Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Cocomms

Podcast by Cocomms

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 3 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 29.2.2016.

Cocopods, jakso 3: Social Selling

Julkaistu 15.9.2016

Mitä on sosiaalinen myynti eli Social Selling? Nina Jousenkylä, Jussi Hakanen ja Saara Laaksonen kertovat kolmannessa CocoPods-jaksossa, miten he ymmärtävät tämän sekä viestinnän, markkinoinnin että myynnin taiteenaloja kutkuttavan hittiaiheen. Tässä podcast-jaksossa: 01:00 Social Sellingin määritelmä, meidän mukaamme 05:23 Miten IT-alalla toimiva b2b-myyjä voi käyttää Social Selling -taktiikoita? 06:50 Miksi Social Selling oikein on tärkeää? 11:35 Mutku, mutku, mutku… Miten päästä yli teknisen ja henkisen kynnyksen? 15:35 LinkedIn ja Social Selling Index 16:45 Älä ole creeper – mitä EI kannata tehdä 19:45 Tee näin – konkreettisia tekoja Äänessä olevat löydät Twitterissä: NinaJousenkyla jussihakanen SaaraKL

Cocopods, jakso 2: Transformaatiojohtaminen

Julkaistu 25.4.2016

Cocopodsin toinen jakso on täällä, ja aiheena on transformaatio ja sen johtaminen. Nina Jousenkylä (@NinaJousenkyla) haastattelee Cocommsin omistaja Kaija Pohjalaa (@KaijaCoco), joka työskentelee päivittäin johtamisen ja johtajien sekä organisaatiomuutosten parissa. Transformaatio ei kuitenkaan ole vain muutos vaan se on muodonmuutos. Nyt Kaija kertookin, mitä transformaatio ja transformaatiojohtaminen tarkoittavat (8:25), missä on transformaation alkuvoima (11:00) sekä millaiset organisaatiot ovat onnistuneet muodonmuutoksessa (16:38). Entä kaipaako Suomi muodonmuutosta (21:49)? Lisäksi kuulemme, millainen on hyvä transformaatiojohtaja (23:04), ja miten työntekijät voivat omalla toiminnallaan tukea transformaatiota organisaatiossaan (25:58). Seuraa Twitterissä @Cocomms ja jatka keskustelua hashtägillä #Cocopods. Cocommsin Cocopodsin löydät nyt myös iTunesista.

Cocopods, jakso 1: Facebook Reactions

Julkaistu 29.2.2016

Cocommsin ensimmäisessä Cocopods-podcastissa pureudutaan Facebookin suureen emoji-muutokseen. Cocommsin omat sosiaalisen median asiantuntijat Nina Jousenkylä, Jussi Hakanen ja Saara Laaksonen raapaisevat aihetta pintaa syvemmältä ja ruotivat reaktioiden vaikutusta ihmiskunnan yleiseen mielentilaan (5:30), yrityksille (7:30) sekä mainostajille (11:30). Entä vaikuttaako muutos Facebookin mystiseen algoritmiin, joka päättää mitä kaikkea oma newsfeedisi sisältää (14:05)? Äänessä olevat löydät Twitterissä: NinaJousenkyla jussihakanen SaaraKL Seuraa Twitterissä myös @Cocomms. Keskustelu ja palaute hashtagillä #Cocopods.

Takaisin podcastien listaan