Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Bo Living -podcast

Onko asunnon myyntiremppa tuottoisaa vai turhaa? Mistä ideoita oman kodin toimivaan sisustukseen? Entä miksi asuntoja stailataan myyntikuvia varten? Tässä podcastissa tutut vaikuttajat kertovat kokemuksiaan asumisesta ja sisustamisesta. Saat myös konkreettisia vinkkejä asuntokauppaan, sisustamiseen ja ekologiseen asumiseen. Podcastin juontavat asumisen ja sisustamisen asiantuntijat Ronny Roslöf ja Saija Palin.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 8 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.4.2020.

Jakso 8: Missä sisustuksessa mennään 2020? Vieraana Marja Wickman

Julkaistu 16.6.2020

Mistä ammentaa inspiraatiota sisustukseen? Millaisia trendejä sisutuksessa on tänä vuonna? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sisustusbloggaaja Marja Wickman.

Jakso 7: Menikö asuntosijoittamisen juna jo? Vieraana Julia Thurén

Julkaistu 9.6.2020

Miten päästä kiinni asuntosijoittamiseen? Mistä sijoitusasunto kannattaa ostaa? Mitä pitää huomioida, jos aikoo tehdä asunnolla rahaa? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on vuoden sijoittajanakin palkittu toimittaja-bloggaaja Julia Thurén.

Jakso 6: Vauva tulossa – milloin isompi koti? Vieraana Kirsikka Simberg

Julkaistu 2.6.2020

Miten perheenlisäykseen tulisi varautua? Pitääkö vauva huomioida kodin sisustuksessa? Entä mitä kotiin kannattaa hankkia ennen synnärille lähtöä? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on Tuplakääk-podcastin host ja Musla-sivustolta tuttu Kirsikka Simberg.

Jakso 5: Tulevaisuuden asuminen - mitä kaupunkikodilta toivotaan?

Julkaistu 26.5.2020

Millaista on tulevaisuuden asuminen? Voiko hotelli- ja kerrostaloasumisen parhaat puolet yhdistää? Entä miten korona on vaikuttanut asuntokauppaan? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sosiaalisen median vaikuttaja ja sisällöntuottaja Arttu Mustonen.

Jakso 4: Oma koti remonttiin – mitä ja miten? Vieraana Laura Seppänen

Julkaistu 19.5.2020

Kun remontoi omaa kotia, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota? Kauanko remontin tekeminen kestää, ja mitä se maksaa? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on sisustussuunnittelija Laura Seppänen.

Jakso 3: Ekologinen asuminen – näin voit itse vaikuttaa

Julkaistu 12.5.2020

Millaiset rakennusmateriaalit ja -menetelmät ovat ekologisia? Miten voi vaikuttaa oman asumisen hiilijalanjälkeen? Entä miten voi sisustaa omien arvojensa mukaisesti? Tässä Bo Living-podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on Trä Kronorin perustaja Thomas Noreila.

Jakso 2: Stailaus – hullutusta vai hyödyllistä? Vieraana Virpi Mikkonen ja Anu Tuomikoski

Julkaistu 5.5.2020

Miksi asuntojen myyntistailausta tehdään, ja mitä se oikeastaan tarkoittaa? Entä onko stailaamisesta mitään hyötyä? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana ovat Vanelja-sivustolta tuttu vaikuttaja Virpi Mikkonen sekä sisustussuunnittelija-stailaaja Anu Tuomikoski.

Jakso 1: Asunnon myyntiremppa – tuottoisaa vai turhaa? Vieraana Nata Salmela

Julkaistu 27.4.2020

Kannattaako asunto remontoida ennen myyntiä? Millä pienillä pintaremonteilla kohotat asunnon myyntihintaa? Tässä Bo Living -podcastin jaksossa Saija Palinin ja Ronny Roslöfin vieraana on yrittäjä-bloggaaja Nata Salmela, joka kertoo kuulijoille omat remonttivinkkinsä.

Takaisin podcastien listaan