Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Paimen podcast

Raamatun teologiaa ja kristityn elämää koskevia teemoja käsittelevä kristillinen -podcast. Ohjelmassa keskustelevat pastorit Miska Wilhemsson ja Mikko Sivonen. Video versiot jaksoista löytyy YouTubesta.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 8.9.2021.

Kysymyksiä kalvinismiin liittyen

Julkaistu 22.2.2022

Paimen podcast käsittelee Raamatun teologiaa ja kristityn elämää koskevia teemoja. Ohjelmassa keskustelevat pastorit Miska Wilhemsson ja Mikko Sivonen. Tässä jaksossa vieraana myös pastori Eelis Halmemies.  Neljännen jakson teemana on "Kysymyksiä kalvinismiin liittyen". Jakso on jatkumoa syksyllä 2021 Porvoossa järjestettyyn Reformaatio-tapahtumaan, jossa vastattiin yleisön kysymyksiin. Kaikkiin kysymyksiin ei tapahtumassa ehditty vastata, joten jaksossa vastataan loppuihin kysymyksiin.  Kuuntele tilaisuuden Kysymyksiä ja vastauksia -osio: https://youtu.be/68F1IfyLbus

Metsä kirkkona? Mitä on yleinen ja erityinen ilmoitus?

Julkaistu 3.12.2021

Paimen podcast käsittelee Raamatun teologiaa ja kristityn elämää koskevia teemoja. Ohjelmassa keskustelevat pastorit Miska Wilhemsson ja Mikko Sivonen. Kolmannen jakson teemana on "Metsä kirkkona? Mitä on yleinen ja erityinen ilmoitus?"

Miten kristinusko selittää kaiken?

Julkaistu 23.10.2021

Paimen podcast käsittelee Raamatun teologiaa ja kristityn elämää koskevia teemoja. Ohjelmassa keskustelevat pastorit Miska Wilhemsson ja Mikko Sivonen. Toisen jakson teemana on "Miten kristinusko selittää kaiken?".

Mitä tarkoittaa Sola Scriptura?

Julkaistu 8.9.2021

Paimen podcast käsittelee Raamatun teologiaa ja kristityn elämää koskevia teemoja. Ohjelmassa keskustelevat pastorit Miska Wilhemsson ja Mikko Sivonen. Ensimmäisen jakson teemana on Sola Scriptura, joka tarkoittaa "yksin Raamatun sana".

Takaisin podcastien listaan