Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kulju x Saarinen

Kun Rosanna Kulju ja Niko Saarinen pistetään samaan studioon, voi syntyä mitä tahansa. Syntyi Kulju x Saarinen. Eli uusi podcast, joka yhdistää kaksi ykkösrivin somevaikuttajaa ja kuuntelijat. Rosanna Kulju ja Niko Saarinen keskittyvät joka jaksossa yhteen teemaan, johon myös kuuntelijat ovat osallistuneet ääniviesteillä. Luvassa on tunnustuksia ja hauskoja tarinoita muun muassa kännimokailuista, kaameista lahjoista sekä salaisista teoista ja paheista. Taatusti tunteita herättävä podcast.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 20 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 15.12.2020.

Söisitkö suklaalta maistuvaa paskaa vai paskalta maistuvaa suklaata?

Julkaistu 18.5.2021

Kulju x Saarinen -jaksossa kuuntelijat esittävät Rosannalle ja Nikolle kysymyksiä kahdella vaihtoehdolla, mutta he myös itse joutuvat vastaamaan. Söisitkö suklaata vai paskaa? Olisitko vuoden ilman seksiä vai harrastaisitko seksiä eri sukupuolen kanssa kuin yleensä? Entä haluaisitko tietää kuolinpäiväsi vai kuulla kaikki sinusta sanotut negatiiviset kommentit? Siinäpä pohdittavaa itse kullekin.

Puhallanko ulos vai sisäänpäin?

Julkaistu 11.5.2021

Niko on paraikaa autokoulussa, ja sen innoittamana Kulju x Saarinen -jaksossa kuullaan ääniviestejä liittyen autokouluun ja liikenteeseen. Viestejä kuunnellessa herää kysymys: Miten voi olla ajokortti, jos hommat sujuvat näin?! Toisaalta, jos nämä kuuntelijaviestin lähettäneet autoilevat, on myös Nikolla toivoa saada kortti.

Kakkaavatko vompatit kuutioita? – KVG

Julkaistu 4.5.2021

Missä on vessa? Mihin prinssi Philip laitetaan? Monelta Puoli seitsemän tulee? Mitä tarkoittaa flexaa? Millainen on sorsan penis? Mitä IHMETTÄ jengi oikein googlettaa? Tästä kuullaan Kulju x Saarinen -jaksossa, ja Rosanna ja Nikokin joutuvat jaksossa tarkistamaan pari asiaa Googlelta. KVG, Kysy Vittu Googlelta, se tietää kyllä. Ja lopuksi: Kannattaa soittaa lääkäriin, jos on jotain oireita, eikä googlettaa.

The seksijakso

Julkaistu 27.4.2021

Seksi. Mitä kaikkea hauskaa, outoa ja noloa sen yhteyteen voikaan liittyä?! Tässä Kulju x Saarinen -jaksossa kuullaan kuuntelijoiden tarinoita kortsuista, sohvan uudelleenvärjäyksestä, itseruskettavan käytöstä luikuvoiteena ja siitä, kun äiti yllättää kesken ryhmäseksin. Rosanna jakaa jaksossa myös varoittavan esimerkin, ja Niko kertoo kylmägeelikokeilunsa tuloksen.

Ei mennyt ihan putkeen... kesäduunissa!

Julkaistu 20.4.2021

Kulju X Saarinen -jaksossa kuullaan parhaat ja pahimmat kesätyökokemukset. On rikottu ruohonleikkurilla hautakivi, siivottu kakkaa puistohommissa, saatu ekana päivänä potkut ja tietty kestetty duunipäivä krapulassa (Niko ehkä vähän kännissäkin). Ja Rosannaa ei muuten kannata tätitellä.

Tunnustuksia osa 2

Julkaistu 13.4.2021

”Mä tiedän, et mä vannoin, etten mä tehnyt sitä, mutta nyt on ihan pakko myöntää… ” Tunnustuksia osa 2 on täällä! Tiedossa suutelun lisäksi muun muassa korvavaikkua, lotto- ja pornolehtipilapuheluita, pettämiskosto ja suihkukakkaa. Kulju x Saarinen -studiossa seurananne Rosanna Kulju ja lordi Niko Saarinen.

Rippileirimuistot

Julkaistu 6.4.2021

Rippileiri herättää monenlaisia tunteita. Aika moni ei sinne halua, yllättävän moni yrittää karata sieltä edes illaksi ja kaikilta sinne osallistuneilta löytyy tarinoita. Kulju x Saarinen -jaksossa kuullaan taas kuuntelijoiden ääniviestejä ja ehkä hämmentävin niistä liittyy kalaan.

Epäonnistuneet yllätykset

Julkaistu 30.3.2021

Yllätyksiä on kiva järjestää ja niitä on myös kiva saada, mutta aina kaikki ei mene suunnitelmien mukaisesti. Kulju x Saarinen -jaksossa kuullaan taas kuuntelijoiden viestejä, ja näiden yllätystarinoiden perusteella kannattaa pitäytyä yllätyksistä ja olla vaan juro suomalainen. Voiko suomalaisen muutenkin yllättää onnistuneesti vain viinalla?

Tein itse ja säästin

Julkaistu 23.3.2021

”Kas, näin teen homman itse ja säästän.” Mutta miten kävikään? Tuliko säästöä vai lisäkustannuksia? Kulju x Saarinen -jaksossa tehdään kaikenlaista itse. Välillä onnistuu, mutta useimmiten ei. Jaksossa kuulet monta huonoa säästövinkkiä.

Aivan paska jakso

Julkaistu 16.3.2021

Kulju x Saarinen -sarja jatkuu toisen tuotantokauden jaksoilla, ja ensimmäisenä otetaan käsittelyyn se, mistä viime kaudella puhuttiin joka jaksossa: paska. Ja jotta kuuntelijoiden ei tarvitse yksin noloja kakkatarinoitaan kertoa, on luvassa juttuja myös Nikolta ja Rosannalta.

Silloin tein rikoksen

Julkaistu 16.2.2021

Kulju x Saarinen -sarjan kauden viimeisessä jaksossa kuullaan kuuntelijoiden kertomuksia lain rikkomisesta. Poliiseja on huijattu erittäin montakin kertaa, mutta myös poliisit ovat olleet huijareina. Konduktöörit ja kaverit ovat tietenkin saaneet osansa näistä huijauksista ja valehteluista.

Paskimmat iskureplat ja suusta päässeet sammakot

Julkaistu 9.2.2021

Iso kasa kuuntelijoiden lähettämiä paskoja iskureploja, suusta päässeitä sammakoita ja käyttöön jääneitä lausahduksia kuullaan tässä Kulju x Saarinen -jaksossa.

Kamalimmat treffit

Julkaistu 2.2.2021

Millaisia näyttelytaitoja vaaditaan, jotta kehtaa lähteä kotiin huonoilta treffeilltä? Sopiiko alkoholi ensimmäisille treffeille? Kuinka monta minuuttia treffeillä pitää olla ennen kuin saa lähteä pois? Vaikuttaako Rubikin kuutio rauhoittavasti? Kulju x Saarinen -jaksossa kuullaan kamalimmat treffitarinat.

Silloin jäin kiinni

Julkaistu 26.1.2021

Kulju x Saarinen tarjoaa tällä viikolla parhaita ja pahimpia kiinnijäämistarinoita. Tarinoissa on mm. pieretty, paskottu, dokattu ja harrastettu seksiä ja jääty kiinni rysän päältä. Eikä Nikolla ja Rosannallakaan ole aina mennyt aivan putkeen.

Huonot asiakaspalvelukokemukset

Julkaistu 19.1.2021

Asiakkaat valittavat, kiusaavat, flirttailevat ja haukkuvat. Kulju x Saarinen -jaksossa kuullaan kuuntelijoiden asiakaspalvelutehtävissä sattuneita tilanteita ja kuullaan tietenkin Rosannan ja Nikon omat kokemukset asiakaspalvelusta.

Pettäminen

Julkaistu 12.1.2021

Kuka petti ketä ja kenen kanssa? Kulju x Saarinen -jaksossa kuullaan tarinoita pettämisestä. Moni on jäänyt kiinni sosiaalisen median tai puhelimen viestien kautta, yhden paljasti väärään paikkaan unohtunut kondomi, toisen kylpytakin taskusta löytyi käytetty tamponi ja valitettavan moni jäi kiinni myös suoraan rysän päältä.

Uudenvuodenlupaukset

Julkaistu 5.1.2021

Uudenvuodenlupauksia on helppo tehdä ja aivan yhtä helppo rikkoa. Kuka laihduttaa tänäkin vuonna, kuka lopettaa röökin polton ja kuka suolihuuhtelut? Tässä Kulju x Saarinen -jaksossa kuullaan Rosannan, Nikon ja kuuntelijoiden epäonnistuneita uudenvuodenlupauksia ja samalla myös uusia lupauksia tälle vuodelle. Mukana Nikon Outi-mamin treenivinkit.

Kännitarinat

Julkaistu 29.12.2020

Ihminen on luovimmillaan kännissä vai miten se nyt menikään?! Tässä Kulju x Saarinen -jaksossa kuullaan älyttömimmät kännitarinat ja -selkkaukset sekä Rosannalta, Nikolta että tietenkin kuuntelijoilta. On herätty rappukäytävästä sekä raviradalta, paistettu pizza pizzeriassa ja sekoiltu baarissa kunnolla. Ja paljon muuta.

Kauheimmat lahjat

Julkaistu 22.12.2020

Mikä on kauhein tai oudoin lahja, jonka olet saanut? Kulju x Saarinen -podcastin toisessa jaksossa kuullaan Rosannan, Nikon ja kuuntelijoiden tarinoita auton kuramatoista, vanhoista karkeista, korseteista, juuriharjoista ja Tapparan pikkuhousuista.

Tunnustuksia

Julkaistu 15.12.2020

Mitä et ole koskaan kehdannut tunnustaa, mutta nyt olisit valmis tekemään sen ääniviestin muodossa? Kulju x Saarinen -podcastin ensimmäisessä jaksossa kuullaan sekä Rosannan että Nikon, mutta myös kuuntelijoiden tunnustuksia. Jaksossa puhutaan muun muassa altaaseen pissaamisesta, jalkakarvoista sekä seksileluista. Lopussa kuullaan myös ääniviesteinä asiat, joita Rosanna ja Niko eivät kehdanneet sanoa toisilleen päin naamaa.

Takaisin podcastien listaan