Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Bull Shit Podcast

Mikäli löysit kuolleena syntyneen podcastimme Suplasta, ja todella haluat sitä kuunnella, etsi meidät vaikkapa Spotifysta. Bull Shit Podcast oli kahden masentuneeen äpärän autenttisia ajatuksia maailmasta. Depisodeja julkaistiin säännöllisen epäsäännöllisesti vähintään kahden vuoden välein. Suomen paskin podcast.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 15 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.9.2019.

Depisodi 14: Minskin merirosvot

Julkaistu 27.5.2021

Tällä kertaa saatavissa trendikäs, vähäkalorinen jakso. Asiaa totutun kahden tunnin sijasta, vain 1,5 tuntia. Mikäli haluat säästää korviasi, mutta samalla turmella mieltäsi, tällä kompaktilla jaksolla se onnistuu maksimaalisen tehokkaasti.

Asialistalla mm.: koulumenestys, Riian pormestari ja massiiviset latvialaiset testikaalit, sekä uudenlainen legenda Koivuniemen herrasta. Mukaan mahtuu tietysti myös Sannan aamiaiset, Intian maltillinen korona- ja ruumistilanne, sekä klassinen TTQA.


Kullikuuntelijoille postilaatikko auki edelleen, osoitteessa instagram.com/bullshitpodcast.fi. Lupaamme, että siellä on tilaa Sinunkin viestillesi.

Depisodi 13: Lelupoliiseja pt. 2

Julkaistu 12.5.2021

Tämä jakso on erikoinen. Siis erikoisjakso. Totutun dialogin sijaan, BSP:n studiossa käytiinkin triathlon, eikun trilogia, eikun kolmisin käyty keskustelu. Kummalle juontajista on puhjennut psykoosisairaus? Se selviää kuuntelemalla.

Jakson aiheina toimivat sukupuolien tasa-arvo, intialainen nenäsieni, Estonian hautarauha ja HUS:n turmellut kätilöt. Sen lisäksi kerrotaan tuoreista Suomen mestareista ja lopuksi haastatellaan oman alansa ammattilaista, vartija Muikkua. Mukana myös totutusti TTQA – Tuulesta temmattu Q&A.

Mikäli sinäkin haluat päästä BSP:n piinapenkkiin, ota meihin yhteyttä Instagramissa, osoitteessa @bullshitpodcast.fi

Depisodi 12: Kevättä rinnassa

Julkaistu 21.4.2021

Tässä kevätmanian vauhdittamassa jaksossa pohdiskeltiin jälleen liekkeihin roihahtanutta Ukrainan sotaa, ja sen ympärille kietoutunutta poliittista liikehdintää, niin räjähdysten kuin Sputnik-gatenkin siivittämänä. Sekaan mahtuu myös omaa filosofista pohdintaa elämän asenteista ja selvitymiskeinoista. Jaksossa kuulette myös sulosointujen säestämänä tuliterän Viikon farssi -osuuden, sekä jo miltei paikkansa vakiinnuttaneen Enemmän tai vähemmän tullestatemmattu Q&A -osion. Bull Shit Podcastin Instagram-inbox on juuri sinua varten auki osoitteessa @bullshitpodcast.fi

Depisodi 11: Korruptio ja konflikti

Julkaistu 25.3.2021

Tässä jaksossa keskustelemme jälleen enemmän tai vähemmän ajankohtaisista uutisista, klassisen tulisin ottein ja sanankääntein. Alkujaksosta suuntaamme Ukrainan sotatantereelle, mistä siirrymme lähes saman tason pelleilyyn koti-Suomeen päivittelemään huonoa viestintää sekä journalismia. Jakson loppupuolella mukana tuttu urheilunurkkaus synkällä twistillä, sekä jo viime jaksosta tuttu Q&A-osio.

Sisäpostilaatikossamme on tällä hetkellä hyvin tilaa juuri sinun viestillesi, joten älä epäröi ottaa yhteyttä Instarammissa: @bullshitpodcast.fi

Depisodi 10: Korona-ahdistus

Julkaistu 6.3.2021

Tässä sekavassa juhlajaksossa ränttäämme turvalliseen tapaan erinäisistä yhteiskunnan idiotismin ilmentymistä. Yhtenä mustan pilven virkaa toimittavista teemoista on meitä kaikkia varjostava koronatilanne, yhdistettynä edellämainittuun idiotismiin. Positiivisia pilkahduksiakin koetaan auringonvalon ja mentaalisten oivallusten myötä. Ajokorttiuudistuspäivittelyn jälkeen on vuorossa uusi, ylläripylläri, osioposio!

Instarammista löydymme osoitteesta @bullshitpodcast.fi ja sisäpostilaatikko on tietysti kullikuuntelijoille aina auki!

Depisodi 9: Suojelkaa suomea

Julkaistu 12.12.2020

Tässä jaksossa tarjoilemme messinkiseltä vadilta häränpaskaista kommentointia Haaviston hörhöilyistä ja Vihreiden vikinästä. Jaksossa myös ihmettelemme suomen kielen ihmeitä väistellessämme arkisia englannin kielen ilmaisuja keskustelun lomassa. Pystyyn pistettiin myös ennenäkemättömän pitkä urheiluosio missä pohdimme koronaviruksen vaikutusta jääkiekon SM-liigan talouteen, sekä “kokovisiirin” naurettavuudesta, sekä ihmettelimme myös formuloiden tulista liikehdintää. Tottakai käsittelimme myös tämän hetken uutisointia koronaroketteesta ja muista ajankohtaisista aiheista kuten pornon eettisyydestä.

Instagramin sisälaatikko on kullikuuntelijoita varten aina auki osoitteessa @bullshitpodcast.fi

Depisodi 8: Vastaamo, vaalit ja vammaiset valittajat

Julkaistu 8.11.2020

Tässä jaksossa otamme kuumaa Vastaamon emämunauksien sarjasta, mielenterveyspalveluiden vajeista sekä ajankohtaisesti Vapauden valtion vaalivitkutteluista. Muistakaa ottaa yhteyttä Instarammissa, osoitteessa @bullshitpodcast.fi!

Depisodi 7: Osta OFF! ja ininä loppuu

Julkaistu 5.10.2020

Kauan odotettu uusi cäästi nyt ulkona, ja tottakai aiheetkin aallonharjalla! Perinteisestä paskan puhumisesta "asiasisällön" lomassa ei tietenkään ole luovuttu. Aiheita tuoreet uutiset, Helsingin kaupungin sukupuoliagenda, myyntiala, some-käyttäytyminen ja tekoälyn kehitys. 


Instagramissa inbox aina auki, vaikkei sisällön tuotattajat olisikaan aktiivisia. Joka viesti otetaan rakkaudella vastaan osoitteeseen @bullshitpodcast.fi

Depisodi 6: Lelupoliiseja?

Julkaistu 22.1.2020

Tämän kertaisessa jaksossa jaamme kokemuksiamme järjestyksenvalvojista kaupungeissa ja maakunnissa.

Pitkän, jopa debatiksi luonnehdittavan keskustelun jälkeen aihe vaihtuu Ossin HOROskooppikokemuksiin ja sitä sitä kautta lasketellaankin varsin sulavasti Kelan ja mielenterveysongelmien kautta Jeesuksen nousuun ja tuhoon.

Lopussa käydään läpi kullikuuntelijoiden kysymyksiä ja keskustellaan yllättävän pitkään musiikista.

Lisää kysymyksiä ja palautetta voi lähettää Instarammissa osoitteeseen @bullshitpodcast.fi.

Depisodi 5: COMEBACK!

Julkaistu 9.1.2020

Vuosikymmenen komein comeback on täällä. Tässä jaksossa keskustelimme tiukkaan äänensävyyn koulutuksesta ja kasvatuksesta, lempeästi urheilusta, ihmettelevästi mummoista, sekä huolestuneesti lapsista sosiaalisessa mediassa. Jakson lopussa kävimme läpi mielenkiintoisia yleisökysymyksiä, joita meille lähetettiin Instagramin inboxiin, @bullshitpodcast.fi.


Kysymysosiosta tekisimme mielellämme vaikka jokajaksoisen perinteen, joten mikäli haluat kuulla tulisen mielipiteemme liittyen johonkin sinua lähellä olevaan asiaan, tai ajankohtaiseen uutisaiheeseen, inboxi on sinullekin auki ympäri vuorokauden.

Depisodi 4: Kattokaa ku me yritetään

Julkaistu 5.11.2019

Viime jaksosta kuluikin taas aikaa, kun masentuneet juontajanne tekivät mitä tekevät parhaiten. (null)

Tässä jaksossa kuitenkin nykäistään tuotantotasovipua kohti maksimia, kun mukaan tulevat uudet prototyyppijinkut sekä jonkinasteinen käsikirjoitus. Jakson aiheina ovat tietenkin kuulumiset, Donald Trump, niksinurkka ja muiden ihmisten käyttäytymisen kommentointi varsin tulisin sanakääntein.

Seuraa meitä Instagramissa: @bullshitpodcast.fi

Depisodi 3: Sisällöllinen tyhjiö

Julkaistu 24.10.2019

BSP palaa vihdoin viikon mittaiselta hermolomalta! Kosketus palloon on tällä kertaa tuttuun tapaan hiukan kömpelö, mutta kyllä tästäkin melkein puolentoista tunnin mittainen paskanjauhantasessio saatiin aikaan. Tässä jaksossa käsitellään isällisellä otteella muun muassa Prahan kaupunkia, urheilua, HSL:ää ja tietenkin mielenterveysongelmia. Palautetta jälleen Instagramiin, osoitteeseen @bullshitpodcast.fi

Depisodi 2: Maailman löysin uutiskatsaus

Julkaistu 9.10.2019

Toisessa depisodissa debytoi uusi osiomme: Uutiskatsaus. BSP:n tyyliin, tämäkään ei aivan mennyt nappiin, sillä ajatus tuttuun tapaan rönsyilee ja asiasta liikutaan toiseen nopeammin kuin invalidit alamäessä. Jakson aiheina ovat mm. mielenterveys, seksuaalisuus sekä tietenkin asiattomat vitsit linkitettynä enemmän tai vähemmän ajankohtaisiin uutisaiheisiin. Palauteboksi on edelleen avoinna Instagramin puolella, @bullshitpodcast.fi

Depisodi 1: Sönkötystä Kiinan elinkaupasta

Julkaistu 2.10.2019

Tässä jaksossa harjoittelemme asiaohjelman tekoa. Kaikki ei kuitenkaan mene aina niinkuin Strömsössä, mutta onneksi castin loppuosa on jälleen totuttua paskapuhetta. PS. Kiitos kaikille mainiosta vastaanotosta. Kaivoitte siis omaa hautaanne ja nyt menette sinne kuuntelemaan nätisti. Kiitos. PPS. (Instagram: @bullshitpodcast.fi) DM:t ovat ehdotuksia ja palautetta varten auki.

Depisodi 0: Pilotti

Julkaistu 27.9.2019

Bull Shit Podcastin debyyttijakso. Reilun tunnin edestä satunnaista mähinää ilman punaista lankaa. Asiaa ja asiattomuuksia mm. koulusta, koulutusjärjestelmästä, politiikasta, kidutuksesta ja alkoholismista.

Takaisin podcastien listaan