Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Bo Living -podcast

Milloin on paras aika myydä asunto? Onko omakotitalon rakentaminen unelmaa vai painajaista? Entä mihin kodin sisustamisessa kannattaa panostaa ja mistä pihistää? Bo Living -podcastissa tutut vaikuttajat kertovat kokemuksiaan ihanasta asumisesta ja asuntokaupasta. Saat myös konkreettisia vinkkejä asunnon ostamiseen, myymiseen, remontoimiseen ja sisustamiseen. Podcastia juontavat Bo LKV:n asumisen asiantuntijat Ronny Roslöf, Saija Palin ja Peeta Peltola.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 11 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.4.2020.

Jakso 10: Kotihäpeä – miksi oma koti nolottaa? Vieraana Hanna Sumari

Julkaistu 19.1.2021

Miksi oma koti aiheuttaa suomalaisissa helposti häpeää? Miten some vaikuttaa käsityksiimme kauniista kodista? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sanavalmis mediapersoona Hanna Sumari. Peeta puolestaan haastattelee rohkeaa sisustajaa, joka uskaltaa käyttää värejä.

Uusi kausi: Jakso 9: Omakotitalon rakentaminen – unelma vai painajainen? Vieraana Sara Parikka

Julkaistu 12.1.2021

Millaisia yllätyksiä on odotettavissa, kun ryhtyy rakentamaan omaa taloa? Mitä kannattaa ottaa huomioon tontin valinnassa? Entä miten rakennusprojekti vaikuttaa perheeseen ja parisuhteeseen? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on lifestyle-bloggaaja, näyttelijä Sara Parikka. Peetan minihaastattelussa sukelletaan kiinteistökaupan kiemuroihin.

Tämä on Bo Living -podcast

Julkaistu 17.6.2020

Onko asunnon myyntiremppa tuottoisaa vai turhaa? Mistä ideoita oman kodin toimivaan sisustukseen? Entä miksi asuntoja stailataan myyntikuvia varten? Tässä podcastissa tutut vaikuttajat kertovat kokemuksiaan asumisesta ja sisustamisesta. Saat myös konkreettisia vinkkejä asuntokauppaan, sisustamiseen ja ekologiseen asumiseen. Podcastin juontavat asumisen ja sisustamisen asiantuntijat Ronny Roslöf ja Saija Palin.

Jakso 8: Missä sisustuksessa mennään 2020? Vieraana Marja Wickman

Julkaistu 16.6.2020

Mistä ammentaa inspiraatiota sisustukseen? Millaisia trendejä sisutuksessa on tänä vuonna? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sisustusbloggaaja Marja Wickman.

Jakso 7: Menikö asuntosijoittamisen juna jo? Vieraana Julia Thurén

Julkaistu 9.6.2020

Miten päästä kiinni asuntosijoittamiseen? Mistä sijoitusasunto kannattaa ostaa? Mitä pitää huomioida, jos aikoo tehdä asunnolla rahaa? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on vuoden sijoittajanakin palkittu toimittaja-bloggaaja Julia Thurén.

Jakso 6: Vauva tulossa – milloin isompi koti? Vieraana Kirsikka Simberg

Julkaistu 2.6.2020

Miten perheenlisäykseen tulisi varautua? Pitääkö vauva huomioida kodin sisustuksessa? Entä mitä kotiin kannattaa hankkia ennen synnärille lähtöä? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on Tuplakääk-podcastin host ja Musla-sivustolta tuttu Kirsikka Simberg.

Jakso 5: Tulevaisuuden asuminen - mitä kaupunkikodilta toivotaan?

Julkaistu 26.5.2020

Millaista on tulevaisuuden asuminen? Voiko hotelli- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet yhdistää? Entä miten korona on vaikuttanut asuntokauppaan? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sosiaalisen median vaikuttaja ja sisällöntuottaja Arttu Mustonen.

Jakso 4: Oma koti remonttiin – mitä ja miten? Vieraana Laura Seppänen

Julkaistu 19.5.2020

Kun remontoi omaa kotia, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota? Kauanko remontin tekeminen kestää, ja mitä se maksaa? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sisustussuunnittelija Laura Seppänen.

Jakso 3: Ekologinen asuminen – näin voit itse vaikuttaa

Julkaistu 12.5.2020

Millaiset rakennusmateriaalit ja -menetelmät ovat ekologisia? Miten voi vaikuttaa oman asumisen hiilijalanjälkeen? Entä miten voi sisustaa omien arvojensa mukaisesti? Tässä Bo Living-podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on Trä Kronorin perustaja Thomas Noreila.

Jakso 2: Stailaus – hullutusta vai hyödyllistä? Vieraana Virpi Mikkonen ja Anu Tuomikoski

Julkaistu 5.5.2020

Miksi asuntojen myyntistailausta tehdään, ja mitä se oikeastaan tarkoittaa? Entä onko stailaamisesta mitään hyötyä? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana ovat Vanelja-sivustolta tuttu vaikuttaja Virpi Mikkonen sekä sisustussuunnittelija-stailaaja Anu Tuomikoski.

Jakso 1: Asunnon myyntiremppa – tuottoisaa vai turhaa? Vieraana Nata Salmela

Julkaistu 27.4.2020

Kannattaako asunto remontoida ennen myyntiä? Millä pienillä pintaremonteilla kohotat asunnon myyntihintaa? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on yrittäjä-bloggaaja Nata Salmela, joka kertoo kuulijoille omat remonttivinkkinsä.

Takaisin podcastien listaan