Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Pieninkin olento

Tervetuloa roolipelipöytämme äärelle. Liity pelinohjaaja Oskar Sandqvistin ja hänen kahdeksan hengen saattueensa seuraan kun he seikkailevat Sasanian värikkäässä maailmassa Dungeons & Dragons -pelissä. Luvassa on paljon naurua, herkkiä hetkiä, haparoivaa sankaruutta ja kohtalokkaita nopanheittoja!

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 8 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 10.2.2020.

07. Firbolgi ja rodeo (2/2)

Julkaistu 19.3.2020

https://soundcloud.com/jaksofi/pieninkin-olento-07-firbolgi-ja-rodeo-22

Haluan nähdä vuoria! Saattue kääntyy itään, toivoen vuorten tarjoavan lohikäärmeiltä ja muilta vaaroilta suojan. Leirissä Jevaun parantamaan muiden mielialaa, Umbran etsiessä varastettua omaisuuttaan. Mutta yhtäkkiä aroilla liikkuu jotain vauhdilla karavaania kohti! Onko se lintu? Vai lentokone? Ei, sillä se on Gorgon!

06. Firbolgi ja rodeo (1/2)

Julkaistu 12.3.2020

https://soundcloud.com/jaksofi/pieninkin-olento-06-firbolgi-ja-rodeo-12

Lohikäärmeitä! Oikeastiko?! Matka jatkuu saattueen keräillessä itseään tullilla kokemansa nöyryytyksen jälkeen. Tiellä he kuitenkin kohtaavat mysteeristä druidijoukkoa johtavan Firbolgin, jolla on huonoja uutisia. Onko karavaanin sittenkään turvallista matkata Armaran arojen halki?

05. Pulmia tullilla (2/2)

Julkaistu 5.3.2020

https://soundcloud.com/jaksofi/pieninkin-olento-05-pulmia-tullilla-22

Jännitys kiristyy! Maksu on suoritettu ja karavaani päästetään tullin läpi. Mutta eihän tästä niin helpolla selvitä, sillä Umbra päättää järjestää Pohjoisen Sotureille yllätyksen! Mitäköhän konsteja saarnamiehellä mahtaa olla hihassaan? Selviääkö saattue sittenkään hengissä Armaran Aukon tullista?

04. Pulmia tullilla (1/2)

Julkaistu 27.2.2020

https://soundcloud.com/jaksofi/pieninkin-olento-04-pulmia-tullilla-12

Tie on suljettu! Epäonnistunut hiipimisoperaatio johtaa Mjaun, Élyohnin ja Preerian vangitsemiseen tullilla. Miten loput saattueesta reagoi huonoihin uutisiin? Entä onnistuuko Mjau selvittämään tilanteen tullia pitävien Pohjoisten Soturien kanssa?

03. Karavaanielämää (2/2)

Julkaistu 10.2.2020

https://soundcloud.com/jaksofi/pieninkin-olento-03-karavaanielamaa-osa-2

Armaran aukko lähestyy! Saattue pohtii muiden karavaanin jäsenten kanssa miten aukolle pystytetyn tullin suhteen tulisi toimia. Lopulta sankarit päättävät itse lähteä tutkimaan epäilyttävää tullia tarkemmin. Mutta mitenköhän hiiviskely tullille onnistuu… Jaksossa kuullaan myös Jevaunin tarina Hazardin puolipeikoista.

02. Karavaanielämää (1/2)

Julkaistu 10.2.2020

https://soundcloud.com/jaksofi/pieninkin-olento-jakso-02-karavaanielamaa-osa-1

Pohjoisesta tuulee! Saattue totuttelee karavaanielämään, metsästää vaihtelevalla menestyksellä ja kouluttaa matkakumppaneistaan sotureita. Illan tullen kokon äärellä Jevaun, Mjau ja Pökkö löytävät yhteneväisyyksiä traagisista taustoitaan. Umbra ja Elyohn vuorostaan kokevat kummatkin omanlaisen hämmentävän yllätyksen.

01. Matka alkaa

Julkaistu 10.2.2020

https://soundcloud.com/jaksofi/pieninkin-olento-jakso-01-matka-alkaa

Tarina alkaa! Saattue löytää itsensä La'loekan-kylästä, josta heidän on määrä matkata pohjoiseen Armaran aroille. Tehtävänä on etsiä mystinen Neyan talja, goljatti-kansan Kaeran helmi. Saattue lyöttäytyy osaksi Thyra "Tornin" johtamaa karavaania. Mutta miten onnistuu matkavalmistelut ja muonanhankintareissu?

Tervetuloa Pieninkin olento -podcastin pariin

Julkaistu 10.2.2020

https://soundcloud.com/jaksofi/pieninkin-olento-jakso-0-tervetuloa-pieninkin-olento-podcastin-pariin

Pieninkin olento on komedia podcast, jossa joukko ystäviä kokoontuu saman pöydän äärelle pelaamaan Dungeons & Dragonsiä. Tässä esittelyjaksossa pelinohjaaja Oskar ja hänen aisapari Ben kertovat lyhyesti Sasanian maailmasta ja siitä, mitä roolipelaaminen podcastissä oikeastaan tarkoittaa. Sen jälkeen pelaajat pääsevät esittelemään omat hahmonsa ja niiden taustatarinat.

Takaisin podcastien listaan