Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Urheilun ääni

Urheilupodcast tulosten takaa. Äänessä Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 7 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 14.2.2020.

Haastattelussa Tomi Auremaa – Veikkaus

Julkaistu 22.10.2020

Mistä tulee Veikkauksen monopolin oikeutus? Voisiko se olla Veikkauksen etu, jos markkinat avattaisiin? Onko Veikkaus oppinut mitään vääränlaiseksi todetusta mainonnastaan? Viikon vieraana on Veikkauksen viestintäpäällikkö Tomi Auremaa. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Haastattelussa Ruben Rafkin – Sieltä voi tulla mitä vain!

Julkaistu 1.10.2020

Mitä sinä teit 14-vuotiaana? Ruben Rafkin muutti Yhdysvaltoihin pelaamaan jääkiekkoa. Nyt hän on palannut Suomeen, ja pelaa ensimmäiset liiga-ottelunsa TPS:n paidassa. Tässä on yksi liigakauden mielenkiintoisimmista pelaajista! Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Haastattelussa Taika Koilahti – pituushyppääjä

Julkaistu 30.7.2020

Taika Koilahden kevät meni täysin uusiksi, kun hallikauden ensimmäisessä hypyssä tapahtui paha loukaantuminen. Tässä jaksossa Taika kertoo siitä, miten on päätynyt pituushyppääjäksi. Hän avaa myös tulevaisuuden suunnitelmiaan. Jakson aluksi valmentaja Tanja Nirkkonen kertoo millainen valmennettava Taika on. Loukkaantumisesta puhumme videolla, jonka löydät verkkosivultamme urheilunaani.com sekä Facebookistamme. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Haastattelussa Tommi Pikkarainen – Futisfilosofi

Julkaistu 16.7.2020

Kumpi on helpompaa, sarjan voitto vai asemien säilyttäminen? Mistä nykyään löytyy laatua jalkapallossa? Näihin kysymyksiin ja moneen muuhun vastaa FC TPS:n miesten edustusjoukkueen päävalmentaja Tommi Pikkarainen. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen.

Valtteri Nieminen – Sulkapallomestari

Julkaistu 19.3.2020

Valtteri Nieminen voitti helmikuun alussa sulkapallon Suomen mestaruuden jopa omaksi yllätyksekseen. Miksi Valtterilla ei ole tällä hetkellä tavoitteita kansainvälisillä kentillä? Miten onnistuu lääkäriopintojen yhdistäminen tavoitteellisen harjoittelun kanssa? Pitääkö Valtterin aikatauluttaa oman vaimon näkeminen? Muun muassa näihin kysymyksiin vastataan tässä jaksossa. Urheilun äänen toimittavat Jarkko S. Laitinen ja Kimmo Muttilainen

Jouni Pihlaja – Mr. Futsal

Julkaistu 5.3.2020

Suomen miesten Futsal-maajoukkuen kohtaa Serbian kaksiosaisessa MM-karsinnan playoffissa 9.4. ja 12.4.2020. Jouni Pihlajaa voi hyvällä syyllä kutsua nimellä Suomen Mr. Futsal. Hän on ollut lajin parissa jo siitä lähtien, kun laji oli vasta ottamassa ensiaskeleitaan Suomessa. Pihlaja aloitti vuodenvaihteen jälkeen futsalin kilpailupäällikönä Palloliitossa ja aiemmin hän on työskennellyt muuan muassa maajoukkueen päävalmentajana. Suomi teki historiallisen tempun edetessään MM-kisojen kaksiosaiseen jatkokarsintaan. On aika kuulla miten Jouni Pihlaja ajattelee futsalin kehityksestä ja suunnasta.

Haastattelussa Risto Leino – Sattumalta selostajaksi

Julkaistu 14.2.2020

Risto Leino on selostanut radioon nelinumeroisen määrän jääkiekkomatseja. Tässä jaksossa kuulet miten hänen uransa alkoi, ja miten hän näkee radion tulevaisuuden.

Takaisin podcastien listaan