Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


EPISENTRUMI

Hyppää kahden maailmaa ihmettelevän helsinkiläisen seuraan ja jätä turvallisen tilan periaatteet taaksesi. Jake ja Iida vievät sinut järisyttävälle, aika-ajoin myös arveluttavalle matkalle tutkimaan nyky-yhteiskuntaa sen kaikessa kamaluudessaan ja ihanuudessaan. Tervetuloa Episentrumiin.

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 28.11.2019.

Tunnusbiisiä etsimässä!

Julkaistu 27.1.2020

Vapise Uuden Musiikin Kilpailu! Monen työtunnin sekä 20 000€ jälkeen Episentrumi ylpeänä esittää uudet vaihtoehdot podcastin tunnusbiiseiksi. Kiitämme yhteistyöstä Musiikkitaloa, Helsingin kaupunginorkesteria, sekä valtiota sen antamastaan apurahasta.

Suleiman, Syntyvyys & Sauli Niinistö

Julkaistu 12.1.2020

Episentrumissa värähtelee; Maailma saattoi välttyä kolmannelta maailmansodalta, mutta miten on suomalaisten laita? Ennätyksellisen alhaisen syntyvyyden vuoksi kansakuntaamme uhkaa sukupuutto. Riittääkö ratkaisuksi presidentti Niinistön siittiöt, vai joudummeko turvautumaan synnytystalkoisiin? Valtioneuvosto tilasi episentrumin työryhmältä asiasta selvityksen, jonka ylpeänä nyt esittelemme. May the Lord open. 

Season Special : Jouluevankeliumi

Julkaistu 24.12.2019

Bonusjakso; 2000-luvulle päivitetty jouluevankeliumi. Episentrumin tiimi toivottaa hauskaa joulua sekä toivottavasti vielä hauskempaa uuttavuotta. Kuullaan ensi vuonna!

Sanna Marin, Joulumanteli & Muita suuria unelmia

Julkaistu 15.12.2019

Hallituskriisin kautta kohti unelmia; Kumpi unelmoi rahasta, kumpi mantelista? Söikö Minna Canth oman aviomiehensä ja miksi valtakunnanpoliitikot puhuvat kuin viisivuotiaat? Te ette kysyneet, Jake ja Iida vastasivat.

Puhetavat, Pätämi & Pohjois-Savo

Julkaistu 28.11.2019

Hyppää kahden maailmaa ihmettelevän helsinkiläisen seuraan ja jätä turvallisen tilan periaatteet taaksesi! Jake ja Iida vievät sinut järisyttävälle, aika-ajoin myös arveluttavalle matkalle tutkimaan nyky-yhteiskuntaa sen kaikessa kamaluudessaan ja ihanuudessaan. Tervetuloa Episentrumiin. 

Takaisin podcastien listaan