Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Krapulatarinoita

Moro, onko kauhee darra? Mullakin on joskus ollu. Tämä ohjelma on Krapulatarinoita, eli vertaistukea olisi nyt tarjolla. Jos et juuri nyt ole vertaistuen tarpeessa voi tätä ohjelmaa kuunnella myös ennaltaehkäisynä, ikään kuin varoittavana esimerkkinä. Ehkä ensi kerralla jätät sen viimeisen drinkin juomatta tai hörppäät vaikka lasin vettä välissä.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 8 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 24.11.2019.

Jakso8: Lääketieteellinen krapula

Julkaistu 10.1.2020

Tähän viimeiseen jaksoon olen säästellyt yhtä aivan erityislaatuista krapulaani. Tämä krapula on hankittu lääketieteen nimissä ja siksi se on jäänyt minulle erityisen hyvin mieleen. Olenkin päättänyt kutsua tätä, pienellä ylpeydelläkin muistelemaani krapulaa, lääketieteelliseksi krapulaksi.

Jakso7: Absinttikrapula

Julkaistu 3.1.2020

Tällä kertaa on taas kyseessä aika spesiaali olotila, jonka hankkimiseen täytyy juoda ehkä kamalinta alkoholijuomaa mitä ihmiskunta on koskaan saanut aikaiseksi, eli absinttia.

Jakso6: Unissakävelykrapula

Julkaistu 27.12.2019

Tässä jaksossa aiheena on unissakävelykrapula. Aihe on sinällään erikoinen, koska se ei ole oikeastaan krapula ollenkaan, sillä unissakävelyä ei muista ja se on tapahtunut jo krapulaa edeltävän yön aikana. Tästä huolimatta olen päättänyt nimetä tämän olotilan unissakävelykrapulaksi, sillä seuraavana aamuna krapulassa omista unissa kävelyistä kuuleminen ei ole mitenkään mieltä ylentävää, päinvastoin.

Jakso5: Festivaalikrapula

Julkaistu 20.12.2019

Tässä jaksossa käsitellään kesällä niin kovin yleistä olotilaa, eli festivaalikrapulaa. Festivaalikrapula on täysin omanlaisensa olotila, jota edeltää useamman päivän aktiivinen juhliminen ja juominen. Krapulaa ja morkkista usein pahentaa festivaaleilla tehdyt toilailut, mutta ehkä leimallisinta festivaalikrapulalle on tyhjyyden ja yksinäisyyden tunne, joka seuraa hyvässä kaveriporukassa tiiviisti vietettyä viikonloppua.

Jakso4: Kansanradiokrapula

Julkaistu 13.12.2019

Tämän jakson aiheena on Kansanradiokrapula, tämä on sen verran harvinainen krapulan muoto, ettei ole sattunut kohdalleni kuin kerran, enkä ole kuullut kenenkään muun koskaan kärsineen vastaavasta.

Jakso3: Myötätuntokrapula

Julkaistu 6.12.2019

Tässä jaksossa käsitellään myötätuntokrapulaa, eli tilannetta kun oma olo ei ole heikko tai on ainakin kohtalainen, mutta toisen ihmisen pahoinvointi saa myös sinut voimaan pahoin.

Jakso2: Itkukrapula

Julkaistu 29.11.2019

Krapula on usein hyvin tunteellinen olotila. Varsinkin syyllisyys sekä häpeä edellisen illan tapahtumista aiheuttavat usein suurta henkistä tuskaa, morkkista. Tämä toisen jakson tarina kertoo eräästä krapulasta, joka huipentui hallitsemattomaan itkukohtaukseen.

Jakso1: Ensimmäinen Krapula

Julkaistu 24.11.2019

Tässä ensimmäisessä jaksossa ajattelin kertoilla mun ensimmäisestä krapulastani tai ainakin ensimmäisestä jonka elävästi muistan.

Takaisin podcastien listaan