Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Satuillaan – yhteisiä satuhetkiä koko perheelle

Nelli on ihan tavallinen lapsi joka tykkää seikkailla, varsinkin Vihreän Ketun kanssa. Vihreä Kettu on taikakettu, joka tykkää huiskia taikapölyä kaikkialle. Taikapölyn avulla voi lennellä ympäri maailmaa ja sukeltaa tarinoihin. Ja tarinoiden avulla kesälomat ja arjen jännät jutut muuttuvat aina hauskemmiksi. Tule mukaan seikkailuun!

DNA ja SOS-Lapsikylä haluavat tarjota kaikille perheille yhteisiä satuhetkiä uniikkien sisältöjen parissa ja muistuttaa satujen tärkeydestä lapsen kehityksessä, unohtamatta yhdessä vietetyn ajan merkitystä kiireisen arjen keskellä. Satuillaan yhdessä, koko perheen kanssa!

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 14 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 19.8.2019.

Satu 12: Nellin ja Vihreän Ketun joulupäivä

Julkaistu 5.12.2023

Jouluaatto on ohi, mutta joulun taika leijailee vielä kaikkialla. Vihreä Kettu vie Nellin satumaiselle matkalle taikamaailmaan perheensä luo ja Nelli huomaa, kuinka helppoa on jakaa jouluiloa.

Satu 11: Nellin sadepäivä mökillä

Julkaistu 9.8.2023

Nelli ja Vihreä Kettu viettävät sadepäivää kesämökillä. Järven pinnalla pomppivat vesipisarat kiinnostavat Nelliä, mutta uimaan voi mennä vasta, kun rajuilma on ohi. Onneksi taikapölyn ansiosta lautapeli, jota Nelli ei vielä osaa pelata, lähtee elämään ja tekee sisällä olosta hauskempaa.

Satu 10: Tavallisen päivän taika

Julkaistu 4.8.2022

Arki on Nellistä yleensä ihan kivaa, mutta joskus kaikki kyllästyttää. Onneksi on Vihreä Kettu ja taikapöly, jonka avulla voi hypätä seikkailuihin! Silloin arki näyttää hauskemmalta, ja joskus käy niin, että sitä oppiikin vahingossa jotakin.

Satu 9: Nellin ja Vihreän Ketun kesä

Julkaistu 23.6.2022

Kesään kuuluu uimaranta, kaverit ja jätski, ainakin Nellin mielestä. Kunhan sinne rannalle vihdoinkin pääsee, voi sieltä löytää vaikka seikkailun. Ja kun Vihreä Kettu huiskauttaa taikapölyä, on seikkailuihin sukeltaminen entistä helpompaa!

Satu 1: Ruma ankanpoikanen - Nellin ja Vihreän Ketun satuseikkailu

Julkaistu 7.10.2019

DNA:n ja SOS-Lapsikylän ensimmäisessä seikkailussa Nelli ja Kettu ovat kysymysten äärellä, joita moni kohtaa elämässään: onko ulkonäöllä väliä? Entä millainen on ruma ankanpoikanen – onko sellaista olemassakaan?

Satu 2: Pinokkio - Nellin ja Vihreän Ketun satuseikkailu

Julkaistu 30.9.2019

Nelliä ei nyt huvita. Pitäisi siivota eteinen ja vaikka mitä. Nellin ystävä, Vihreä Kettu tietää, että seikkailu voisi auttaa.

DNA:n ja SOS-Lapsikylän satuseikkailu vie ystävykset vanhaan kylään, puusepän verstaaseen. Siellä he tutustuvat Pinokkioon. Pinokkiolla on leveä naurava suu, mutta miksi sen nenä kasvaa koko ajan? Entä miten Pinokkio ratkaisee ongelman, joka syntyi koska hän huijasi ja tuli myös itse huijatuksi?

Satu 3: Saippuakuplatyttö - Nellin ja Vihreän Ketun satuseikkailu

Julkaistu 23.9.2019

Tämänkertaisessa DNA:n ja SOS-Lapsikylän klassikkosadussa Nelli ja Vihreä Kettu kohtaavat seikkailussaan herttaisen tytön, joka saa heidät pohtimaan hetkien tärkeyttä, unelmia ja ystävyyttä. Seikkailu vie heidät tuikkivien tähtien alle. Se maistuu kuumalle kaakaolle ja taianomaisissa saippuakuplissa näkyy elämän ihmeellisyys.

Satu 4: Hölmöläiset - Nellin ja Vihreän Ketun satuseikkailu

Julkaistu 16.9.2019

Hölmölä on pieni kaupunki metsän reunassa ja täynnä väkeä. Tässä DNA:n ja SOS-Lapsikylän sadussa Nelli ja Vihreä kettu ovat aivan hölmistyneitä, kuinka hassusti siellä yritetään hoitaa asioita. Ja toisaalta molemmista on mukavaa huomata, kuinka heidän kertomansa arkiset ratkaisut saattavatkin olla kovin nerokkaita ja tuoda paljon iloa Hölmölässä. Naurua ja iloa ei tästä seikkailusta puutu!

Satu 5: Kaunotar ja hirviö - Nellin ja Vihreän Ketun satuseikkailu

Julkaistu 9.9.2019

DNA:n ja SOS-Lapsikylän Nellin ja Ketun seikkailu johdattaa heidät satumaiseen puutarhaan ja lumottuun linnaan, jossa tuntuu kuin kynttilätkin tuijottaisivat heitä. Linnassa asuu suuri ja karvainen hirviö, jolla on surulliset silmät. Jännittävien hetkien lisäksi he pääsevät kohtaamaan ystävyyden ja rakkauden voiman. Ja sen, kuinka rohkeus on sitä, että välittää aidosti.

Satu 6: Kolme pientä porsasta - Nellin ja Vihreän Ketun satuseikkailu

Julkaistu 2.9.2019

Tässä DNA:n ja SOS-Lapsikylän kertomuksessa Nelli ja Kettu ovat linnanrakennuspuuhissa. Hiekkalinna olohuoneessa; se vasta mahtavaa olisikin! Rakennelma ei vaan meinaa pysyä pystyssä ja ystävykset päättävätkin lähteä seikkailemaan satukirjan sivuille. Pian he huomaavat, että myös kolmella pienellä porsaalla on rakennushuolia. Pystyvätkö ystävykset auttamaan porsaita ja kuinka pelottava susi selätetään?

Joulusatu 2: Joulupukin jäljillä - Nellin ja Vihreän Ketun satuseikkailu

Julkaistu 1.9.2019

Juuri ennen jouluaattoa DNA:n ja SOS-Lapsikylän joulusadussa Nelli ja Vihreä Kettu pääsevät taikapölyn vieminä näkemään ensimmäistä kertaa, miten joulua vietetään Englannissa. Yhdessä Father Christmasin kanssa Nelli ja Vihreä Kettu tutustuvat myös Sinterklaasiin ja Pakkasukkoon. Uusien ystävien kautta he ymmärtävät joulun ajan erilaisista tavoista ja perinteistä.

Joulusatu 1: Mistä tietää, että on joulu? - Nellin ja Vihreän Ketun satuseikkailu

Julkaistu 1.9.2019

Satupodcastin tutut hahmot Nelli ja Vihreä Kettu pääsevät mukaan DNA:n ja SOS-Lapsikylän jouluseikkailuun ja huomaavat miten paljon touhua ja tohinaa jouluun kuuluu. Nellin ja Vihreän Ketun kauppareissu muuttuu paljon jännittävämmäksi taikapölyn myötä. Reissullaan he oppivat, että jouluna on punaisia poskia ja puhkutaan, mutta yhdessä olo on se mukavin asia.

Satu 7: Pieni merenneito - Nellin ja Vihreän Ketun satuseikkailu

Julkaistu 26.8.2019

Tämän viikon DNA:n ja SOS-Lapsikylän satuseikkailussa Vihreä Kettu ja Nelli näkevät ensimmäistä kertaa elämässään merenneidon. Ja Pieni Merenneito näkee ensimmäistä kertaa ihmisen. Pieni Merenneito on valmis tekemään mitä vaan, jotta saisi kokea, miltä tuntuu olla oikea ihminen. Mutta pian hän myös huomaa, miltä tuntuu olla yksinäinen. Nelli ja Vihreä Kettu tietävät, kuinka pelottavaa kaikki uusi voi olla ja miettivät, kuinka Pieni Merenneito voisi olla taas onnellinen.

Satu 8: Peter Pan - Nellin ja Vihreän Ketun satuseikkailu

Julkaistu 19.8.2019

Kaikki ovat kuulleet Peter Panista ja Mikä-Mikä-Maasta, mutta kaikki eivät ole suinkaan päässeet kokemaan tuon unimaailman taikaa. Nyt DNA:n ja SOS-Lapsikylän seikkailussa Nelli ja Vihreä Kettu pääsevät mukaan ja huomaavat pian, että lisäksi heidän apuansa tarvitaan. Mikä-Mikä-Maahan on nimittäin kadonnut lapsia ja Kapteeni Koukku tekee kaikesta haastavampaa. Entä kuinka käy Peter Panin?

Takaisin podcastien listaan