Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Bo Living -podcast

Milloin on paras aika myydä asunto? Onko omakotitalon rakentaminen unelmaa vai painajaista? Entä mihin kodin sisustamisessa kannattaa panostaa ja mistä pihistää? Bo Living -podcastissa tutut vaikuttajat kertovat kokemuksiaan ihanasta asumisesta ja asuntokaupasta. Saat myös konkreettisia vinkkejä asunnon ostamiseen, myymiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen. Podcastia juontavat Bo LKV:n asumisen asiantuntijat Ronny Roslöf, Saija Palin ja Peeta Peltola.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 17 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.4.2020.

Jakso 16: Mökit, pihat ja puutarhat - näistä haaveillaan vuonna 2021. Vieraana Suvi Melender-Lågland

Julkaistu 2.3.2021

Mökki on monen suomalaisen unelma, mutta millaisia mökkejä halutaan nyt etätyöaikaan eniten? Entä miten omaa pihaa kannattaa lähteä rakentamaan? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on Valkoinen Harmaja -blogin sisustusvaikuttaja Suvi Melender-Lågland. Peeta tutustuu parvekelasituksiin Lumonin kanssa sekä uuteen Bo App -palveluun. Kaupallinen yhteistyö: Lumon.

Jakso 15: Kannattaako remontoida itse? Vieraana Ellen Jokikunnas

Julkaistu 23.2.2021

Tekemällä remontin itse voi säästää kustannuksissa, mutta onko ammattitekijä lopputuloksen kannalta aina parempi valinta? Entä mitä vaaditaan, jotta itse tehty remontti onnistuu? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on mediapersoona Ellen Jokikunnas, joka kertoo kokemuksiaan vanhan aseman remontoimisesta. Peeta perehtyy parvekkeiden ja terassien sisustamiseen.

Jakso 14: Valinnan vaikeus - koti uudesta vai vanhasta talosta? Vieraina Kerttu Pylvänäinen ja Kari-Otso Nevaluoma

Julkaistu 16.2.2021

Uudiskohteissa viehättävät helppous ja uudet pinnat, mutta miksi ne joskus tuntuvat sieluttomilta? Miten vanhojen asuntojen tilaratkaisut palvelevat nykypäivän tarpeita? Entä miten asuinalueet saavat identiteettinsä? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana ovat somevaikuttaja Kerttu Pylvänäinen ja päätoimittaja Kari-Otso Nevaluoma. Peeta puolestaan ottaa selvää, mistä uudiskohteen hinta muodostuu.

Jakso 13: Pihistä ja panosta sisustuksessa. Vieraana Meja Hynynen

Julkaistu 9.2.2021

Miten sisustuksesta saa oman näköisen? Mitkä designhuonekalut pitävät parhaiten arvonsa? Entä mistä kierrätyssisustaja tekee parhaat löydöt? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sisustussuunnittelija Meja Hynynen. Peeta selvittää, mikä on Bo:n uusi pop up -koti.

Jakso 12: Asuntosijoittamisen trendit. Vieraana Maria Friström

Julkaistu 2.2.2021

Miten valita itselle sopiva asuntosijoittamisstrategia? Entä miten asuntosijoittamisesta saa kannattavaa ja voiko sillä rikastua? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on yrittäjä Maria Friström. Peetan minihaastattelussa saadaan vinkkejä keittiöremonttiin.

Jakso 11: Milloin on oikea aika myydä asunto? Vieraana Maru Hautala

Julkaistu 26.1.2021

Kannattaako asunto laittaa myyntiin, vaikka putkiremontti on tulossa? Entä onko parempi myydä oma asunto ennen uuden ostamista? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sisustussuunnittelija Maru Hautala. Peeta puolestaan ottaa selvää, millaisia stereotypioita liittyy kiinteistövälittäjiin.

Jakso 10: Kotihäpeä – miksi oma koti nolottaa? Vieraana Hanna Sumari

Julkaistu 19.1.2021

Miksi oma koti aiheuttaa suomalaisissa helposti häpeää? Miten some vaikuttaa käsityksiimme kauniista kodista? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sanavalmis mediapersoona Hanna Sumari. Peeta puolestaan haastattelee rohkeaa sisustajaa, joka uskaltaa käyttää värejä.

Uusi kausi: Jakso 9: Omakotitalon rakentaminen – unelma vai painajainen? Vieraana Sara Parikka

Julkaistu 12.1.2021

Millaisia yllätyksiä on odotettavissa, kun ryhtyy rakentamaan omaa taloa? Mitä kannattaa ottaa huomioon tontin valinnassa? Entä miten rakennusprojekti vaikuttaa perheeseen ja parisuhteeseen? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on lifestyle-bloggaaja, näyttelijä Sara Parikka. Peetan minihaastattelussa sukelletaan kiinteistökaupan kiemuroihin.

Tämä on Bo Living -podcast

Julkaistu 10.1.2021

Milloin on paras aika myydä asunto? Onko omakotitalon rakentaminen unelmaa vai painajaista? Entä mihin kodin sisustamisessa kannattaa panostaa ja mistä pihistää? Bo Living -podcastissa tutut vaikuttajat kertovat kokemuksiaan ihanasta asumisesta ja asuntokaupasta. Saat myös konkreettisia vinkkejä asunnon ostamiseen, myymiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen. Podcastia juontavat Bo LKV:n asumisen asiantuntijat Ronny Roslöf, Saija Palin ja Peeta Peltola.

Jakso 8: Missä sisustuksessa mennään 2020? Vieraana Marja Wickman

Julkaistu 16.6.2020

Mistä ammentaa inspiraatiota sisustukseen? Millaisia trendejä sisutuksessa on tänä vuonna? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sisustusbloggaaja Marja Wickman.

Jakso 7: Menikö asuntosijoittamisen juna jo? Vieraana Julia Thurén

Julkaistu 9.6.2020

Miten päästä kiinni asuntosijoittamiseen? Mistä sijoitusasunto kannattaa ostaa? Mitä pitää huomioida, jos aikoo tehdä asunnolla rahaa? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on vuoden sijoittajanakin palkittu toimittaja-bloggaaja Julia Thurén.

Jakso 6: Vauva tulossa – milloin isompi koti? Vieraana Kirsikka Simberg

Julkaistu 2.6.2020

Miten perheenlisäykseen tulisi varautua? Pitääkö vauva huomioida kodin sisustuksessa? Entä mitä kotiin kannattaa hankkia ennen synnärille lähtöä? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on Tuplakääk-podcastin host ja Musla-sivustolta tuttu Kirsikka Simberg.

Jakso 5: Tulevaisuuden asuminen - mitä kaupunkikodilta toivotaan?

Julkaistu 26.5.2020

Millaista on tulevaisuuden asuminen? Voiko hotelli- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet yhdistää? Entä miten korona on vaikuttanut asuntokauppaan? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sosiaalisen median vaikuttaja ja sisällöntuottaja Arttu Mustonen.

Jakso 4: Oma koti remonttiin – mitä ja miten? Vieraana Laura Seppänen

Julkaistu 19.5.2020

Kun remontoi omaa kotia, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota? Kauanko remontin tekeminen kestää, ja mitä se maksaa? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sisustussuunnittelija Laura Seppänen.

Jakso 3: Ekologinen asuminen – näin voit itse vaikuttaa

Julkaistu 12.5.2020

Millaiset rakennusmateriaalit ja -menetelmät ovat ekologisia? Miten voi vaikuttaa oman asumisen hiilijalanjälkeen? Entä miten voi sisustaa omien arvojensa mukaisesti? Tässä Bo Living-podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on Trä Kronorin perustaja Thomas Noreila.

Jakso 2: Stailaus – hullutusta vai hyödyllistä? Vieraana Virpi Mikkonen ja Anu Tuomikoski

Julkaistu 5.5.2020

Miksi asuntojen myyntistailausta tehdään, ja mitä se oikeastaan tarkoittaa? Entä onko stailaamisesta mitään hyötyä? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana ovat Vanelja-sivustolta tuttu vaikuttaja Virpi Mikkonen sekä sisustussuunnittelija-stailaaja Anu Tuomikoski.

Jakso 1: Asunnon myyntiremppa – tuottoisaa vai turhaa? Vieraana Nata Salmela

Julkaistu 27.4.2020

Kannattaako asunto remontoida ennen myyntiä? Millä pienillä pintaremonteilla kohotat asunnon myyntihintaa? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on yrittäjä-bloggaaja Nata Salmela, joka kertoo kuulijoille omat remonttivinkkinsä.

Takaisin podcastien listaan