Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Matkalla Trumpin Amerikkaan

Siitä tuli totta. Republikaanien Donald Trump valittiin Yhdysvaltain presidentiksi. Ylioppilaslehden ja The Ulkopolitist -verkkolehden uusi podcast seuraa talven ajan, miten demokraattien valtakausi hiljalleen päättyy ja kuinka uusi herra ottaa Washingtonin haltuun.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 25.11.2016.

Matkalla Trumpin Amerikkaan – osa 5 (10.2.2017)

Julkaistu 10.2.2017

Matkalla Trumpin Amerikkaan -podcastin viidennessä ja viimeisessä jaksossa pohditaan Donald Trumpin presidenttiyden ensimmäisiä viikkoja. Onko #MuslimBan kestävällä pohjalla? Miksi sota mediaa vastaan jatkuu? Entä minne oppositioon jääneet demokraatit katosivat? Keskustelemassa ovat The Ulkopolitistin Janne Soisalon-Soininen ja Ilkka Tiensuu. Toimittajana Robert Sundman.

Matkalla Trumpin Amerikkaan – osa 4 (17.1.2017)

Julkaistu 17.1.2017

Matkalla Trumpin Amerikkaan -podcastin neljännessä jaksossa odotellaan perjantaisia virkaanastujaisia. Uuden vuoden puolella Donald Trump on ehtinyt jo laittamaan Putinin ja Merkelin samalle viivalle sekä horjuttanut luottamusta Venäjä-sotkuillaan. Miten? Entä onko presidentti-Trump sittenkin toisenlainen kuin president-elect-Trump? Keskustelemassa ovat The Ulkopolitistin Janne Soisalon-Soininen ja Ilkka Tiensuu. Toimittajana Robert Sundman.

Matkalla Trumpin Amerikkaan – osa 3 (9.12.2016)

Julkaistu 9.12.2016

Matkalla Trumpin Amerikkaan -podcastin kolmannessa jaksossa pohditaan Donald Trumpin ulko-, turvallisuus- ja kauppapoliittisia linjoja. Ketä protektionismi satuttaa eniten? Entä miksi Trump haluaa korostaa Lähi-itää ja Isisin vastaista taistelua? Samalla käymme läpi tietenkin myös Suomen ja Yhdysvaltojen välisiä suhteita sekä niiden kehitystä. Keskustelemassa ovat The Ulkopolitistin Henri Vanhanen ja Ilmar Metsalo. Toimittajana Robert Sundman.

Matkalla Trumpin Amerikkaan – osa 2 (25.11.2016)

Julkaistu 25.11.2016

Trumpin hallinto alkaa muotoutumaan. Millainen on tammikuussa aloittavan presidentin tällä viikolla julkaisema ensimmäisen sadan päivän ohjelma? Entä keitä on tähän mennessä valittu erilaisiin avaintehtäviin? Keskustelemassa ovat The Ulkopolitistin Janne Soisalon-Soininen ja Elina Ylä-Mononen. Toimittajana Robert Sundman.

Takaisin podcastien listaan