Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Lily Talks

Lily Talks on viisas, oivaltava ja inspiroiva podcast Trendin ja Lilyn tekijöiltä. Jaksoissa Lilyn bloggaajat keskustelevat vieraidensa kanssa asioista, jotka puhuttavat juuri nyt. Uusi jakso joka keskiviikko. Osallistu keskusteluun #lilytalks. Julkaisija A-lehdet.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 14 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 30.4.2018.

Urheilijan ravintolisät

Julkaistu 12.11.2020

Vida Kuulas -podcastin kolmannessa osassa Anna Kauhala ja Timo Kosonen keskustelevat urheilusta ja ravintolisistä. Kuuntelemalla jakson tiedät, mitä treenaavan ihmisen kehossa tapahtuu ja miten treenituloksia voi parantaa sekä mitä liikkujan kannattaa ottaa elämäntavoissaan huomioon.

Stressi ja uni

Julkaistu 27.10.2020

Vida Kuulas -podcastin toisessa osassa Anna Kauhala ja Timo Kosonen keskustelevat stressistä ja unesta. Moni meistä on joskus kärsinyt stressistä ja uniongelmista ja se voi johtaa ikävään kierteeseen. Mitä huono uni tekee keholle ja mielelle ja onko sille mitään tehtävissä?

Kasvissyönti ja vegaaninen ruokavalio

Julkaistu 14.10.2020

Vida Kuulas -podcastin ensimmäisessä osassa Anna Kauhala ja Timo Kosonen keskustelevat kasvissyöjän ja vegaanin ravitsemuksesta. Tiedätkö sinä, mitä vitamiineja kasvissyöjä tarvitsee, mistä niitä saa ja milloin ravintolisät ovat paikallaan? Kuuntele tämä jakso ja tiedät enemmän. Kaupallinen yhteistyö: Vida

Mitä koiran päässä liikkuu? Näin opit lukemaan koiraasi

Julkaistu 16.7.2020

Mitä koiran päässä liikkuu? Anna Vihervaarasta keskustelee eläintenkouluttaja Miira Hellstenin kanssa koiran käytöksestä. Tämän jakson kuunneltuasi osaat lukea koiraasi entistä paremmin ja tiedät, mitä hännän asennosta voi päätellä, miksi koira haukottelee ja miksei koiraa pidä tuijottaa silmiin.

Koira tuli taloon – miten pentu muuttaa elämää?

Julkaistu 23.4.2020

Jos hankkii koiranpennun pitääkö olla kesälomalla? Tuhoaako pentu sisustuksen tai sosiaalisen elämän? Miten koira muuttaa elämää? Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala ja eläintenkouluttaja Miira Hellsten puhuvat koiranpennun hankinnasta. Kaupallinen yhteistyö: Kennelliitto.

Vastuullisesti maailmalla

Julkaistu 3.10.2018

Lentopäästöt ahdistavat, mutta maailma kutsuu – mitä tehdä? Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala, Reilun matkailun yhdistyksen puheenjohtaja Mia Halmén ja Archie gone Lebanon -blogin Inka Khanji keskustelevat vastuullisesta matkailusta.

Ysärikohteiden uusi tuleminen

Julkaistu 26.9.2018

Kaupallinen yhteistyö: Tjäreborg. Miltä kuulostaisi surffiloma Kanarialla tai vaeltaminen Madeiralla? Tjäreborgin matka-asiantuntija Marjo Lehtinen ja Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala keskustelevat, miksi 1990- luvun kohteet kiinnostavat jälleen ja mitä niissä kannattaa tehdä.

Yksin matkustaminen vahvistaa – eikä ole yksinäistä

Julkaistu 19.9.2018

Mitä yksin matkustamisesta voi oppia, mikä siinä on parasta ja miten siihen liittyvät pelot voitetaan? Anna Vihervaarasta -blogista tutun Anna Kauhalan vieraina on kaksi yksin matkustamisen konkaria: Veera Papinoja Veera Bianca -blogista ja Anna-Katri Räihä Adalmina’s Adventures -blogista. Tämän kuunneltuasi osaat valita parhaat kohteet omille reissuillesi, eikä yksin ravintolassa illallistaminen enää ahdista.

Sijoittamisen ABC – Mihin kannattaa sijoittaa ja miksi?

Julkaistu 6.6.2018

Kaupallinen yhteistyö: Danske Bank. Kuka tahansa voi aloittaa sijoittamisen, mutta perusasiat on hyvä selvittää. Kolmistaan-blogista tutun Karoliina Sallinen-Pentikäisen kanssa niitä käy läpi Danske Bankin Senioristrategi Kaisa Kivipelto. Osallistu keskusteluun #lilytalks.

Voiko minusta tulla miljonääri, tai edes talousguru?

Julkaistu 30.5.2018

Kaupallinen yhteistyö: Danske Bank. Pitääkö säästää pahan päivän varalle, vai säästääkö unelmia varten? Kolmistaan-blogista tutun Karoliina Sallinen-Pentikäisen kanssa asiasta keskustelee Danske Bankin Senioristrategi Kaisa Kivipelto, jonka mukaan vaurastuminen kuuluu kaikille. Osallistu keskusteluun #lilytalks.

Miksi rahasta pitää puhua?

Julkaistu 23.5.2018

Miksi on tärkeää tietää, kuinka paljon muut saavat palkkaa ja miten palkkaneuvotteluissa voi menestyä? Kolmistaan-blogista tuttu Karoliina Sallinen sekä Salkkareista tuttu näyttelijä ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Jasmin Hamid kertovat, miten he oppivat puhumaan rahasta kiusaantumatta. Osallistu keskusteluun #lilytalks.

Yksin ystävien keskellä

Julkaistu 16.5.2018

Moni kokee yksinäisyyttä seurassakin. Tässä jaksossa Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala ja yksinäisyystutkija Niina Junttila pohtivat, miten ulkopuolisuuden tunteesta pääsee eroon. Osallistu keskusteluun #lilytalks.

Kun arki uuvuttaa

Julkaistu 9.5.2018

Kaupallinen yhteistyö: Terveystalo. Tässä jaksossa Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala ja Terveystalon johtava psykologi Tuija Turunen pohtivat, miksi nuorten naisten masennus ja uupumus lisääntyvät ja milloin on aika hakea apua. Osallistu keskusteluun #lilytalks.

Rakastu kehoosi

Julkaistu 30.4.2018

Miksi oman kehon hyväksyminen on niin vaikeaa? Tässä jaksossa Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala ja ravitsemusterapeutti, kehoaktivisti Katri Mikkilä puhuvat kehopositiivisuudesta ja ulkonäköpaineista. Osallistu keskusteluun #lilytalks.

Takaisin podcastien listaan