Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


BackPodcast

BackPodcast jatkuu toisella kaudella! Mikin ääressä istuu veljekset Roni ja Mike sekä seikkaileva hurjapää Daniel Ahola. Uusia jaksoja julkaistaan kahdesti viikossa - laita tili seuraukseen!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 36 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 1.12.2018.

Daniel liftasi Turusta Barcelonaan ilmaiseksi? | BackPodcast #7

Julkaistu 23.9.2020

BOYS ONLY!!!! Tällä kertaa BackPodcastissa käydään läpi Danielin hurjaa ja vauhdikasta elämää. Miten ujosta pojasta Liedossa kasvoi rohkea maailmanmatkaaja? Entä miten pystyy liftaamaan Euroopan halki nollan euron budjetilla? Ei muuta kun kuulokkeet korviin ja nauttikaa!

Mikko myi omaisuutensa ja eli kaksi vuotta asuntoautossa! | BackPodcast #6

Julkaistu 23.9.2020

Mikko on tubettaja, joka päätti myydä kaiken asunnosta lähtien ja osti asuntoauton 30 000 eurolla. Matkan päämäärä oli Ranskan biitsit, jossa Mikko viettäisi aikaa surffatessa. Pari vuotta myöhemmin Mikko palasi Suomeen ja jakaa meille mitä kaikkea reissussa oikein tapahtui!


Minkä takia Roni ajoi kaljun? | BackPodcast

Julkaistu 15.9.2020

Tässä jaksossa pojat jutustelevat keskenään Ronin elämään ajankohtaisista asioista: Hauskoista kotivideoista, Ronin tulevasta hiustyylistä, levytyssopimuksesta ja niin edelleen. Uusi BackPodcast jakso joka tiistai ja torstai!

Mikeä huijattiin pahasti kotibileissä! | BackPodcast #4

Julkaistu 10.9.2020

Tässä BOYS ONLY jaksossa Mike, Daniel ja Roni keskustelevat julkisuuden hyödyistä, bilettämisestä, arkirytmeistä ja niin edelleen. Uusi jakso BackPodcastia tulee joka tiistai ja torstai!

Airi Mikkelä lopetti sulkapallouransa | BackPodcast #3

Julkaistu 8.9.2020

BackPodcastissa tubettaja Roni Back yhdessä Daniel Aholan ja Mike Bäckin kanssa keskustelevat Airi Mikkelän kanssa hänen uransa loppumisesta sulkapalloilijana. Uran aikana Mikkelä on voittanut lukuisia Suomen mestaruuksia sekä kiertänyt yli 40 maassa ottelamassa maailman parhaita pelaajia vastaan.

Roni loukkaantui pahasti.. | BackPodcast #2

Julkaistu 3.9.2020

Tässä BackPodcastin jaksossa Roni ja Daniel keskustelevat TikTokin ihmeellisestä maailmasta, hulluista videoideoista ja pyöräilyreissusta Lappiin.

Missä Miklu on ollut? | BackPodcast #1 (2. KAUSI)

Julkaistu 2.9.2020

Ensimmäisessä jaksossa vieraana on Roni Backin veli Mike, joka tunnetaan hänen videoistaan YouTubessa. Keskustelunaiheena pyörii Miken nykyinen elämä sekä tulevaisuuden haaveet.

Puhutaan rahasta.. | BackPodcast #29

Julkaistu 6.9.2019

Tässä jaksossa puhun rahasta luettuani Julia Thurénin "Kaikki rahasta" -kirjan. Toivottavasti tykkäätte! :)

Mun mielipide tän vuoden Tubeconista | BackPodcast #28

Julkaistu 25.8.2019

Tässä jaksossa puhutaan esimerkiksi katsojien palautteesta, stand upista, laiskottelusta ja tämän vuoden Tubeconista. Toivottavasti tykkäätte!

Minä ja Herbalisti jutellaan elämästä 45 minuuttia | BackPodcast #27

Julkaistu 18.8.2019

 Tässä jaksossa keskustelen ystäväni Herbalistin kanssa somen tulavisuudesta, Herban muutosta Japaniin, tubettamisesta, lomailemisesta ja kaikesta muustakin kivasta. Toivottavasti pidätte! 

Kokemukseni salakuvaamisesta.. | BackPodcast #26

Julkaistu 10.8.2019

Tässä jaksossa puhun stand upista, uudesta Leijonakuningas leffasta, somettamisesta, salakuvaamisesta, reissailusta ja häistä. Toivottavasti tykkäätte! :)

Mitä tapahtui Ronin ja Miken podcastille? | BackPodcast #25

Julkaistu 1.8.2019

Tässä jaksossa Roni kertoo tarkemmin miksi podcasteja ei ole tullut ja myös Miken ilmoituksesta että hän haluaa jäädä tauolle. Miten tapahtuu BackPodcastille?

Tänään puhutaan Rakkaudesta | BackPodcast #24

Julkaistu 30.6.2019

Tässä podcastissa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu jauhavat kesästä, juhannuksesta ja pitemmän kaavan kautta rakkaudesta.

Meidän eka podcasti mökillä! | BackPodcast feat. bruno, nacho ja saurus

Julkaistu 27.6.2019

 Tässä videossa Bäckin veljekset puhuvat uutismedioista, kesästä, tubettamisen HANKALUUDESTA (osa 64) ja koirista. 

Kysy mitä vaan tubettamisesta | BackPodcast #22

Julkaistu 5.6.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat nukkumisesta ja vastailevat kysymyksiin tubettamiseen liittyen. 

Miksi Roni hankki työntekijän? | BackPodcast #21

Julkaistu 27.5.2019

 Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu keskustelevat Ronin työntekijän roolista, FaZen ja Tfuen välisestä syytteestä, molempien arkirutiineista ja kaikesta muusta.

NYT RONILLA MENI HERMOT!! | BackPodcast #20

Julkaistu 20.5.2019

Tässä podcastissa tubettaja Roni Backilla MENEE HERMOT.

Onko helppoa olla "julkkis"? | BackPodcast #19

Julkaistu 11.5.2019

Tässä BackPodcast-jaksossa on ensimmäistä kertaa käytössä faktojen tarkistaja! Uusi podcast-jakso julkaistaan kerran viikossa.

Meidän mielipiteet/kokemukset päihteistä ja huumeista | BackPodcast #18

Julkaistu 2.5.2019

 Tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat tässä podcastissa kissan hoidosta, vapun vietosta, podcastin tulevaisuudesta ja päihteistä. 

Onko meidän lempiartisti pilalla? | BackPodcast #17

Julkaistu 25.4.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat elokuvateattereista, elokuvista, näyttelijöistä, Ronin kännykän käytöstä, BackPodcastin menestyksestä ja Michael Jacksonista. Toivottavasti tykkäätte! :)

Tuleeko ihmisestä kuolematon tulevaisuudessa? | BackPodcast #16

Julkaistu 18.4.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat seuraavista aiheista: mitä meille kuuluu, epäonnistuneista meet & greet tapahtumista ja ihmiskunnan evoluutiosta. 

"Ootte syntyny kultalusikka pyllyssä!" | BackPodcast #15

Julkaistu 12.4.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat "helpon" lapsuuden vaikutuksesta, minimalismista, ystävyyssuhteista, kaupallisista yhteistöistä ja niin edelleen. Jakso kuunneltavissa myös Spotifyssa!

Ronilla tuli ongelmia vuokralaisen kanssa! | BackPodcast #14

Julkaistu 4.4.2019

 Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat Ronin asuntovuokrausongelmista,  Miklun Norjan reissusta, Ronin Lapin reissusta ja oman identiteetin löytämisestä.  Jakso kuunneltavissa myös Spotifyssa! 

Mike hankki harvinaisen kissan? | BackPodcast #13

Julkaistu 25.3.2019

 Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu jutustelevat muun muassa: vauvoista, kissoista, elämäntarkoituksesta, sukuloinnista, terveydestä, Nastolan palomiehistä ja niin edelleen. 

Voiko nainen ja mies olla ystäviä keskenään? | BackPodcast #12

Julkaistu 11.3.2019

 Tässä jaksossa puhutaan Ronin huonoista elämäntavoista, Miklun yksinäisyydestä ja saamattomuudesta, tubevideoiden editoinnista, tubemainoksista missä esiintyy tubettajia, sekä päivän aiheesta: voiko nainen ja mies olla ystäviä keskenään? 

Ronin muutto? Someaddiktio? Kylmät suihkut? | BackPodcast #11

Julkaistu 2.3.2019

BACKPODCAST ON PALANNUT TAUOLTA (ok ei meillä ollu ees mitään virallista taukoa). Nyt kuitenkin olisi taas tavoitteena tuoda uutta sisältöä tälle kanavalle viikottain. Toivottavasti tykkäätte! :)

Pitäisikö tubettajien pyrkiä eduskuntaan? | BackPodcast #10

Julkaistu 2.3.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset keskustelevat seuraavista aiheista: Ronin kadonneesta lompakosta, yleisön rakentavasta palautteesta, politiikasta ja BackPodcastin tulevaisuudesta.

Uusi Asunto, Roni Back Rant, Mikrovaikuttajat | BackPodcast #9

Julkaistu 31.1.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat esimerkiksi Ronin asuntokaupoista, Roni Back "Ranteista" ja paljon keskustelua aiheuttaneesta mikrovaikuttajat vs. makrovaikuttajat keskustelusta. Toivottavasti tykkäätte!

Mitä asioita et saa tehdä/sanoa YouTubessa? | BackPodcast #8

Julkaistu 23.1.2019

Tässä podcastissa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu pohtivat missä menee "hyvän maun" raja YouTube sisällössä. Samalla he pohtivat reissuaan Dubaihin; oliko eettistä matkustaa maahan, jossa on yhteiskunnallisia ongelmia?

Halutaanko lapsia? Milloin naimisiin? REAL TALK | BackPodcast #7

Julkaistu 12.1.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat elämän suurista valinnoista. Jaksossa käydään läpi esimerkiksi: häät, lapsien hankinta, asunnon ja auton hankinta, opiskelu, ja niin edelleen. Toivottavasti pidätte!

Onko tubettajilla vastuu ilmastonmuutoksesta? | BackPodcast #6

Julkaistu 6.1.2019

Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu keskustelevat uudenvuoden juhlinnoista, ilmastonmuutoksen huomioonottamisesta videoita tehdessä sekä uhkapelaamisen mainostamisesta sosiaalisessa mediassa.

Mitä tapahtui Suomitubessa vuonna 2018? | BackPodcast #5

Julkaistu 30.12.2018

 Tässä jaksossa tubettajaveljekset Roni Back ja Miklu puhuvat seuraavista aiheista: Suomituben tapahtumista vuoden 2018 aikana, Miklun tupareista, Ronin hengitysongelmista, voiko tubettamisen aloittaa vuonna 2019, ja niin edelleen. Toivottavasti pidätte!

Minkälaista on olla parisuhteessa tubettajan kanssa? | BackPodcast #4

Julkaistu 21.12.2018

Tässä jaksossa vastaillaan BackPodcastin saamaan palautteeseen, sekä loppupuolella pohditaan minkälaista on olla parisuhteessa henkilön kanssa, joka tekee työkseen YouTube-videoita. Laittakaa kysymyksiä ja puheenaiheita tulemaan kommenttikentässä! :)

Miklu hankki salaa ensimmäisen tatuoinnin! | BackPodcast #3

Julkaistu 15.12.2018

Tässä jaksossa yritetään puhua Miklun ensimmäisestä tatuonnista, mutta päädytään juttelemaan ihan muista asioista. Loppupuolella jutellaan kaverisuhteiden ylläpitämisen hankaluudesta työelämässä.

Miten Artikla 13 vaikuttaa YouTubeen? | BackPodcast #2

Julkaistu 4.12.2018

Tässä jaksossa tubettajat Roni Back ja Miklu juttelevat nuoruuden muistoista, ensimmäisen jakson palautteesta ja EU:n direktiivi Artikla 13:sta.

Miklu muuttaa isompaan asuntoon kun Roni? | BackPodcast #1

Julkaistu 1.12.2018

Tässä episoodissa puhutaan että minkä takia aloitettiin podcast, puhutaan Miklun muutosta ja sit viel siitä että mikä on elämän tarkoitus. :)

Takaisin podcastien listaan