Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kuntalehti podcast

Podcast by Kuntalehti podcast

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 15.1.2020.

Sote | Vieraina Liina-Kaisa Tynkkynen ja Timo Aronkytö

Julkaistu 25.3.2020

Onko koronakriisiä johdettu hyvin? Miten kriisi vaikuttaa sote-uudistukseen? Käydäänkö Suomessa tarpeeksi keskustelua siitä, kenelle, missä ja miten palveluita tulevaisuudessa järjestetään? Kuntalehden sote-podcastissa terveyspolitiikan tutkija Liina-Kaisa Tynkkynen ja sote-vaikuttaja Timo Aronkytö käyvät läpi koronaa ja sosiaali- ja terveydenhuollon tulevaisuutta.

Ilmasto | Vieraina Miira Riipinen sekä Jyri Seppälä

Julkaistu 3.3.2020

Onko päättäjillä tahtoa ja uskallusta toimia ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi? Mitkä ovat kuntien pelimerkit ilmastotyössä? Mitkä ovat ilmastotyön seuraavat askeleet? Näitä ja muita ajankohtaisia ympäristökysymyksiä käsittelevät Kuntalehden tuoreessa podcastissa Suomen Ympäristökeskuksen johtaja, professori Jyri Seppälä ja Kuntaliiton ympäristöpäällikkö Miira Riipinen.

Talous | Vieraana Eero Laesterä

Julkaistu 4.2.2020

Taipuvatko kuntapäättäjät tarvittaviin päätöksiin? Onko itsehallinto ”pyhä lehmä”? Kuntalehden uudessa podcastissa aiheena on talous, ja vieraamme Eero Laesterä pohtii muun muassa, onko realistista odottaa luottamushenkilöiltä päätöksiä, joita kuntatalouden elvyttäminen vaatii.

Vihapuhe | Vieraana Johanna Vuorelma

Julkaistu 15.1.2020

Miten vihapuhe taltutetaan? Onko silakoista vaikuttajiksi? Mitä poliitikon, tutkijan tai toimittajan pitää sietää? Kuntalehden ensimmäisessä podcastissa pohditaan polttavia kysymyksiä vihapuheesta politiikan tutkijan Johanna Vuorelman kanssa.

Takaisin podcastien listaan