Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Shitty is the new black

Avoimesti epätäydellinen äiti, puoliso ja nainen. Podcasteja lapsiperhearjen ja äitiyden haasteista vahvasti huumorilla höystettynä.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 15 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 12.6.2019.

Äidin stereotypia ja kasvukivut uuteen rooliin

Julkaistu 12.11.2019

Mitä kuuluu äidin lookkiin stereotypisesti? Mutsinuttura ja lettilegginsit? Ja mitä, jos äidiksi muuttuminen ei tapahdukaan yhdessä yössä vaan ajan kanssa kasvukipujen kera?

Lapsiperheiden (turhat) kiellot ja säännöt

Julkaistu 4.11.2019

Shitty is the new black -podcastin uusi kausi on täällä! Jatkossa pohjustan jaksoissa käsiteltäviä aiheita blogin & podin instagramin puolella (@shittyisthenewblack), joten jos haluat osallistua näiden tekoon - käy osallistumassa storyjen kyselyihin! Toisen kauden ensimmäisessä jaksossa käydään läpi minun ja teidän kertomat typerimmät säännöt ja kiellot lapsuudestanne! Ei saa tehdä lumiukkoja etupihalle! Ei saa innostua leikkiessä!

Uusi arki ja taaperon kasvatuksen pyhä kolminaisuus

Julkaistu 16.10.2019

Miten uusi arki sujuu taaperon ja vauvan kanssa kaksi kuukautta synnytyksen jälkeen? Miten kiristys, uhkailu ja lahjonta toimii tahtoikäiseen? 

10 vinkkiä vauva-arjen väsymykseen

Julkaistu 17.9.2019

Vauva-arki on todellakin alkanut ja väsymys vyöryy yli kuin hyökyaalto! Listasin Shitty is the new blackin instagram-seuraajien avulla 10 parasta vinkkiä, miten väsystä huolimatta selviää päivistä. Näitä voi hyödyntää muutkin kuin kotivanhemmat!

Ensimmäinen kerta ihmisten ilmoilla kahden lapsen kanssa

Julkaistu 11.9.2019

Ensimmäinen kerta ihmisten ilmoilla kahden lapsen kanssa suoritettu ja olihan se aikamoinen sirkus! Kuuntele humoristinen (mutta valitettavasti täysin realistinen) kerronta meidän muskarireissusta. Miksi vauvat muuten kakkaa aina silloin, kun ollaan lähdössä?

Ensimmäinen viikko vauvan kanssa

Julkaistu 3.9.2019

Monetko pissasuihkut olen saanut? Onko se pippeli kuin propelli? Miksi vertaan tissejäni polveen?

Synnytyskertomus

Julkaistu 26.8.2019

Shitty is the new black -synnytyskertomus ei voi olla mitään muuta kuin eläimellistä epätoivoa ja eritteitä. Raadollisen kaunis ja humoristinen kertomus kuopukseni syntymästä, jonka kuunteleminen on vain sinun vastuullasi!

Miten puolison pitäisi käyttäytyä raskaana olevan kanssa?

Julkaistu 21.8.2019

Välillä ei saa koskea ja välillä pitää olla valmiina silittelemään ja halailemaan. Raskaana olevan kanssa ei aina tiedä, miten häntä tulisi lähestyä. Vai kannattaako ollenkaan?

Sokerointi ja sairaalalaukku – Kaksi tämän hetken suurinta kusetusta

Julkaistu 23.7.2019

Miksi sairaalalaukkuun pitää pakata kaikki höylästä alkaen? Höylää välttääkseni kävin sokeroinnissa, joka ei ollutkaan ihan niin söpö toimenpide kuin miltä kuulostaa! Katkeran akan (humoristista) ihmettelyä aiheista.

Lapsiperhearki ja parisuhde – Pari ei-niin-hyvää vinkkiä

Julkaistu 17.7.2019

Miten parisuhde voi lapsiperhearjen keskellä? Mikä on sotasuunnitelma parisuhteen ylläpitämiseksi, kun uusi perheenjäsen saapuu? Antakaapa, kun ei-todellakaan-ammattilainen antaa pari vinkkiä!

Ikeaa ja pesänrakennusviettiä

Julkaistu 9.7.2019

Miten Ikean ja Ikean myöhästyneet toimitusongelmat sopii yhteen raskauspöllyissä pyörivän ja pesänrakennusvietistä kärsivän naisen kanssa? Miksi naiset rakastaa koota Ikean huonekaluja ja miehillä menee heti kasetti jumiin?

Imetysinhoa & -rakkautta

Julkaistu 1.7.2019

Kuinka ristiriitaisia fiiliksiä imetys voikaan saada aikaan? Välillä et kestä sitä vampyyria jatkuvasti itsessäsi kiinni ja toisinaan et olisi missään muualla mieluummin! Mukana myös pari nykyään huvittavaa esimerkkiä siitä, millaista showta lapsen ruokkiminen voikaan olla.

Ai mikä uhmaikä muka?

Julkaistu 24.6.2019

Tiedättekö, mitä tarkoittaa uhmalankku tai uhmaspagetti? Mäpä kerron! Näiden termien selvennyksen lisäksi tarjolla iso annos vertaistukea uhmaavan taaperon (tai miksei teininkin?) vanhemmille!

Ajatuksiani sukupuolisensitiivisyydestä & vauvamme sukupuoli

Julkaistu 18.6.2019

Mitä ajatuksia sukupuolisensitiivisyys herättää minussa ja miten gender reveal partyt liittyvät siihen? Entä minkälainen värkki on mahakaverilla? Se selviää tästä jaksosta!

Mikä Shitty is the new black podcast?

Julkaistu 12.6.2019

Mistä Shitty is the new black -podcast kertoo? Sopivan epätäydellisen äidin elämästä, perhearjesta ja jatkuvista kasvukivuista uuteen rooliin. Miten nimi syntyi ja millainen kokoonpano kuuluu aiemmin mainittuun arkeen?

Takaisin podcastien listaan