Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Kassakuntoon podcast

#kassakuntoon podcast on KTI Laskutus Oy:n houstaama, bisneksen ympärillä pyörivät keskustelu. Juttua työstä, rahoituksesta, yrittäjyydestä ja elämästä.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 32 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 4.1.2022.

Jaakko Männistö - yrittäjyyttä ja palautetta.

Julkaistu 18.8.2022

Vieraana #kasakuntoon-podcastissa kokenut yrittäjä Jaakko Männistö. Freedbacklyn toimitusjohtajana toimiva Jaakko on Suomen suurimman yrittäjäyhteisön, Yrittäjä.io:n perustaja sekä Suomen Yrittäjien entinen vpj. Jaakko kertoo yrittäjätarinansa ja sen mikä ajaa häntä eteenpäin Jaakko kertoo myös miten konkreettina auttamisen välineenä syntyi yrittäjä-olut.

Matti Perkkiö - henkilöbrändäämisen edelläkävijä

Julkaistu 12.8.2022

Lämpöpumppumies, erppiö ja henkilöbrändäämisen edelläkävijä. Näistä ja monista muista tuttu Mattti Perkkiö oli vieraana #kassakuntoon podcastissa. Kuuntele myös, mikä on tulevaisuuden juttu markkinoinnissa ja miksi Matti menee Kreikkaan.

En mene koskaan päivätyöhön - päättäväisen nuoren yrittäjän kasvutarina!

Julkaistu 3.8.2022

Luova tuottaja Jere, päätti että ei halua enää koskaan päivätyöhön. Vahva tahto, usko omaan tekemiseen ja avoin mieli miten tästä tehdään bisnes millä tuodaan leipä pöytään.


Kuuntele Jeren tarina, mitkä olivat haasteet ja oliko homma lopulta helppoa.

Rami Alanko - Neon 2 ja sen jälkeiset bisnekset, entä mitä raha merkitsee Ramille

Julkaistu 22.6.2022

Toinen Neon 2:sen perustajista, muusikko ja yrittäjä Rami Alanko kertoo miten musiikkitoiminta sai alkunsa ja mikä vei miehen sen jälkeen kansainvälisten bisnesten pariin.

Ville Mäkilä - Vilperin EXIT ja auttamisesta arkea.

Julkaistu 15.6.2022

Toinen Vilperin perustajista kertoo millainen persoona on Ville Mäkilä, millaista on hypätä base hyppy sekä miten syntyi Exitin jälkeen sydämen lähettiläs Ville.

Reetta Viinanen - tulevaisuuden työelämä uravalmentajan silmin

Julkaistu 2.6.2022

Vain mahdotonta kannattaa tehdä; kiteyttää Reetta sekä oman tekemisensä että mentaliteettinsa asioiden eteenpäin viemiseen. Millaista on tulevaisuuden työelämä ja mitä tarkoitta se, että elämä on erilaisia kausia.

Hanna Takala - yrittäjyyttä Ghanassa ja Suomessa

Julkaistu 25.5.2022

Kuivakäymälöitä Ghanassa, verkkokursseja sekä käänteisrekrytointia Suomessa. Sarjayrittäjä Hanna kertoo, mikä on hänen poltteensa tehdä töitä ja miksi hän nauttii olla yrittäjä.

Tatu Laine - Kartonon pehtoori ja SomeParoni

Julkaistu 20.5.2022

Kuinka tehdä itselle aktiivisesta somekäyttäytymisestä päivätyö. Tatu tunnetaan sähköautoilun lähettiläänä sekä äänekkäänä Suonenjoen myyntimiehenä. #kassakuntoon podcastissa Tatu kertoo, miten hänen polkunsa pikkunäppärästä somettelusta johti päivätyöhön.

Petri Matero - Suomen reiluin markkinointimies!

Julkaistu 13.5.2022

#kassakuntoon podcastissa vieraana yrittäjä, Diilistäkin tuttu Petri Matero. Millainen on mies, kenen harrastuksistakin tulee vahingossa bisnes ja kuinka poikkeaako Diili-Petri todellisesta Petristä.

Majoitusbisnes vuonna 2022 - Jaakko Räsänen

Julkaistu 11.5.2022

Miten laskurahoitus auttaa Condoa joka toimii hektisellä alalla. Jaakko Räsänen kertoo, millaista on bisnes tilapäismajoituksen parissa sekä paljastaa, onko Ikeaan olemassa timanttireunainen kortti.

Exit yritysvälittäjän näkökulmasta - vieraana Jussi Jokiniemi

Julkaistu 5.5.2022

Miten oma yritys myydään, entä mistä löytyy sopiva yritys ostettavaksi ja miten välittäjä löytää sopivat yritykset. Lisäksi Jussi kertoo, millaista on seurata kun tyytyväinen omistaja saa exitin.

#kassakuntoon podcastissa vieraana yritysvälittäjä ja sarjayrittäjä Jussi Jokiniemi. 

Jenni Kaskimeri - vapaaehtoisesti koditon

Julkaistu 26.4.2022

Miltä tuntuisi jos vapautta olisi rajattomasti ja toimiston näköala voisi olla joka päivä erilainen. Seikkailuyrittäjä Jenni asuu vakituisesti, läpi vuoden retkeilyautossaan ja suunnittelee dokumenttisarjaa joka suuntaan kiertämään maailmaa.

Jenni kertoo myös, millaiset tuparit pidetään kun muutetaan uuteen autoon.

Ali Berrebbah - Yrittäminen, exit ja sijoittaminen.

Julkaistu 20.4.2022

Miltä tuntuu omasta yrityksestä luopuminen kun exit koittaa ja miksi ravintolatyöntekijöistä tulee usein todella hyviä myyjiä. Näistä aiheista ja paljon muistakin juttelemassa Ali Berrebbah. 

Juha Laukkanen - ammattiurheilijasta Golf yhtiön toimitusjohtajaksi

Julkaistu 14.4.2022

SM kultaa, SM-hopea, SM-pronssi, 6. sija kesäolympilaisissa 1992, 5. sija yleisurheilun EM kisoissa 1998. Millaisia tarinoita mahtuu matkan varrelle ja mitä kuuluu nykyään Golfille Suomessa.

Näistä monesta muusta jutusta keskustelemassa KTI:n Sami ja Marko, nykyisin Harjattula Golfin toimitusjohtajana työskentelevän Juha Laukkasen kanssa.

Ville Holm - Menestystarinat. Huomio verkossa ja miten sitä hankitaan.

Julkaistu 7.4.2022

Kuinka saada huomio verkossa ja asiakas kuuntelemaan. Voiko Linkedin postauksia tehdä liikaa ja miten Ville käyttää tekemiään live-lähetyksiä suoraan myynnin tukena.

Millainen on sijoittamisesta tubettavan Larin työpäivä - vieraana "Mihin sitä säästäisi"- kanavan Lari Heinonen

Julkaistu 22.3.2022

Sijoittamisesta ja säästämisestä tubettava Lari Heinonen kertoo miten aloitti tubettamisen ja kuinka sitten jätti päivätyön kokonaan taakseen.

Yrittäjä - triathlonisti - tapahtumajärjestäjä. Miten tämä kaikki saadaan mahtumaan kalenteriin.

Julkaistu 18.3.2022

Vieraana teippaaja triathlonisti Kimmo Holmström KRM Group Oy:stä. Kimmo kertoo miten kiireinen yrittäjä ehtii tehdä töitä, urheilla maajoukkuetasolla sekä järjestää yhden Euroopan hienoimmista triathlon-tapahtumista.

Miika Varjonen - chatbot myynnin tukena

Julkaistu 15.3.2022

Miten myynti on muuttunut ajan saatossa ja kuinka chatbot tukee nykyistä asiakkaan mallia ostaa. Lisäksi Miika kertoo, millainen ostaja hän itse on.

Kari Hietarinta- Taxidata, millainen on taksibisnes 2.0

Julkaistu 8.3.2022

Taxidatan toimitusjohtaja Kari, on pitkän linjan media-ammattilainen kenen tallista löytyy eläintarhan ajojen voittaja-auto. Millaista on taxibisnes vuonna 2022 ja millaiseen suuntaan se kehittyy.

Jarkko Sjöman - viestintä ja taide 3.0

Julkaistu 1.3.2022

Pitkän linjan viestinnän ammattilainen, Jarkko Sjöman kertoo mitä tapahtuu kun pankinjohtajanakin työskennellyt pitkän linjan viestinnän ammattilainen vapauttaa sisäisen taiteiljan. 

Millaista on kiinteistövälittäjän työ - onko jokaisella välittäjällä Ferrari

Julkaistu 21.2.2022

Vieraana Pia Björn Huoneistomarkkinoista keskustelemassa kiinteistövälittäjän työstä. Vastaako kuva sitä, millaisen tosi-TV antaa, vai onko todellisuus jotain muuta.

Miten perintäprosessi etenee - miten laskuttaa oikein ja millainen on kulurakenne

Julkaistu 15.2.2022

Asiasta keskustelemassa KTI:n Marika. Käymme läpi sitä, mitä laskulla pitää olla, jotta se on ensinnäkin perintäkelpoinen ja kotiutuu mahdollisimman nopeasti.

Lisäksi käymme läpi prosessia niin kuluttajan- kuin yrityksen laskun perintätoimissa.

Miten Web 3.0 muuttaa maailma ja mikä on NFT

Julkaistu 14.2.2022

Web 3.0:sta, cryptoista ja NFT:stä keskustelemassa Identio Oy:n toimitusjohtaja Joonas Korgan. Joonas kertoo myös, miten Identio Oy nousi kahden nouren miehen ihtohimosta lajiin, isoksi IT taloksi.

Millaista juristin työ on, onko Ally McBeal vai Suits lähempänä totuutta.

Julkaistu 9.2.2022

Vieraana Lakia Oy:n Marika Myllykangas. Ovatko juristit vaikeasti lähestyttäviä, millainen on juristin peruspäivä ja millaisia ovat Lakia Oy:n lempijutut.

Lisäksi asiaa siitä, millaisia sopimuksia avioliitossa olevien kannattaa tehdä keskenään.

Pajadatan ohjelmistot - vapauta aikaasi oikeaan työhön.

Julkaistu 7.2.2022

Keskustelimme yhteistyökumppanimme, Pajadatan Santeri Pohjolan kanssa siitä, mikä on lisäarvo asiakkaalle kun hän saa usemman palvelun samalta luukulta. Esimerkiksi ohjelmiston ja siihen integroituvan laskurahoituksen.

Lisäksi keskustelemme siitä, miten oikea ohjelmisto oikein käytettynä, vapauttaa valtavasti aikaa muuhun tekemiseen.

Millaista on asuntosijoittajan arki ja miten myyjä kaivaa itsensä lattialta kun kauppa ei käy.

Julkaistu 1.2.2022

MIten alkaa asuntosijoittajaksi, millaista se on ja miten siinä pääsee alkuun. Tästä ja myyntityöstä niin hyvä kuin huonoina päivinä, keskustelimme Katja Kurkisen kanssa.

Ideasta Exittiin. Vilperin tarina ja Tagomon synty.

Julkaistu 28.1.2022

Tagomo Digitalin Petri Elovaara #kassakuntoon podcastissä kertomassa, miten Vilperin tarina ideasta Exittiin eteni ja kuinka syntyi Tagomo sen jälkeen.

Myynnin järjestelmä joka aidosti tuo jotain uutta pöytään

Julkaistu 24.1.2022

"Viimeinen järjestelmä josta tulemme luopumaan", näin on Click2Contract- järjestelmmästä todettu. 

Aiheesta keskustelemassa Jaakko Ranta Click2Contract Oy:stä. Lisäksi Jaakko kertoo taannoisesta huippumyjäksi sadassa päivässä projektista, kuuntele miten kävi.

Yritysten rahoitusmarkkina feat. Leo Schroderus - OmaSP

Julkaistu 20.1.2022

Miltä yritysten rahoitusmarkkina näyttää tällä hetkellä ja mitkä ovat tulevaisuuden trendit. Keskustelemassa KTI Laskutuksen Sami ja Marko, vieraana Leo Schroderus Oma Säästöpankista.


Liikunnan merkitys työelämässä jaksamisessa - crossfit speciaali

Julkaistu 15.1.2022

#kassakuntoon podcastissa vieraana Toni Nousiainen Crossfit Huntilta. Mikä on liikunnan merkitys työelämässä jaksamiseen ja miten sille löytää kiireisessä arjessa aikaa. 

Toni kertoo lisäksi myös siitä, millainen laji Crossfit on miten sen harrastamisessa pääsee alkuun.


Ajatustyöläisten mieltenhuoltamo

Julkaistu 11.1.2022

Jaksossa vieraana Kimmo Laine Heltti Oy:stä. Mitä tapahtuu kun työ tulee uniin eikä pysty nukkumaan. Moni unohtaa miten tärkeä myös pääkopasta on pitää huolta.

Näiden ja monien muiden asioiden tiimoilta jaksossa keskustelua.

Yrittäjä.io - yhteisöjen merkitys myynnissä.

Julkaistu 4.1.2022

Yrittäjä.io:sta #kassakuntoon podcastissa vieraan Niko Kajala. Mikä on yrittaja.io ja mistä kaikki sai alkunsa.

Takaisin podcastien listaan