Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


BackPodcast

BackPodcast jatkuu toisella kaudella! Mikin ääressä istuu veljekset Roni ja Mike sekä seikkaileva hurjapää Daniel Ahola. Uusia jaksoja julkaistaan kahdesti viikossa - laita tili seuraukseen!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 55 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 1.12.2018.

Miksi podcasti jää tauolle? | BackPodcast #26

Julkaistu 3.12.2020

BackPodcast on podcasti, jossa Roni Back keskustelee yhdessä Mike "Miklu" Backin ja Daniel Aholan kanssa elämästä, ajankohtasista aiheista ja niin edelleen. Podcastissa esiintyy myös vieraita, joita voi ehdottaa videon kommenteissa! Uusi jakso on kuunneltavissa eri podcast alustoilla tiistaisin ja torstaisin. Videoversio on nähtävissä vain ja ainoastaan BackPodcast kanavalla.

Kuinka luontokuvaaja Konsta Punkka kuvaa eläimiä? | BackPodcast #25

Julkaistu 27.11.2020

Konsta Punkka on suomalainen itseoppinut luontokuvaaja. ”Oravakuiskaajaksi” kutsuttu Punkka tunnetaan lähietäisyydeltä otetuista villieläinten tilanne- ja muotokuvista, joissa eläimet katsovat usein suoraan kameraan.

Onko oikein että PS5 myydään 1000€:lla netissä? | BackPodcast #24

Julkaistu 26.11.2020

BackPodcast on podcasti, jossa Roni Back keskustelee yhdessä Mike "Miklu" Backin ja Daniel Aholan kanssa elämästä, ajankohtasista aiheista ja niin edelleen. Podcastissa esiintyy myös vieraita, joita voi ehdottaa videon kommenteissa! Uusi jakso on kuunneltavissa eri podcast alustoilla tiistaisin ja torstaisin. Videoversio on nähtävissä vain ja ainoastaan BackPodcast kanavalla.

Kuinka Sari Aalto sai 3 500 000 seuraajaa TikTokissa BackPodcast #23

Julkaistu 19.11.2020

Sari Aalto on suomalainen vatsastapuhuja, joka on toiminut vatsastapuhumisen ammattilaisena vuodesta 2013 lähtien.

Roni opetteli kirjasta kuinka jutella tytöille | BackPodcast #22

Julkaistu 17.11.2020

Tässä jaksossa Daniel Ahola ja Roni Back keskustelevat Ronin lomasta, Jodelin juorukanavien bannaamisesta, Borat elokuvasarjasta sekä Pick Up Artist -kulttuurista. 

Parhaat suomalaiset reality-sarjat (TIER LIST) | BackPodcast #21

Julkaistu 10.11.2020

Mike ja Roni tekevät Tier Listin katsomistaan Reality-sarjoista ja keskustelevat niistä!

Miksi ihminen rakastuu? Rakkaustohtori DocEmilia | BackPodcast #20

Julkaistu 5.11.2020

Tässä jaksossa Ronin, Miken ja Danielin vieraaksi astuu Emilia Vuorisalmi, joka tunnetaan esimerkiksi puhujana, lääkärinä ja kirjailijana. Hänen uusi kirjansa "Rakkaus Haltuun" kertoo miten ihminen voi arkipäiväisessä elämässään kokea rakkauden tuomat hyötyvaikutukset ja elää parempaa elämää. 

Testataan virallista HAAMUTUTKAA! | BackPodcast #19

Julkaistu 3.11.2020

Pöö! Mike, Roni ja Daniel (Tai ainakin hänen luurankonsa) käyvät läpi kuumottavia kummitus hetkiä mitä ovat itse kokeneet tai kuullet! 

Miten Duutsonit valloitti maailman? | BackPodcast #18

Julkaistu 3.11.2020

Duudsoneista tunnettu Jarno Laasola kertoo kuinka neljä kaverusta Härmästä päätyvät Hollywoodiin. Eikö koskaan stuntteja tehdessä pelota? Miten meditointi ja mindfullness autaa päivittäiseen elämään?

Ronille järjestettiin yllätyssynttärit | BackPodcast #17

Julkaistu 27.10.2020

Mikael, Daniel ja Airi järjestivät Ronille yllätys 27v syntymäpäivä juhlat, Miken uusi kirja on ennakkomyynnissä, tietoturva ja Danielin iloinen tyttöystävä:)

Miken hiustenvärjäys ei mennyt ihan putkeen.. | BackPodcast #16

Julkaistu 23.10.2020

Boys Only jakso jossa keskutellaan kotitöistä ja miten ne jakautuvat parisuhteessa. Tulevaisuuden teknologiaa ja Miken massiivinen hiusmoka!

Haastettelussa Suomen vahvin Mies ja Nainen! | BackPodcast #15

Julkaistu 20.10.2020

Vasta kruunatut suomen vahvin mies ja nainen (Mika Törrö ja Salla Romo) kertovat miten he ovat pääseet lajin huipulle! Vankila kierteestä suomen vahvimmaksi mieheksi ja perheen äiti papista taas suomen vahvimmaksi naiseksi! 

Pinkku Pinsku täytti 18 vuotta ja osti auton! | BackPodcast #14

Julkaistu 15.10.2020

Mitä pinkku pinsku (Pinja Sanaksenaho) teki 18v syntympäpäivillään? Miten Pinja sai ajokortin 17 vuotiaana? Miten Pinja aikoo jatkaa uraansa koulun jälkeen? 

Ratkaistaan katsojien ongelmia | BackPodcast #13

Julkaistu 13.10.2020

Tällä kertaa kysyttiin teiltä minkälaisia ongelmia teillä on ja yritämme kattavalla "ammattitaidolla" auttaa teitä niissä! Boys Only jaksossa Roni, Daniel ja Mikael (Mike on rentoutumassa mökillä) muistelevat omia ongelmiaan ja antavat neuvoja kokemusten kannalta. Jaksossa käsitellään unettomuutta, ystävien löytämistä, ujoudesta ylipääsyä, liikunnan tärkeyttä ja puhelinriippuvuutta. 


Kuka on Paqpa? | BackPodcast #12

Julkaistu 9.10.2020

Tässä jaksossa Roni Back, Daniel Ahola ja Miklu saavat vieraakseen pelitubettajien kuningattaren: Beata "Paqpa" Rodaksen! Jaksossa käydään läpi Paqpan nousu suosioon, miltä Paqpan arkielämä näyttää ja mitä tulevaisuuden suunnitelmia Paqpalla on. Lisäksi käydään läpi Paqpan ja Ronin lemppari kpop bändejä, kuten BIGBANG, G-DRAGON, BTS, HYUNA.

Pitäisikö uhkapelaaminen kieltää? | BackPodcast #11

Julkaistu 6.10.2020

Tässä BackPodcast jaksossa Roni, Daniel ja Mike keskustelevat uhkapelaamiskokemuksistaan, Veikkauksen monopoliasemasta ja yleisesti uhkapelaamisesta. Lisäksi Mike kertoo nolosta hetkestään journalistien kanssa.

Roni antoi Eetulle yllätyslahjan! | BackPodcast #10

Julkaistu 1.10.2020

Tässä BackPodcast jaksossa vieraaksi saatiin kuka muunkaan kuin Eetu Pesonen! Hänet tunnetaan YouTuben konkarina, hän myös striimaa Twitchiin aktiivisesti. Jaksossa keskustellaan asuntosijoittamisesta, striimauksen tulevaisuudesta ja niin edelleen.

Pitäisikö kaikkien poistaa sosiaaliset mediat? | BackPodcast #9

Julkaistu 29.9.2020

Tässä jaksossa Roni, Mike ja Daniel keskustelevat paljon suosiota ja keskustelua aiheuttaneesta Social Dilemma (suom. Valvontakapitalismin vaarat) -dokumentista. Mihin suuntaan sosiaalinen media on viemässä ihmisiä? Onko isoilla teknologiayrityksillä liikaa valtaa? Miksi negatiivisuus voittaa niin helposti netissä?

Joona Hellmanista tuli KUMMISETÄ! | BackPodcast #8

Julkaistu 29.9.2020

Joona Hellman istahtaa rupattelemaan Roni Backin ja Danielin kanssa Joonan elämästä; kummisedäksi tulemisesta, Salossa asumisesta, nuoruudesta, luovuudesta ja niin edelleen. Joona tunnetaan YouTubesta vlogeilla ja ruokavideoillaan.

Daniel liftasi Turusta Barcelonaan ilmaiseksi? | BackPodcast #7

Julkaistu 23.9.2020

BOYS ONLY!!!! Tällä kertaa BackPodcastissa käydään läpi Danielin hurjaa ja vauhdikasta elämää. Miten ujosta pojasta Liedossa kasvoi rohkea maailmanmatkaaja? Entä miten pystyy liftaamaan Euroopan halki nollan euron budjetilla? Ei muuta kun kuulokkeet korviin ja nauttikaa!

Mikko myi omaisuutensa ja eli kaksi vuotta asuntoautossa! | BackPodcast #6

Julkaistu 23.9.2020

Mikko on tubettaja, joka päätti myydä kaiken asunnosta lähtien ja osti asuntoauton 30 000 eurolla. Matkan päämäärä oli Ranskan biitsit, jossa Mikko viettäisi aikaa surffatessa. Pari vuotta myöhemmin Mikko palasi Suomeen ja jakaa meille mitä kaikkea reissussa oikein tapahtui!


Minkä takia Roni ajoi kaljun? | BackPodcast

Julkaistu 15.9.2020

Tässä jaksossa pojat jutustelevat keskenään Ronin elämään ajankohtaisista asioista: Hauskoista kotivideoista, Ronin tulevasta hiustyylistä, levytyssopimuksesta ja niin edelleen. Uusi BackPodcast jakso joka tiistai ja torstai!

Mikeä huijattiin pahasti kotibileissä! | BackPodcast #4

Julkaistu 10.9.2020

Tässä BOYS ONLY jaksossa Mike, Daniel ja Roni keskustelevat julkisuuden hyödyistä, bilettämisestä, arkirytmeistä ja niin edelleen. Uusi jakso BackPodcastia tulee joka tiistai ja torstai!

Airi Mikkelä lopetti sulkapallouransa | BackPodcast #3

Julkaistu 8.9.2020

BackPodcastissa tubettaja Roni Back yhdessä Daniel Aholan ja Mike Bäckin kanssa keskustelevat Airi Mikkelän kanssa hänen uransa loppumisesta sulkapalloilijana. Uran aikana Mikkelä on voittanut lukuisia Suomen mestaruuksia sekä kiertänyt yli 40 maassa ottelamassa maailman parhaita pelaajia vastaan.

Roni loukkaantui pahasti.. | BackPodcast #2

Julkaistu 3.9.2020

Tässä BackPodcastin jaksossa Roni ja Daniel keskustelevat TikTokin ihmeellisestä maailmasta, hulluista videoideoista ja pyöräilyreissusta Lappiin.

Missä Miklu on ollut? | BackPodcast #1 (2. KAUSI)

Julkaistu 2.9.2020

Ensimmäisessä jaksossa vieraana on Roni Backin veli Mike, joka tunnetaan hänen videoistaan YouTubessa. Keskustelunaiheena pyörii Miken nykyinen elämä sekä tulevaisuuden haaveet.

Puhutaan rahasta.. | BackPodcast #29

Julkaistu 6.9.2019

Tässä jaksossa puhun rahasta luettuani Julia Thurénin "Kaikki rahasta" -kirjan. Toivottavasti tykkäätte! :)

Mun mielipide tän vuoden Tubeconista | BackPodcast #28

Julkaistu 25.8.2019

Tässä jaksossa puhutaan esimerkiksi katsojien palautteesta, stand upista, laiskottelusta ja tämän vuoden Tubeconista. Toivottavasti tykkäätte!

Minä ja Herbalisti jutellaan elämästä 45 minuuttia | BackPodcast #27

Julkaistu 18.8.2019

 Tässä jaksossa keskustelen ystäväni Herbalistin kanssa somen tulavisuudesta, Herban muutosta Japaniin, tubettamisesta, lomailemisesta ja kaikesta muustakin kivasta. Toivottavasti pidätte! 

Kokemukseni salakuvaamisesta.. | BackPodcast #26

Julkaistu 10.8.2019

Tässä jaksossa puhun stand upista, uudesta Leijonakuningas leffasta, somettamisesta, salakuvaamisesta, reissailusta ja häistä. Toivottavasti tykkäätte! :)

Mitä tapahtui Ronin ja Miken podcastille? | BackPodcast #25

Julkaistu 1.8.2019

Tässä jaksossa Roni kertoo tarkemmin miksi podcasteja ei ole tullut ja myös Miken ilmoituksesta että hän haluaa jäädä tauolle. Miten tapahtuu BackPodcastille?

Tänään puhutaan Rakkaudesta | BackPodcast #24

Julkaistu 30.6.2019

Tässä podcastissa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu jauhavat kesästä, juhannuksesta ja pitemmän kaavan kautta rakkaudesta.

Meidän eka podcasti mökillä! | BackPodcast feat. bruno, nacho ja saurus

Julkaistu 27.6.2019

 Tässä videossa Bäckin veljekset puhuvat uutismedioista, kesästä, tubettamisen HANKALUUDESTA (osa 64) ja koirista. 

Kysy mitä vaan tubettamisesta | BackPodcast #22

Julkaistu 5.6.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat nukkumisesta ja vastailevat kysymyksiin tubettamiseen liittyen. 

Miksi Roni hankki työntekijän? | BackPodcast #21

Julkaistu 27.5.2019

 Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu keskustelevat Ronin työntekijän roolista, FaZen ja Tfuen välisestä syytteestä, molempien arkirutiineista ja kaikesta muusta.

NYT RONILLA MENI HERMOT!! | BackPodcast #20

Julkaistu 20.5.2019

Tässä podcastissa tubettaja Roni Backilla MENEE HERMOT.

Onko helppoa olla "julkkis"? | BackPodcast #19

Julkaistu 11.5.2019

Tässä BackPodcast-jaksossa on ensimmäistä kertaa käytössä faktojen tarkistaja! Uusi podcast-jakso julkaistaan kerran viikossa.

Meidän mielipiteet/kokemukset päihteistä ja huumeista | BackPodcast #18

Julkaistu 2.5.2019

 Tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat tässä podcastissa kissan hoidosta, vapun vietosta, podcastin tulevaisuudesta ja päihteistä. 

Onko meidän lempiartisti pilalla? | BackPodcast #17

Julkaistu 25.4.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat elokuvateattereista, elokuvista, näyttelijöistä, Ronin kännykän käytöstä, BackPodcastin menestyksestä ja Michael Jacksonista. Toivottavasti tykkäätte! :)

Tuleeko ihmisestä kuolematon tulevaisuudessa? | BackPodcast #16

Julkaistu 18.4.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat seuraavista aiheista: mitä meille kuuluu, epäonnistuneista meet & greet tapahtumista ja ihmiskunnan evoluutiosta. 

"Ootte syntyny kultalusikka pyllyssä!" | BackPodcast #15

Julkaistu 12.4.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat "helpon" lapsuuden vaikutuksesta, minimalismista, ystävyyssuhteista, kaupallisista yhteistöistä ja niin edelleen. Jakso kuunneltavissa myös Spotifyssa!

Ronilla tuli ongelmia vuokralaisen kanssa! | BackPodcast #14

Julkaistu 4.4.2019

 Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat Ronin asuntovuokrausongelmista,  Miklun Norjan reissusta, Ronin Lapin reissusta ja oman identiteetin löytämisestä.  Jakso kuunneltavissa myös Spotifyssa! 

Mike hankki harvinaisen kissan? | BackPodcast #13

Julkaistu 25.3.2019

 Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu jutustelevat muun muassa: vauvoista, kissoista, elämäntarkoituksesta, sukuloinnista, terveydestä, Nastolan palomiehistä ja niin edelleen. 

Voiko nainen ja mies olla ystäviä keskenään? | BackPodcast #12

Julkaistu 11.3.2019

 Tässä jaksossa puhutaan Ronin huonoista elämäntavoista, Miklun yksinäisyydestä ja saamattomuudesta, tubevideoiden editoinnista, tubemainoksista missä esiintyy tubettajia, sekä päivän aiheesta: voiko nainen ja mies olla ystäviä keskenään? 

Ronin muutto? Someaddiktio? Kylmät suihkut? | BackPodcast #11

Julkaistu 2.3.2019

BACKPODCAST ON PALANNUT TAUOLTA (ok ei meillä ollu ees mitään virallista taukoa). Nyt kuitenkin olisi taas tavoitteena tuoda uutta sisältöä tälle kanavalle viikottain. Toivottavasti tykkäätte! :)

Pitäisikö tubettajien pyrkiä eduskuntaan? | BackPodcast #10

Julkaistu 2.3.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset keskustelevat seuraavista aiheista: Ronin kadonneesta lompakosta, yleisön rakentavasta palautteesta, politiikasta ja BackPodcastin tulevaisuudesta.

Uusi Asunto, Roni Back Rant, Mikrovaikuttajat | BackPodcast #9

Julkaistu 31.1.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat esimerkiksi Ronin asuntokaupoista, Roni Back "Ranteista" ja paljon keskustelua aiheuttaneesta mikrovaikuttajat vs. makrovaikuttajat keskustelusta. Toivottavasti tykkäätte!

Mitä asioita et saa tehdä/sanoa YouTubessa? | BackPodcast #8

Julkaistu 23.1.2019

Tässä podcastissa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu pohtivat missä menee "hyvän maun" raja YouTube sisällössä. Samalla he pohtivat reissuaan Dubaihin; oliko eettistä matkustaa maahan, jossa on yhteiskunnallisia ongelmia?

Halutaanko lapsia? Milloin naimisiin? REAL TALK | BackPodcast #7

Julkaistu 12.1.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat elämän suurista valinnoista. Jaksossa käydään läpi esimerkiksi: häät, lapsien hankinta, asunnon ja auton hankinta, opiskelu, ja niin edelleen. Toivottavasti pidätte!

Onko tubettajilla vastuu ilmastonmuutoksesta? | BackPodcast #6

Julkaistu 6.1.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu keskustelevat uudenvuoden juhlinnoista, ilmastonmuutoksen huomioonottamisesta videoita tehdessä sekä uhkapelaamisen mainostamisesta sosiaalisessa mediassa.

Mitä tapahtui Suomitubessa vuonna 2018? | BackPodcast #5

Julkaistu 30.12.2018

 Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat seuraavista aiheista: Suomituben tapahtumista vuoden 2018 aikana, Miklun tupareista, Ronin hengitysongelmista, voiko tubettamisen aloittaa vuonna 2019, ja niin edelleen. Toivottavasti pidätte!

Minkälaista on olla parisuhteessa tubettajan kanssa? | BackPodcast #4

Julkaistu 21.12.2018

Tässä jaksossa vastaillaan BackPodcastin saamaan palautteeseen, sekä loppupuolella pohditaan minkälaista on olla parisuhteessa henkilön kanssa, joka tekee työkseen YouTube-videoita. Laittakaa kysymyksiä ja puheenaiheita tulemaan kommenttikentässä! :)

Miklu hankki salaa ensimmäisen tatuoinnin! | BackPodcast #3

Julkaistu 15.12.2018

Tässä jaksossa yritetään puhua Miklun ensimmäisestä tatuonnista, mutta päädytään juttelemaan ihan muista asioista. Loppupuolella jutellaan kaverisuhteiden ylläpitämisen hankaluudesta työelämässä.

Miten Artikla 13 vaikuttaa YouTubeen? | BackPodcast #2

Julkaistu 4.12.2018

Tässä jaksossa tubettajat Roni Back ja Miklu juttelevat nuoruuden muistoista, ensimmäisen jakson palautteesta ja EU:n direktiivi Artikla 13:sta.

Miklu muuttaa isompaan asuntoon kun Roni? | BackPodcast #1

Julkaistu 1.12.2018

Tässä episoodissa puhutaan että minkä takia aloitettiin podcast, puhutaan Miklun muutosta ja sit viel siitä että mikä on elämän tarkoitus. :)

Takaisin podcastien listaan