Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kaksin katsottu

Kaksin katsottu -podcastissa Jenni Arbelius ja Aira Sahakangas tuovat konkreettisten arjen esimerkkien avulla näkyväksi, että kaikkea voi katsoa kahdesta näkökulmasta: pelon ja rakkauden näkökulmasta. Filosofisena viitekehyksenä toimii Ihmeiden oppikurssi. Uusi jakso ilmestyy joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 6.9.2019.

Seksuaalisuus ja seksi

Julkaistu 5.1.2020

Aira ja Jenni juttelevat seksuaalisuudesta ja seksistä. Mitä se voi olla ilman syyllisyytä? Entä kun syyllisyys ja paha olo painavat seksuaalisuuden alleen?

Armon opettaja ja ankaruuden opettaja mielessäsi

Julkaistu 1.12.2019

Mielessäsi on kaksi opettajaa. Toinen opettaa armoa, toinen ankaruutta. Kumpaa kuuntelet?

Mitä todellinen kuunteleminen ja kuulluksi tuleminen on?

Julkaistu 3.11.2019

Aira ja Jenni keskustelevat kuuntelusta. Mitä kuunteleminen ja kuulluksi tuleminen on ja miten kuunnelluksi tulemisen avulla voi löytää mielenrauhan?

Masennus

Julkaistu 6.10.2019

Aira ja Jenni keskustelevat masennuksesta. Miten masennusta voi katsoa kahdella eri tavalla, pelon ja rakkauden sisällöllä?

Anteeksianto

Julkaistu 15.9.2019

Aira ja Jenni keskustelevat anteeksiantamisesta. Mitä kaikkea se tarkoittaa? Miksi se on avain mielenrauhaan ja miten se tehdään?

Ihmeiden oppikurssi

Julkaistu 6.9.2019

Ihmeiden oppikurssi. Miten Aira ja Jenni löysivät Ihmeiden oppikurssin ja miten se kulkee arjessa heidän mukanaan? Millä tavalla sitä voi käyttää apuna palauttamaan mieleensä rauhan?

Takaisin podcastien listaan