Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Omat duunit podcast

Omat duunit on UKKO.fi:n podcast-sarja, joka on suunnattu kevytyrittäjille, yrittäjille ja yrittäjämäisestä toiminnasta kiinnostuneille. Käsittelyssä työelämän ja yrittäjyyden ympärillä pyörivät asiat. Vieraina asiantuntijoita ja kouluttajia eri aloilta.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 35 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 25.4.2017.

K2:J8 Kevytyrittäjä Eliisa Tuisku - Asiaa tubettamisesta

Julkaistu 27.3.2020

Oletko kiinnostunut tubettamisesta? Kuuntele kevytyrittäjämme Eliisa Tuiskun vinkit sen aloittamiseen ja huomioitaviin asioihin! Eliisa avaa jaksossa myös taustaansa ja sitä, miksi hän päätti vaihtaa yrittäjyyden kevytyrittäjyyteen.

K2:J7 Filosofi Lauri Järvilehto - Sisäinen motivaatio ja sen vaikutukset valintoihimme

Julkaistu 6.2.2020

Filosofi, yrittäjä ja kirjailija Lauri Järvilehto keskustelee Millan kanssa sisäisestä motivaatiosta ja siitä, kuinka se vaikuttaa työelämään ja ammatinvalintaan! Aiheina lisäksi yrittäjyys, startup-maailma ja Laurin kirjoittamat teokset.

K2:J6 Futuristi Perttu Pölönen - Miltä näyttää tulevaisuuden työelämä?

Julkaistu 11.12.2019

Piilaaksossa ja Sibelius-Akatemiassa opiskellut keksijä, yrittäjä, säveltäjä ja futuristi Perttu Pölönen keskustelee Millan kanssa monipuolisesta taustastaan, yrittäjyydestä sekä tulevaisuuden työelämän näkymistä!

K2:J5 Asiantuntija Satu Irisvik – Vuorovaikutus, kohtaamiset ja tiimiäly työelämätaitoina

Julkaistu 1.11.2019

K2:J5 Asiantuntija Satu Irisvik – Vuorovaikutus, kohtaamiset ja tiimiäly työelämätaitoina by UKKO.fi

K2:J4 Valmentaja Pia Koponen - Improvisointi arjessa

Julkaistu 21.10.2019

Vuorovaikutuskouluttaja ja esiintymistaidon valmentaja Pia Koponen keskustelee "Lupa mokata - Improvisointi arjessa" -kirjastaan sekä siitä, kuinka improvisointia voi hyödyntää jokapäiväisessä arjessaan ja yrittäjyydessä!

K2:J3 Yrittäjä Roosa Hirvonen - Eroon suorituspaineista

Julkaistu 15.10.2019

Roosa Hirvonen joutui luopumaan huippu-urheilijan urastaan uupumuksen vuoksi. Nyt hän toimii yrittäjänä ja lanseeraa parhaillaan valmennuskokonaisuutta naisille, jotka kamppailevat samojen paineiden kanssa kuin hän itse aikoinaan. Omat kokemukset ja halu jakaa oppimaansa eteenpäin ovat johdattaneet Roosan tekemään sitä, mitä hän rakastaa! Vieraile Roosan sivuilla: https://www.roosahirvonen.fi/ Lukuvinkki: Rhonda Byrne - Taikavoima

K2:J2 - Kouluttaja Jenni Janakka - Röyhkeämpää elämää!

Julkaistu 20.9.2019

Kirjoittaja ja puhetaiteilija Jenni Janakka kertoo Röyhkeyskoulu -konseptistaan ja sen pohjalta kirjoittamastaan kirjasta. Käsittelyyn pääsevät myös huijarisyndrooma ja kiltin tytön syndrooma sekä se, kuinka näistä voi pyrkiä eroon. Vieraile Jennin sivuilla: https://www.jennijanakka.com/ Lukuvinkki: Tiina Ekman - Huijarisyndrooma

K2:J1 - Olli Kopakkala: Mitä podcastin pitämisessä on huomioitava?

Julkaistu 12.9.2019

Uusi juontaja Milla-Maria Alhanen juttelee entisen juontaja Ollin Kopakkalan kanssa siitä, millaista oli pitää podcastia ja mitä oman podcast-sarjan perustamisessa kannattaa ottaa huomioon.

Haastattelussa Tuukka Taponen

Julkaistu 26.8.2019

Haastattelussa Tuukka Taponen by UKKO.fi

K1:J26 - Mirja Hämäläinen - Miten tulevaisuutta tutkitaan?

Julkaistu 28.2.2019

Jälleen on aika uuden Kevytyrittäjyys-podcastin jakson! Demos Helsingin konsultti Mirja Hämäläinen on vieraanamme Olli Kopakkalan isännöimässä podcastissa. Demos Helsinki on yhdistyksen omistama yritys, jonka tarkoitus on projektein auttaa organisaatioita ja instituutioita siirtymään jälkiteolliseen yhteiskuntaan. Mirja päätyi Demos Helsingille konsultiksi jo opiskelleessa perustetun yrityksen myymisen kautta. Lupaamme vastaukset ainakin alla oleviin kysymyksiin, jos kuuntelet podcastimme tuoreen jakson loppuun asti! Onko konsultti ongelmanratkaisija? Miten tulevaisuutta tutkitaan? Miltä suomalainen työelämä näyttää nyt? Mitä taitoja tavallisilla ihmisillä pitäisi olla, jotta selviää tulevaisuuden työelämässä?

K1:J25 - Tomi Rytkönen - Nuori yrittäjyys ja yrittäjyyskasvatus

Julkaistu 8.2.2019

Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa Olli Kopakkalan vieraana on Nuori Yrittäjyys ry:n ohjelmavastaava Tomi Rytkönen. Nuori Yrittäjyys ry tarjoaa 7–29-vuotiaille ohjelmia, jotka toteutetaan kouluissa osana opetusta. Ohjelmilla tuetaan nuorten yrittäjyysasennetta, työelämätaitoja ja taloudenhallintaa. Tomi Rytkönen kertoo podcast-jaksossa siitä, millaista yrittäjyyskasvatus Suomessa on nykyään ja mitä kaikkea Nuori yrittäjyys ry konkreettisesti tekee. Olli ja Tomi keskustelevat myös laajemmin tulevaisuuden työelämästä ja nykyisin meneillään olevasta yrittäjyysbuumista. Kuuntelemalla Kevytyrittäjyys-podcastin tuoreen jakson saat vastauksen ainakin näihin kysymyksiin. Miten menestytään? Miten Nasa liittyy Pikkuyrittäjiin? Mitä on yrittäjäkasvatus alakoulun ensimmäisillä luokilla? Onko startup-huuma näkynyt Nuori yrittäjyys ry:n toiminnassa? Miltä työelämä näyttää, kun nykyajan koululaiset siirtyvät työelämään? Milloin luottokorttilasku kannattaa maksaa?

K1:J24 - Mikko Ojanen - Otatko opiksesi?

Julkaistu 9.11.2018

Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa Ollilla on vieraana yrittäjäkouluttaja sekä arvostettu kirjailija, Mikko "OJ" Ojanen. Ojasella on myynnin ja johtamisen valmennusyritys Kaswu Oy, jonka perusidea on tuplawarmistaa sovittujen tavoitteiden toteutuminen arjessa yhdessä asiakkaiden kanssa. Viimeisimpänä hän on kirjoittanut Ota opiksesi -nimsien, josta pääsemme myös kuulemaan hiukan podcastissa. "Kun valmennus loppuu, todellinen valmennus vasta alkaa" Podcastin juontaja Olli Kopakkala ja vieras Mikko Ojanen keskustelevat tuplawarmistuksesta tehokkaana oppimisen varmistajana ja pohtivat sitä, haluavatko ihmiset ylipäänsä oppia. "Maksimoi oppiminen, minimoi unohtaminen" Kuuntele Kevytyrittäjyys-podcastin uusin jakso saadaksesi vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin: Mitä tuplawarmistus tarkoittaa? Mitä yritysvalmentaja oikein tekee? Mitkä tekijät tukevat oppimista? Miksi Mikko käyttää aina henkseleitä koulutuksessa? Mitkä ovat Mikko Ojasen vinkit uusille yrittäjille?

K1:J23 - Aku Varamäki - Mitä on työpäiväsuunnittelu?

Julkaistu 25.10.2018

Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on yrittäjä ja yksi Suomen parhaista työpäiväsuunnittelijoista, Aku Varamäki. Akulla ja hänen kollegallaan, Paula Helteellä on yritys nimeltä Workday Designers. Heidän työtään on käyttää muotoilun työkaluja ja suunnitella työpäivät työntekijöiden tarpeita vastaaviksi. Heillä on myös oma podcast, Future Proof, jonka jaksoissa pohditaan työelämän murrosta ja jututetaan asiantuntijoita. ”Omat unelmat pitää toteuttaa; se on helppoa Suomessa, jossa meillä on perusturva. Ulkopuolisten toiveiden täytyy olla linjassa sisäisten toiveiden kanssa.” Podcastin juontaja Olli Kopakkala ja vieras Aku Varamäki keskustelevat työpäivien ja -urien yksilöllistämisestä, omien unelmien toteuttamisesta ja työn murroksesta. Kuuntele Kevytyrittäjyys-podcastin uusin jakso saadaksesi vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin: Mitä on työpäivämuotoilu? Mitä on uramuotoilu? Mitä tavoitteita työpäivämuotoilulla on? Onko työn murrosta havaittavissa? Onko työntekijöillä varaa nykyään sanella omia ehtojaan? Keitä ovat sulauttajat ja keitä eriyttäjät? Mitkä ovat Aku Varamäen vinkit uusille yrittäjille?

K1:J22 - Petri Rajaniemi - Miten kuulijat vakuutetaan?

Julkaistu 1.10.2018

Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on yrittäjä ja puhuja Petri Rajaniemi. Petri on tunnettu puhuja ja yrittäjänä hän on toiminut viisi vuotta. Petrillä on oma Ponder Nobs -niminen yritys. ”Työkseni autan muita ihmisiä. Vahvuuteni on ollut lapsesta asti havainnoida tilannetta ulkopuolelta.” Podcastin juontaja Olli Kopakkala ja Petri Rajaniemi keskustelevat puheiden pitämisestä, hyvän puheen rakenteesta sekä puhumisen kulttuurista Suomessa. Kuuntele Kevytyrittäjyys-podcastin uusin jakso saadaksesi vastauksen ainakin seuraaviin kysymyksiin: Miten ihmiset vakuutetaan? Miksi Suomessa on niin vähän vakuuttavia puhujia? Kuinka Petri liittyy tuoreeseen Valmentaja-elokuvaan? Mitä puhuja voi oppia Alf Rehniltä, Björn Wahlroosilta tai Olli Rehniltä? Mikä tekee Petristä huonon yrittäjän?

K1:J21 Juho Toivola - Linkedinistä tuttu työelämäpsykologi

Julkaistu 23.8.2018

Työelämäpsykologi Juo Toivola kertoo miten työelämässä menestytään. Miten omaa uraa kannattaa suunnitella ja kuinka paljon raha lisää onnellisuutta. Minne suomalainen työelämä on menossa? Voiko esimiestyötä tehdä hyvin etänä? Miten työelämässä menestytään? Onko vakituinen työ ihmisen mittari? Millainen on hyvä bonusjärjestelmä? Mihin asti raha lisää onnellisuutta? Kevytyrittäjyyspodcastin juontaa Olli Kopakkala.

K1:J20 Aatu Itkonen - Nuori esiintyjä ja kevytyrittäjä

Julkaistu 19.6.2018

Taikuri Aatu Itkonen on nuoresta iästään huolimatta jo kokenut esiintyjä. Kevytyrittäjyys-podcastissa Aatu kertoo miten nuorena voi pyörittää menestyvää liiketoimintaa ja opiskella samaan aikaan. Keskustelemme myös valinnoista joita työn ja vapaa-ajan välillä tulee tehdä.

K1:J19 - Andrei Koivumäki - Kiinteistönvälityksen uudistaja

Julkaistu 1.6.2018

Kevytyrittäjyys-podcastin uudessa jaksossa vieraana on kiinteistönvälityksen sometähti ja menestynyt helsinkiläinen kiinteistönvälittäjä Andrei Koivumäki. Andrei päätyi alalle hieman sattumalta.  Hän kuitenkin huomasi pian, että juuri kukaan ei Suomessa myy kiinteistöjä näyttävän henkilöbrändin avulla itsestään ääntä pitäen. Tätä piti nuoren miehen toki päästä kokeilemaan, sillä väylä huipulle oli kuin pedattu Andreille. Kuuntele uunituore jaksomme Kevytyrittäjyys-podcastia saadaksesi vastaukset ainakin näihin kysymyksiin: - Miten Andrei päätyi kiinteistönvälitysalalle? - Voiko kenestä tahansa välittäjästä tehdä kiinteistöalan superstaran? - Mitä huipulle pääseminen vaatii? - Mitä myyjän ei kannata jakaa somessa? - Andrei on saavuttanut jo miltei kaiken kiinteistönvälittäjänä. Mikä häntä vielä vie eteenpäin?

K1:J18 - Kasper Strömman - Suomen suosituin Kevytyrittäjyyspodcast

Julkaistu 9.5.2018

Kevytyrittäjyyspodcastin vappuspeciaalissa on vieraana merkkihenkilö, vuoden graafiikko Kasper Strömman. Olli ja Kasper keskustelevat henkilöbrändäyksestä, luovien alojen yrittäjyydestä, freelancerina toimimisesta, taiteen arvosta ja lukemattomista muista aiheista. Kuuntele Kevytyrittäjyyspodcastin uusin jakso jo tänään!

K1:J17 - Sallamaari Muhonen - Somekohut ja mainekriisit

Julkaistu 26.4.2018

Voiko yritys itse luoda tarkoituksella somekohun? Miten kevytyrittäjä voi varautua kritiikkiin ja mainekriiseihin? Näistä asioista on tänään keskustelemassa Somekohut ja mainekriisit-kirjan kirjoittanut viestintäkonsultti Sallamaari Muhonen. Ensimmäistä kertaa kevytyrittäjyyspodcastin historiassa, mukana Kevytyrittäjyysuutiset! https://sallamaari.fi/ https://netprofile.fi/ https://www.mainostajat.fi/kauppa/kirja/somekohut-ja-mainekriisit-kirja/

K1:J16 - Aniko Lehtinen - Tänään juodaan olutta!

Julkaistu 6.4.2018

Kevytyrittäjyys-podcastissa tällä kertaa vieraana Anikó Lehtinen. Anikón tittelilista on niin pitkä, että hengästyttää; hän on muun muassa olutasiantuntija, toimittaja, kirjailija, bloggaaja, radiotoimittaja ja opettaja. Kuuntele uunituore Kevytyrittäjyys-podcastin jakso, niin saat vastauksen näihin kysymyksiin: - Miten oluen harrastaminen eroaa viinin harrastamisesta? - Mikä kumma on lentoemäntien viinidieetti? - Ilahtuiko olutasiantuntija alkoholilain muutoksesta? - Miten IPA-olut keksittiin ja miten siitä tuli suosittua? - Millaisia oluttrendejä Suomessa on nyt?

K1:J15 - Joonas Konstig - Miten herrasmies selviää pakkasessa?

Julkaistu 16.3.2018

Miten yhteen ihmiseen mahtuu vihainen ja ironinen vegaanipunkkari sekä espoolainen herrasmiesperheenisä? Joonas Konstig on kirjoittanut "Vuosi Herrasmiehenä"- kirjan, jossa hän tutustuu herrasmiesihanteeseen vuoden ajan. Kevytyrittäjyys-podcastissa keskustelemme herrasmies-aiheen lisäksi myös siitä, miten taiteilijat ja kirjailijat ovat yrittäjiä. Ja miten luovien alojen tekijöiden tulisi markkinoida itseään. Kuva: Veikko Somerpuro (WSOY)

K1:J14 Leena-Mari Laukkanen - Matkabloggaaja ja diginomadi

Julkaistu 7.3.2018

Millaista on asua luksushotellissa ja juoda kookosdrinkkejä päivästä toiseen? Varmaan aika mukavaa. Leena-Mari kertoo, mitä muut matkabloggaajan arkeen kuuluu. Kevytyrittäjyys-podcastimme uudessa jaksossa Olli Kopakkalan vieraana on Saksassa asuva matkabloggaaja, yrittäjä ja diginomadi Leena-Mari Laukkanen. Miten bloggaamisesta ja somesta tuli Leena-Marille työ? Entä kuinka onnistuu yrittäminen ulkomailla?

K1:J13 Joni Kautto - Yrityshautomo Teneriffan auringossa

Julkaistu 22.2.2018

Miten Lapin mies päätyy Kouvolaan tai Teneriffalle? Ja mitä yrityshautomossa haudotaan? Miten sinä pääset Lifestyle-yrittäjäksi etelän lämpöön? Näihin kysymyksiin vastaa Accolade Partnersin Joni Kautto. Kuuntele jakso nyt!

K1:J12 - Martti Malmi - Haastattelussa bitcoinin kehittäjä

Julkaistu 9.2.2018

Bitcoin on ollut ihmisten huulilla viimeisten kuukausien ajan. Miten ihmeessä nörttien keksimästä virtuaalivaluutasta tuli koko kansan spekulaatiokohde? Mitä hyötyä on rahasta, jonka arvo heittelehtii kymmeniä prosentteja päivästä toiseen? Näihin kysymyksiin vastaamaan on saapunut mies joka oli mukana kehittämässä bitcoinia aivan alusta lähtien. Martti Malmi kertoo mitä bitcoinille tulevaisuudessa tapahtuu. Kuuntele podcast nyt!

K1:J11 - Pirjo Airaksinen - Kasvua spesialistimallista

Julkaistu 6.2.2018

Nyt puhutaan verkostomallista ja alustataloudesta! Vieraana huikeaa vauhtia kasvavan markkinointiviestintätoimisto Supersonin Head of Culture Pirjo Airaksinen. Mitä tekee sisältöjohtaja? Mitä vaaditaan hyvältä spesialistilta? Miten Supersonin malli eroaa alustataloudesta? Entä lääkäriasemasta? Osaavatko suomalaiset markkinoida?

K1:J10 Merja Turpeinen - Yrittäjien työhyvinvointi

Julkaistu 25.1.2018

Kevytyrittäjyys-podcast on päässyt jo kymmenenteen jaksoonsa! Uusimmassa jaksossa puhutaan työhyvinvoinnista. Miten yrittäjät jaksavat kaiken kiireen keskellä? Mistä huomaa, että pitäisi rauhoittua? Vieraana Työterveyslaitoksen erikoistutkija Merja Turpeinen

K1:J9 Topi Kairenius - Ötökkämies panee olutta ja kuvaa lego-palikoita

Julkaistu 4.1.2018

Topi Kairenius on mies jolla on missio. Topi on ollut mukana edesauttamassa hyönteisten hyväksyntää elintarvikkeiksi, hän pyörittää omaa pienpanimoa ja tekee lego-palikoista taidetta. Miten oman intohimon siirtäminen työksi oikein onnistuu? Millaista on aloittaa kevytyrittäjyys? Kuuntele podcastimme ja saat vastaukset kaikkiin kysymyksiisi!

K1:J8 - Riikka Rajaviita - Sivutuloista säästämällä miljonääriksi

Julkaistu 20.12.2017

Onko nyt hyvä aika laittaa koko omaisuus bitcoiniin? Mitä ovat ICO:t? Voiko sijoittamalla saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden? Miten itsensä voi huijata säästämään rahaa? Kevytyrittäjyys podcastissa on tänään vieraana Taalerin tutkimusmatkailija Riikka Rajaviita. Riikan kanssa puhumme siitä, miten kevytyrittäjä tai yrittäjä voi säästää rahaa pienempiä tai suurempia unelmia varten. Kuuntele nyt!

K1:J7 - Martin Linnankoski - Miten musiikista voi tehdä ammatin?

Julkaistu 13.11.2017

Miten musiikista voi tehdä itselleen ammatin? Kuinka paljon hilloa managerin taskuun menee? Miksi niin harvasta artistista tulee tähti? Kumpi on kovempi PMMP vai Popeda? Miten bändi saa keikkoja ja levytyssopimuksen? Näihin ja moniin muihin musiikkibisneksen salaisuuksiin vastailee Vild Music-yrityksen perustaja Martin Linnankoski. http://www.vildmusic.com/

K1:J6 - Eetu Karppanen - Digimarkkinointi ja liiketoiminta verkossa

Julkaistu 13.9.2017

Haastattelussa verkkomarkkinoinnin guru, verkkokauppias ja konsultti Eetu Karppanen. Olli ja Eetu pohtivat tässä podcastissa kannattaako verkkokauppaa perustaa ja mitä markkinointikanavia sinun tulisi käyttä. Eetu Karppanen on toiminut usean vuoden ajan verkkomarkkinoinnin kentällä niin yrittäjänä, digimarkkinoinnin tekijänä, konsulttina ja verkkokauppiaana. Tällä hetkellä hän toimii verkkokauppakonsulttina Arvo Partnersilla ja verkkokauppiaana aurinko- ja rusketustuotteisiin erikoistuneessa Tanstoressa.

K1:J5 - Karla Nieminen - Ihmissuhdetaidot ja verkostoituminen

Julkaistu 15.8.2017

Tämänkertaisessa jaksossa haastattelussa on ihmissuhdetaitokouluttaja Karla Nieminen. Podcastissa kerrotaan miten voit tutustua uusiin ihmisiin, miten Tinder toimii ja mitä hyötyä näistä taidoista on työelämässä. Ihmissuhdetaitokouluttaja & DI Karla Nieminen tietää, miten kehittyä, koska on itse ollut niin huono. Karlan Jäänmurtajat-blogista käytännön vinkkejä on luettu yli 400 000 sivulatauksen verran. Tammikuussa Otavalta ilmestyi kirja “Olet hyvä tyyppi - Opas sujuviin ihmissuhteisiin”. Innostavia vinkkejä ihmissuhdetaidoista löydät myös Nelosen Suplasta Jäänmurtajat-podcasteina. Kukaan ei ole näissä taidoissa liian hyvä. Jäänmurtajat Oy ihmissuhdetaitokoulutus on perustettu 2011. http://www.jaanmurtajat.fi

K1:J4 - Frank Martela - Itseohjautuvuus

Julkaistu 2.8.2017

Kevytyrittäjyyspodcastissa vieraana kirjailija, tutkija ja filosofi Frank Martela. Frank on julkaissut uuden kirjan yhdessä Karolina Jarenkon kanssa. Keskustelemme itseohjautuvuus-kirjasta, itsensä ja muiden johtamisesta sekä organisaatioista työelämässä.

K1J3 - Gregory Pellechi - Freelancing in Finland

Julkaistu 30.6.2017

Tämänkertaisessa jaksossa vieraanamme on Freelancer Gregory Pellechi. Keskustelemme Gregoryn kanssa siitä, millaista on toimia maahanmuuttaja-freelancerina suomessa. Greg on kirjoittanut UKKO.fi:lle oppaan Freelancer Guide for Immigrants: www.ukko.fi/wp-content/uploads/…migrants_UKKOfi.pdf

K1J2 - Timo Hyväri - UKKO.fi

Julkaistu 2.6.2017

Kevytyrittäjyyspodcastin toisessa osassa vieraana on Valmentaja-akatemian Timo Hyväri, keskustelemme valmentajabisneksen kehittymisestä, sekä yleisesti liiketoiminnasta Internetissä. Juontajana toimii Olli Kopakkala. Odotamme innolla palautetta podcastista, jotta osaamme ensi kerralla tehdä paremman. Palautetta voit laittaa esimerkiksi sähköpostitse [email protected] tai twitterissä @Ukko_fi

Kausi 1 jakso 1 - UKKO.fi

Julkaistu 25.4.2017

Historian ensimmäinen Kevytyrittäjyys podcast on julkaistu. Itseoikeutetusti vieraana on UKKO.fi-kevytyrittäjyyspalvelun toimitusjohtaja Ukko Kumpulainen. Jaksossa pohditaan mm. sitä onko Ukko narsisti ja miten pojat ja ukko.fi liittyvät toisiinsa. Juontajana toimii Olli Kopakkala. Odotamme innolla palautetta podcastista, jotta osaamme ensi kerralla tehdä paremman. Palautetta voit laittaa esimerkiksi sähköpostitse [email protected] tai twitterissä @Ukko_fi

Takaisin podcastien listaan