Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


TYÖMIEHEN LAUANTAI

Työmiehen lauantai -podcast toimii työläisten sanansaattajana kylän suurin pilke silmäkulmassa! Lähde parhaiden ystävysten Juhon ja Danielin kanssa lakisääteisen kahvitauon kautta kuuntelemaan locker room talkia, joko hyvän bissen kera tai mikä parasta, kesken työpäivän! Viihdy meidän sekä vieraidemme seurassa. Tätä ei kannata missata! Ota instagramissa @tyomiehenlauantaipodcast haltuun ja ihmettele, että mitä kummaa näiden vesseleiden päässä liikkuu?

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 22 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 2.4.2021.

Pikkujouluspessu! Vedetään lärvit ja soitellaan meidän sukulaisille

Julkaistu 21.12.2021

Työmiehen lauantai tahtoo tämän jakson myötä toivottaa oikein riemukasta joulua kaikille meille duunareille! Annetaan sen kunniaksi Danielin vaihteeksi nolata itsensä teidän edessä ja uhrata itsensä viihteen alttarilla. Kiitos kuluneesta vuodesta, me palaamme taajuuksille taas ensi vuonna!

Jakso 20! Kakkoskauden päätös eli juotetaan Juho känniin

Julkaistu 30.10.2021

Nyt on sitten melekonen spektaakkeli käsillä, Juho jauhaa jargonia missä ei päätä eikä häntää, eli ei poikkea normaalista mitenkään. Extempore räpit, 18v synttärit sekä erikoisluontoinen pyyntö Danielin suunnilta. Palataan ensi kaudella asiaan!

Jakso 19! Politiikkaa ja perse liukuvoiteessa!

Julkaistu 23.10.2021

Pojat puhuu asioista ja paikoista mitkä ei yleensä näe päivänvaloa. Raivotaan bensan hinnoista ja viherryksestä. Miten se voi olla että kun sulla on vastaanotolla nolo tilanne niin aina löytyy yleisöä. Joe Biden saa myös osansa tämän päivän keskusteluissa, ei kannata tätäkään missata.

Jakso 18! Ufoja ja lohikäärmeitä

Julkaistu 16.10.2021

Loch Nessin hirviö on olemassa! Tämä on meidän virallinen kanta. Viimeviikosta hieman rauhoittuneena pojat hyökkäävät jälleen erilaisten työongelmien kimppuun ja ajautuvat aivan muualle kuin oli suunnitelmissa!

Jakso 17! Elä s**tana kuuntele tätä!

Julkaistu 9.10.2021

Nyt oli jo niin väsynyttä juttua, että voidaan varmaan hyvällä omalla tunnolla nimetä jakso suomen podcast historian levottomimmaksi. Jaksossa ei ole luvassa mitään mainitsemisen arvoista, eikä sitä suositella kenellekkään.

Jakso 16! Röi_ukot & onko jooteli niinku tinteri

Julkaistu 2.10.2021

Rallin kuhinoista matkataan jodelin ranepalstalle ja perataan Juhon Espanjan matkaa myös. Luvassa mm. - Sorkkakonferenssi - Danielin uudet kuviot - Ranejuttuja - Rangaistuksia jakeleva työnantaja - Kuset pitkin terveyskeskuksen lattiaa

Jakso 15! Syvissä vesissä

Julkaistu 25.9.2021

Tässä jaksossa sukelletaan suoraan syvään päätyyn, pojat kertovat ne kaikista arimmat kipupisteet ja vuodattavat sydämensä suoraan kansan kuultaviksi. Tätä ei muuten kannata missata Luvassa : - Meidän käännekohdat - Ahdistus - Identiteetti - Läheisen kuolema - Thug life

Jakso 14! Puhutaan rahasta ja työpaikkaromansseista

Julkaistu 18.9.2021

Vakavoidutaan ja puhutaan gillasta, massista, mummonmarkoista eli riihikuivasta. Mitä se merkitsee ja kuinka duunarina turvata eläkepäivät? Luvassa: - Sijoittamista - Työaikamalleja - Pikaiset työpaikalla - Onko nolompaa kuin housuun paskominen duunissa? - Juho espanjassa

Jakso 13! Nepotismia ja kolmekuuskymppinen autolla

Julkaistu 11.9.2021

Lätkäkausi starttaa ja pojat eivät malta pysyä pöksyissään. Tällä viikolla: - Miten selvitä työhaastattelusta? - Pikkutyttö saa monotuksen suoraan päin pläsiä - Kusetuskuristus - Alkoholi haittaa työntekoa - Roskajulkkiksen kiusaamista anniskelualueella

Jakso 12! Arttu "make podcast great again" Liimatainen

Julkaistu 4.9.2021

Lauteilla jälleen TML-podcastin kummisetä, the one and only Arska! Mitä Artulle kuuluu? Se selviää vain kuuntelemalla. Luvassa: - Uusi BB-kausi alkaa! miten valmistautua BB-taloon henkisesti? - Työturvallisuus ennen kaikkea - Artun Pirkkocorner: miten sulattaa naisen sydän? - Esimies kertoo: näin annat rakentavaa palautetta - Viesti ylilautar*nkkareille

Jakso 11! Kakkoskauden startti! Asiaa ulosteesta työhyvinvointiin!

Julkaistu 28.8.2021

UUSI KAUSI! Pojat puoltavat pikaruokatyöntekijöitä ja kadehtivat kapusiiniapinat itsepuolustuskeinoja. Jakso on omistettu TML-podcastin kummikuuntelijan Jussin muistolle. Lepää rauhassa. Luvassa: - Case hesburger - Irronnut rengas - Ihmis ja eläinpaskaa - Pikkujoulut? - Milloin työ pitää aloittaa?

Jakso 10! Ft. Jesse Pynnönen

Julkaistu 12.6.2021

Työmiehen lauantai lähti nyt kesälaitumille pienen breikin merkeissä, mutta sitä ennen meillä oli suuri kunnia saada voimamies, kilpasyöjä ja tubettaja Jesse Pynnönen meille vieraaksi! Tässä jaksossa luvassa mm: -minkälaista on asua inuiittikylässä? - Surstromming ja Brain blasters haasteen purkamista - hoitotyö ja sen tärkeys - Jesse Pynnönen. supersankari videopelistä ja paljon muuta!

Jakso 9! Mikä tekee hyvän duunarin?

Julkaistu 5.6.2021

Lähdettiin listaamaan hyvän duunarin/esimiehen ominaisuuksia, sekä pohdittiin, millaisia röi_ukkoja/akkoja kohdille on meillä osunut työmailla. luvassa mm: - Venäläinen rosvo työkaverina - Mies bajamajan säiliössä - Mellakka-aidasta yleisö läpi, mitä vittua tässä pitäisi tehdä? - Sydänkohtaus, siis flunssa

Jakso 8! Vainkeskiluokkajutut + kuinka selvitä murhasta?

Julkaistu 29.5.2021

Tällä viikolla jaellaan vinkkejä, miten ryöstää pankki jäämättä kiinni, sekä kuinka välttää vankila, jos oikein murhahammasta alkaa kolottamaan... No, käydään me keskiluokan stereotypioitakin läpi. Luvassa: - Geishapatukan ryöstöstä tarpeeton numero - Eija jäi Fiatin alle - muumimukit - moraalinen taistelu - Itsensä etsimistä Austraaliassa....

Jakso 7! V*tutus

Julkaistu 22.5.2021

Tällä viikolla uidaan syvissä vesissä, sillä studioon on kömpinyt stressaantuneita ja ahdistuneita poikia. Luvassa mm. -Paskaa asiakaspalvelua -Koulukiusaamista -Duunareiden sloganit -Oksentelua parvekkeelta -Kamalaa angstia

Jakso 6! Blazt from da pazt! Mikä mies on Juho? Ft. söpö kauppias

Julkaistu 15.5.2021

Viikon teemana on Juhon menneisyys, siksi kaivettiin Juhon bestis straight from da past! Luvassa: - Seinäjoen häpäisyä (Lakeudella vähän diskodancea) - Naisrintamalla ei mitään uutta - Kuitenkin naisten jalat spagetiksi saadaan ostovoimalla¨ - Pieni mies pinteessä narikassa - I'm in love with the coco - Auton potkimista lätkäpelin jälkeen Ja paljon muuta of course!

Jakso 5! Blazt from da pazt, mikä mies on Daniel? Ft. parhaat ystävät

Julkaistu 8.5.2021

Tällä viikolla kuullaan tarinoita Danielin menneisyydestä, sohvalla istuukin sopivasti Däniboin kaksi parasta ystävää, luvassa mm: - Sikailua kiekkokaukalossa - Järjetöntä käytöstä kamppailu-urheilusalilla - Keinonen syö hirvenpapanoita - Alaston letkajenkka - Viskiä lipittävä mopsi - Hävytön takatukka ja niittihousut Ja paljon muuta!

Jakso 4! Poikien reissutarinoita ja Daniel radioaktiivisen myrskyn silmässä

Julkaistu 1.5.2021

Johtajilla on kaamea matkakuume, joten päätyivät he pohtimaan aikaisempia reissuja. Juttua tuli niin paljon, että varmaan jatko-osa tästä joskus tehtävä. Jaksossa luvassa mm: - Shotteja dildosta - Perseelle ruoskimista Prahassa - Homobaari Lontoossa - Altistuminen säteilylle Tsernobylissä - Kusisesta pizzeriasta maailman paras falafel - Hyssyttelyä Vatikaanissa

Jakso 3! Ft. BB-voittaja Joel Jämsinen!

Julkaistu 24.4.2021

Poijjaat ovat varanneet kokonaisen saluunan itselleen nauhoituksia varten, med koko kansan Joppe! Oluiden maistelua, Afrikan matkan suunnittelua ja kuset saunan lauteilla. Sekä paljon muuta!

Jakso 2! Festariperseilyt ja kadotettu menneisyys

Julkaistu 17.4.2021

Tällä viikolla johtajat miettivät, olisiko työrintamalla voinut valita toisin? Miksi Ruotsi tarvitsee apua meidän sorkkahoitajalta? Miksi ihmeessä Juho oli matkalla putkaan?!

Jakso 1! Vieraina BB-OP ja Arttu!

Julkaistu 10.4.2021

Työmiehen lauantain ensimmäinen virallinen jakso! Vieraina upeat sepät, Arttu ja OP! Luvassa huutonaurua, suuria paljastuksia sekä Daniel urhaa itsensä viihteen alttarilla.

Jakso 0! Mikä ihmeen podcast?

Julkaistu 2.4.2021

Työmiehen lauantai podcast lähtee neitsytmatkalle! Mikä ihmeen podcast ja millaisia herrasmiehiä studiossa oikein operoi? Ja mitä jatkossa on luvassa? Se selviää tästä!

Takaisin podcastien listaan