiosta. Tällä viikolla puhutaan mm. selkeästä kommunikaatiosta, eli tietävätkö alaisesi mitä heiltä odotetaan sekä avoimen kommunikaation tärkeydestä.

Menestyksen Määritelmä - 13 - Kommunikaatio 3/4

Julkaistu 5.6.2018

Tänään jatketaan Annan kanssa keskusteluamme kommunikaatiosta ja puhutaan mm. siitä, miten Ritz-Carlton Hotelliketju valtuuttaa ja rohkaisee työntekijöitään ratkaisemaan hotellivieraiden ongelmat...

Menestyksen Määritelmä - 12 - Kommunikaatio 2/4

Julkaistu 21.5.2018

Tällä viikolla jatketaan vieraamme Anna Kotamäen kanssa keskusteluamme kommunikaatiosta. Tässä jaksossa pöydällä on mm. kysymys siitä, onko suomalaisessa kulttuurissa huono virheensietokyky? Kuuntele podcast ja kommentoi oma mielipiteesi Soundcloudissa tai Facebookissa!

Menestyksen Määritelmä - 11 - Kommunikaatio 1/4

Julkaistu 6.5.2018

Uudessa neljän jakson Kommunikaatio -sarjassa saamme mukaan Menestyksen Määritelmän ensimmäisen vieraan: Siivouspalvelu Kodan toimitusjohtajan Anna Kotamäen. Anna on Keski-Pohjanmaalla kasvatettu uusturkulainen äiti, joka yrittää yhdessä puolisonsa kanssa. Haluaa omalla paikallaan tehdä kestäviä valintoja paremman huomisen eteen. Anna on tiimeineen onnistunut pienentämään siivousalan yrityksessä työntekijöiden vaihtuvuuden minimiiin. Yksi tärkeistä työkaluista on ollut avoin ja jatkuva kommunikaatio.

Menestyksen Määritelmä - 10 - Ajanhallinnan taika 3/3

Julkaistu 23.4.2018

Menestyksen Määritelmän kymmenennessä jaksossa saatetaan loppuun meidän vinkit ajanhallintaan. Tässä jaksossa puhutaan mm. siitä, miten itseään kannattaa kehittää myös muilla osa-alueilla, kuin pelkästään omaan alaan suoraan liittyvissä asioissa.

Menestyksen Määritelmä - 09 - Ajanhallinnan taika 2/3

Julkaistu 9.4.2018

Tänään keskustellaan mm. siitä, miten meidän arvot voivat auttaa meitä löytämään aikaa oikeille asioille meidän elämässä.

Menestyksen Määritelmä - 08 - Ajanhallinnan taika 1/3

Julkaistu 26.3.2018

Tuleeko vetkuttelu unelmiesi tielle? Onko kalenterisi aivan sekaisin? Tässä jaksossa keskustellaan siitä, miten saat vetkuttelun minimiin ja kalenterin optimoitua.

Menestyksen Määritelmä - 07 - Tavoitteet 3/3

Julkaistu 12.3.2018

Tavoitteet sarjan kolmas ja viimeinen jakso sisältää kolme vinkkiä tavoitteiden saavuttamiseksi: 1. Muuta Minkä Ajattelet Olevan Mahdollista 2. Muuta Ympäristöäsi 3. Muuta Ajatuksiasi Tavoitteistasi 4. Muuta Sitä Miten Ajattelet Itsestäsi Kuuntele, niin tiedät miten saat nämä neljä valjastettua tavoitteidesi saavuttamiseen. Muista myös ladata tavoite Excel! https://exit.sc/?url=https%3A%2F%2Fmailchi.mp%2F8f97e20f282d%2Fmenestyksen-mritelm-podcast-tavoitteet-2018

Menestyksen Määritelmä - 06 - Tavoitteet 2/3

Julkaistu 26.2.2018

Kannattaako epäonnistumista pelätä? Kuuntele Menestyksen Määritelmä -podcastin kuudes jakso ja lähde pohdiskelemaan omia tavoitteitasi vuodelle 2018! Podcastin lisänä voit ladata itsellesi Excel -tiedoston, jota itsekkin käytämme tavoitteidemme seuraamiseen. Excelin voit ladata täältä: https://mailchi.mp/8f97e20f282d/menestyksen-mritelm-podcast-tavoitteet-2018

Menestyksen Määritelmä - 05 - Tavoitteet 1/3

Julkaistu 12.2.2018

Nyt aloitamme kolmen jakson mittaisen sarjan tavoitteista ja niiden asettamisesta. Podcastin lisänä voit ladata itsellesi Excel -tiedoston, jota itsekkin käytämme tavoitteidemme seuraamiseen. Excelin voit ladata täältä: https://mailchi.mp/8f97e20f282d/menestyksen-mritelm-podcast-tavoitteet-2018

Menestyksen Määritelmä - 04 - Marginaali

Julkaistu 29.1.2018

Jatketaan viime kertaista keskustelua ja mietitään mitä on marginaali? Useille se voi olla tuttu peruskoulun matematiikan vihosta, mutta mitä se tekee kalenterissa?

Menestyksen Määritelmä - 03 - Hehku

Julkaistu 22.1.2018

Mitä haluaisit lähimmäisesi sanovan hautajaisissasi?

Menestyksen Määritelmä - 02 - Tilivelvollinen (Intro osa 2)

Julkaistu 14.1.2018

Menestyksen määritelmän toisessa jaksossa jatkamme ensimmäisen jakson keskustelua yrittäjyydestä ja yrittäjyyden aloittamisesta.

Menestyksen Määritelmä - 01 - Joskus voittaa, joskus oppii (Intro osa 1)

Julkaistu 8.1.2018

Uudenlainen kotimainen business podcast. Ensimmäisessä, kaksiosaisessa jaksossa pohdimme yrittäjyyttä ja yrittäjyyden aloittamista. Hosteina: Oliver Briny ja Antero Riihimäki

Takaisin podcastien listaan