Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Yhdessä

Yhdessä on alle kolmikymppisten kolmen lapsen vanhempien Iinan ja Oton podcast parisuhteesta, ystävyydestä, arjesta ja kaikesta mitä niihin liittyy. Välillä puhutaan todella kyseenalaisista leffoista, välillä kysytään katsoiko Otto SINNE synnytyksessä ja välillä pyyhitään kyyneliä, kun keskustelut vetää liian diipiksi. Tyhmää läppää, naurua ja keskustelua, suoraan meidän elämästä. #yhdessa #yhdessapodi #iinajaotto #indieplace #indieplacepodcasts

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 20 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 12.8.2019.

Jakso 20. Kasvatusfilosofiaa - millaisia vanhempia olemme?

Julkaistu 20.4.2020

Kaupallinen yhteistyö DNA. Miten Otto kuvailee Iinaa vanhempana? Miten Iina kuvailee Ottoa vanhempana? Kuinka paljon lapset saavat ruutuaikaa? Mitkä ovat kaikkein tärkeimmät asiat kasvatuksessa? Mitä mieltä Iina ja Otto ovat kotiarestista? Saavatko lapset katsoa YouTubea? vlt.me/.2ugqc

Jakso 19. Unelmakodin ostaminen

Julkaistu 13.4.2020

Miten Iina ja Otto vihdoin löysivät unelmakodin? Miten he päätyivät tekemään ostotarjouksen? Hyväksyttiinkö se heti? Millaista oli muuttaa kahdestaan kolmen lapsen kanssa ilman muuttoautoa? Kaikki Iinan ja Oton unelmakodista tässä jaksossa.

Jakso 18. Kysy 8-vuotiaalta ft. meidän esikoinen

Julkaistu 23.3.2020

Kaupallinen yhteistyö Polarn. O Pyretin kanssa. Miltä tuntuu, kun äiti on bloggaaja ja somessa esillä? Vaikuttaako se jotenkin elämään tai kaverisuhteisiin? Mistä 8-vuotias haaveilee ja ketä ihailee? Mitä 8-vuotias ajattelee ilmastonmuutoksesta? Iinan ja Oton esikoisen toivejakso, jossa hän pääsi itse mukaan studioon vastaamaan seuraajien esittämiin kysymyksiin. Jaksossa mukana Polarn O. Pyret, jonka sivuilta https://www.polarnopyret.fi/ voi käydä lukemassa vastuullisuudesta ja tutustumassa ihaniin kevätuutuuksiin.

Jakso 17. Seksijakso 2 - vieraana seksuaaliterapeutti Marja Kihlström

Julkaistu 16.3.2020

Millaista seksuaalikasvatusta Iina ja Otto saivat pienenä? Millaisia ikäviä kokemuksia Iinalla on seksuaalisuuteen liittyen? Miten lapsuudessa saatu seksuaalikasvatus vaikuttaa parisuhteeseen aikuisena? Miten voi parhaiten vanhempana toteuttaa seksuaalikasvatusta? Marja Kihlström myös vastaa kuuntelijoiden kysymyksiin liittyen seksuaalikasvatukseen.

Jakso 16. Treffit

Julkaistu 9.3.2020

Tervetuloa Iinan ja Oton mukaan treffeille! Siis mitä?! Iina ja Otto treffeillä podijaksossa. Treffeillä keskustellaan elämän ja kuoleman kysymyksistä, jotka ovat hyvä keino kelle tahansa parille selvittää, kuinka hyvin sopii toisen kanssa yhteen.

Jakso 15. Meidän siisteimmät reissut

Julkaistu 2.3.2020

Kaupallinen yhteistyö Lomarengas & Indieplace | Ovatko Iina ja Otto matkustajina enemmän suorittajia vai rentoutujia? Kuinka kauan kestää toipua 60km kävelystä? Mitä 48h mökkireissu voi tehdä parisuhteelle? Millainen New York oli oikeasti? Onko Iinalla ja Otolla huono omatunto matkustamisesta? Lomarengas etusivu: http://vlt.me/.2ueqq Lomarengas - Iinan ja Oton mökki: http://vlt.me/.2ueqc

Jakso 14. Minä rakastan sinua

Julkaistu 24.2.2020

Kuinka monelle ihmiselle Otto on tunnustanut rakkautensa ennen Iinaa? Kenelle Iina on tunnustanut rakkautensa ennen Ottoa, vai onko kenellekään? Kuinka nopeasti seurustelun aloittamisen jälkeen voi sanoa toiselle, että rakastaa? Iina ja Otto pohtivat rakastamista ja kertovat niin omista rakkausmuistoista kuin pohtivat tämän päivän rakastamistaankin.

Jakso 13. Meidän tulevaisuus

Julkaistu 17.2.2020

Mitä tulevaisuudessa tapahtuisi, jos kaikki Iinan ja Oton utopistisimmatkin haaveet toteutuisivat? Mikä Iina haluaa olla isona? Kuuluuko haaveisiin lisää lapsia? Mistä Otto haaveilee? Tässä jaksossa puhutaan tulevaisuudesta ja haaveillaan suurista.

Jakso 12. Miksi me ei löydetä kotia?

Julkaistu 10.2.2020

Yhdessä podcast palaa uusilla 2. tuotantokauden jaksoilla! Ensimmäisessä jaksossa Iina ja Otto avautuvat asunnon etsinnästä kaikkine vaiheineen. Millaista oli hakea pankista lainaa? Oliko heillä epärealistisia odotuksia? Mitä he toivovat tulevalta kodilta? Mistä kaikista haaveista he ovat jo luopuneet?

Jakso 11. Jouluspesiaali

Julkaistu 7.12.2019

Kaupallinen yhteistyö: Polarn O. Pyret | Nyt saa jouluttaa! Millaisia olivat Oton lapsuuden joulut? Mitä Iina muistaa ekasta yhteisestä joulusta Oton kanssa? Miten Iina ja Otto ovat luoneet omat jouluperinteet ja miksi? Kumpi on enemmän jouluihminen? Mitä Otto haluaa aina joulupöytään? Yhdessä-podin jouluspesiaali johdattaa lämpimän iloiseen joulutunnelmaan! Ihanaa joulua kaikille T. Iina ja Otto

Jakso 10. Kaverit, parisuhde ja pikkulapsiarki (vieraana ystävät)

Julkaistu 14.10.2019

1. kauden viimeisessä jaksossa vieraana meidän ystävät Emmis ja Aku. Jutellaan teinimuistoista, siitä miten ollaan tutustuttu ystävien kanssa, miten ystävyys on muuttunut lasten myötä ja miltä tuntuu kun somessa esillä olevien ystävien asioita riepotellaan netissä.

Jakso 9. Seksi pikkulapsiarjessa (vieraana seksuaaliterapeutti Marja Kihlström)

Julkaistu 7.10.2019

Iina ja Otto keskustelevat seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin kanssa seksin merkityksestä parisuhteessa ja perhearjessa, siitä vähenikö tai muuttuiko seksi lasten myötä, sekä seksuaalisuuteen liittyvistä haasteista ja ajatuksista. Marja Kihlström myös vastaa podcastin seuraajien lähettämiin kysymyksiin erilaisista seksiin liittyvistä ongelmista, kuten siitä jos parin tarpeet ja halut eivät yhtään kohtaa tai jos toisella ei vaan seiso.

Jakso 8. Omat vai yhteiset rahat - pienituloisuus, avioehto, säästäminen

Julkaistu 30.9.2019

Miksi Iinalla ja Otolla on yhteiset rahat? Onko näin ollut aina? Onko heillä avioehtoa? Kumpi tienaa enemmän nykyisin, entä ennen? Miltä tuntuu olla vähemmän tienaava osapuoli?

Jakso 7. Kaksikielisyys perheessä (jakson loppu ruotsiksi)

Julkaistu 23.9.2019

Iinan ja Oton perhe on kaksikielinen, miksi? Osaako Iina ruotsia, kuten muu perhe? Mikä kaksikielisyydessä on hankalinta? Iina ja Otto jakavat rehellisesti kokemuksia kaksikielisyydestä ja keskustelevat jakson lopussa ruotsiksi. HUOM! Jakso sisältää myös Oton kaivatun kakkaa kädellä -tarinan.

Jakso 6. Parisuhteessa somettajan kanssa

Julkaistu 16.9.2019

Miltä tuntuu olla somevaikuttajan puoliso? Onko siinä jotain haittapuolia? Mitä Otto ajattelee Iinan työstä? Kuka päättää mitä on ok julkaista?

Jakso 5. Arjen jakaminen lapsiperheessä

Julkaistu 9.9.2019

Kaupallinen yhteistyö Sannan ruokakassi | Miten Iinan ja Oton perheessä jaetaan arjen kotityöt? Kuka hakee ja kuka vie lapset? Millaista on käydä kaupassa kolmen lapsen kanssa? Miten helpotetaan arjen askareita? Kumpi laittaa aina yksin ollessaan ruuaksi hernekeittoa, Iina vai Otto?

Jakso 4. Menkat ja vauvan yrittäminen

Julkaistu 2.9.2019

Muuttuuko Iina ihmiseksi PMS:n aikaan? Asioiko Otto kaupan menkkahyllyllä? Miltä miehestä tuntuu yrittää vauvaa ja pettyä kuukausi toisensa jälkeen, kun kuukautiset tulevatkin? Mitä on jäänyt mieleen koulun terveystiedon tunneilta menkkojen osalta? Hävettääkö Iinaa puhua kuukautisista, entäs Ottoa?

Jakso 3. Voiko toiseen kyllästyä pitkässä parisuhteessa?

Julkaistu 26.8.2019

Miten se vaikuttaa parisuhteeseen, että suhde on alkanut tosi nopeasti ilman, että tuntee edes toisiaan kunnolla? Mistä Iina ja Otto oikein juttelevat vielä 8 vuoden jälkeen toisilleen? Mikä toisessa ärsyttää? Onko Iinalla ja Otolla salaisuuksia toisiltaan?

Jakso 2. Synnytys

Julkaistu 19.8.2019

Mikä on miehen rooli synnytyksessä? Voisiko miehiä huomioida ja ohjeistaa paremmin raskausaikana esim. neuvolassa? Katsoiko Otto SINNE kaikissa synnytyksissä? Kuka näytti bratwurstilta saapuessaan maailmaan ja mikä Iinan mielestä oli ponnistusvaiheessa naurettavaa? Kaikki tämä ja paljon muuta.

Jakso 1. Miltä tuntuu odottaa yhdessä vauvaa viiden viikon tuntemisen jälkeen?

Julkaistu 12.8.2019

Yhdessä on alle kolmikymppisten kolmen lapsen vanhempien Iinan ja Oton podcast parisuhteesta, ystävyydestä, arjesta ja kaikesta mitä niihin liittyy. Välillä puhutaan todella kyseenalaisista leffoista, välillä kysytään katsoiko Otto SINNE synnytyksessä ja välillä pyyhitään kyyneliä, kun keskustelut vetää liian diipiksi. Tyhmää läppää, naurua ja keskustelua, suoraan meidän elämästä. #yhdessa #yhdessapodi #iinajaotto #indieplace #indieplacepodcasts

Takaisin podcastien listaan