Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


SalesComm KasvuPodcast

CEO of Sales Communications - a premium HubSpot CRM partner

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 184 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 4.2.2015.

#184: CRM- Hankinta Ja Kokemukset Trivion Oy

Julkaistu 26.7.2023

Tällä kertaa keskustelun keskiössä on CRM-järjestelmien hankinta ja käyttökokemukset, kun Janin vieraana on Trivon Oy:n Markus Salonen. Markus jakaa kokemuksensa CRM-järjestelmän valinnasta ja käytöstä, tarjoten syvällistä tietoa ja henkilökohtaisia näkemyksiä niin suunnittelusta, prosesseista kuin käyttötapauksista. Kuulemme, miten integraatiot onnistuvat eri järjestelmiin, kuinka saavutetaan yhtenäinen data ja mitä hyötyä asiakastiedosta on CRM:n käytössä. Markus antaa meille myös rehellisen katsauksen siihen, mitä yrityksen kannattaa ottaa huomioon CRM-järjestelmää valittaessa ja kuinka optimoida sen käyttöä. Liity mukaan keskusteluun ja anna Markuksen ja Janin opastaa sinua CRM:n moninaiseen maailmaan. Tämä podcast antaa sinulle arvokkaita oivalluksia, ideoita ja työkaluja, joilla voit tehostaa omaa CRM-prosessiasi ja parantaa asiakassuhteiden hallintaa. Ota kuppi kahvia, asetu mukavasti ja kuuntele tämä kiinnostava keskustelu - se saattaa olla juuri se, mitä yrityksesi tarvitsee siirtyäkseen seuraavalle tasolle CRM:n käytössä!

#183: Tietokannoista Yksinkertaisesti Johdolle

Julkaistu 24.7.2023

Oletko joskus miettinyt, mitä tietokannat oikeastaan ovat ja miten ne voivat hyödyttää yritystäsi? Tämä podcast-jakso tarjoaa vastaukset kysymyksiisi.Tässä jaksossa pureudumme tietokantojen merkitykseen yrityksille sekä siihen, miksi juuri johdon tulisi ymmärtää niitä. Opit, mitä tietokanta tarkalleen ottaen on ja miten se toimii. Lisäksi käymme läpi käyttötapauksia, joissa tietokannoista on todellista liiketoiminnallista hyötyä. Kuulet, miten tietokantoja hyödynnetään asiakashallinnassa, tuotehallinnassa, tilausten hallinnassa ja monissa muissa tärkeissä prosesseissa. Mikä parasta, käymme läpi myös CRM-järjestelmän (asiakassuhteiden hallinta) roolia tietokantana ja sen merkitystä liiketoiminnan näkökulmasta. Jos olet koskaan pohtinut, miten CRM voi auttaa parantamaan asiakaspalvelua ja kasvattamaan myyntiä, tämä jakso on juuri sinulle! Jakson aikana saat myös vinkkejä siitä, kuinka suunnitella toimiva CRM-tietokanta ja miten varmistaa sen oikeellisuus ja tietoturva. Tervetuloa kuuntelemaan "Tietokannoista yksinkertaisesti johdolle" -podcast, jossa teemme tietokannoista helposti lähestyttäviä ja näytämme, miten ne voivat tuoda huomattavaa lisäarvoa yrityksesi toimintaan. Ota askeleesi tietokantamaailmaan ja saat avaimet menestykseen liiketoiminnassasi!

#182: Yhteistyö Yrityksissä

Julkaistu 3.11.2022

Keskustelimme Hailer.comin Nico Larsenin kanssa yhteistyöstä ja siitä mitä yhteistyö ja yhdessä tekeminen yrityksissä oikein tarkoittaa. Miten siiloutuminen näkyy työssä ja kuinka sisäistä yhteistyötä voi parantaa. Käymme läpi kuinka tieto siiloutuu ja miten kaiken tiedon voi yhdistää ja tehdä yhdessä tekemistä helpoksi. Maailmassa on liikaa SaaS-palveluita ja yrityksillä on paljon erilaista softaa. Mikä auttaa yhdistämään datan ja osastojen välisen yhteistyön?

#181: 14 Faktaa CRM:n Käyttöönotosta 2022

Julkaistu 10.10.2022

Tässä jaksossa Jani ottaa käsittelyyn CRM:n käyttöönoton ja käy läpi 14 tärkeää faktaa jotka liittyvät CRM:n käyttöönottoon. Käsittelyssä mm. - myyjien ajankäyttö - myynnin ennustaminen - CRM ja tulosten parantaminen - myynnin kasvu ja mobiili-CRM - datan laatu - CRM käyttöönottojen onnistuminen ja epäonnistuminen - CRM:n käyttöaste yrityksissä - CRM:n käyttöönotto - syyt CRM-järjestelmän vaihtoon - halutuimmat ominaisuudet - CRM:n suurin haaste - asiakastyytyväisyys ja asiakasuskollisuus - myynnin kasvu - CRM:n käyttö Linkki lähteeseen: https://www.salescommunications.fi/blog/14-faktaa-crmn-kayttoonotosta-2022 Kasvupodcastin yhteistyökumppani: www.salescommunications.fi

#180: Mistä HubSpotissa On Oikein Kysymys?

Julkaistu 2.10.2022

HubSpot on CRM-järjestelmä joka on suunniteltu kasvavien yritysten tarpeisiin, mutta mistä HubSpotissa on oikein kysymys? Jani käy podcastissa läpi HubSpotin filosofian ja sen miten HubSpot toimii ja kuinka HubSpotin avulla voidaan ottaa koko asiakkuusdata haltuun ja rakentaa liiketoimintaa hyödyttävä kokonaisuus jossa asiakas ja asiakasdata on keskiössä. Muutama iso trendi johon HubSpot tuo ratkaisuja: 1. asiakaspolut ja asiakkaan matka on monimutkainen kokonaisuus jota on vaikea hallita kun data on hajallaan 2. kun data ja erilaiset applikaatiot on erillaan data siiloituu ja sen hallittavuus on heikkoa ja tästä syntyy kitkaa ja heikkoja asiakaskokemuksia 3. kun yritysten käytössä on useita applikaatioita se tarkoittaa myös erilaisia käyttöliittymiä ja vaikeita ja haastavia käyttökokemuksia 4. työntekijät karsastavat vaikeita ja monimutkaisia käyttökokemuksia ja niimpä useat eri järjestelmät ovatkin vajaalla käytöllä koska esim. myynti ei koe CRMää omakseen HubSpot on rakennettu eri tavalla. Sen sijaan, että joutuisit integroimaan useita eri järjestelmiä toisiinsa niin voit helposti käyttää kaikkea yhdestä paikasta niin että, 1. henkilökunta sitoutuu paremmin 2. CRM:n käyttöönotto ja käyttö on helppoa 3. kaikki data on saatavilla yhdestä paikasta yhden käyttöliittymän kautta Kuuntele HubSpot Demo. Demo on tallennettu syyskuussa 2022. Kun haluat nähdä HubSpot demon livenä niin ilmoittaudu täältä: https://www.salescommunications.fi/hubspot-demo Tutustu HubSpot käyttöönottoon https://www.salescommunications.fi/hubspot-kayttoonotto Nykyisille HubSpot asiakkaille HubSpot Restart: https://www.salescommunications.fi/fi/hubspot-uudelleenkaynnistys

#179: Ostamisen Prosessi eli Ostoprosessi

Julkaistu 25.9.2022

Jotta voidaan ymmärtää myyntiä niin on tärkeää puhua ostamisesta. Jani käy läpi ostamisen prosessin ja mitä komponentteja ostamisen prosessit sisältävät. Miten ostaminen toimii ennen kuin asiakas aloittaa ostamisen, mitä tapahtuu ostamisen aikana ja mitä taas ostamisen jälkeen. Kun pohdit omaa myyntiprosessia ja sen kehittämistä niin samalla kun olet kartoittanut asiakkaasi ostoprosessin on mahdollista rakentaa myyntiprosessi joka tarttuu asiakkaan ostoprosessiin ja luo hyvän asiakaskokemuksen jolla erotut. Kuuntele Kasvupodcastin jakso ostamisen prosessi ja ymmärrä enemmän ostamisesta.

#178 - Iso Kuva - Road Map

Julkaistu 27.8.2022

Tässä jaksossa Jani pureutuu teknologian ja yrityksen strategian yhteispeliin. Kun hankitaan CRM, HubSpot tai markkinoinnin- / asiakaspalvelun automaatio ja investoidaan teknologiaan niin usein iso kuva jää vajaaksi. Teknologian ja liiketoiminnan yhteyttä ei ymmärretä ja tulokset jäävät vajaaksi, koska liiketoiminta on poissa kuvioista ja CRM-hanke on teknologiaprojekti joka on irrallaan arjesta-. Jani käy läpi ison kuvan ja siihen liittyvän tiekartan - road mapin. Kuuntele niin teknologia onkin liiketoiminnan mahdollistaja!

#177: Myynnin Kehittäminen HubSpot CRMn Avulla Case Nordic Floors

Julkaistu 22.5.2022

Podcastissa Janin vieraana Suomalaisen lattiavalmistajan Nordic Floorssin toimitusjohtaja Jukka-Pekka Kallio. Käymme läpi kuinka Nordic Floors paransi asiakaskokemusta ja selkeytti myyntiprosessiaan HubSpotin avulla. Käymme läpi kokemukset ja myynnin tulokset HubSpotin käyttöönotosta. Nordic Floors valittiin Kauppalehden kasvuyritysten listalle 250% kasvullaan. HubSpot käyttöönoton yhteydessä: - HubSpotissa olevien kontaktien määrä on lisääntyi 40 %:lla - uusien diilien määrä kasvoi 30 % - tehtyjen kauppojen määrä kasvoi yli 20 %:lla. Lisäksi podcastissä katsomme mikä on Iso Kuva Road Map. Kun myynnin, markkinoinnin tai asiakaspalvelun teknologiasta puhutaan keskustelu kiinnittyy teknologian ominaisuuksiin selkeän liiketoimingtahyödyn asemesta. Pitäisi kysyä mitä liiketoiminnassa pitää saada aikaiseksi ja miksi. Tämän jälkeen määriteltävä mitä pitää tehdä ja kuinka se toteutetaan. Tämän viitekehyksen myötä selkeytyy teknologian varsinainen tarve. Jani käy läpi uudet Sales Communicationssin palvelut uusille ja nykyisille HubSpot-asiakkaille sekä HubSpotin käyttöönottoa suunnitteleville. Lopuksi HubSpot demo: Myynnin automaatiot ja myyntitapaamisten buukkaaminen HubSpot Sales Hub -työkalulla.

#176: Kitkaton Myynti Ja HubSpot SalesHub Vinkit

Julkaistu 31.10.2021

Podissa annetaan vinkkejä, miten myydä tehokkaammin käyttäen teknologiaa. Käymme läpi myös ns. Frictionless Sales- konseptin, jonka avulla uudistat myyntiprosessin niin, että saat enemmän parempia tuloksia nopeammassa ajassa. Lisäksi parannat asiakkaasi ostokokemusta merkittävästi. Käymme läpi HubSpot CRM:n ja Sales Hub-työkalut ja annamme vinkkejä siihen, miten myyntityötä voidaan arjessa tehostaa merkittävästi. Lisäksi katsomme raportointia ja sitä miten voit valmentaa myyntiäsi parempiin tuloksiin datan avulla ja kuinka data toimii myynnin johtamisen keskiössä. Podcast on suunnattu yrityksen kasvusta vastaaville johtajille sekä kasvua rakentaville myyjille. Kouluttajana Jani Aaltonen, Sales Communications

#175: HubSpot CMS

Julkaistu 23.10.2021

Yrityksen verkkosivusto on tärkeä osa myyntiä ja asiakaspalvelua. Verkkosivut ovat käyttöliittymä yrityksesi ja asiakkaan välillä. Se on kohtaamispaikka, jonka avulla luot helppoja ja nopeita asiakaskokemuksia ja palvelet heitä juuri sellaisella tavalla ja ajankohtana kuin he haluavat tulla palveluiksi. Tässä podcastissa käymme läpi: 1. Miksi on tärkeää, että CMS ja CRM ovat yhteydessä keskenään? 2. Miten HubSpot CMS auttaa yritystäsi myynnissä, asiakaspalvelussa ja markkinoinnissa? 3. Mitkä ovat liiketoiminnalliset perustelut verkkosivujen siirtämiseksi HubSpotin päälle? 4. Kuinka myynti voi hyödyntää verkkosivustoa omassa myyntityössään? 5. Miten personoit verkkosivujen sisällön asiakkaalle sopivaksi perustuen CRM-dataan? 6. Kuinka hallitset useita eri domaineja HubSpot-alustalla? Podcastin jälkeen ymmärrät, miten verkkosivut toimivat osana kasvavan organisaation myynnin prosessia. Markkinoijat saavat selkeämmin tuloksia omasta työstään, ja kasvusta vastaavat pystyvät rakentamaan kilpailuetua brändin asiakaskokemuksen kautta. Juontaja: Jani Aaltonen, Sales Communications

#174: The Flywheel Concept - A New Way To Think About Sales And Marketing Alignment

Julkaistu 17.10.2021

The Flywheel Concept - a new way to think about sales and marketing alignment. By HubSpot, the definition of the Flywheel is a method for growing an organization by building lasting relationships with people and helping them reach their goals. Because when your customers succeed, you succeed. Jani is the CEO of Finnish HubSpot partner Sales Communications. In this podcast episode, Jani talks about the Flywheel as a concept. This podcast answers this question: "How do we attract our customers, engage them to be customers and delight them on their customer journey?" When you want to change how you sell and adopt new technology to remove friction from your customers, this podcast is for you. It helps.

#173: Joulutarina 2020 - Korona, Lockdown ja Digitaalinen kasvu

Julkaistu 22.12.2020

Vuoden viimeinen Janin monologipodcast keskittyy joulutarinan kautta digitaaliseen kasvuun. Olen tässä tarinassa koittanut tuoda esiin jotain meidän maailmamme muutoksesta ja siitä miten myyminen on muuttunut tänä erikoisena aikana jossa elämme. Kiitos vuodesta 2020. Jani www.salescommunications.fi

#172: Jani Aaltonen KIHO TVssä aiheena digitaalinen myynti ja luovuus

Julkaistu 19.12.2020

Tatu Laine KihoTV:stä kävi haastattelemassa Jani Aaltosta aihella digitaalinen myynti ja luovuus. Keskustelimme aiheista: - Miten luovuutta voi myynnissä edistää - Mitä on digitaalinen muutos - Miten johtaminen on muuttunut - Mihin myynti on menossa KihoTV:n jakson voi katsoa täältä: https://youtu.be/XDfHohi0PUg Kasvupodcastin mahdollistaa Sales Communications Suomen Johtava HubSpot-konsultointitalo ja digitaalisen kasvun kumppani. www.salescommunications.fi Sivujen kautta saat yhteyden meihin. Buukkaa aika etusivulta. Jutellaan digitaalisen kasvun mahdollisuuksista ja prosessista sinun organisaatiossasi.

#171: Advian ja Tiedolla Johtaminen

Julkaistu 13.12.2020

Serena Kukkonen ja Samu Paajanen Advianlita käyvät Sales Communicationssin Jani Aaltosen kanssa läpi millaisia kokemuksia Advian on saanut HubSpotista sekä millaisia kokemuksia heillä on Sales Communicationssin kanssa tehdystä Kasvumarkkinoinnista. Käymme läpi miksi Advian lähti tekemään digitaalista markkinointia. Millaisia tavoitteita, haasteita, ajatuksia ja oppeja digitaalisesta markkinoinnista Advian on saanut. Kokemuksia siitä miten HubSpot tukee myynnin ja markkinoinnin prosesseja. Kuuntele mitä oikeassa elämässä B2B-palvelujen markkinoinnissa tapahtuu. Käy kuuntelemassa miten nopeasti kasvava B2B-palveluita tuottava yritys näkee digitaalisen myynnin tulevaisuuden. Advian tuottaa palveluita tiedolla johtamiseen. Käy tutustumassa www.advian.fi Jakson tuottaa www.salescommunications.fi Suomen johtava HubSpot-konsultoititalo ja digitaalisen kasvun kumppani.

#170: Sani Leino, Myyntikirja. Menesty uuden ajan B2B-myynnissä

Julkaistu 18.11.2020

Jani Aaltosen vieraana Sani Leino ja aiheena #Myyntikirja. Sani kirjoitti Kert Kennerin kanssa kirjan uuden ajan B2B-myynnistä. Podcastissa Jani ja Sani keskustelevat siitä mitä on uusi aika nyt. Meidän kaikkien maailma on muuttunut ja 2020-luvun asiakkaat ajattelevat eri tavalla myyjistä ja myynnistä kuin 1900-luvun lopulla tai aivan 2000-luvun alussa. Käymme yhdessä podcastissa läpi millainen on uusi #myyntikonsepti. Miten prospektointi ja asiakkaideen kontaktointi on muuttunut sekä millainen on arvoa tuottava myyntimetodi. 379 sivuinen uusi myynnin perusteos käydään juurtajaksain läpi ja osansa saavat social selling, CRM ja erilaisten asiakastyyppien kanssa työskentely. Podcastissa myös #myynninjohtaminen otetaan käsittelyyn ja puhutaan strategiasta, mittareista, myynnin matematiikasta, myyjien palkitsemisesta sekä siitä miten myyntiä johdetaan ja myyjiä rekrytoidaan. Lopuksi paneudutaan millainen on #myyjäyksilönä. Synnytäänkö huippumyyjäksi ja mikä erottaa huippumyyjän perusmyyjästä ja luodaan katsaus siihen millaiset ovat myyjän taidot tulevaisuudessa. Kuuntele Kasvupodcast jakso #170 #myyntikirja SalesComm Kasvupodcast on osa Sales Communications Finland Oy:n tuotantoa. www.salescommunications.fi

#169: Mikä on HubSpot Talent-Koulutusohjelma

Julkaistu 15.11.2020

Sales Communications järjestää yhdessä TalentGaten kanssa koulutusohjelman, jossa kasvatetaan tulevaisuuden HubSpot-osaajia. Tässä podcastissä Jani keskustelee Talengaten Antti Ilmon sekä Academy if Brainin Toni Toivasen kanssa siitä mikä on HubSpot Talent Ohjelma ja mitä hyötyä yrityksille ja työntekijöile ohjelmasta. Käyme läpi: 1. Miksi HubSpot Talent-koulutusohjalme järjestetään? 2. Miksi Academy of Brain lähti mukaan ohjelmaan? 3. Kenelle HubSpot Talent-ohjelma on suunnattu? 4. Miten yritykset ovat kokeneet HubSpot Talent-ohjelman? 5. Onko ohjelmaan vaikea saada hakijoita ja yrityksiä mukaan? 6. Miten prosessi etenee? 7. Miten ajankäyttö koulutuksen ja työntekemisen osalta toimii käytännössä? 8. Mitä konkreettisia hyötyjä Academy of Brain ja muut yritykset ovat ohjelmaan osallistumisesta saanut? 9. Miten HubSpot-osaminen jakaantuu organisaatioiden sisällä? 10. Mitä kannattaa ottaa huomioon kun hakee mukaan ohjelmaan? Lue aiheesta blogi. ja ilmoittaudu mukaan----->>>> https://www.salescommunications.fi/blog/hubspot-talent-koulutusohjelma-kasvattaa-hubspot-osaajia

#168: Aaltonen Live - Tequ Talk 2020: Kasvumarkkinoinnin Perusteet

Julkaistu 27.10.2020

Jani kävi puhumassa Rovaniemellä LapinAMK:ssa kasvumarkkinoinnista, myyntiteknologiasta ja siitä miten yritykset voivat hyötyä digitaalisesta kasvukoneesta - internetistä. Jaksossa mukana mm. - Kasvumarkkinoinnin perusteet - Kasvumarkkinoinnin tulokset - Myynti ja tekoälyn hyödyntäminen B2B-ratkaisumyynnissä - Asiakaskokemuksella erilaistaminen - Osaamistarpeiden muuttuminen - Runsaasti esimerkkejä ja käytännön vinkkejä - Lopussa yleisö sai esittää kysymyksiä Livetallenne löytyy täältä: https://www.youtube.com/watch?v=-ApJSX2pKyA Sponsored by --->>>>> www.salescommunications.fi Digitaalisen kasvun kumppanisi - Rakennamme kasvua HubSpot-alustalla

#167: Mitä on Kasvumarkkinointi? Livesparraus Haaga - Helian Opiskelijoille

Julkaistu 20.10.2020

Tässä jaksossa Jani sparraa Haaga-Helian opiskelijoita Kasvumarkkinoinnista, myynnin automaatiosta sekä tuo uusia näkemyksiä yrityksen kasvun vivuttamiseen digitaalisten kanavien kautta. Puhutaan siitä miten huomio on kuin pörssikurssi ja kuinka mitata kasvustrategian onnistumista. Podcastissa Jani näyttää miten myynnin kasvua mitataan B2B-yrityksissä ja kuinka rakennetaan digitaalisen kasvun moottori jolla yritys voi skaalata omaa kasvuaan myös kansainvälisesti. Lisäksi Jani käy läpi myynnin automatiikkaa ja kertoo miten B2B-myyntiä digitalisoidaan ja miksi sinun tulee ajatella ostamista ja asiakaskokemuksella erilaistamista osana yrityksesi myynnin strategiaa. Valtaosa B2B-yrityksistä elää edelleen analogisessa myynnin maailmassa jota on todella vaikeaa skaalata. Uudet työkalut ja uudenlainen ajattelu helpottaa myynnin kasvuun keskittymistä ja mahdollistaa uudenlaisen tehokkaamman myyntimallin. Lopussa opiskelijoilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä Janille. Kuuntele Sales Communications Kasvupodcast. www.salescommunications.fi

#166: Ilona Rauhala: Keskustelun Voima

Julkaistu 6.10.2020

Haluatko parantaa kanssakäymistäsi ihmisten kanssa työelämässä, parisuhteessa, vanhempana ja ystävänä? Hyvistä keskustelutaidoista on hyötyä kaikissa tilanteissa. ​Jani Aaltosen haastattelussa psykologi ja tietokirjailija Ilona Rauhala ja kirja Keskustelun voima. Keskustelemme elämässä paljon, kohtaamme ihmisiä ja vaikutamme ja tulemme vaikutetuiksi keskusteluissa. Millainen on hyvä keskustelutaito ja kuinka keskustella taitavasti? Podcastissa puhutaan johtamisesta, kohtaamisista ja keskusteluista. Ilona kertoo kirjastaan sekä kirjassa olevasta onnistuneen keskustelun mallista OK5:stä. Käymme läpi miten virittäytyä, kuulla, tutkia, jäsentää ja sulkea keskustelu. Opettele taitavaksi keskustelijaksi. Kuuntele tämä podcast. Ohessa linkki Ilonan kirjaan Keskustelun Voima: https://otava.fi/kirjat/keskustelun-voima/

#165: LIVESPARRAUS Myynti, Yrittäjyys, Digitalisaatio ja Kasvu

Julkaistu 20.9.2020

Sales Communicationssin kasvupodcastissa oli Jani Aaltosen vieraana 16 opiskelijan joukko, jotka olivat kiinnostuneita yrittämisestä, myynnistä ja digitaalisesta kasvusta. Podcastissa mm: * Ohjeita alkaville yrityksille ja opastusta nuorille yrittäjyyteen? * Mitä on kasvumarkkinointi ja Growth Hacking? * Millä tavalla digimyynti on kannattavampaa kuin kivijalka? * Poistuuko kivijalka tulevaisuudessa? * Mitä yrittäjän kannattaa tehdä jotta selviää muuttuvassa ympäristössä? * Miten yrittäjän kannattaa oma aikansa käyttää? * Mitä Janin isä opetti yrittäjyydestä? * Mikä on yrityksen perustehtävä? * Miten Jani näkee kannattavan kasvun strategian? * Mihin kannattaa resursseja käyttää? * Mistä ideoita maailman muutokseen ja mistä tietää mitä kannattaa tehdä? * Uraneuvoja ja ohjeita nuorille tulevaisuuteen

#164: Sosiaalinen Media Tänään Ja Huomenna Ja Missä Mennään

Julkaistu 4.9.2020

Tervetuloa some-kuplaan! Kasvupodcastin jaksossa keskustelemme sosiaalisen median valmentaja Jarkko Sjömannin kanssa siitä mitä on sosiaalinen media tänään ja huomenna sekä missä mennään somessa ammattikäytössä. Aiheina mm. - Mihin B2B-asiantuntijan tulee kiinnittää huomiota sosiaalisen median käytössä - Miksi Twitter toimii B2B:ssä - Vinkkejä jokaiselle joka haluaa saada somesta enemmän irti myynnissä, markkinoinnissa ja asiakaspalvelussa - MItä tarkoittaa somen käyttö osana arjen työtä - Miksi vain harva menestyy somessa?

#163: Menestyvä verkkokauppa case: power.fi - DigitalSalesDay 2020 - 18

Julkaistu 29.5.2020

Vieraana Janne Huovinen, Platform Manager, Power Finland Oy Janne kertoo miten Covid-19 on vaikuttanut Power.fi -verkkokauppaan ja sen kehittämiseen, jotta pystytään vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin muuttuvassa markkinassa. Tarjolla vinkkejä mm. verkkokaupan perustamiseen, pyörittämiseen, chatin hyödyntämiseen, personointiin, ostoprosessiin, asiakassuhteen ylläpitämiseen ja luottamuksen luomiseen. DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#162: Dildodealer - DigitalSalesDay 2020 - 17

Julkaistu 28.5.2020

Vieraana Tea Latvala, Teatiamo. Asiaa verkkokaupasta, yrittäjyydestä ja uniikista tuotteesta. Miten myydä dildoja tänä aikana? DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#161: Panelikeskustelu: Suomen kovin insidemyyjä - DigitalSalesDay 2020 - 16

Julkaistu 26.5.2020

Poimi panelistien vinkit ja suositukset miten etämyynnin saa tänä aikana parhaiten onnistumaan. Panelisteina: Marko Eskola, Arctic Team Tatu Laine, Kiho Rasmus Aravirta, Bookers.fi Elisa Puolakka, Mercuri Urval Sami Saarenpää, KTI Laskutus DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#160: Inbound-myynnin prosessi ja CRM - DigitalSalesDay 2020 - 15

Julkaistu 25.5.2020

Tällä hetkellä verkon käyttö yleistyy, mutta samanaikaisesti myynnin teho laskee. Asiakkaat eivät enää pidä outboundia relevanttina tapana. Miksi siis tehdä nyt inbound-myyntiä outboundin sijaan, miten inboudia tehdään, mitä hyötyä siitä on ja miten CRM liittyy tähän kaikkeen? DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#159: Miten hyödynnät SMS-viestintää - DigitalSalesDay 2020 - 14

Julkaistu 22.5.2020

Vieraana Joni Laukkonen, CEO / Weesas Oy ja Kirsi Naumanen, Account Executive / Sales Communications Miten hyödynnät SMS-viestintää osana markkinoinnin automaatiota ja HubSpot-työnkulkuja? Kirsi tenttaa Jonia kenelle SMS-palvelu on suunnattu, mihin sitä voi käyttää, mitä palvelulla voi tehdä ja miksi valita HubSpot SMS-palvelu. DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#158: HubSpot verkkopalvelualustana - DigitalSalesDay 2020 - 13

Julkaistu 20.5.2020

Vieraana Joni Laukkonen, CEO / Weesas Oy HubSpot julkaisi Huhtikuussa 2020 uuden CMS Hubin. Uudistuksen myötä verkkosivujen ylläpito helpottui entisestään. Jani ja Joni käyvät läpi miten HubSpotin CMS Hub eroaa muista julkaisualustoista ja mitä ominaisuuksia se sisältää sekä mitä hyötyä siitä on. DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#157: 30 vinkkiä mitä tehdä heti jotta saat B2B-myyntiin vauhtia - DigitalSalesDay 2020 - 12

Julkaistu 19.5.2020

Junnaako myynti, haluatko kehittää myyntiäsi, kaipaatko uusia ideoita? Jani tarjoilee vinkkejä B2B-myynnin vauhdittamiseen. Jaossa kokemuksia ja työkaluja, mikä toimii tällä hetkellä. Tallenne sisältää mm. vinkkejä mistä saada liidejä, miten kerätä dataa ja hyödyntää sitä sekä miten tuottaa arvoa potentiaalisille asiakkaille. miten hyötyä retargetoinnista, miksi tehdä sisältöä, jolla on arvoa sun kohderyhmällesi. DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#156: 23 vinkkiä ja työkalua myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun - DSD 2020 - 11

Julkaistu 18.5.2020

Vieraana Suvi Saranki, Project Director and Inbound Strategist, Sales Communication 23 vinkkiä ja työkalua myyntiin, markkinointiin ja asiakaspalveluun muuttuvassa markkinassa -webinaaritallenteessa Suvi käy läpi työkaluja, jotka helpottavat markkinointia, myyntiä ja asiakaspalvelua työskentelemään yhdessä etänä. Kuinka tehostaa myyntiä, miten markkinointiin saadaan nopeasti tuloksia ja kuinka sujuvoittaa asiakaspalvelua tällaisessa tilanteessa, kun tuloksia kovasti kaivataan. DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#155: Inside Sales vs Outside Sales - miten myynti organisoidaan - DigitalSalesDay 2020 - 10

Julkaistu 15.5.2020

Covid-19 tuli ja muutti myynnin. Miten organisoida myynti tämän muutoksen myötä, kun vanha myyntitapa ei enää toimi? On aika muuttaa myyntiorganisaatiota ja sen toimintatapoja, niin että myydään yrityksestä sisältä päin, kun emme enää pääse tapaamaan asiakkaita kasvokkain. DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#154: Miten tuotat liideja myynnille virtuaalisesti - DigitalSalesDay 2020 - 09

Julkaistu 14.5.2020

Minkälaista sisältöä täytyy tarjota potentiaaliselle kohderyhmälle ja missä vaiheessa? Miten saada liikennettä sivuille, sitä kautta liidejä ja heistä lopulta asiakkaita? Mitä mittareita tarvitaan? Miten mitata tavoitteita? Tässä webinaaritallenteessa vastauksia mm. näihin kysymyksiin. DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#153: Vainu: Käytännön vinkkejä B2B-myyntiin etänä - DigitalSalesDay 2020 - 08

Julkaistu 13.5.2020

Vieraana Mikko Honkanen, CEO & Co-founder, Vainu. Mikä on Vainu? Mikko kertoo miten hyödyntää Vainua myyntityössä, lisäksi asiaa Vainu ja HubSpot integraatiosta, käyttötapauksia mikä on mahdollista ja mitä kannattaa tehdä sekä saat käytännön vinkkejä miten B2B-myyntiä tehdään etänä. DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#152: Growth Hacking käytännössä - DigitalSalesDay 2020 - 07

Julkaistu 12.5.2020

Vieraana Mari Luukkainen, Startup Growth Evangelist. Haluatko kasvattaa liiketoimintaasi nopeasti ja kustannustehokkaasti? Suomen kovin kasvuhakkeroinnin osaaja Mari Luukkainen kertoo mitä Growth Hacking on, mitä sillä voi tehdä ja mitä se vaatii sekä miten tuoda se osaksi koko yrityksen toimintaa. DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#151: Etämyynnissä hyvästä erinomaiseksi - DigitalSalesDay 2020 - 06

Julkaistu 11.5.2020

Vieraana Mika D. Rubanovitsch, Johtajatiimin omistaja ja mm. Älä ole pomo, STOP-myynti ja Myyntikapina -kirjojen kirjoittaja. Lead&Trust-podcastistä tuttu parivaljakko keskustelee digitaalisesta etämyynnistä ja miten kehittyä siinä erinomaiseksi. Koronan myötä mm. B2B-myyjät joutuivat etätöihin ja koko myynnin pelikirja muuttui pakon edessä. Paluuta vanhaan tapaan ei ole. Enää ei tavata kasvokkain, eikä käytetä aikaa paikasta toiseen liikkumiseen. Näin aikaa jää useammille kontakteille ja ehditään tekemään enemmän aktiviteetteja kuten alustamaan miitit etukäteen toimitettavalla aineistolla. Työn muutoksen lisäksi mitattavuus muuttuu ja kertyy monipuolisempaa dataa, jota analysoida. DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#150: Selling With Empathy Through Covid-19 - DigitalSalesDay 2020 - 05

Julkaistu 8.5.2020

Vieraana Tomas Riis Jensen, HubSpot. Olemme siirtyneet uuteen maailmaan Covid-19 myötä. Tomas kertoo miten tällaisena aikana myydään, miten kohtaat asiakkaat heidän ehdoillaan ja annat arvoa asiakkaille sekä miten HubSpot sisäisesti tänä aikana toimii. DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#149: Etämyyjän työpäivä - DigitalSalesDay 2020 - 04

Julkaistu 7.5.2020

Jani avaa miltä modernin myyjän etätyöpäivä näyttää, sekä antaa vinkkejä mitä työkaluja voi käyttää ja mitä täytyy huomioida, jotta etänä tehtävä myynti sujuu hyvällä fokuksella. DigitalSalesDay on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin neljättä kertaa 2020. www.digitalsalesday.fi/tallenteet

#148: Optimal Performance: Miten pidät itsesi hyvässä kunnossa kotikonttorilla - 03

Julkaistu 7.4.2020

Etätyö on rankkaa ruumiille ja mielelle. Mitä tehdä, jotta kroppa ja pää kestää Koronaviruksesta johtuvan etätyön. Uni, treenaaminen, ruokavalio ja työ. Tästä neliöstä muodostuu Optimal Performance Centerin Joni Jaakkolan fokusalueet mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Podcastissa käydään läpi ruokavaliota, palautumista ja mitä tehdä, jotta työ ei kuormita liikaa ja saat enemmän aikaiseksi. Jonin ja hänen vaimonsa Kaisan yritys Optimal Performance Center on kuntosali ja valmennuskeskus Helsingin pasilassa. www.optimalcenter.fi https://www.optimalperformance.fi/ sivustolta löydät verkkovalmennuksen hintaan 19,90€/kk Treeni kotiin ja salille + jooga + ravinto + palautuminen. Käy tutustumassa.

#147: HubSpot Quick Wins - DigitalSalesDay 2020 - 02

Julkaistu 2.4.2020

Moni sanoo, että inbound-markkinoinnin tuloksia pitää odottaa ja markkinointiteknologiasta saa hyötyä vasta kun sitä on käyttänyt kauan. Tämä ei pidä paikkaansa. Tässä podcastissa näytämme miten saat nopeita tuloksia heti. Pokkeukselliset ajat vaativat nopeita tekoja ja nopeat teot vaativat nopeita tuloksia. Kuuntele Kasvupodcast siitä miten HubSpotilla saat tuloksia heti. DigitalSalesDay - Digitaalista myyntiä. Verkossa. Koko kuukauden. Ilmaiseksi. Ilmoittaudu mukaan www.digitalsalesday.fi ja lataa digitaalisen myynnin työkalupakki.

#146: Mainonta Liidien Tuottajana - DigitalSalesDay 2020 - 01

Julkaistu 1.4.2020

Etätyö, etämyynti ja etämarkkinointi nämä ovat uusia tapoja tehdä työtä. Jani Aaltonen ja Matias Metsänen tarttuvat tärkään aiheeseen. Miten saamme mainonnalla tuloksia tässä ajassa jossa meidät on pakotettu olemaan tapaamatta toisiamme. Facebookia käyttää ympäri maailman noin 2.4 miljardia käyttäjää. Facebook-ekosysteemi tavoittaa yli 60% maailman internetin käyttäjistä. 49% ihmisistä kertoo klikkaavansa hakukoneiden tekstimainoksia ja Instagramilla on yli 500 miljoonaa päivittäistä käyttäjää sekä LinkedInissä on yli 660 miljoonaa käyttäjää ympäri maailman sekä muita syitä kuten: - Ylivoimaiset mahdollisuudet kohdentaa mainontaa eri sosiaalisen median kanavissa - Hyvin optimoituna kohtuullisen alhaiset liidinhankintakustannukset - Näytä mainoksiasi juuri silloin kun potentiaalinen asiakas etsii palveluasi/tuotettasi - Nopeat tulokset vs orgaaninen tekeminen - Tavoita täysin uusia kohderyhmiä Lisäksi esitellään muutama käyttötapaus joilla mainontaa voi kohdentaa tekoälyn avulla.

#145: Modernin Myynnin Johtaminen 2020

Julkaistu 12.3.2020

On aika ajatella myynnin prosessit ja myyntityö B2B-ympäristössä uudelleen. Perinteinen myyntityö, jossa myyjät tekevät kylmäsoittoja on kauan sitten jo tullut tiensä päähän ja myynti on tänä päivänä digitaalinen ammatti. Perinteisessä myyntitavassa keskitytään tuotelähtöisesti lähestymään asiakasta usein paikoissa, joissa asiakkaat eivät odota luontaisesti saavansa yhteydenottoa, mainontaa tai yrityksen viestintää. Inboundissa ollaan läsnä merkityksellisellä sisällöllä, oikeassa kanavassa silloin kun asiakas etsii tietoa omaan tarpeeseensa. Myynti muuttuu ja siksi myynnin johtamisessa on otettava käyttöön uusia mittareita ja johtamisen käytäntöjä. Menestymisen nopein keino on kaivautua sinne mistä kaikki lähtee; asiakkaasta ja asiakkaan tarpeista. Podcastissa mm. vastauksia kysymyksiin: - Kuinka saat enemmän aikaa myyntiin ja kasvun johtamiseen - Miten myynti tulee organisoida vastaamaan asiakkaan tapaan ostaa - Miten johtaa ja kehittää myyntiä - Miten poistaa kaikki kitka myynnistä - Modernin myynnin raportointi ja tulosten mittaaminen Podcastin materiaalit ja lähteet löydät täältä: https://www.salescommunications.fi/webinaari-modernin-myynnin-johtaminen Katso video ja lataa itsellesi kalvot.

#144: Mika D. Rubanovitsch: Modernin johtajan käsikirja - Älä Ole Pomo

Julkaistu 7.2.2020

Jani Aaltosen haastattelussa: suomen luotetuin johtamisen erikoisasiantuntija Mika D. Rubanovitsch kirjoitti 10. teoksen Modernin johtajan käsikirja: ÄLÄ OLE POMO. Kirjoitin kymmenennen kirjan kunniaksi kymmenen merkittävää kohtaa kirjasta. Aivan liian moni johtaja johtaa alaisiaan, kun heidän pitäisi johtaa asiakkaiden kautta.

#143: Markkinoinnin Automaatio Ja Workflowt

Julkaistu 1.1.2020

Markkinoinnin automaatio on varmasti tuttu termi monelle, mutta mitä sen käyttöönotto vaatii, kenelle se on tarkoitettu ja milloin sen käyttöönotosta tulee kannattavaa, kiinnostaa monia yhä enemmän. Automaatioiden avulla tuet asiakasta ostoprosessin jokaisessa vaiheessa. Saadun tiedon perusteella pystytään tarjoamaan oikeanlaista sisältöä oikea-aikaisesti – ja mikä tärkeintä – sen avulla on mahdollista kuljettaa prospekti liidistä asiakkaaksi saakka. Kuuntele Kasvupocastin jakso markkinoinnin automaatioista ja opi, miten rakennat tehokkaan liidikoneiston, mistä markkinointiautomaatio oikein koostuu sekä kenelle se on tarkoitettu. Podcastissa käymme läpi mm. - Mitä tarkoittaa markkinoinnin automaatio? - Miksi automatisoida markkinointi? - Mitä ominaisuuksia HubSpotissa on automatisointiin? - Kuinka tehdä liidinurturointi oikein? - Miten tuottaa myynnille lisää sitoutuneita liidejä?

#142 Kasvumarkkinoinnilla nopeita tuloksia

Julkaistu 25.11.2019

SalesCommin Kasvumarkkinointi -podcastissä kuulet esimerkkejä kasvumarkkinoinnin ja Growth Hackingin tehokkuudesta ja miksi sen tekeminen kannattaa aloittaa nyt! Kasvumarkkinointi tähtää siihen, että saadaan vähemmillä investoinneilla suuremmat tulokset. Kuuntele podcast ja tiedä mistä kasvumarkkinoinnissa on kysymys. Webinaarissa käymme läpi mm. - Mitä kasvumarkkinointi on? - Miksi yrityksesi tulisi lähteä tekemään kasvumarkkinointia? - Millaisia tuloksia kasvumarkkinoinnilla voi saavuttaa? - Kasvumarkkinointi esimerkkejä - näin kasvatat myynnin ja markkinoinnin tuloksia nopeasti? Tässä podcastissa lasketaan markkinointi-investoinnin tuottoa ja kerrotaan miten yrityksesi voi saada aikaan enemmmän. Tutustu kasvumarkkinoinnin palveluihimme tarkemmin: https://www.salescommunications.fi/palvelut-kasvumarkkinointi

#141 Markkinointi ja tekoäly

Julkaistu 2.11.2019

Jani Annika Salmen haastattelussa aiheella markkinointi ja tekoäly. Podcastissä käsitellään mm. - Markkinoinnin ja tekoälyn maailma - Miten markkinoinnin automaatio eroaa tekoälystä ja mitä tekoäly tuo markkinoinnin automaatioon? - Onko tekoäly tärkeää markkinoinnissa? - Konkreettisia esimerkkejä hyvistä tekoälyn projekteista markkinoinnissa jotka ovat onnistuneet ja epäonnistuneet? - Voiko pienempi yritys hyödyntää markkinoinnin automaatiota ja tekoälyä? Miten? - Markkinoinnin tulevaisuuden rooli ja onko tekoälyllä siinä millainen osa?

#140: Inbound19 - Mitä uutta markkinointiteknologiassa

Julkaistu 12.10.2019

Podcastissa käydään läpi markkinointiteknologian uudet tuulet 2020. Mitkä trendaa ja mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Seuraavat asiat nousivat esille Inbound19- tapahtumassa Syyskuussa. - Asiakaskokemuksella erilaistaminen ja uudet liiketoimintamallit - Frictionless Sales - miten vähennät kitkaa asiakkaiden ostoprosessista ja tuet myyntitiimiäsi myymään paremmin - CRM Driven Marketing - miten kytket markkinoinnin jokaiseen asiakasmatkan eri vaiheeseen - All on one platform ja integraatio-uutuudet - HubSpot Marketing Hub -uutuudet - HubSpot Sales Hub -uutuudet - HubSpot Service Hub -uutuudet Inbound-tapahtuman sivut: www.inbound.com Blogi: INBOUND19 - ASIAKASKOKEMUKSELLA ERILAISTAMINEN https://www.salescommunications.fi/blog/inbound19-asiakaskokemuksella-erilaistaminen Sales Communications löytyy: www.salescommunications.fi Janin oma blogi: www.janiaaltonen.net

#139: Riku Lehtinen Markkinoinnin kassavirtavaikutukset

Julkaistu 27.9.2019

Jakso jossa kassavirta ottaa markkinoinnin haltuun Riku Lehtinen Strategic Accounting Finlandista tuo mukanaan pitkän osaamisen ja yhdessä markkinointiliiton tehdyn tutkimuksen tulokset, jossa käy hyvin ilmi, että kun yritys tuo markkinoinnin strategian keskiöön ja alkaa johtamaan markkinointia kassavirran kautta yrityksen kasvu suhteessa verrokki yrityksiin on merkittävästi parempi. Selvityksen mukaan pitkäjänteinen ja johdonmukainen markkinointi nostaa yrityksen kassavirtatuloksen noin 40 % korkeammalle, mitä se muuten olisi. Yhdistämme markkinoinnin ja myynnin automaatiot yrityksen kassavirtaan. Podcastissa käymme läpimillaiset ovat markkinoinnin kassavirtavaikutukset, miten yritys voi markkinointiaan johtaa ja millaisia tuloksia on odotettavissa, kun markkinointi otetaan mukaan strategiseen suunnitteluun. http://www.strategicaccounting.fi/ Riku Lehtinen https://www.linkedin.com/in/riku-lehtinen-01b075110/ Helsingin Sanomat Riku Lehtisestä: “Yhden sortin kassavirtauskovainen” http://www.strategicaccounting.fi/portfolio/helsingin-sanomat-riku-lehtisesta-yhden-sortin-kassavirtauskovainen Ari Holm https://www.linkedin.com/in/ari-holm-740a7011/ Jani Aaltonen https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen/ Sales Communications - The Leading HubSpot Consultancy in Finland https://www.salescommunications.fi/

#138: Markkinointiteknologia Firassa - Jonas Meling

Julkaistu 27.6.2019

Jonas Meling Jani Aaltosen vieraana puhumassa miten rakennusyhtiö käyttää markkinointiteknologiaa kasvun tulemiseen. Podcastissa puhumme HubSpotista, integraatioista, erilaisten teknologioiden käytöstä, myynnin ja markkinoinnin yhteistyöstä, mobiillista markkinoinnista, B2B:stä ja B2C:stä, yrityksen kansainvälistymisestä, Googlen ja Sosiaalisen median roolista, mainonnasta ja oppimisesta. Sales Communications www.salescommunications.fi Fira www.fira.fi HubSpot ystäväryhmä Facebookissa - Liity mukaan! https://www.facebook.com/groups/hubspot.ystavaryhma/

#137: Siili Solutions Markkinointijohtaja Antti Kiukas

Julkaistu 20.6.2019

Janin vieraana Siili Solutions Oyj:n markkinointijohtaja Antti Kiukas. Podcastin aiheena on mm. osaaminen IT-alalla, HubSpot ja markkinointiteknologiat sekä yrityskulttuuri ja johtaminen. Siili Solutions www.siili.com Sales Communications www.salescommunications.fi

#136: Firstbeat Matti Salakka Marketing Technology Specialist

Julkaistu 18.6.2019

Jani Aaltosen vieraana Marketing Technology Specialist Matti Salakka Firstbeatilta. Podcastissa keskustelemme HubSpotin käytöstä, Käyttöönotosta sekä markkinointiteknologioiden tulevaisuudesta. Käymme läpi miten Firstbeat hyödyntää markkinointiteknologiaa ja millainen kulttuuri modernilla markkinointiteknologiaa käyttävällä yrityksellä on. Matti kertoo kuinka Firtbeatilla HubSpot toimii ja millaisia mahdollisuuksia yrityksillä on hyödyntää modernia teknologiaa osana yrityksen asiakkuuksien johtamista. Firstbeat https://www.firstbeat.com/fi/ Sales Communications on Suomen johtava HubSpot konsultointiyritys www.salescommunications.fi

#135: Guest Lauren Futter from HubSpot talks about HUGHelsinki [English]

Julkaistu 8.6.2019

Lauren Futter from HubSpot visited the Helsinki HUG (HubSpot user group) and gave a presentation for HubSpot users about HubSpot CRM, SalesHub and HubSpot integrations. In this episode, Jani Aaltonen and Lauren Futter talk about HubSpot CRM and Sales tools for growth acceleration. Some interesting nuggets from the podcast: - 50% of the sales peoples time is going to unproductive prospecting. - Where you start when getting your sales process standardized - What are the differences between HubSpot workflows and sequences? - LinkedIn Sales Navigator use cases and riching the data in HubSpot - How to use video in sales prospecting - Gong app analyzes the sales calls and helps salespeople to be better with the customers - HubSpot integration which you can start to use today Listen 👂 more on the 135th episode of SalesComm Kasvupodcast HUG Helsinki https://events.hubspotusergroups.com/HelsinkiHUG Sales Communications - The Leading HubSpot Consultancy in Finland https://www.salescommunications.fi/en Very Finnish Sauna Experience http://www.loylyhelsinki.fi/fi/etusivu/

# 134: MIKSI SINUN TÄYTYY MYYDÄ ERI TAVALLA KUIN ENNEN

Julkaistu 26.5.2019

Myynnin ja markkinoinnin tärkeimmät kyvykkyydet ja tarve osaamiselle on muuttunut. Myynnistä ja markkinoinnista on tullut digitaalinen ammatti. Data, automaatiot ja asiakaskokemus näyttelee tärkeää roolia. Liidien generoiminen myynnille ei ole enää tärkein asia, lisäksi myynnin luotettavuus on kriisissä ja kitkattomasta asiakaskokemuksesta on tullut tärkein kilpailuetu alalla kuin alalla. www.salescommunications.fi

#133: 10 myynnin ja markkinoinnin haastetta ja ratkaisua

Julkaistu 25.5.2019

Jani käy läpi 10 myynnin ja markkinoinnin kannalta keskeisintä haastetta ja ratkaisua. Listaamme podcastissa seuraavat haasteet: - Liian vähän verkkosivuvierailijoita - Liian vähän myyntiliidejä - Liidien heikko laatu - Yrityksesi ei löydy Googlesta - Verkkosivut ovat vanhat - Liidit eivät siirry myynnille tehokkaasti - Markkinointi ja myynti eivät tee yhteistyötä - CRM vaatii päivityksen - Markkinoinnin automaatio puuttuu - HubSpot-osaaminen on heikkoa Kuuntele Podcast ja ymmärrä mistä haasteet johtuvat ja kuinka haasteet voi ratkaista. www.salescommunications.fi

#132: Näin rakennat automaattisen liidikoneiston

Julkaistu 17.5.2019

Markkinointiautomaation avulla tuet asiakasta ostoprosessin jokaisessa vaiheessa. Sen tarjoaman tiedon perusteella pystytään tarjoamaan oikeanlaista sisältöä ostoprosessin jokaisessa vaiheessa ja mikä tärkeintä, sen avulla on mahdollista kuljettaa prospekti liidistä asiakkaaksi saakka. Kuuntele Janin podcast ja opi, miten rakennat tehokkaan liidikoneiston ja mistä markkinointiautomaatio oikein koostuu. Podcastissa Jani käy läpi mm. - Mitä tarkoittaa markkinoinnin automaatio? - Miksi automatisoida markkinointi? - Mitä ominaisuuksia HubSpotissa on automatisointiin? - Kuinka tehdä liidinurturointi oikein? - Miten tuottaa myynnille lisää sitoutuneita liidejä? Tästä voit tutustua SalesComin asiantuntijaan ja saada lisää infoa: https://www.salescommunications.fi/meetings/janiaaltonen/15-minuutin-puhelinpalaveri

#131: Pilarisivusto ja tiedä missä olet Googlessa

Julkaistu 17.5.2019

Podcastissa opit miten voit parantaa yrityksesi näkyvyyttä hakukoneissa ja auttaa verkkosivuvierailijoita löytämään etsimänsä informaation helpommin pilarisivujen avulla. Podcastissa Jani käsittelee seuraavia aiheita: - mitkä ovat HubSpot SEO:n tärkeimmät ominaisuudet - mitä hakukoneoptimoinnissa ja pilarisivujen luonnissa kannattaa ottaa huomioon - miten autat verkkosivuvierailijat löytämään verkkosivulta etsimänsä informaation helpommin - miten selkeytetään navigointia sisällöstä toiseen sisäisestä linkityksestä koituvat SEO-hyödyt - miten optimoit pilarisivuja

#130 #Kitkapois Webinaari Jani & Ruba

Julkaistu 24.4.2019

Miten poistetaan kaikki kitka myynnistä ja ostamisesta? Ennen oli suppilo, nyt on vauhtipyörä jossa asiakas on keskiössä. Kilpailuetusi myynnissä ei ole enää tuotteesi ja palvelusi erinomaisuus. Kuuntele Janin ja Ruban webinaari ja opi miten rakennat tulevaisuudessa kilpailuedun myynnissä, hyödyntäen STOP myynnin neljä osa-aluetta: Suhteet, Työkalut, Osaaminen ja Parantaminen. Mika D. Rubanovitsch julkaisi uuden kirjan STOP Myynti. Podcastissa parhaat palat kirjasta. Webinaarin materiaali on ladattavissa täältä: https://hubs.ly/H0hB6Sq0

#129: HubSpot Käyttäjän Taidot Ja HubSpot Akatemia

Julkaistu 28.3.2019

Markkinointi, myynti ja asiakaspalvelu muuttuvat nopeasti asiakkaiden käyttäytymisen muutoksen seurauksena. Uudet tavat johtaa asiakkuuksia ja kasvattaa myyntiä ovat tulleet osaksi jokaisen yrityksen arkipäivää. Suurin kehityksen kohde on yrityksessä oleva oma digiosaaminen ja osaamisen kehittäminen. HubSpot alusta on kasvanut Suomessa räjähdysmäisesti. Käyttäjiä on jo tuhansia. Keskimäärin käytössä on vain kolmannes HubSpotin työkaluista. Kokosimme yhteen perustaidot, jotka jokaisen tulisi hallita menestyäkseen myynnissä ja markkinoinnissa sekä asiakaskokemuksen optimoinnissa. Podcastissa käymme läpi mitkä ovat keskeiset taidot, joilla HubSpot-portaalista saadaan tehot irti ja myynti kasvuun! Tule katsomaan mitä sinun tulee osata, jotta voit rakentaa myynnin ja markkinoinnin prosessit vastaamaan asiakkaittesi ostokäyttäytymistä. Listaamme 10 keskeisintä taitoa ja kerromme miten uusi HubSpot Akatemia auttaa sinua kehittymään parhaaksi markkinoinnin osaajaksi.

#128: Ei Ole Väliä Mitä Myyt - Sillä On Väliä Miten Myyt

Julkaistu 19.3.2019

Kilpailu lähes jokaisella toimialalla on kasvanut. Onpa kyse teollisuudesta, tuotteista tai palveluista niin jokainen yritys joutuu kohtaamaan suotaa tai epäsuoraa kilpailua tavalla, jota ei ollut aikaisemmin. Yritysten kasvattaminen ja skaalaaminen ei koskaan ole ollut yhtä haasteellista. Tein podcastin liiketoiminnan perusteista ja siitä, kuinka keskittyminen asiakkaaseen palkitsee meidät kaikki. Kun panostat asiakastyytyväisyyteen ja asiakkaasi menestykseen voit olla varma, että fokuksesi on oikeassa paikassa. Ei ole väliä mitä myyt. Sillä on väliä, miten myyt. Podcastissa käyn läpi uusi liiketoimintoja, jotka ovat rakennettu asiakkaan kokemuksen ympärille. Uudet menestyjät myyvät perinteisiä asioita uudella tavalla kuten parturit, muoti, musiikki, taksit tai vaikkapa silmälasit. Uuden modernin liiketoiminnan keskiössä on valjastaa koko organisaatio palvelemaan asiakasta nopeasti. Tämä jakso muuttaa ajatteluasi ja tuo uusia mahdollisuuksia palvella asiakkaita ja kasvattaa liiketoimintaa.

#127: Fireside Chat With HubSpot CEO And Co-Founder Brian Halligan [English]

Julkaistu 18.2.2019

Brian Halligan CEO of HubSpot and Co-Founder came to Finland in December 2019 and Jani had the privilege to interview him on stage in front of 200 people at Finlandia Hall. Brian talks about the history of HubSpot and how our world has changed in the last years. What is the future of sales, marketing and customer service? Jani and Brian talk about the Flywheel and how the companies need to adapt to the way people actually want to buy in these modern times.

#126: Verkkosivut Ja HubSpot CMS

Julkaistu 13.2.2019

Yrityksesi verkkosivut ovat käyttöliittymä, jonka kautta asiakkaasi  käyttävät yrityksesi palveluita, tutustuvat yritykseesi ja saavat  tarvitsemansa tiedot kulloisessakin tilanteessa. Kuuntele Podcast  koskien verkkosivuja ja HubSpotin CMS-sisällönhallintajärjestelmää.  Kuuntele kuinka myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun prosessit  integroidaan osaksi asiakkaan verkkokokemusta. Podcastissa käymme  myös läpi kuinka sisällöntuotanto yhdistetään CRM-järjestelmään ja  rakennetaan asiakkaalle yhtenäinen ja kitkaton kokemus jokaiseen  ostoprosessin vaiheeseen. Lisäksi keskustelemme kuinka markkinointi ja  myynti yhdistetään yhdeksi tehokkaaksi kokonaisuudeksi sekä kuinka  myyntiä kiihdytetään yhtenäisellä raportoinnilla. Podcastissa käsittelemme mm. seuraavia aiheita: - Kuinka rakennetaan kutakin asiakasta palveleva verkkoympäristö? - Miten dataa hyödyntämällä voidaan tukea asiakkaan prosesseja - Miksi CRM:n pitää olla yhteydessä verkkosivuihin ja -palveluihin? - Mitä asiakaskokemuksen johtamisessa kannattaa ottaa huomioon? - Mitkä ovat HubSpot CMS:n tärkeimmät ominaisuudet? Podcast on tarkoitettu: yrityksille ja yrityksien edustajille,  jotka pohtivat verkkosivu-uudistusta ja ovat kiinnostuneita  asiakaskokemuksesta. Podcast on kohdistettu yrityksille, joilla on  käytössä Wordpress, Drupal, Sitecore, Episerver tai muu vastaava  järjestelmä ja, jotka haluavat yhdistää verkkosivut osaksi myynnin,  markkinoinnin ja asiakaspalvelun prosesseja. Linkki webinaariin: https://videos.salescommunications.fi/verkkosivut-ja-hubspot-cms

#125: Multilingual Content Marketing |English]

Julkaistu 9.2.2019

Jani Aaltonen speaks at AAC Global Multilingual content marketing event in Stockholm November 2018. - Topics - HubSpot - Flywheel - Crisis in trust - Friction in your customer's journey and how to remove it - Content marketing 2019 The second presenter was Glennon Kiernan-Lahti, Digital Marketer from AAC Global and he spoke about: - What is needed when doing marketing in more than one language? - Lessons learned from doing content marketing in four languages. Practical and easy tips for better-performing multilingual marketing. The third presenter was Leena Peltomaa, Director & Partner from AAC Global and she spoke about: - How do you succeed in multilingual content marketing? - Multilingual SEO: what should you consider when optimizing your marketing content for multiple languages? - What is creative translation (transcreation) and why do you need it? In the questions and answers session (after the keynotes), our presenter's answered audience questions about multilingual marketing prioritization, video marketing and doing it in several languages and detailed tips about transcreation vs. normal translation process. Jani's presentation slides can be found here: https://docs.google.com/presentation/d/1D-t0_gLfh-fA3HOJ6DuR1-W5lYyZaTVeSoNkJ80WRHQ/edit?usp=sharing

#124: Uusi palvelu HubSpot-Akatemia.fi

Julkaistu 3.2.2019

Jaksossa tarkemmin tietoa uudesta HubSpot-Akatemiasta. Kerron nyt rehellisesti millainen tuska minulla itselläni oli, kun aloitin käyttämään HubSpotia. Minulla oli haasteita järjestelmän kanssa, koska kaikki oli englanniksi ja järjestelmä vaikutti aluksi varsin monimutkaiselta. Sain hyvin tukea HubSpot Academysta, mutta koin, että moni kurssi tai neuvo minkä sain oli enemmän “teoriaa” kuin varsinaisia käytännön ohjeita. Moni juttu oli mielestäni myös sellainen, että epäröin toimiiko “amerikkalainen malli” Suomen markkinoilla. Testasimme kaikkea mahdollista ja käytimme omaan oppimiseemme tuhansia työtunteja. Nyt kasassa on 2x Euroopan paras toimisto ja yhteensä 6 HubSpot Impact Awards voittoa. Enemmän kun yhdelläkään toimistolla Euroopassa. Minun ongelmani, kun aloitimme 2012 oli tämä: En minä itse eikä asiakkaat saaneet HubSpot-portaalista 100% tehoja irti. Aika ei riittänyt osaamisen siirtämiseen siinä tahdissa, kuin HubSpot kehittyi. Ristiriitainen tilanne hyvän kasvun keskellä – kehitys menee eteenpäin positiivista vauhtia, mutta itsellä oli välillä sellainen olo ja kysymys – pysyykö vauhdissa mukana? Vuoden 2018 Inbound-tapahtuman jälkeen päätin etsiä ulospääsyä tästä kiireen tunteesta ja aikapulan kehästä. Päätin, että vuosi 2019 aloitetaan uudella suunnalla ja uudella palvelulla. Tein itselleni tavoitelistan nopeaan kasvuun ja kokonaan uuteen palveluun: • Avaan sertifioidun partnerin HubSpot koulutusohjelman – suomenkielellä
 www.hubspot-akatemia.fi (avautuu helmikuussa 2019) • Avaan HubSpot-tuen – ja sen käytön pitää olla ilmaista
 www.hubspottuki.fi • Avaamme kymmeniä opintopolkuja, joiden tasosta vastaa kokeneet ammattilaiset sekä HubSpot Certified Trainer -tasoiset osaajat yhdessä HubSpotin kanssa.
 Päätin myös, että en tee tätä yksin. Kun huomasin, että Leila ja Jouni Koistinen ovat palanneet yrittäjiksi kutsuin heidät tekemään tätä koulutusohjelmaa yhdessä. Meidän yhteisellä kokemuksella koulutusohjelma saadaan lentoon ja korkeatasoiseksi. Heti Day One! Kuuntele mikä on suomenkielinen HubSpot-Akatemia jonka keskeinen tehtävä on kasvattaa suomalaisten yritysten omaan HubSpot-osaamista.

#123: Vauhtipyörä Ja Miten HubSpot Growth Suitella Saadaan Nopeita Tuloksia

Julkaistu 30.1.2019

HubSpot on muuttunut platformiksi jota yritykset käyttävät markkinoinnissa, myynnissä ja asiakaspalvelussa. Samalla kun markkinoinnin automaatio näyttelee yhä merkittävämpää osaa yritysten asiakkuuksien johtamisessa on mukaan tullut myös CRM sekä asiakaspalvelun järjestelmät. Webinaarissa pureudumme vauhtipyörään (Flywheel) sekä HubSpotin kykyyn poistaa kitkaa asiakkaasi prosessista. Käymme läpi myös 15 tapaa mitä voit tehdä nopeasti saadaksesi HubSpotista nopeita tuloksia yrityksesi kasvun tukemiseen. Webinaarin voi katsoa tästä linkistä:https://videos.salescommunications.fi/webinaari-vauhtipyora-ja-miten-1

#122 : Teknologia On Hyvä Renki Ja Hyvä Isäntä

Julkaistu 23.9.2018

Monologijakso, jossa Jani käy läpi hypoteesin, jossa teknologia on hyvä isäntä. Perinteinen lausahdus teknologia pn hyvä renki, mutta huonoisäntä saa kokonaan uuden kulman. Lue blogi myös aiheesta ja anna palautetta. https://www.salescommunications.fi/blog/teknologia-on-hyva-renki-ja-hyva-isanta

Jakso 121: Webinaari - Chatbots, Live Chat & Conversations

Julkaistu 30.8.2018

Teknologia on muuttanut tapaamme kommunikoida toistemme kanssa. Olemme enemmän yhteyksissä toisiimme erilaisten pikaviestipalveluiden kautta kuin puhelimitse tai sähköpostilla. Kuluttajistuminen on tullut B2B-maailmaan. Chat-palvelut kasvattavat suosiotaan ja uutena tulokkaana mukaan ovat tulleet erilaiset botit ja keskustelualustat. Webinaarissa pureudumme myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun uudenlaiseen tekemiseen. Käymme myös läpi, miten luot sujuvan dialogin asiakkaasi ehdoilla. Webinaarissa käymme läpi: - Miksi Live Chat ja ChatBotit ovat uusi musta - Kuinka sinun kannattaa aloittaa - Mitä yrityksesi tulee ottaa huomioon kun aloitat verkossa dialogin asiakkaasi kanssa - Miten johdat asiakaskokemusta 24/7 Webinaari on tarkoitettu myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun ammattilaisille sekä ylimmälle johdolle.

Jakso 120: #AaltonenLive - Myyntikapina – Myynnin skaalaaminen ja vivuttaminen

Julkaistu 6.6.2018

Pohjoismaiden suurin maksuton myyntiseminaari Myyntikapina järjestettiin 18.05.2018 Metro Areenalla Espoossa. Lavalle nousi iso joukko alansa huippuja ja joukossa oli tietenkin Jani Aaltonen. #AaltonenLive puhui tällä kertaa myynnin skaalaamisesta ja vivuttamisesta. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 119: #AaltonenLive - Future Surf - Sales, Marketing and Customer Experience [English]

Julkaistu 29.5.2018

Messukeskuksessa järjestettiin 17.05.2018 DigiArena Helsinki. #AaltonenLive oli mukana Jarkko Kurvisen ja Sean Pillot de Cheneceyn kanssa paneelissa keskustelemassa myynnistä, markkinoinnista ja asiakaskokemuksista. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 118: Digital Sales Day - 07 - Kuinka HubSpot auttaa myyntiäsi klousaamaan enemmän kauppoja

Julkaistu 28.5.2018

Digital Sales Day on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin kolmatta kertaa 19.4.2018. Digital Sales Dayn seitsemännessä ja viimeisessä sessiossa Lotta Mikkonen HubSpotilta kertoo miten HubSpot auttaa myyntiä klousaamaan enemmän kauppoja. https://www.digitalsalesday.fi/

Jakso 117: Digital Sales Day - 06 - Myynnin ja markkinoinnin murros 2018

Julkaistu 24.5.2018

Digital Sales Day on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin kolmatta kertaa 19.4.2018. Jani Aaltonen ja Mikko Seppä vetävät Digital Sales Dayn kuudennen session aiheenaan myynnin ja markkinoinnin murros 2018. https://www.digitalsalesday.fi/

Jakso 116: #AaltonenLive - Moderni markkinointiosaaja

Julkaistu 22.5.2018

#AaltonenLive kutsuttiin Saranen Consultingin tilaisuuteen puhumaan markkinoinnista ja myynnistä. Puheessa keskityttiin siihen millainen on moderni markkinointiosaaja tänä päivänä. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 115: Digital Sales Day - 05 - Paneelikeskustelu: Social Selling

Julkaistu 21.5.2018

Digital Sales Day on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin kolmatta kertaa 19.4.2018. Digital Sales Dayn viidennessä sessiossa Jani Aaltonen ja 8 henkinen paneeli keskustelevat social sellingin aloittamisesta ja tekemisestä. Paneelissa mukana kertomassa omia kokemuksiaan Joni Jaakkola, Mikko Eerola, Markus Koskinen, Mikko Piippo, Heli Järvenpää, Perttu Ahvenainen, Matti Perkkiö ja Jukka Ala-Mutka. https://www.digitalsalesday.fi/

Jakso 114: Digital Sales Day - 04 - Henkilöbrändi

Julkaistu 17.5.2018

Digital Sales Day on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin kolmatta kertaa 19.4.2018. Päivän neljännessä sessiossa Jarkko Kurvinen tulee kertomaan miksi henkilöbrändi on niin tärkeä asia tänä päivänä. https://www.digitalsalesday.fi/

Jakso 113: #AaltonenLive - Markkinoinnin automaatio - Väline (myynnin) kasvun skaalaamiseen

Julkaistu 16.5.2018

Tällä kertaa #AaltonenLive vietiin Leppävaaraan Laurea-ammattikorkeakouluun puhumaan opiskelijoille markkinoinnin automaatiosta. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 112: Digital Sales Day - 03 - Tekoäly – matkaopas johtajalle

Julkaistu 14.5.2018

Digital Sales Day on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin kolmatta kertaa 19.4.2018. Päivän kolmannessa sessiossa Antti Merilehto selittää mitä on tekoäly ja mitä johtajan siitä pitäisi tietää. https://www.digitalsalesday.fi/

Jakso 111: #AaltonenLive - Paneelikeskustelu: PK-yrittäjän digitaalisen myynnin kehittäminen

Julkaistu 11.5.2018

9.3.2018 järjestettiin SalesDay2018 Tampereen ammattikorkeakoulussa aiheenaan Digitaalinen myynti asiakkaan aikakaudella. Paneelikeskustelussa ruodittiin miten digitaalista myyntiä voi kehittää PK-yrityksissä. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 110: Digital Sales Day - 02 - Myyntikapina – kaikki myyvät!

Julkaistu 11.5.2018

Digital Sales Day on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin kolmatta kertaa 19.4.2018. Päivän toisessa sessiossa Mika D. Rubanovitsch kertoo miten ja miksi myyntiorganisaatioiden pitää reagoida ostajien ylivaltaan. https://www.digitalsalesday.fi/

Jakso 109: Drift - Chatbotit B2B-myynnissä kasvun mahdollistajana

Julkaistu 9.5.2018

Botti on paikalla palvelemassa silloin, kun asiakkaasi ovat paikalla. Tule kuuntelemaan, miksi yrityksesi verkkoympäristöön kannattaa tuoda tekoälyä ja kuinka se tapahtuu! Tässä podcastissa kerromme, miksi botit ovat 2018 myynnin merkittävin juttu, miten botit auttavat B2B-kasvuyrityksiä kasvamaan nopeammin sekä miten yrityksesi pääsee käsiksi botteihin. Opit markkinoimaan fiksummin sekä myymään enemmän ja nopeammin. Kysy ja keskustele markkinoinnista! www.salescommunications.fi/

Jakso 108: Digital Sales Day - 01 - Kuinka skaalata myyntiä digitaalisten kanavien kautta

Julkaistu 8.5.2018

Digital Sales Day on ilmainen markkinoinnin ja myynnin online-tapahtuma, joka järjestettiin kolmatta kertaa 19.4.2018. Ensimmäisessä sessiossa tapahtuman vetäjä Jani Aaltonen kertoo miten skaalaat myyntiä käyttämällä digitaalisia kanavia. https://www.digitalsalesday.fi/

Jakso 107: #AaltonenLive - Kohtaa asiakkaasi verkossa

Julkaistu 8.5.2018

9.3.2018 järjestettiin SalesDay2018 Tampereen ammattikorkeakoulussa aiheenaan Digitaalinen myynti asiakkaan aikakaudella. Jani Aaltonen matkasi paikalle ja piti puheen aiheenaan asiakkaan kohtaaminen verkossa. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 106: #AaltonenLive - Inbound-markkinointi ja myynnin tulevaisuuden työkalut

Julkaistu 2.5.2018

Visma Duetto järjesti myynti-ihmisille verkostoitumistilaisuuden Turussa 7.3.2018 ja #AaltonenLive matkasi paikalle kertomaan inbound-markkinoinnista ja työkaluista, joita myynti tulevaisuudessa tulee käyttämään. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 105: #AaltonenLive - DigiDay Interview [English]

Julkaistu 26.4.2018

Haaga-Helian Porvoon kampuksella järjestettiin 14.2. Digi Day 2018 aiheena "Inspiration Changes The World". Päivän puheiden ja workshoppien välissä Jani antoi myös lyhyen haastattelun, jossa kyseltiin muun muassa miten teknologialla saadaan positiivinen vaikutus liiketoimintaan ja mistä johtuu Sales Communicationsin menestys. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 104: #AaltonenLive - DigiDay Workshop 2

Julkaistu 20.4.2018

Haaga-Helian Porvoon kampuksella järjestettiin 14.2. Digi Day 2018 aiheena "Inspiration Changes The World". Päivän toisessa workshopissa #AaltonenLive käsitteli työnhakua ja erityisesti sitä miten hyödyntää inboundia työnhaussa. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 103: #AaltonenLive - DigiDay Workshop 1

Julkaistu 17.4.2018

Haaga-Helian Porvoon kampuksella järjestettiin 14.2. Digi Day 2018 aiheena "Inspiration Changes The World". Jani Aaltosen vetämässä workshopissa käsiteltiin muun muassa bottien tulevaisuutta sekä sitä mistä kasvu muodostuu. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 102: #AaltonenLive - DigiDay Keynote

Julkaistu 16.4.2018

Haaga-Helian Porvoon kampuksella järjestettiin 14.2. Digi Day 2018 aiheena "Inspiration Changes The World". #AaltonenLive pääsi aloittamaan tapahtuman omalla puheenvuorollaan. Puheessa kerrattiin inbound-markkinoinnin perusteita ja käytiin läpi miten ja miksi siihen päädyttiin Sales Communicationsilla. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 101: #AaltonenLive - Onnistunut Inbound-markkinointi, myynti ja myynnin johtaminen

Julkaistu 10.4.2018

#AaltonenLive matkasi Hämeenlinnaan Myyntimaisterien vieraaksi puhumaan inbound-markkinoinnista, myynnistä ja myynnin johtamisesta. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 100: #AaltonenLive - Taito Etelä-Pohjanmaa ry - Onnistunut Inbound-markkinointi

Julkaistu 3.4.2018

#AaltonenLive sai kutsun Taito Etelä-Pohjanmaa ry:n vieraaksi ratkomaan pulmaa miten kasvattaa tunnettuutta. Samalla tietenkin keskusteltiin inbound-markkinoinnista ja miten sitä voi hyödyntää, kun tavoitteena on saada huomio ylös. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 99: #AaltonenLive AAC Global - Mitä jokaisen tuoteviestijän tulee tietää vuonna 2018 / Paneeli

Julkaistu 29.3.2018

#AaltonenLive oli mukana AAC Globalin paneelikeskustelussa, jossa käsiteltiin kysymyksiä liittyen tuoteviestintään ja markkinoinnin uusiin trendeihin. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 98: #AaltonenLive AAC Global - Mitä jokaisen tuoteviestijän tulee tietää vuonna 2018

Julkaistu 28.3.2018

#AaltonenLive kävi puhumassa AAC Globalin tapahtumassa markkinoinnin uusista trendeistä ja miten ne vaikuttavat tuoteviestintään vuonna 2018. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 97: #AaltonenLive Sika Finland – Inbound-markkinoinnin perusteet

Julkaistu 20.3.2018

#AaltonenLive matkasi tällä kertaa Tuusulaan Sika Finlandin vieraaksi kertomaan Inbound-markkinoinnista. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

KasvuPodcast - 96 - AI:n perusteet markkinoinnissa ja myynnissä & miten pääset alkuun

Julkaistu 12.2.2018

Miten ottaa AI, eli tekoäly, käyttöön markkinoinnissa ja myynnissä? Mitkä ovat ne ensimmäiset stepit, joilla pääsee alkuun? KasvuPodcast ruotii tällä kertaa tätä aihetta pohjamutia myöden. Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 95: #AaltonenLive Marketing Meetup Helsinki – Marketing Trends in 2018 [English]

Julkaistu 6.2.2018

Jani Aaltonen kävi Marketing Meetup Helsinki tapahtumassa puhumassa vuoden 2018 markkinoinnin trendeistä. Haaga-Helia Pasila 25.01.2018 Kysy ja keskustele markkinoinnista! Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso 94: Myynnin Ja Markkinoinnin Trendit 2018

Julkaistu 24.1.2018

Vuoden 2. Janin monologi keskittyy puntaroimaan mikä on markkinoinnissa ja myynnissä juuri nyt merkityksellistä. Mihin kannattaa investoida, budjetoida ja mihin uusiin asioihin kannattaa paneutua, jotta oma osaaminen pysyy mukana kehityksessä sekä mihin olemme myynnissä ja markkinoinnissa menossa. Podcastissa mainitut linkit: Vuoden 2017 ennusteet: https://www.slideshare.net/superjani/inbound-markkinoinnin-tila-ja-tulevaisuus-2017-66563608 Sales Enablement https://www.youtube.com/watch?v=UoMEEHoeTtY Mitä on Sales Enablement https://www.salescommunications.fi/blog/mita-on-sales-enablement Apple HomePod https://www.apple.com/homepod/

Jakso 93 - Uusi strategia, Sales Enablement, Facebook ja Social Selling + Henkilöbrändi

Julkaistu 17.1.2018

Vuoden 1. kunnon Kasvupodcast on uusi formaatti. Monologi. #Aaltonen kertoo mikä on uusi Sales Communications strategia. Mihin keskitytään, kuka käyttää ja tarvitsee markkinointia. Lisäksi Jani nappaa kiinni uuden sanan. Sales Enablement. Mitä ihmettä se tarkoittaa. Taas on konsultti keksinyt itselleen uuden termin joka kohta on kaikkien huulilla vai onko kyseessä vanhan kierrättäminen. Tämä selviää tässä jaksossa. Facebook teki uudistuksia omaan toimintaasa. Mitä uudistus tarkoittaa markkinoinnissa ja myynnissä. Sosia Selling on kaikkien huulilla yhdessä henkilöbrändin kanssa. Mitä tämä tarkoittaa yrityksen näkökulmasta. Lopuksi vielä määrä vers. laatu. Kumpi voittaa ja mitä sun pitää siitä ymmärtää.

Jakso #92 - Kuinka verkkosivusi voivat tukea myyntiä?

Julkaistu 14.12.2017

Sales Communicationsilta Noora, Kirsi ja Jani käyvät läpi miten verkkosivut voi valjastaa tukemaan myyntiä. Keskustelussa käydään läpi miten verkkosivustoa voi käyttää myyntitilanteessa ja mitä automatisointia ja asioita sivustolla pitäisi ylipäätänsä olla.

Jakso #91 - Kuinka tuotat liidejä verkkosivujesi avulla?

Julkaistu 13.12.2017

Noora, Elina ja Joni Sales Communicationsilta paljastavat miten tuottaa liidejä verkkosivustosi avulla. Keskustelussa käydään läpi mitä materiaalia kävijöille voi tarjota ja miten vierailijan saa jättämään yhteystietonsa.

Jakso #90 - Kuinka teet verkkosivuistasi houkuttelevat?

Julkaistu 13.12.2017

Noora, Elina ja Joni Sales Communicationsilta kertovat millä konsteilla verkkosivuista saa tehtyä houkuttelevat. Aiheeseen tartutaan kolmelta suunnalta, kun Noora tarkastelee verkkosivujen sisältöjä, Elina designia ja Joni arvioi aihetta tekniseltä kantilta.

Jakso #89 - AaltonenVastaa - Mikä on ratkaisu kiireellisyyteen?

Julkaistu 22.11.2017

#Aaltonen tarttui puhelimeen ja kävi keskustelun kysyjän kanssa kiireellisyydestä. Mikä on sinun ratkaisu kiireeseen ja ettei asiat jää roikkumaan sen takia?

Jakso #88 - AaltonenLive - Mitä tapahtuu markkinoinnissa jo nyt ja mihin markkinointi on menossa?

Julkaistu 11.11.2017

Jani Aaltonen kertoo mitä tapahtuu markkinoinnissa nyt ja mihin markkinointi on menossa.

Jakso #87 - Kuinka markkinoinnin ja myynnin pitää valmistautua tietosuoja-asetukseen (GDPR)?

Julkaistu 25.10.2017

Jani Aaltonen Sales Communicationsilta ja Antti Iso-Markku lakipalveluyritys Fondialta käyvät läpi mitä myynnin ja markkinoinnin pitää ottaa huomioon, kun EU:n tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan toukokuussa 2018.

Jakso #86 - How I'm Building My Second Billion Dollar Business

Julkaistu 26.9.2017

Toinen Digital Sales Day pidettiin syksyllä 5.9.2017. Verkon yli pidetyssä tapahtumassa oli mukana 16 eri myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa vetämässä online-sessioita sekä yli 1 000 myynnin kehittämisesta kiinnostunutta osallistujaa mukana kuuntelemassa ja keskustelemassa. Puheenvuoroista saat rautaista faktaa myynnistä sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla. Tämän session aihe: How I'm Building My Second Billion Dollar Business Peter Caputa CEO, Databox I help companies grow by implementing sales and marketing excellence. Worked with 100s of businesses directly as well as helped 100s of agencies and media companies grow by helping their clients achieve predictable, measurable and improvable ROI from the marketing and advertising services they provide. https://twitter.com/pc4media https://databox.com/ Ilmoittaudu seuraavaan Digital Sales Day -tapahtumaan tästä: http://www.digitalsalesday.fi/

Jakso #85 - Differentiate Your Sales Process with Video

Julkaistu 26.9.2017

Toinen Digital Sales Day pidettiin syksyllä 5.9.2017. Verkon yli pidetyssä tapahtumassa oli mukana 16 eri myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa vetämässä online-sessioita sekä yli 1 000 myynnin kehittämisesta kiinnostunutta osallistujaa mukana kuuntelemassa ja keskustelemassa. Puheenvuoroista saat rautaista faktaa myynnistä sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla. Tämän session aihe: Differentiate Your Sales Process with Video Taylor Brennan Sales Coach & Account Executive, Wistia Wistia is the video platform of choice for business. We enable marketing, sales, training, and more to harness the engaging and connective power of video. https://wistia.com/ Ilmoittaudu seuraavaan Digital Sales Day -tapahtumaan tästä: http://www.digitalsalesday.fi/

Jakso #84 - How to Build a Successful Sales Enablement Team [English]

Julkaistu 26.9.2017

Toinen Digital Sales Day pidettiin syksyllä 5.9.2017. Verkon yli pidetyssä tapahtumassa oli mukana 16 eri myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa vetämässä online-sessioita sekä yli 1 000 myynnin kehittämisesta kiinnostunutta osallistujaa mukana kuuntelemassa ja keskustelemassa. Puheenvuoroista saat rautaista faktaa myynnistä sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla. Tämän session aihe: How to Build a Successful Sales Enablement Team Ben Cotton Senior Marketing Manager, Sales Enablement, HubSpot Throughout my career I've helped businesses to grow by increasing website traffic, generating leads and driving sales. In recent years I have established a proven track record within the software as a service (SaaS) industry of leading and scaling programmes that create predictable recurring revenue. https://twitter.com/BenCotton https://www.hubspot.com/sales-enablement Ilmoittaudu seuraavaan Digital Sales Day -tapahtumaan tästä: http://www.digitalsalesday.fi/

Jakso #83 - 5 tähden asiakaskokemus

Julkaistu 26.9.2017

Toinen Digital Sales Day pidettiin syksyllä 5.9.2017. Verkon yli pidetyssä tapahtumassa oli mukana 16 eri myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa vetämässä online-sessioita sekä yli 1 000 myynnin kehittämisesta kiinnostunutta osallistujaa mukana kuuntelemassa ja keskustelemassa. Puheenvuoroista saat rautaista faktaa myynnistä sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla. Tämän session aihe: 5 tähden asiakaskokemus Viiden tähden asiakaskokemus -kirjan kirjoittajat: Janne Gylling, Partner / Creative, Moretag Agency Sani Leino, Sales Director Europe, ThingLink Perttu Ahvenainen, Partner, CMO & Head of Sales, Taitori https://twitter.com/JanneGylling https://twitter.com/SaniLeino https://twitter.com/Perttuah http://www.5tahdenasiakaskokemus.fi/ Ilmoittaudu seuraavaan Digital Sales Day -tapahtumaan tästä: http://www.digitalsalesday.fi/

Jakso #82 - Paneelikeskustelu - Kun myynti muuttui

Julkaistu 26.9.2017

Toinen Digital Sales Day pidettiin syksyllä 5.9.2017. Verkon yli pidetyssä tapahtumassa oli mukana 16 eri myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa vetämässä online-sessioita sekä yli 1 000 myynnin kehittämisesta kiinnostunutta osallistujaa mukana kuuntelemassa ja keskustelemassa. Puheenvuoroista saat rautaista faktaa myynnistä sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla. Tämän session aihe: Paneelikeskustelu: Kun myynti muuttui – Aitoja kokemuksia inboundin aloittamisesta ja markkinoinnin automaation käyttöönotosta Kaisa Heikkinen, Brand & Communications Leader, PwC Jussi Rossi, Marketing Director, BLC Tuomas Haapsaari, Marketing Director, Barona Tuuli Ojakangas, Marketing Manager, AinaCom Teemu Launis, SVP, Business Development & Marketing, Elomatic Jukka Heinonen, Sales Director, Toyota Material Handling Finland Ilmoittaudu seuraavaan Digital Sales Day -tapahtumaan tästä: http://www.digitalsalesday.fi/

Jakso #81 - Social Selling – Henkilöbrändi, verkostot ja sosiaalinen media B2B-myynnissä

Julkaistu 26.9.2017

Toinen Digital Sales Day pidettiin syksyllä 5.9.2017. Verkon yli pidetyssä tapahtumassa oli mukana 16 eri myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa vetämässä online-sessioita sekä yli 1 000 myynnin kehittämisesta kiinnostunutta osallistujaa mukana kuuntelemassa ja keskustelemassa. Puheenvuoroista saat rautaista faktaa myynnistä sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla. Tämän session aihe: Social Selling – Henkilöbrändi, verkostot ja sosiaalinen media B2B-myynnissä Laura Pääkkönen Social Selling Advisor & Entrepreneur, Noblea Auttaa B2B-myyjiä kasvattamaan liikevaihtoa social sellingin ja sosiaalisen median avulla. Pian julkaistavan Social Selling -kirjan kirjoittaja. https://twitter.com/LauraPaakkonen https://holvi.com/shop/socialsellingkirja/product/4d851bd7e2b81339839a9e4800ba4917/ Ilmoittaudu seuraavaan Digital Sales Day -tapahtumaan tästä: http://www.digitalsalesday.fi/

Jakso #80 - Asiakkaan odotukset ostajana ja osaava myyntityö

Julkaistu 26.9.2017

Toinen Digital Sales Day pidettiin syksyllä 5.9.2017. Verkon yli pidetyssä tapahtumassa oli mukana 16 eri myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa vetämässä online-sessioita sekä yli 1 000 myynnin kehittämisesta kiinnostunutta osallistujaa mukana kuuntelemassa ja keskustelemassa. Puheenvuoroista saat rautaista faktaa myynnistä sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla. Tämän session aihe: Asiakkaan odotukset ostajana ja osaava myyntityö Pia Hautamäki KTT, Principal Lecturer, B2B Professional Selling, Tampereen AMK Pialla on lähes 20 vuoden kokemus B2B-myyntityöstä ja johtamisesta. Toimii Tampereen ammattikorkeakoulussa myynnin koulutuksen kehittäjänä, valmentajana ja myynnin tutkijana. Pia vastaa myös uusista myyntiosaamisen tradenomikoulutuksista sekä kansainvälisen myynnin ja myynnin johtamisen maisterikoulutuksesta TAMKissa. https://twitter.com/PiaHautamaki http://www.tamk.fi/-/pia-hautamaki-missiona-myynnin-arvostuksen-nostaminen Ilmoittaudu seuraavaan Digital Sales Day -tapahtumaan tästä: http://www.digitalsalesday.fi/

Jakso #79 - Myyntikanava – Tekoäly myynnissä

Julkaistu 26.9.2017

Toinen Digital Sales Day pidettiin syksyllä 5.9.2017. Verkon yli pidetyssä tapahtumassa oli mukana 16 eri myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa vetämässä online-sessioita sekä yli 1 000 myynnin kehittämisesta kiinnostunutta osallistujaa mukana kuuntelemassa ja keskustelemassa. Puheenvuoroista saat rautaista faktaa myynnistä sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla. Tämän session aihe: Myyntikanava – Tekoäly myynnissä https://www.facebook.com/myyntikanava/ https://www.youtube.com/channel/UCjI6mJFd91aoBMNWmgvXS_A Mika D. Rubanovitsch Concept Owner and Sales Coach, Suomen Johtajatiimi Johtamisen ja myynnin intohimoinen kehittäjä. Toiminut myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä ja valmentanut Suomen suurimpia yrityksiä. https://twitter.com/Rubanovitsch http://www.rubanmyyntikoulu.fi/ Jani Aaltonen CEO, Sales Communications Inbound-myynnin ammattilainen, jolla on pitkä yrittäjäura takana ja edessä. Kokemusta yli 2 000 yrityksen myynnin ja markkinoinnin tukemisesta. Jani tunnetaan myös #Aaltonen-videosarjasta. https://twitter.com/JaniAaltonen www.salescommunications.fi Ilmoittaudu seuraavaan Digital Sales Day -tapahtumaan tästä: http://www.digitalsalesday.fi/

Jakso #78 - Digital Sales Day ja 10 suurta myynnin trendiä vuodelle 2017

Julkaistu 26.9.2017

Toinen Digital Sales Day pidettiin syksyllä 5.9.2017. Verkon yli pidetyssä tapahtumassa oli mukana 16 eri myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa vetämässä online-sessioita sekä yli 1 000 myynnin kehittämisesta kiinnostunutta osallistujaa mukana kuuntelemassa ja keskustelemassa. Puheenvuoroista saat rautaista faktaa myynnistä sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla. Tämän session aihe: Digital Sales Day ja 10 suurta myynnin trendiä vuodelle 2017 Jani Aaltonen CEO, Sales Communications Inbound-myynnin ammattilainen, jolla on pitkä yrittäjäura takana ja edessä. Kokemusta yli 2 000 yrityksen myynnin ja markkinoinnin tukemisesta. Jani tunnetaan myös #Aaltonen-videosarjasta. https://twitter.com/JaniAaltonen www.salescommunications.fi Ilmoittaudu seuraavaan Digital Sales Day -tapahtumaan tästä: http://www.digitalsalesday.fi/

Jakso #77 - Jani Aaltonen ja Sampsa Fabritius Kieku.com

Julkaistu 17.8.2017

Sampsa Fabritius Kieku.com:ista ja Jani Aaltonen keskustelevat Podcasteista, tekoälystä ja markkinoinnin mahdollisuuksista. Kuuntele! Katso Facebookista keskustelu videon kera: https://www.facebook.com/salescommunications/videos/1456778697732823/ Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123 https://www.kieku.com/ Twitter: https://twitter.com/sampsaf?lang=fi LinkedIn: https://fi.linkedin.com/in/sampsafabritius

Jakso #76 Digital Sales Day - #Aaltonen Tarina, Jani Aaltonen

Julkaistu 5.7.2017

Digital Sales Day pidettiin 25.4.2017 valtavalla menestyksellä! Kokosimme kokonaiseksi päiväksi ohjelmaa online-muodossa yli 900 osallistujalle. Yhdeksän digitalisaation, johtamisen, myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa oli kanssamme vetämässä online-sessioita ja jakamassa rautaisia faktoja, sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla – täysin ilmaiseksi. Jani Aaltonen (Sales Communications) on inbound-myynnin ammattilainen, jolla on pitkä yrittäjäura takana ja edessä. Hänellä on kokemusta yli 2 000 yrityksen myynnin ja markkinoinnin tukemisesta. Mitä itsensä likoon laittaminen sosiaalisessa mediassa merkitsee – #Aaltonen tarina. Jani aloitti joulukuussa 2016 vlogin #Aaltonen katso mitä tuloksia saimme tekemällä yli 130 videota 7 kk aikana. Webinaari löytyy myös YouTubesta: Digital Sales Day järjestetään toisen kerran 5.9.2017! Ilmoittaudu syksyn tapahtumaan tästä: www.salescommunications.fi/digital-sales-day-2017 Facebook: www.facebook.com/digitalsalesday/ www.salescommunications.fi Jani sosiaalisessa mediassa: Twitter: twitter.com/JaniAaltonen Instagram: www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso #75 - Digital Sales Day - Social Selling B2B-Yrityksissä, Sani Leino

Julkaistu 28.6.2017

Digital Sales Day pidettiin 25.4.2017 valtavalla menestyksellä! Kokosimme kokonaiseksi päiväksi ohjelmaa online-muodossa yli 900 osallistujalle. Yhdeksän digitalisaation, johtamisen, myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa oli kanssamme vetämässä online-sessioita ja jakamassa rautaisia faktoja, sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla – täysin ilmaiseksi. Social selling B2B-yrityksissä Sani Leino Sales Director, Europe, ThingLink Top 100 Social Selling -vaikuttaja maailmassa. Missio: auttaa ammattilaisia pärjäämään paremmin, erityisesti myynnissä ja markkinoinnissa. Tässä podcastissa Sani Leino kertoo miten voit menestyä myynnissä hyödyntämällä sosiaalista myyntiä. Digital Sales Day järjestetään toisen kerran 5.9.2017! Ilmoittaudu syksyn tapahtumaan tästä: https://www.salescommunications.fi/digital-sales-day-2017 Facebook: https://www.facebook.com/digitalsalesday/ https://www.salescommunications.fi https://www.linkedin.com/in/sanileino?ppe=1

Jakso #74 - Jani Aaltonen Ja Laura Pääkkönen - Social Selling

Julkaistu 27.6.2017

Jaksossa Jani Aaltonen kutsui uusimpaan Kasvupodcastiin vieraakseen social selling konsultti ja yrittäjä Laura Pääkkösen. Yhdessä he keskustelivat mm. b2b myynnistä, henkilöbrändäyksestä ja työntekijälähettilyydestä. Kuuntele! Jakso nähtävissä myös YouTubesta: https://youtu.be/i_OTX_WhDt8

Jakso #73: Keynote - Current State Of Marketing And Sales And What To Look For In The Future

Julkaistu 26.6.2017

Jani held a keynote 13.6. in a Marketing Meet Up in Helsinki. He talked about the current trends in marketing and sales and what to look for in the future. Listen to find out more! Watch the Keynote on YouTube: https://youtu.be/Ne4x35Wxpio

Jakso #72 - Jani Keynote HubSpot User Group (HUG Helsinki): Myynnin uudet tuulet

Julkaistu 22.6.2017

Jani Aaltonen puhui HubSpot käyttäjäryhmän myynti-illassa 8.6.2017. Aiheena Janin keynotessa oli myynnin uudet tuulet. Mitä Inbound tuo myyntiin ja kuinka HubSpot tukee myyntiä? Kuuntele! Keynote nähtävillä myös videon kera YouTubessa: https://youtu.be/q85Yr4jR_tc Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso #71: Digital Sales Day - Miljonääriksi 500 Päivässä, Lauri Salovaara

Julkaistu 21.6.2017

Digital Sales Day pidettiin 25.4.2017 valtavalla menestyksellä! Kokosimme kokonaiseksi päiväksi ohjelmaa online-muodossa yli 900 osallistujalle. Yhdeksän digitalisaation, johtamisen, myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa oli kanssamme vetämässä online-sessioita ja jakamassa rautaisia faktoja, sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla – täysin ilmaiseksi. Tässä sessiossa mediayrittäjjä, Lauri Salovaara kertoo huikeasta matkastaan hankkia miljoona euroa 500 päivässä. Lauri Salovaara Illan Isäntä Oy "Täytän 40 vuotta 9.7.2018. Siihen mennessä aion saada miljoona (1 000 000) euroa. Tervetuloa matkalle seuraamaan kuinka teen sen. Aikaa on 500 päivää." Digital Sales Day järjestetään toisen kerran 5.9.2017! Ilmoittaudu syksyn tapahtumaan tästä: https://www.salescommunications.fi/digital-sales-day-2017 Facebook: https://www.facebook.com/digitalsalesday/ https://www.salescommunications.fi http://www.1000000.fi/ http://www.illanisanta.fi/

Jakso #70: Jani Aaltonen Ja Pasi Sillanpää - Myynnin Ja Markkinoinnin Yhdistäminen

Julkaistu 21.6.2017

Jani Aaltonen ja Pasi Sillanpää haastoivat toisiaan myynnin ja markkinoinnin uusimmista tuulista. Puhetta riitti myynnin ja markkinoinnin prosessien yhdistämisestä aina LinkedIn:in algoritmin muutoksien tuomiin haasteisiin. Kuuntele! Haastattelu nähtävillä myös videon kera YouTubesta: https://youtu.be/bcXXWsUlMak Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123 Pasi Sillanpää Twitter: https://twitter.com/pasisillanp?lang=fi LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/pasi-sillanp%C3%A4%C3%A4-1592b75/?ppe=1 Kuudes Aisti: http://www.kuudesaisti.fi/

Jakso #69: Digital Sales Day - Full Funnel, Jani Aaltonen

Julkaistu 14.6.2017

Digital Sales Day pidettiin 25.4.2017 valtavalla menestyksellä! Kokosimme kokonaiseksi päiväksi ohjelmaa online-muodossa yli 900 osallistujalle. Yhdeksän digitalisaation, johtamisen, myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa oli kanssamme vetämässä online-sessioita ja jakamassa rautaisia faktoja, sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla – täysin ilmaiseksi. Full Funnel – Miksi myyntiä ja markkinointia pitää tarkastella kokonaisuutena. Faktoja todellisuudesta. Jani Aaltonen (Sales Communications) on inbound-myynnin ammattilainen, jolla on pitkä yrittäjäura takana ja edessä. Hänellä on kokemusta yli 2 000 yrityksen myynnin ja markkinoinnin tukemisesta. Webinaari löytyy myös YouTubesta: https://youtu.be/3Pu3hl2MUcs Digital Sales Day järjestetään toisen kerran 5.9.2017! Ilmoittaudu syksyn tapahtumaan tästä: www.salescommunications.fi/digital-sales-day-2017 Facebook: www.facebook.com/digitalsalesday/ www.salescommunications.fi Jani sosiaalisessa mediassa: Twitter: https://twitter.com/JaniAaltonen Instagram: https://www.instagram.com/jani_aaltonen/ LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/janiaaltonen Snapchat: Superjani123

Jakso #68: Digital Sales Day - Smarketing

Julkaistu 8.6.2017

Digital Sales Day pidettiin 25.4.2017 valtavalla menestyksellä! Kokosimme kokonaiseksi päiväksi ohjelmaa online-muodossa yli 900 osallistujalle. Yhdeksän digitalisaation, johtamisen, myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa oli kanssamme vetämässä online-sessioita ja jakamassa rautaisia faktoja, sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla – täysin ilmaiseksi. Dan Tyre is the director of HubSpot and has spent a lifetime dedicated to sales, sales management, and company growth. He’s a public speaker on Smarketing: Sales & Marketing Alignment. Digital Sales Day järjestetään toisen kerran 5.9.2017! Ilmoittaudu syksyn tapahtumaan tästä: www.salescommunications.fi/digital-sales-day-2017 Facebook: www.facebook.com/digitalsalesday/ www.salescommunications.fi

Jakso #67: Digital Sales Day - Vinkit Digitaaliseen Transformaatioon

Julkaistu 31.5.2017

Digital Sales Day pidettiin 25.4.2017 valtavalla menestyksellä! Kokosimme kokonaiseksi päiväksi ohjelmaa online-muodossa yli 900 osallistujalle. Yhdeksän digitalisaation, johtamisen, myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa oli kanssamme vetämässä online-sessioita ja jakamassa rautaisia faktoja, sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla – täysin ilmaiseksi. Tässä jaksossa Timo Savolainen ja Kati Lehmuskoski Digimuutos-kirjan kirjoittajat antavat vinkkejä digitaaliseen transformaatioon. Timo on digitalisaation asiantuntija ja digipunkkari. Erityisosaamisena digitaalisen transformaation johtaminen, palvelumuotoilu ja pelillistäminen. Twitter: https://twitter.com/TimoSavolainen?lang=fi Kati on vastannut kansainvälisten asiakkaiden ohjelmistotoimituksista projektipäällikkönä, asiakastoimitusvastaavana ja toimitusorganisaation esimiehenä. Twitter: https://twitter.com/katilehmuskoski?lang=fi Webinaari nähtävissä myös YouTubesta: https://youtu.be/JPpzV60XW_s Digital Sales Day järjestetään toisen kerran 5.9.2017! Ilmoittaudu syksyn tapahtumaan tästä: https://www.salescommunications.fi/digital-sales-day-2017 Facebook: https://www.facebook.com/digitalsalesday/ https://www.salescommunications.fi http://www.digimuutos.fi/

Jakso #66: Digital Sales Day - Inbound Sales

Julkaistu 24.5.2017

Digital Sales Day pidettiin 25.4.2017 valtavalla menestyksellä! Kokosimme kokonaiseksi päiväksi ohjelmaa online-muodossa yli 900 osallistujalle. Yhdeksän digitalisaation, johtamisen, myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa oli kanssamme vetämässä online-sessioita ja jakamassa rautaisia faktoja, sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla – täysin ilmaiseksi. HubSpotin senior manager, Lisa Toner puhuu inbound-myynnistä. Kuinka prospektit ostavat tänä päivänä ja kuinka rakentaa määritelty, jäsennelty ja mitattavissa oleva myynnin prosessi? Inbound sales – How prospects buy today and how to create a defined, structured, and measurable sales process Working with brands to concept, create and launch inbound marketing campaigns that generate a solid pipeline for our fast-growing sales team. Webinaari nähtävissä myös YouTubesta: https://youtu.be/QmevB401txA Digital Sales Day järjestetään toisen kerran 5.9.2017! Ilmoittaudu syksyn tapahtumaan tästä: https://www.salescommunications.fi/digital-sales-day-2017 Facebook: https://www.facebook.com/digitalsalesday/ https://www.salescommunications.fi https://twitter.com/lisatoner13

Jakso #65: Digital Sales Day - Osaamisen Johtaminen

Julkaistu 17.5.2017

Digital Sales Day pidettiin 25.4.2017 valtavalla menestyksellä! Kokosimme kokonaiseksi päiväksi ohjelmaa online-muodossa yli 900 osallistujalle. Yhdeksän digitalisaation, johtamisen, myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa oli kanssamme vetämässä online-sessioita ja jakamassa rautaisia faktoja, sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla – täysin ilmaiseksi. Valmentava psykologi, kirjailija ja yrittäjä Ilona Rauhala puhui osuudessaan muutoksen johtamisesta. Kuinka organisaatiota tulee johtaa, jotta muutoksen läpivienti ja tulokset varmistetaan? Kuuntele! #DigitalSalesDay Webinaari on nähtävillä myös YouTubesta: https://youtu.be/E1Q3YdPOQYo Digital Sales Day järjestetään toisen kerran 5.9.2017! Ilmoittaudu syksyn tapahtumaan tästä: www.salescommunications.fi/digital-sales-day-2017 Facebook: www.facebook.com/digitalsalesday/ https://www.salescommunications.fi http://www.ilonarauhala.fi/

Jakso #64: Digital Sales Day - Ostovallankumous 3.0 – Korvaako kone ihmisen myyntityössä?

Julkaistu 10.5.2017

Ostovallankumous 3.0 – Korvaako kone ihmisen myyntityössä? Digital Sales Day pidettiin 25.4.2017 valtavalla menestyksellä! Kokosimme kokonaiseksi päiväksi ohjelmaa online-muodossa yli 900 osallistujalle. Yhdeksän digitalisaation, johtamisen, myynnin ja markkinoinnin huippuasiantuntijaa oli kanssamme vetämässä online-sessioita ja jakamassa rautaisia faktoja, sekä kasoittain konkreettisia työkaluja myynnin kasvattamiseen verkon avulla – täysin ilmaiseksi. Johtamisen ja myynnin intohimoinen kehittäjä Mika D. Rubanovitch puhui osuudessaan koneiden ja teknologian roolista myynnin ja markkinoinnin työssä. Kuuntele! #DigitalSalesDay Webinaari on nähtävillä myös YouTubesta: https://youtu.be/LCEM8KVSv08 Digital Sales Day järjestetään toisen kerran 5.9.2017! Ilmoittaudu syksyn tapahtumaan tästä: https://www.salescommunications.fi/digital-sales-day-2017 Facebook: https://www.facebook.com/digitalsalesday/ https://www.salescommunications.fi http://www.rubanmyyntikoulu.fi/ http://www.johtajatiimi.com/fi/etusivu/

Jakso #63: Work Pilots - Keikkatöitä Nuorille

Julkaistu 6.4.2017

Jani Aaltonen haastatteli Work Pilots-yrityksen perustajaa Eija Kivirantaa. Work Pilots on syntynyt halusta tarjota nuorille mahdollisuus ansaita rahaa ja työkokemusta, helposti ja turvallisesti. Sovelluksen avulla nuoret ja yritykset voivat löytää toisensa keikkatöiden merkeissä. Kuuntele!

Jakso #62: Henkilöbrändi

Julkaistu 4.4.2017

Digitaalisen viestinnän opiskelija Maria Sillanpää haastatteli Jani Aaltosta henkilöbrändäykseen liittyen. Keskustelussa puitiin mm. henkilöbrändin merkitystä yrityksen kasvun ja menestyksen kannalta, sekä sosiaalisen median laajuutta tänä päivänä. Kuuntele! Jakso nähtävissä myös #Aaltonen Extrana YouTubessa: https://youtu.be/XkD_XxfTqFs

Jakso #61: Inbound-Sales - Miten Rakentaa Tehokas Prosessi Myyntiin

Julkaistu 8.3.2017

Podcastissa Jani keskittyy inbound-salesiin ja smarketingiin, eli myynnin ja markkinoinnin yhteistyöhön. Kuuntele podcastista miksi myynti ja markkinointi eivät voi keskenään saada yhteistyötä liikkeelle ja miksi täytyy ylimmän johdon ottaa asia organisaatiossa hoidettavaksi, jotta liidit eivät valu myynnin ja markkinoinnin väliseen kuiluun. Inbound-myynnin opas: https://www.salescommunications.fi/inbound-myynnin-opas

Jakso #60: 4 Pilaria Verkkomarkkinoinnin Toteuttamiseen

Julkaistu 8.3.2017

Podcastissa Jani Aaltonen käy läpi neljä tärkeintä asiaa, joiden täytyy olla yrityksessä kunnossa, ennen kuin kannattaa aloittaa verkkomarkkinoinnin toteutus. Kuuntele!

Jakso #59: Myynnin Ja Markkinoinnin Liitto

Julkaistu 6.3.2017

Podcastissa Jani Aaltonen pohtii Pasi Rahikan kanssa myynnin ja markkinoinnin yhteistyötä, joka tuntuu edelleen aiheuttavan kitkaa lukuisissa yrityksissä. Keskustelussa pyrittiin löytämään konkreettisia ratkaisun avaimia siihen, miten myynti ja markkinointi saataisiin saman pöydän ääreen. Kuuntele! Pasi Rahikka: http://soldeman.fi/index.html

Jakso #58: Inbound Markkinoinnin Tila Ja Tulevaisuus 2017

Julkaistu 2.11.2016

Podcastissa Jani käy läpi juuri julkaistun The State of Inbound 2016 -kyselyn tuloksia ja luo katsauksen markkinoinnin tulevaisuuteen. Kasvupodcastin 58. jakso käsittelee mm. - The State of Inbound 2016 -tutkimuksen keskeisimmät tulokset - Katsaus tulevaisuuteen ja digitaalisen markkinoinnin ja myynnin trendeihin - Miten markkinointi ja myynti kannattaa organisoida

Jakso 57: Heikki Pajunen Valmentava johtaminen

Julkaistu 29.10.2016

Uusi markkinointimalli tuo liidejä myynnille verkon kautta. Asiakkaamme löytävät meidät ja konvertoituvat liideiksi. Asiakkaat tulevat vapaaehtoisesti. Tämä poikkeaa huomattavasti siitä myyntimallista, jossa myynti on aktiivinen asiakkaan suuntaan ja koittaa häiritä ja keskeyttää asiakkaan arjessa saadakseen huomion, jossa esitellä tuotteitaan ja palveluitaan. Tutkimusten mukaan asiakkaan mielenkiinto katoaa nopeasti verkkovierailun jälkeen. Meidän tulisi johtaa myyntiorganisaatioitamme siten, että uusi tapa myydä on mahdollista. - Myynti on nopea nappaamaan kiinni asiakkaasta - Yritys rakentaa oman myyntiprosessin vastaamaan asiakkaan ostoprosessia - Myyjä personoi oman myyntitapansa vastaamaan asiakkaan ostoprosessia Ongelmia: - hyvin moni yritys elää analogisessa todellisuudessa -> muutos digitalisuuteen on vaikea - myyntiä johdetaan edelleen myyjän aktiivisuudesta käsin kun pitäisi johtaa asiakkaiden sitoutumisesta käsin. - markkinoinnissa tulee keskittyä ihmiseen ja luoda merkityksiä - Ylin johto tulee saada mukaan tekemiseen Ratkaisuna voi olla valmentava johtaminen jossa ihmistä autetaan itse ymmärtämään, oivaltamaan ja sisäistämään uusi tapa tehdä työtä. Jani Aaltosen haastattelussa Heikki Pajunen, joka on yksi Novetoksen valmentajista, joka on kirjoittanut kirjan Syty ja Sytytä yhdessä Tapio Aaltosen ja Kalevi Tuomisen kanssa sekä Merkityksen Kokemus yhdessä Tapio Aaltosen ja Pirjo Ahosen kanssa.

Jakso #56: Mika Aittamäki Kohtaaminen digitaalisessa maailmassa

Julkaistu 24.10.2016

Kun markkinointi digitalisoituu ihmisten kohtaamisesta on tullut entistä tärkeämpää. Verkko, some, google ja sisällöt jakelevat sisältöjä ja kouluttavat asiakkaita. Kun asiakkaamme tulevat myynnin “tutkalle” he ovat koulutetumpia ja tietävät enemmän. Valta on siirtynyt ostajalle. Tämä asettaa kohtaamiselle suuret vaatimukset. Kuinka ja miten uusi moderni asiakas on kohdattava, jotta luomme merkityksen ja pääsemme asiakkaamme mieleen uskottuna kumppanina. Jani Aaltosen vieraana Rainmakerin toimitusjohtaja Mika Aittamäki.

Jakso #55: Kuinka Laadullistat Liidejä Ja Osallistat Asiakkaitasi

Julkaistu 22.9.2016

Jani Aaltosen vieraana Tommi Eerola Zefiltä. Sisältöjen pelillistämisellä ja interaktiivisuudella saadaan yleisö paremmin mukaan. Podcastissa käymme läpi miten saat loistavan mahdollisuuden laadullistaa tavoittamiasi liidejä myynnin ja markkinoinnin prosessissasi. Käymme läpi: - Mitä ovat interaktiiviset ja osallistavat sisällöt - Miten hyödyntää osallistavia sisältöjä markkinoinnissa - Miten myynti hyötyy laadullistetuista liideistä - Miten osallistavat sisällöt näkyvät tuloksessa

Jakso #54: Jani ja Ruban Myyräkoulu

Julkaistu 20.9.2016

Jani Aaltosen vieraana Mika D. Rubanovitsch. Podcastissä asiaa myynnin ja markkinoinnin paluusta juurilleen. Käymme läpi rennolla tavalla uuden aikuisten lasten kirjan Papu ja Kaija Myyräkoulussa tarinan. Kuuntele miksi myynti on H2H ei B2B tai B2C. Markkinoinnin automaatio saa myös ravistusta osakseen kun Ruba palauttaa myyjät, johdon ja markkinoijat hypettäjät takaisin ruotuun. Kuuntele ja lue mistä on kysymys: https://www.salescommunications.fi/blog-myynti/papun-ja-kaijan-opit-myynti-ja-markkinointi-on-h2h www.papujakaija.fi

Jakso #53: Jukka Saksi - Johtaja Sosiaalisessa Mediassa

Julkaistu 19.9.2016

Jani Aaltosen haastattelussa sosiaalisen median asiantuntija, kirjailija Jukka Saksi. Jukka on kirjoittanut kirjan Johtaja on Media. Keskustelua yritysten sosiaalisesta mediasta, johtajista ja siitä miten yritysten johtajat voivat käyttää sosiaalista mediaa maineen hallintaan sekä myyntiin ja markkinointiin. Johtajat näyttävät omalla esimerkillään miten muiden tulee toimia. Kuuntele ja käy tutustumassa: www.johtajaonmedia.fi

Jakso #52: Ketterä Verkkosivujen Kehitys

Julkaistu 15.9.2016

Kun teknologia kehittyy ja data-analytiikka kasvaa, myös verkkosivujen kehityksen on muututtava. Perinteinen, raskaisiin ja pitkäkestoisiin projekteihin nojaava verkkosivukehitys ei enää toimi. Moderni, ketterään ja jatkuvaan kehitykseen pohjautuva verkkosivukehitys parantaa tuloksia ja nostaa myynnin keskeiseen asemaan. Verkkosivuja kehitetään asiakas edellä, data-analytiikkaan pohjautuen. Presentaatiossa käydään läpi seuraavat asiat: - mitä on verkkosivujen ketterä kehitys - verkkosivustrategian luominen ja kehittäminen - jatkuvan parantamisen syklin luominen - analytiikka ja raportointi

Jakso #50: Inbound-myynti

Julkaistu 8.9.2016

Ostamisen muutos muuttaa tapaa myydä. Vanha tapa myydä perustui kylmäsoittoihin, messuihin, suoramarkkinointiin ja sähköpostikampanjoihin, jotka tehtiin ostolistoihin. Kun olet virittänyt verkon palvelemaan asiakkaidesi tarpeita ja alat saamaan verkosta liidejä on seuraava vaihe rakentaa myyntiprosessi vastaamaan asiakkaiden tarpeita. Aiheina muun muassa: Mitä on inbound-myynti ja miksi pitää olla siitä kiinnostunut - Inbound myynnin prosessi - millainen se on - Miten yritys tuo inbound-myynnin osaksi omaa toimintaansa - Kuinka valmennat myyjäsi asemoimaan itsensä ostajan matkaan Podcastissa mukana: Jani Aaltonen sekä Julius Tuomikoski

Jakso #51 HubSpot Demo

Julkaistu 1.9.2016

Kuuntele kuinka virtaviivaistat myynnin ja markkinoinnin prosesseja sekä tuotat lisää liidejä myynnille Hubspotin avulla. Esittelen Hubspotin toiminnallisuuksia myynnin ja markkinoinnin kiihdyttäjänä Podcastin aiheina muun muassa: - Myynnin ja markkinoinnin prosessien hallinta HubSpotissa - Kuinka kasvattaa verkkosivujen liikennettä HubSpotin työkaluilla - Kuinka konvertoida liidejä myynnille - Miten viet myynnille markkinoinnin hankkimia liidejä HubSpotissa - Raportointi

Jakso #49 Kuinka Myynnin Liidituotanto Käyntiin Lomien Jälkeen

Julkaistu 18.8.2016

Opit podcastissa hyödyntämään inbound-markkinoinnin keinoja, joilla saat tehostettua liidituotantoasi ja siten myyntiputkesi vilkastumaan. Käyttämällä hetken liidituotannon tehostamisen opiskeluun voit muun muassa: Kasvattaa verkkosivusi konversioita Lisätä ja tehostaa sisältötuotantoasi Parantaa sosiaalisen median strategiaasi Lämmittää liidejä kiinnostavilla kampanjoilla Testata ratkaisujasi ja seurata liidituotannon tulosten kasvua¨ Linkki videoon: https://youtu.be/j5IZ5Sb35uw

Jakso #48: Tapio Aaltonen Novetos Oy - Keskustelua johtamisesta, arvoista ja ihmisestä.

Julkaistu 17.6.2016

Vieraana Tapio Aaltonen Novetos Oy:stä. Keskusteluja johtamisesta, arvoista ja ihmisestä. Juontaa Sales Communicationsin Jani Aaltonen. Lue Tapion blogit www.eetostajapaatosta.fi sekä www.novetos.fi

Jakso #47: Videot markkinoinnissa: videolle.fi Henri Johansson haastattelussa

Julkaistu 15.5.2016

Jani Aaltosen vieraana Videolle.fi:stä Henri Johansson. Keskustelemme videosta ja videon käytöstä markkinoinnissa. Miten yritysvideoita tänään tuotetaan, mitkä ovat hyvät kanavat jakeluun ja mihin video on menossa. Käymme läpi myös sosiaalista mediaa osana videon jakelua ja asiakkaiden sitouttamista. Miten sinun tulee suhtautua budjetointiin ja paljonko aikaa, rahaa ja osaamista videotuotantoon kannattaa varata.

Jakso #46: Sani Leino ja Social Selling

Julkaistu 27.4.2016

Jani Aaltosen vieraana suomen paras Social Selling-asiantuntija Sani Leino. Puhetta sosiaalisesta myynnistä ja tietysti sosiaalisesta mediasta. Miten sosiaaliseen myyntiin pitäisi suhtautua. Mitä sosiaalinen myynti oikein on.

Jakso #45: Janin vieraana Jari Kaitera Twid: Asiantuntijan myynnin mahdollisuudet

Julkaistu 21.4.2016

Jani Aaltosen vieraana www.twid.com Jari Kaitera. Puhetta asiantuntijan osaamisen kaupallistamisesta, verkkovalmennuksista ja markkinoinnista.

Jakso #44: Inbound-myynti - perusteet

Julkaistu 10.4.2016

Inbound- myynti on inbound-markkinoinnin luonnollinen jatke. Jokainen yritys on luotu tuottamaan asiakkuuksia. Markkinoinnin tehtävä on tuottaa myynnille liidejä ja myynnin tehtävä on myydä,. Inbound-myynti keskittyy asiakkaan ympärille ja myyjästä tulee asiakkaan tuki, opettaja ja auttaja. Tässä podcastissä käydään ilmiön inbound-myynti perusteet läpi. Käy tutustumassa HubSpotin myytijohtaja: Mark Robergen ajatuksiin osoitteessa: http://goo.gl/wFwiSu Sekä seuraa aktiivisesti myynnin blogiamme: https://goo.gl/MoUWVA Podcastin juontajana: Jani Aaltonen

Jakso: #43: Miten Inbound - Markkinointi Kannattaa Organisoida

Julkaistu 9.4.2016

Inbound- markkinointi kasvaa todella nopeasti ja tutkimusten mukaan sisältömarkkinointi ja inbound-markkinointi on kolme kertaa tehokkaampaa kuin perinteinen outbound- markkinointi. Lisäksi inbound-markkinointiin liittyy markkinointiteknologia, teknologian hallinta ja johtaminen. Ilman hyvää ja oikeaa sisältöä markkinointi ei toimi ja konversioita ei synny. Tässä Kasvupodcastissa vastasimme seuraaviin johtamisen kysymyksiin: - Miten inbound-kampanjat kannattaa organisoida - Millaisia resursseja tarvitaan inbound-markkinoinnin tekemiseen - Kuinka budjetoida inbound-markkinoinnin tekeminen

Jakso #42 : Kuinka digitalisoida myynti ja profiloida asiakkaat oikein

Julkaistu 31.3.2016

Ostaminen on muuttunut. Ostopäätöstä tehdessämme käytämme internetiä hyväksemme ja vertailemme verkossa eri toimittajien tarjontaa löytääksemme itsellemme parhaimman vaihtoehdon. Siksi myös myynnin täytyy muuttua tämän päivän ostoprosessiin sopivaksi. Tässä webinaarissa keskitymme yhdessä ZEFin kanssa moderniin myyntiprosessiin ja siihen, miten asiakkaita profiloidaan ennen kuin heidät otetaan myynnin piiriin. Tässä webinaarissa opit kuinka... saat enemmän laadukkaita liidejä interaktiivisen sisällön avulla saat enemmän syvällisempää tietoa asiakkaistasi profiloit ja kohdennat kiinnostavaa sisältöä ostajalle ennen myyntiä kasvatat Hit Ratea eli läpimenoprosenttia lisäät asiakkaan sitoutumista autat myyntiä myymään enemmän lyhennät myyntiprosessia Jani Aaltosen vieraana keskustelemassa Tuomas Haapsaari ZEF

Jakso #41: Kuinka henkilökunta sitoutetaan yrityksen sosiaalisen median käyttöön

Julkaistu 18.3.2016

Jani Aaltosen vieraana Jens Sundell Smarp.com :ista Puhetta ja keskustelua siitä miten yritykset voivat motivoida henkilökuntaa vaikuttamaan sosiaalisessa mediassa. Teema Employee advocacy. Käymme läpi mm. - Mitä on työntekijälähettiläisyys / Employee advocacy / Brand-lähettiläisyys (rakkaalla lapsella on monta nimeä) - Miksi yritysten pitäisi olla kiinnostuneita henkilökunnan sosiaalisesta mediasta ja miten siitä saadaan tehoja irti - miten mahdollistetaan ihmisten sitoutuminen someen - mitä työntekijät hyötyvät yrityksen asioiden jakamisesta somessa

Jakso #40: Inbound sales and new ways to profile your prospects after conversion

Julkaistu 9.3.2016

Our 1st Blab www.blab.im about how to profile customers after the conversion for lead qualification

Jakso #39: Mitä Johdon Tulee Tietää Kun Tehdään Päätöstä Inbound-markkinointiin liittyen

Julkaistu 1.3.2016

Inbound-markkinoinnin tuominen osaksi yrityksen markkinointia vaatii usein teknologiaa ja uutta osaamista. Myynti tarvitsee liidejä eikä perinteistä liidikanavaa kannata uhrata tulevaisuuden kokeilujen edessä vaikka tulevaisuuteen pitääkin investoida. Tässä webinaarissa käymme läpi yrityksen johdon kannalta oleelliset asiat inbound-markkinointiin siirtymisessä. Webinaarissa käydään läpi: - millaista osaamista inbound-markkinointi tarvitsee - miten organisoin markkinoinnin - kuinka sitoutan myynnin tekemään yhteistyötä markkinoinnin kanssa - miten minun tulee suhtautua markkinoinnin automaation hankintaan - mistä ideoita sisällöntuotantoon - millaiset KPI:t kannattaa rakentaa Kasvupodcastin juontaa: Jani Aaltonen Tallenne on webinaarista 1.3.2016

Jakso #38: Inbound -markkinointi & HubSpot 30 Minuutissa

Julkaistu 15.2.2016

Tallenne 15.2.16 webinaarista. Aiheena inbound-markkinointi ja HubSpot. Inbound-markkinointi on markkinointimalli, jossa potentiaalinen asiakas ottaa itse yhteyttä yritykseen. Inbound-markkinoinnin onnistumisen ratkaisee oleellisesti se millaista sisältöä yritys voi tarjota potentiaalisille asiakkailleen verkossa. Onnistumiseen vaikuttaa sisällön löydettävyys sekä sisällön merkitys lukijalleen. HubSpot.com on maailman suurin markkinoinnin automaatiojärjestelmä, joka mahdollistaa koko yrityksen markkinoinnin ja myynnin prosessin hallinnan aina hakukoneista sosiaaliseen mediaan ja verkkosivuista myyntiin sekä kauppaan asti. - mitä tarkoittaa inbound-markkinointi - kuinka verkosta saadaan kuumia myyntivalmiita liidejä - miten HubSpot ja markkinoinnin automaatio voi auttaa yritystäsi tehostamaan myynnin ja markkinoinnin prosessia

Jakso #37: Kuinka Tuen Markkinoinnilla Myynnin Työtä

Julkaistu 9.2.2016

Markkinoinnin tehtävä on auttaa myyntiä menestymään omassa työssään ja markkinointi onkin onnistunut tehtävässään kun yrityksen liiketoiminnalliset tavoitteet ovat toteutuneet. Tässä webinaarissa käsittelemme aihetta tarkemmin ja annamme uusia ajatuksia ja konkreettisia neuvoja kuinka: - määrität liiketoimintasi tavoitteet - lasket oman myyntisuppilosi arvon - luot markkinoinnille myyntiä tukevat tavoitteet - rakennat yhteisen prosessin markkinoinnin ja myynnin välille -lasket auki markkinoinnin ja myynnin tuoton -rakennat yksinkertaiset mittarit markkinoinnin mittaamiseen Webinaari on pidetty 9.2.2016

Jakso #36: HubSpot Verkkosivualustana

Julkaistu 3.2.2016

HubSpot verkkosivualustana Yrityksesi verkkosivut ovat paitsi käyntikorttisi asiakkaisiin ja sidosryhmiin, myös aktiivinen myynnin työkalu ja asiakaskokemuksen rakentaja. Verkkosivut on perinteisesti julkaistu WordPressillä, Joomlalla, Drupalilla tai jollain muulla järjestelmällä, joka on ollut irrallaan myynnin ja markkinoinnin prosessista. Teknologinen muutos on nopeaa ja markkinoinnin automaatio on liittänyt verkkosivut osaksi myyntiprosessia. Tule webinaariin katsomaan miten HubSpotin website-työkalu toimii osana yrityksesi keskeisintä prosessia: myyntiä ja markkinointia. Webinaarissa käymme läpi: - mitä moderni markkinoija odottaa verkkosivujen julkaisualustalta - kyky toimia markkinoinnin ja myynnin tukena - responsiivisuus - miten www-sivun sisältöpersonoidaan oikein - SEO - hakukoneoptimointi - miten HubSpot eroaa WordPressista - millaista tukea on saatavilla - mitä kehittäjien tulee tietää HubSpot Website-työkalusta Tallenne webinaarista 3.2.2016 Webinaarin juontaa HubSpot Accredited Trainer Jani Aaltonen ja asiantuntijana toimii HubSpot Design Certified Developer Joni Laukkonen

Jakso #35: Mitä B2B - Markkinoinnissa Tapahtuu 2016

Julkaistu 26.1.2016

Tallenne Jani Aaltosen webinaarista 22.1.2016 Vuosi 2016 on alkanut. Tästä vuodesta ennustetaan suurta sisältömarkkinoinnin ja markkinoinnin automaation läpimurtoa. Sisältömarkkinointi, markkinoinnin automaatio ja myynnin uudet tavat tehostavat ja parantavat meidän kaikkien myyntityötä. Kuuntele mikä muuttuu markkinoinnissa vuoden 2016 aikana. Podcastissa - luomme katsauksen vuoteen 2015 - mitä opimme viime vuodesta? - käymme läpi vuoden 2016 kymmenen keskeisintä trendiä, jotka vahvistuvat suomalaisissa yrityksissä. - kerromme kuinka sitoa myynnin tavoitteet osaksi markkinoinnin tavoitteita. Podcast on suunnattu toimitusjohtajille, myynti- ja markinointijohdolle sekä myynnnin ja markkinoinnin ammattilaisille.

Jakso #34: JaniAaltonen ZEFin Tuomas Haapsaaren vieraana

Julkaistu 24.1.2016

ZEF:in Tuomas Haapsaaren vieraana keskustelemassa vuoden 2016 trendeistä ja markkinoinnin nykytilasta suomessa. Video nähtävissä Zefin sivuilla www.zef.fi.

Jakso #33 Alex Nieminen N2 toimitusjohtaja: Missä markkinointi menee 2016

Julkaistu 13.1.2016

Jani Aaltosen vieraana N2 markkinointitoimiston toimitusjohtaja ja pitkän linjan yrittäjä ja markkinoinnin ammattilainen Alex Nieminen. Vuoden 2016 ensimmäinen Kasvupodcast keskittyy markkinointiin sekä tulevaisuuden trendeihin. Alex kertoo mihin suuntaan markkinointi on vuonna 2016 menossa ja mihin sinun markkinoijana kannattaa keskittyä.

Jakso #32: Kuinka Lisäät Konversioita, Osallistat Asiakkaita Ja Profiloit Liidit Oikein

Julkaistu 10.12.2015

Webinaari yhdessä ZEFin kanssa 10.12.2015. Keskitymme konversioihin, asiakkaiden osallistamiseen ja liidien profilointiin. Usein inbound-markkinoinnissa käytetyt menetelmät eivät osallista asiakasta ja tämä vaikuttaa myös konversioihin ja asiakkaasi mielikuvaan sinusta. Tässä webinaarissa kerromme kuinka voit osallistaa asiakasta verkossa ja samalla kerätä myynnille laadukkaita liidejä. Lisäksi käymme läpi kuinka liidien profilointi konversion jälkeen auttaa myyntiäsi tekemään laadukkaampaa ja asiakastasi palvelevaa myyntityötä. Käymme läpi: - Kuinka houkuttelet sivuillesi liikennettä osallistavalla sisällöllä - Kuinka rakennat tehokkaan liidigeneraattorin nettitestin muodossa - Kuinka profiloit sivukävijäsi kiinnostuksen kohteiden mukaan - Kuinka profiloit asiakkaan ennen myyntikäyntiä osallistavalla sisällöllä - Kuinka profiloit nykyisen yhteystietokantasi osallistavalla sisällöllä

Jakso #31: Inbound - Markkinointi Perusteet Ja Trendit 2016

Julkaistu 3.12.2015

Inbound-markkinointi on markkinointimalli, jossa asiakkaita houkutellaan verkon kautta yrityksen www-ympäristöön, jossa merkityksellisen sisällön avulla saadaan asiakkaan yhteystiedot myyntiä varten. Inbound-markkinointi on saanut Suomessa vahvan jalansijan markkinointikeinona. Tämä johtuu pitkälti ostokäyttäytymisen muutoksesta ja siitä, että me kaikki vietämme yhä enemmän aikaa verkossa hakien meille itsellemme merkityksellistä sisältöä. Tule webinaariin kuulemaan mistä inbound-markkinoinnissa on kysymys ja miten inboundia tehdään menestyksekkäästi - sekä mitä vuosi 2016 tuo tullessaan. Webinaarissa käymme läpi: Inbound-markkinoinnin perusteet Ostajapersoonien luonti Asiakkaan ostoprosessin ymmärtäminen Sisällöntuotanto Sisällön jakelu Mittaaminen Teknologia

Jakso #30: Markkinoinnin ja myynnin yhteispeli

Julkaistu 26.11.2015

Elämme maailmassa, jossa markkinointi ja myynti lähestyvät toisiaan automaation ja asiakkaiden ostokäyttäytymisen kautta. Perinteisesti markkinointi ja myynti ovat olleet eri lokeroissa ja hallinneet omaa maailmaansa omista poteroistaan. Yritysjohtoa, kuten myös myynti- ja markkinointijohtoa, on jo pitkään kiinnostanut kuinka osastot voidaan kytkeä yhteen tukemaan yrityksen keskeisintä tavoitetta: myynnin kasvattamista. Webinaarissa käymme läpi: - myynnin ja markkinoinnin yhteistyön periaatteet - miten myynti- ja markkinointi saadaan pelaamaan yhteen - millainen prosessi tulee rakentaa, jotta yritys hyötyy eniten - kuinka yhteistyötä kannattaa mitata - kuinka yhteistyötä kannattaa menestyksekkäästi kehittää Jakso on tallenne 26.11.2015 webinaarista. Juontajana: Jani Aaltonen

Jakso #29 Selvitä Missä Olet Googlessa

Julkaistu 5.11.2015

Positiosi Googlessa suhteessa kilpailijoihisi ratkaisee oleellisesti oletko mukana asiakkaasi ostoprosessin alussa vaiko et. Googlen mukaan Zero Moment of Truth (vapaasti suomennettuna totuuden nollapiste) on hetki, jossa asiakkaasi kysyy hakukoneelta ratkaisua ongelmaansa ja tämä hetki ratkaisee oleellisesti oletko mukana asiakkaasi prosessissa vaiko et. Hetki ratkaisee ja sinä päätät oletko mukana vaiko et. Hakukoneet muodostavat ison osan kaikesta liikenteestä, joka sivuillesi tulee. Näytämme webinaarissa sinulle, miten helposti mittaat sivujesi liikenteen lähteitä ja samalla voit varmistua siitä mitkä kanavat toimivat ja mitkä kanavat eivät toimi.

Jakso #28: B2B myyntityön opiskelumahdollisuudet Suomessa ja viimeisimpiä tutkimustuloksia

Julkaistu 5.11.2015

Jani Aaltosen vieraana Pia Hautamäki - Myynnin tutkija ja myynnin koulutusohjelman opettaja Haaga-Heliasta. Keskustelua aiheista: miten myyjiä koulutetaan vastaamaan muuttuvan maailman tarpeisiin. Mitä asiakkaat odottavat B2B-myyjiltä sekä mikä on Digital Value-Hanke. Mitä B2B-verkkosivuilla tulee olla, jotta asiakkaat kiinnostuvat.

Jakso #27: OSTOVALLANKUMOUS! Jani Aaltosen vieraana Mika D Rubanovitsch

Julkaistu 27.10.2015

Sales Communicationsin Jani Aaltosen vieraana Mika D. Rubanovitsch. Asiaa kirjasta OSTOVALLANKUMOUS - Miten moderni myyjä vastaa asiakkaan muuttuvaan ostoprosessiin. Näin lukee kirjan takakannessa: Markkinat ovat siirtyneet ostajien valtakauteen. Loppukuluttajien ja ammattiostajien ostotavat kehittyvät nopeammin kuin yrityksien myyntiprosessit. Myynnin ja markkinoinnin mittaaminen ja asiakaskokemuksen johtaminen menevät uusiksi. Kuuntele mitä myynnissä ja markkinoinnissa tapahtuu juuri nyt ymmärrät enemmän!

Jakso #26 Marko Parkkinen

Julkaistu 22.10.2015

Marko Parkkinen on moniyrittäjä ja ratkaisutoimisto Seedin perustaja. Seedi ratkoo asiakkaittensa kasvun haasteita TUOTE- JA PALVELUKEHITYKSEN, VAIKUTTAMISEN SEKÄ DIGITAALISUUDEN ALUEILLA. Seedi on lisäksi konsulttiyrityksenä monella tapaa erottuva, sillä se nauttii omia lääkkeitään perustamalla itse uusia yrityksiä. Marko on siis erinomainen henkilö vastaamaan suositun podcast-sarjamme kysymykseen: Miten kasvua? Keskustelussa pohditaan suomalaisen johtamisen tilaa, organisaatioiden digiosaamisen tasoa, sekä niitä keskeisiä mahdollisuuksia, joita ostamisen ja markkinoinnin murros tarjoaa pienille - ja suurille - yrityksille.

Jakso #25: Miten Sitoutat Johdon Inbound - Markkinointiin Ja Tuotat Arvoa Yrityksessäsi

Julkaistu 7.10.2015

Markkinoinnissasi ei tapahtu mitään ilman johdon sitoutumista. Markkinoinnissa on käynnissä ehkä kaikkien aikojen suurin muutos koskaan. Muutos johtuu ostamisen ja käyttäytymisen muutoksesta. Tämä murros on monessa yrityksessä ensin vaikea käsittää. Markkinointi on tämän muutoksen huomannut monella toimialalla. Jotta muutos saadaan vedettyä kunnolla läpi on idea uudesta toiminnasta myytävä johdolle. Myyntijohto ja toimitusjohtajan sitoutuminen muutokseen ratkaisee keskeisesti muutoshankkeen onnistumisen. Podcast on tallenne 6.10. webinaarista. Webinaarin juontaa: Jani Aaltonen. Aiheina mm: - kuinka myyn idean markkinoinnin muutoksesta johdolle - kuinka varmistan, että myynti, markkinointi ja ylin johto puhaltavat yhteen hiileen - miten varmistan, että organisaationi on samalla viivalla muutoksen kanssa - 7 vinkkiä johdon sitouttamiseen inbound-markkinointiin

Jakso #24 Kuinka Varmistat Nopeat Voitot Inbound - Markkinoinnilla

Julkaistu 24.9.2015

Sisältömarkkinointi vie paljon aikaa. Bloggaaminen, eKirjojen teko tai webinaarien järjestäminen syövät organisaation omia resursseja paljon. Meillä usein ei ole riittävästi aikaa odottaa tuloksia vaan myyntiä tulee tehdä tänään, tällä viikolla ja tässä kuussa. Aikaa ei ole odottaa milloin saamme tuloksia ja ennen kaikkea myyntiä. Kuuntele miten sisältömarkkinoinnilla saadaan nopeita tuloksia ja kuinka sinä voit hyötyä sisältömarkkinoinnista nopeasti. Tässä webinaarissa käsittelemme - miten varmistutaan markkinoinnin tehokkuudesta nopeasti -mitä pitää tehdä, jotta markkinoinnista ei tule vain brändipuuhastelua vaan tehokas myynnin tuki - mitä kannattaa mitata - kuinka tuloksiin päästään - miten varmistat nopeat voitot myynnille Kasvupodcastin Juontaa Jani Aaltonen Podcast on nauhoite 24.9.2015 pidetystä webinaarista: Kuinka Varmistat Nopeat Voitot Inbound - Markkinoinnilla

Jakso #23 Johdon Sitouttaminen Muutoshankkeisiin

Julkaistu 21.9.2015

Jani Aaltonen ja Psykologi Ilona Rauhala keskustelevat muutoksesta ja johdon sitouttamisesta markkinoinnin muutoshankkeisiin. Aitoa keskustelua aidosta aiheesta.

Jakso #22: Myynti Inboundiksi Jani Aaltonen Ja Mika D Rubanovitsch

Julkaistu 18.9.2015

Nauhoite 16.9.2015 webinaarista. Ostokäyttäytyminen on muuttunut ja samalla myös perinteiseen myyntiprosessiin tulee muutoksia. Haluamme nostaa markkinoinnin muutokseen myös myynnin muutoksen ja käsitellä myynnin prosessia yhdessä markkinointiprosessin kanssa. Samasta yhteisestä asiasta on kyse. Markkinointi on pitkälti jo mennyt verkkoon. Tule kuulemaan, kuinka voit tehostaa myyntiä ottamalla uusia toimintamalleja käyttöön. Webinaarissa käymme läpi: - Ostoprosessi on muuttunut ja asiakkaan Illusion of Control - Uusi tapa organisoida myynti ja miten myyjän toimintatavat muuttuvat - Luo konsultatiivinen myyntiprosessi inbound-liideillesi - Organisoi, kvalifioi ja kontaktoi inbound-liidit - Kartoittaminen (asiakkaan tarpeet, suunnitelmat, haasteet ja aikataulu) GPCT - Kuinka työskennellä oikeiden liidien kanssa ja clousata diilit

Jakso #21 Inbound15 Messujen tapahtumat

Julkaistu 17.9.2015

Kuulumiset inbound15 messuilta Bostonista. Jani Aaltonen ja Tomi Yrjölä olivat paikan päällä. Kuuntele mitä inbound-maailmassa tapahtuu ja mitä uutta HubSpot julkaisi syyskuussa 2015.

Jakso#20 Jani ja Tomi ovat menossa INBOUND15 messuille Bostoniin

Julkaistu 27.8.2015

Sales Communicationssin Jani Aaltonen ja Tomi Yrjölä ovat matkalla inbound2015 (www.inbound.com)- messuille Bostoniin syyskuussa 2015. Finnish Duo kertoo mitä on luvassa ja miksi juuri heidät on kutsuttu puhumaan useille sadoille henkilöille oman yrityksensä tarinan. Kuuntele ennakkotunnelmia maailman suurimmasta inbound-tapahtumasta.

Jakso #19: Jani Aaltosen vieraana Eve Koivula Esittelyssä Periscope

Julkaistu 25.8.2015

Jani Aaltosen vieraana Tiski.fi:stä markkinoinnin monitoiminainen Eve Koivula. Keskustelua uudesta sosiaalisesta mediasta Periscopesta ja Meerkatista.

Jakso #18: Jani Aaltosen vieraana Mika D. Rubanovitsch

Julkaistu 13.8.2015

Keskustelu myynnistä, johtamisesta ja mittaamisesta. Isossa roolissa myynnin murros, digitalisaatio ja myynnin ja markkinoinnin liimaaminen yhteen. Mika D Rubanovitsch on Suomen yksi kokeneimpia myynnin valmentajia. Kuuntele mitä Mika on mieltä myynnin murroksesta, johtamisesta ja mittaamisesta. Miten digitalisaatio vaikuttaa yritysten myyntiin ja mitä nyt pitää tehdä.

Jakso #17: Jani Aaltosen vieraana Tuomo Luoma

Julkaistu 9.7.2015

Jani Aaltosen vieraana helsinkiläinen yrittäjä ja liike-elämän pitkän linjan ammattilainen. Puhetta muutoksesta, digitalisaatiosta, suomen taloudesta ja siitä mitä johtamisessa pitäisi nyt tehdä. Mielenkiintoisia ajatuksia myös Nokiasta ja Neuvostoliitosta.

Jakso #16: Tomi Yrjölä vieraana Taija Engman

Julkaistu 29.6.2015

Miten digitalisaatio muuttaa liiektoimintaamme? Kuinka palveluliiketoiminnan tulee suhtautua Internet of Things-ympäristöön? Miten kasvua saadaan aikaiseksi? CEO Taija Engman ja Good Sign Solutions.

Jakso #15: Tomi Yrjölän vieraana Tomi Hilvo

Julkaistu 29.6.2015

Miten palvelyritys viedään maailmalle? Entä kuinka kasvua saadaan aikaiseksi ja minkälaisen myynnin avulla? Tomi Hilvo Management Events Oy:stä vastaa.

Jakso #14: Jani Aaltonen & Kansanedustaja Elina Lepomäki: Mistä syntyy kasvu?

Julkaistu 26.6.2015

Jani Aaltosen vieraana Kokoomuksen 2. kauden kansanedustaja Elina Lepomäki. Keskustelua kasvusta, yrittämisestä ja sosiaalisesta mediasta. Elina oli yksi viime vaalien äänikuningatar. Sosiaalinen media ja verkko näyttelivät isoa osaa Elinan menestyksessä.

Jakso #13: 10 vinkkiä syksylle 2015 markkinointiin ja Q&A

Julkaistu 25.6.2015

Käymme läpi 10+2 asiaa jotka tulee olla kunnossa syksyllä 2015 sekä vastaamme osallistujien esittämin kysymyksiin.

Jakso #12: Jani Aaltosen vieraana Mepcon Sampo Suomalainen

Julkaistu 17.6.2015

Jani Aaltosen haastateltavana on Mepcon markkinointijohtaja Sampo Suomalainen. Keskustelua markkinoinnin digitalisoitumisesta. Sampo kertoo oman ja Mepcon tarinan kuinka ICT-yritys lähti muuttamaan omaa markkinointiaan ja millaisia tuloksia he saivat.

Jakso #11: B2B Verkkokauppa Jani Aaltosen Vieraana Magnus Enckell Maksuturvasta

Julkaistu 12.6.2015

Verkkokauppa on tullut myös B2B-puolelle ja tätä trendiä vauhdittaa kuluttajistuminen. Forresterin tutkimuksen mukaan yritysten tavassa toteuttaa hankintoja on tapahtumassa muutos. Verkkokauppa on B2B-yrityksille Suomessa vielä tuntematon ja suuri mahdollisuus. Me haluamme auttaa sinua sähköisessä liiketoiminnassa ja siksi järjestämme yhdessä Maksuturva Group Oy:n kanssa webinaarin, jossa käymme läpi: B2B- Verkkokaupan mahdollisuudet - Mikä on Empowered End-User Buyer - Verkkokaupan ostajakokemus - Yrityksille sopivat maksutavat - Mitä asioita kannattaa ottaa huomioon kun perustaa verkkokaupan

Jakso #10: Tuomas Enbuske & Jani Aaltonen: Mistä sosiaalisessa mediassa on kysymys

Julkaistu 4.6.2015

Jani Aaltosen vieraana mediapersoona Tuomas Enbuske. Asiaa markkinoinnista, sosiaalisesta mediasta ja siitä miten yritysten pitää menestyäkseen tehdä saadakseen sosiaalinen media lentoon.

Jakso #9: What happens in 2nd & 3rd of september on inbound-training

Julkaistu 3.6.2015

Järjestämme johdolle ja asiantuntijoille inbound-koulutuksen 2.-3.9.15 yhdessä HubSpotin kanssa. Kuuntele Podcastistä HubSpotin Vourneen Taylorin haastattelu inbound markkinoinnista ja siitä mitä tapahtuu markkinoinnissa juuri nyt. ------- An intensive 1-2 day inbound marketing training event where you will learn how to transform your company's marketing efforts to produce results using inbound marketing methods. HubSpot's international Senior Inbound Marketing Consultant Vourneen Taylor will show you how to equip your marketing to produce leads for your sales team. There will be two training days - one for marketing professionals and one for executives. Jani Aaltonen from Sales Communications interviews HubSpot's Vourneen Taylor

Jakso #8: Jani Aaltonen: Tie Markkinoinnin Automaatioon

Julkaistu 2.6.2015

Menesty. Automatisoi markkinointi. Olemme implementoineet viimeiset 2 vuotta markkinoinnin automaatioratkaisuja asiakkaillemme. Olemme tehneet Salesforce Pardot, HubSpot ja SilverPop- implementaatioita ja tässä webinaarissa käymme läpi, mitkä ovat markkinoinnin automaatiojärjestelmän käyttöönotossa sekä käyttämisessä oleelliset muistettavat asiat. Webinaari on suunnattu yrityksille, jotka harkitsevat automaation käyttöönottoa tai ovat jo pidemmälle edistyneitä. Käymme läpi seuraavat asiat: - suunnittelu ja organisaation sitouttaminen - valmistelu & strategiat - käyttöönotto ja myynnin sitouttaminen - tulosten analysointi - optimointi

Jakso #7: Muutoksen Johtaminen Janin vieraana psykologi Ilona Rauhala

Julkaistu 30.5.2015

Nauhoite Sales Communicationssin webinaarista 28.5.2015: Muutos myynnissä ja markkinoinnissa Suurin osa myynti- ja markkinointitiimeistä pyrkii ymmärtämään digitalisoimista, digitaalisen myyntisuppilon rakentamista ja sitä, mitä se tarkoittaa työntekijöiden toiminnan kannalta. Uusia asioita pitäisi oppia nopeammin. Organisaation asiantuntijat täytyisi saada someen ja mukaan digitaaliseen presenssiin. Sosiaalisen median kautta nousee uusia ilmiöitä ja ihmiset viettävät enemmän ja enemmän aikaa muualla kuin maksetun mainonnan äärellä. Johtajien huolenaiheena on, miten ihmiset saadaan oppimaan uusia taitoja ja toimintatapoja ja miten koko toiminta pitäisi organisoida, että ihmiset edelleen viihtyisivät ja antaisivat parhaan itsestään työlle ja uusien asioiden oppimiselle. Samalla karvaaksi todellisuudeksi muodostuu tilanne, jossa nykyiset toimintamallit ja osaaminen on vanhentunut. Pitäisi tehdä muutos, jossa kaikki tekemisemme joutuu uudelleen arvioitavaksi. Webinaarissa kuulet: - miten muutosta tulee johtaa - miten ihmiset toimivat muutoksen keskellä - mikä auttaa ihmisiä sitoutumaan, säilyttämään toimintakykynsä ja oppimaan uutta - miten sinun esimiehenä ja johtajana tulisi johtaa, jotta ihmiset kulkevat siihen suuntaan, mihin sinä haluat heidän kulkevan - Käymme läpi neljä keskeistä muutosjohtamisen myyttiä, joihin suurin osa johtajista tietoisesti tai tiedostamatta sortuu, mutta jotka eivät kuitenkaan käytännössä toimi.

Jakso #6: Podcast Jani Virtanen | Mihin B2B-markkinointi on menossa

Julkaistu 28.5.2015

Sales Communicationssin Jani Aaltosen vieraana on Jani Virtanen Hopper Advisors Oy:stä. Keskustelua myynnistä ja ja suomalaisen markkinoinnin nykytilasta sekä tulevaisuudesta.

Jakso #4: Case Palomacorento Oy Ilona Rauhala

Julkaistu 24.5.2015

Jakso #4: Case Palomacorento Oy Ilona Rauhala by Jani Aaltonen

Jakso #5: Webinaari 19.5.15 - Sisällöt Ja Konversiot

Julkaistu 19.5.2015

Sisällöt ovat merkityksellisiä verkossa. Verkko on yrityksen tärkein media ja sitä kautta asiakkaasi muodostavat kuvan sinusta ja yrityksestäsi. Hyvä sisältö vetää ihmisiä puoleensa, merkityksetön jää huomaamatta ja huono karkoittaa. Viimeisen vuoden aikana olemme käyneet asiakkaidemme kanssa lukuisia keskusteluja hyvästä sisällöstä ja oikean sisällön merkityksestä. Tässä webinaarissa kerromme millaista sisältöä yrityksesi kannattaa tuottaa, jotta saat asiakkaat lukemaan verkkosivujasi. Samalla myyntisi saa uusia asiakkaita. Vain merkityksellinen sisältö tuo asiakkaat sivuillesi ja oikein tehdyt sivut konvertoivat liidejä. Käymme webinaarissa läpi: - miten määrittelen kohderyhmän - millaista sisältöä on mielekästä tuottaa - mihin kanaviin jakelen sisältöni - mikä sisältö tuo kävijöitä sivuilleni - mikä sisältö konvertoi asiakkaita myynnilleni - tuloksia kampanjoista Webinaarissa on mukana asiakkaamme Ilona Rauhala Palomacorento Oy:stä. Ilona kertoo mitä hänen yrityksen trafiikille ja konversioille on tapahtunut viimeisen vuoden aikana.

Jakso #1: Kuinka mittaan markkinointi-investoinnin tuottoa - Jani Aaltonen

Julkaistu 7.5.2015

Podcast markkinoinnin mittaamisesta. Kertoo miten mitata markkinointia ja mitä mittareita on tärkeä seurata. Olemme viimeisen vuoden aikana kuulleet lukemattomia kertoja kysymyksiä, jotka liittyvät myynnin ja markkinoinnin mittaamiseen. Moni yrittäjä, toimitusjohtaja sekä myynti- ja markkinointijohtaja pohdiskelee juuri nyt, kannattaako meidän myynti nykyisessä muodossaan? Pitäisikö meidän mennä tapahtumiin ja tilaisuuksiin? Samalla Google, blogit ja sosiaalinen media tekevät tuloaan markkinointiin. Näiden uusien medioiden mittaaminen on hankalaa. Myyntikäynnit, impressiot, tunnettuus- ja brändi- mittarit eivät tunnu oikein toimivan. Maailma ja mittarit ovat muuttuneet. Podcastissa käymme läpi: - b2b-myynnin ja markkinoinnin mittaamisen parhaat käytännöt - 5 keskeistä mittaria, joiden avulla tiedät kuinka hyvin investointisi tuottavat - mihin asioihin sinun tulee kiinnittää huomiota - kuinka saat markkinoinnin tuottamaan paremmin - kuinka mittaat markkinoinnin onnistumista - kuinka mittaat myynnin onnistumista Podcastin juontaa Sales Communicationsin founding partner Jani Aaltonen

Jakso #3: Verkkosivu Throwdown Jani Aaltonen & Tomi Yrjölä

Julkaistu 5.2.2015

Analysoimme suomalaisia verkkosivuja ja käymme läpi miten niitä voi edelleen kehittää myynnillisemmiksi. Sellaisiksi, jotka tuottavat liidejä myynnille. Mukana analysoitavana: - www.tikon.fi - www.teslamotors.com - www.contribyte.fi - www.hrmpartners.fi - www.makron.com - www.plastex.fi - www.callwaves.fi Podcastin juontaa Jani Aaltonen & Tomi Yrjölä

Jakso #2: Asiakaskokemus verkossa Janin vieraana psykologi Ilona Rauhala

Julkaistu 4.2.2015

Asiakaskokemus puhuttaa valtavasti. Moni yritys on vienyt verkkoon asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin. Prosesseja automatisoidaan ja tehostetaan. Yritys omalla toiminnallaan vaikuttaa asiakkaan kokemukseen. Verkossa kaikki tapahtuu nopeasti ja heikolla palvelulla karkoitat asiakkaasi jo ennen kuin olet saanut häntä edes tavata. Kun olet saanut verkon toimimaan, seuraavaksi asiakkaasi kääntyy keskustelemaan kanssasi henkilökohtaisesti. Tämän kohtaamisen täytyy myös olla kunnossa. Kuule kuinka: - johdat asiakaskokemusta oikein. - asiakaskokemuksesta muodostetaan yhtenäinen eri kanavissa. - varmistat, että asiakkaasi ovat huomenna tyytyväisempiä kuin tänään. Käymme konkreettisten casejen kautta läpi asiakaskokemusta ja tarjoamme vaihtoehtoja parantaan nykyistä toimintaa. Podcastissa vieraana ja Sales Communicationssin haastateltavana Jani Aaltonen psykologi Ilona Rauhala. Ilona Rauhala, PsM, on monipuolinen hybridiosaaja, joka kirjoittaa, esiintyy, ajattelee ja auttaa toisia onnistumaan. Rauhalalla on 15 vuoden kokemus organisaatioiden kehittämisestä ja valmentamisesta. Hän on ollut mukana julkaisemassa useita kirjoja, joista viimeisin on ’Pääasia – Organisaation Psykologinen Pääoma’ Talentum (2013). Ilona on tunnettu tarkkanäköisyydestä, kannustavasta elämänasenteesta ja suorapuheisuudesta.

Takaisin podcastien listaan