Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Tuottohöylä

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA:n podcast, jossa tehdään tutkimusretkiä yhdentyvään myynnin ja markkinoinnin maailmaan. Podcastia höyläämässä Timo Sorri ja Atte Sallamo vaihtuvien alan ammattilaisten kanssa.

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 1 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.1.2020.

1. Tuottohöylä podcast: Real Time Sales

Julkaistu 27.1.2020

Millaista on myynnin ja markkinoinnin yhteispeli parhaimillaan? Tuottohöylän ensimmäisessä jaksossa vierailee Vainun Head of Real Time Sales Juho Kunttu, joka avaa real time salesin -filosofiaa ja yrityksen kasvutarinaa. Onko real time sales -ajatusmallissa järkeä vai onko kyseessä jälleen vaan uusi termi muiden joukossa?

MMA:n Tuottohöylä -podcastissa tehdään tutkimusretkiä yhdentyvään myynnin ja markkinoinnin maailmaan isäntien Timo Sorrin ja Atte Sallamon johdolla. Tuottohöylässä vierailee alan erilaiset huippuammattilaiset, jotka avaavat näkemyksiään ja jakavat kokemustaan. 

MMA on työelämäsi asiantuntija ja turva

Myynnin ja markkinoinnin ammattilaiset MMA tarjoaa alan ammattilaisille turvaa ja asiantuntijuutta. Jäsenenä hyödyt konkreettisesti: voit esimerkiksi käyttää lakipalveluja, palkka- ja työsuhdeneuvontaa ja osallistua meidän monipuolisiin koulutuksiin. Jäsenyyteen sisältyy myös työttömyyskassan jäsenyys.

Tutustu jäsenetuihimme ja liity tästä: https://www.mma.fi/liity


Takaisin podcastien listaan