Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Social Selling Mastery

Social Selling Mastery is a podcast series by @SaniLeino. Sani is A Global Top 100 Social Selling Influencer and a sales coach around Social Selling and emotional sales intelligence. Contact @SaniLeino for more info

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 48 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 10.12.2016.

Social Selling Mastery #49 - Sosiaalisen myynnin viisi kulmakiveä

Julkaistu 28.9.2019

Social Selling Mastery #49 - Sosiaalisen myynnin viisi kulmakiveä by Sani Leino

Social Selling Mastery #48 - 10 kohdan lista parempaan prospektointiin

Julkaistu 18.6.2019

Tässä podcastissä luodaan kivijalka myyjien prospektoinnille tarkastuslistan avulla. Olemme veli Jan Ropposen kanssa keskustelleet paljon myynnin perusasioiden taidosta. Jan kirjoitti juuri uunituoreen opuksen "Sales Habits of Winners", jossa erityisesti pidin tälläisistä "tarkistuslistoista", jolla varmistetaan tärkeät asiat.

Social Selling Mastery #47 - Myyntikoneiston rakentaminen feat. Kert Kenner

Julkaistu 11.11.2018

Juttelimme Balentorin kokeneen myyntivalmentajan ja intohimoisen myynnin kehittäjän Kert Kennerin kanssa aiheella: Miten rakentaa moderni myyntikoneisto? Kert palasteli myyntikoneiston rakennuspalikat kolmeen elementtiin: - Myynnin johtaminen - Myyntikonsepti - Myyjät yksilöllinönä. Kuuntele kun konkari naulaa timanttia tauluun!

Työelämän murros ja työssä jaksaminen - vieraana Arto Kuusinen - Healthy Boss

Julkaistu 3.10.2018

Juttelimme kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen keskittyvän Healthy Boss -yrityksen hallituksen puheenjohtajan Arto Kuusisen kanssa modernin työelämän haasteista ja tavoista, miten pärjätä ja ylläpitää työkykyä nyt ja tulevaisuudessa. Keskustelimme mm. aiheista - Työelämän murros haastaa totuttuja toimintamalleja, miten lähteä ratkomaan epätasapainoa kiihtyvien vaatimusten ja jaksamisen välillä. - Miten voisimme siirtyä reaktiivisesta toiminnasta kohti proaktiivista toimintaa? - Mitä Healthy Boss konsepti pitää sisällään ja mitä yritys itseasiassa tekee? Bonuksena: miten hevosen takapuoli liittyy avaruusrakettien kehitykseen? Tervetuloa mukaan!

Social Selling Mastery #45 - Johtajuuden trendit - feat. Heli Saarelainen - Viking Theories

Julkaistu 16.9.2018

Juttelimme Viking Theoriesin toimitusjohtaja Heli Saarelaisen kanssa johtajuuden tulevista trendeistä. Helillä on pitkä historia liikkeenjohdon konsulttina ja on sittemmin perustanut tiimeineen EdTech startupin, joka luo aivan uudenlaista johtamisen simulaatiopeliä. Keskustelimme Helin kanssa mm. aiheista: - Miten pelillistäminen voisi aidosti auttaa oppimisessa ja milloin voimme odottaa, että on hyväksyttävää "pelata" kesken työpäivän, mikäli se tukee oppimista ja kehittymistä? - Miksi Viking Theories on ylipäätään olemassa ja mihin ongelmaan heidän johtamisen simulaatiopelinsä on kehitetty löytämään ratkaisuja? - Miten yksilöllinen johtajuus ja ns. LaaS (Leadership as a Service) mallit tekevät tuloaan markkinaan?

Social Selling Mastery Podcast #44 - Luovuus myynnissä feat. Toni Hannukainen - Prokoutsi Oy

Julkaistu 8.9.2018

Tässä lähetyksessä keskustellaan luovuudesta ja myynnistä! Kuuluuko luovuus myyntiin ja miten sitä voisi paremmin hyödyntää? - Miksi luovuus on tärkeää myyntityössä? - Miten lähteä paremmin ottamaan luovuutta mukaan myyntiin? - Miksi johtamisen tulisi olla muutakin kuin mitattavaa ja suorituskeskeistä? Vieraana Prokoutsi Oy:n toimitusjohtaja, perustaja Toni Hannukainen.

Social Selling Mastery #43 - E-Sports vieraana Lasse Salminen - HAVU Gaming

Julkaistu 26.8.2018

Tässä jaksossa käsitellään suhteellisen tuoretta, mutta todella isoa megatrendiä, E-sportsia joka rantautuu maailmalta myös Suomeen ennennäkemätöntä vauhtia. Vieraana lähetyksessä HAVU Gamingin perustaja ja toimitusjohtaja, Lasse Salminen. Juttelemme mm. aiheista kuten: - Mitä E-Sports / Kilpapelaaminen oikeastaan on? - Miten trendi näkyy maailmalla ja Suomessa? - Mitä haasteita kilpapelaaminen asettaa työelämälle? - Miten kilpapelaamista voisi lähteä tukemaan? Korjaus. Suomen Jesse "JerAx" Vainikan ja Topias "Topson" Taavitsaisen edustama OG voitti vastikää maailman suurimman Dota 2 -turnauksen The Internationalin kuitaten tiiminä 11 miljoonaa dollaria voittorahoja. Täten Suomessa on jo 4 E-sports miljonääriä.

Social Selling Mastery #42 - Tarina brändin takana

Julkaistu 7.8.2018

Tässä jaksossa sukelletaan hieman totuttua syvemmälle henkimaailman hommiin. Lähetyksessä aiheena tarina brändin takana. - Onko tärkeämpää luoda parempaa brändiä vai keskittyä toteuttamaan asioita, jotka tuovat täyttymystä hahmolle brändin takana? - Oletko onnellinen ihossasi ja kehossasi vai koitatko luoda sellaista kuvaa, jonka myötä kelpaisit paremmin itsellesi?

Social Selling Mastery #41 - Myynti & Motivaatio feat. Mikki Ylevä

Julkaistu 22.6.2018

Juttelemme Haltun myyntijohtajan Mikki Ylevän kanssa myynnistä ja motivaatiosta. Kun talossa on ammattimyyjä isolla A:lla kannattaa kuunnella. Työskentelimme Mikin kanssa DNA:lla yltäen molemmat myynnillisiin huippusuorituksiin korkealla motivaatiolla Pohdimme podcastissä taustoja mistä motivaatio itseasiassa syntyy ja pysyy yllä myynnissä? Käsittelemme lähetyksessä mm. - Rahan vaikutusta motivaattorina - Daniel H. Pinkin "Drive" opuksen sekä "To Sell is Human" -opuksen oppeja - Kilpailuasetelman aiheuttamaa motivointia - Mikki kertoo myös todella mielenkiintoisista psykologisista kokeista, jolla testataaan mm. empatiaa ja auktoriteetin voimaa.

#SocialSelling Mastery #40 - Motivaatio.

Julkaistu 27.5.2018

Tässä jaksossa käsitellään motivaatiota. Mistä motivaatio syntyy, mikä on motivaatiota ylläpitävä voima ja mistä käsin käsitellä motivoitumista? "Olet uskonut joulupukkiin 5 vuotta. Mitä jos uskoisit itseesi edes viiden minuutin ajan."

Social Selling Mastery #39 - Sales Enablement - Vieraana Olli Syvänen - Helsinki Sales Academy

Julkaistu 18.5.2018

Keskustelimme Helsinki Sales Academyn perustaja Olli Syväsen kanssa maailmalta kovaa vauhtia suomeen tulossa olevasta trendistä, Sales Enablementista. Käymme lähetyksessä läpi mm. - Mistä Helsinki Sales Academy sai alkunsa - Miksi Sales Enablement on tärkeää yrityksille - Mitä Olli antaisi vinkiksi tuoreille myynnin tulokkaille?

#SocialSelling Mastery #38 - vieraana Leo Tuokko Social Selling myyjän arjessa -

Julkaistu 17.4.2018

Sain vieraakseni arjessa sosiaalisen myynnin toiminteita hyödyntävän myyntimiehen, Solenovon Leo Tuokon. Juttelimme Leon kanssa mm seuraavista aihepiireistä: - Miksi Leo päätti lähteä hyödyntämään sosiaalisen myynnin toiminteita osana omaa myyjän työkalupakkiaan? - Mitä ennakkoluuloja tai kynnyksiä myyjillä yleisesti on sosiaalista myyntiä kohtaan? - Miten Leo itse käyttää sosiaalista myyntiä arjessa? - Leon vinkit tuleville talenteille

Social Selling Mastery #37- Sosiaalisen myynnin tehokkaat työkalut

Julkaistu 17.12.2017

Millaisia työkaluja ja teknologioita on saatavilla sosiaalisen myyjän avuksi? Avaan omia lempparityökalujani jotka olen jakanut kolmeen erilaiseen kategoriaan, Kuunteluun, Kvalifiointiin ja Kontaktointiin.

Social Selling Mastery #36 - Sisällöt ja systematiikka - 30-20-10 malli

Julkaistu 26.11.2017

Miten ihmeessä löytää aikaa arjen keskeltä sisältöjen tuottamiseen? Entä miten saada sosiaalinen myynti systemaattiseksi? Näistä aiheista lisää tämänkertaisessa lähetyksessä, jossa käydään läpi 30-20-10 malli joka on auttanut monia asiantuntijoita

Social Selling Mastery #35 - Trollit ja Kriitikot - Miten käsitellä verkkokritiikkiä?

Julkaistu 7.11.2017

Miten käsitellä häiriköitä ja henkilöitä, jotka toistuvasti tulevat ajamaan omaa agendaansa ja pyrkivät varastamaan huomion keskustelussa omalla agendallaan? Miten toimia kun henkilö tulee illalispöytään myyntilappujen kanssa ja alkaa viemään hyvää keskustelua omaan agendaansa toistuvasti? Miten taas trollaus ja kriitiikki eroavat?

Social Selling Mastery #34- Myynnin muutosvoimat - vieraana Pasi Rahikka

Julkaistu 31.10.2017

Myynnin muutosvoimat Vieraana ihmistenvälisen kaupankäynnin suurmies Pasi Rahikka. Pasi on nähnyt kaikenlaista myynnin parissa vuodesta -94 . Juttelimme tämän positiivisen maestron kanssa, mitä hän näkee kompastuskivinä, joita organisaatioiden tulisi välttää tulevaisuudessa, jotta liikevaihto liukuu koiliseen ja tulos positiivisen puolelle.

Social Selling Mastery #33 - Kohteliaan asiakkuuden kasitaulu

Julkaistu 8.10.2017

Välillä on erikoista huomata, että osa meistä asiakkaista ei ymmärrä miten oma käytöksemme asiakkaina vaikuttaa yrityksemme brändikokemukseen tai haluun tehdä yhteistyössä muualla. Tulee mieleen eräs tunnettu telkkaritähti, joka päätti näyttää nuorelle myyntikollegalleni kaapin paikan palaverissa: "Hei puhelinkloppi, tuus nyt tänne kertoo, että mitä sä tulit myymään." Morjens. Moni myyjä ja markkinoija saattaa saada jopa traumoja, jos me tölväisemme jotain epäkohteliasta ja tökeröä puhelimeen tai palaverissa, jos haluamme vähän näyttää kuka on oikeasti kontrollissa. Tein tästä mielestäni tärkeästä aiheesta podcastin, jossa käsitellään "Kohteliaan asiakkaan kasitaulu."

Social Selling Mastery #32 - Vieraana Joonas Villanen

Julkaistu 4.10.2017

Joonas Villanen. Joonas Villanen. Joonas Villanen. Nimi toistuu viikottain erilaisissa ryhmissä kun kysytään kuka olisi hyvä a) Auttamaan Inboundissa b) Tuottamaan sisältöjä c) Tekemään videoita d) Auttamaan verkkokurssissa e) Keneltä kysyä Tubettamisesta Nyt mies on Masteryssä. Ja Lapasestahan se lähti. Kuuntele miten käsittelemme markkinoinnin, myynnin ja sisältöjen tulevaisuutta ja nykytilaa.

Social Selling Mastery #31 - Itsetuntemus

Julkaistu 25.9.2017

Itsetuntemus on aidosti avain menestykseen. Kuka aidosti olet? Miten sinä toimit tyypillisesti? Ja mitä ihmettä tällä on tekemistä myynnin kanssa?

Social Selling Mastery #30 - Toimivan kontaktoinnin kaava

Julkaistu 14.9.2017

Mistä elementeistä koostuu toimivan kontaktoinnin kaava? Mistä lähteä liikkeelle kun lähdet kontaktoimaan prospekteja? Millä valmistautua prospektointipuheluun? Miten moderni myyjä hyödyntää sosiaalista mediaa puhelussaan? Mitkä asiat ovat tärkeimpiä puhelussa?

Social Selling Mastery #29 - Kuoppa

Julkaistu 10.9.2017

Välillä kovimmankin kurkon tai kuningattaren arkeen tulee vastaan vähän isompi vastoinkäyminen tai kunnon kuoppa. Se voi johtua kodin asioista, työilmapiiristä, omasta osaamattomuudesta käsitellä arkea, huonosta johtamisesta, keskittymisestä vääriin asioihin tai oikeastaan sadasta muusta syystä. Mitä myyjä tai ammattilainen voi tehdä asialle? Tätä käsitellään tällä kerralla.

Social Selling Mastery #28 - Asiantuntijasta Vaikuttajaksi - Vieraana Miikka Berger.

Julkaistu 8.9.2017

Miikka Berger on tehnyt myyntiä 15 vuotiaasta. Ja todella kovassa koulussa. Ovelta ovelle ja Seiskaa puhelimessa. Miten kova Outbound myynnin ammattilainen ajattelee Social Sellingistä ja miten Miikan matka on taittunut aiheen parissa. Tämä aTalentin Talentti pääsi myös esittämään kysymyksiä miten päästä seuraavalle tasolle - Asiantuntijasta kohti vaikuttajuutta ja luotetun ja tunnistetun neuvonantajan asemaa.

Social Selling Mastery #27 - F.O.C.U.S.

Julkaistu 5.9.2017

Miten myyjä pitää fokuksen kirkkaana ja osaa keskittää huomionsa oikeisiin asioihin? Mitä tarkoittaa lyhenne LTA? Mistä lähteä liikkeelle kun tutkii omaa toimintaa tavoitteena tehostaa toimintaa. Samalla myös summatusti, mikä on myynnin ongelma No 1.

Social Selling Mastery #26 - Vieraana Mikko Seppä - Advance B2B

Julkaistu 1.9.2017

Miten valita oikea myyntistrategia? Mikko on nähnyt ja kokenut monenlaista myynnin ja markkinoinnin myrskyä ja saanut myös todistaa Outbound myynnin ja Inbound myynnin eroja. Mikko avaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan erilaisten myyntimallien taustoilla ja kuulemme myös miksi he ovat päätyneet tekemään Inboundia. Sopiiko Inbound kaikille? Miten valita oikea myyntistrategia? Mistä lähteä liikkeelle jotta varmistaa oikea myyntimalli organisaatiolle?

Social Selling Mastery #25 - Paremman prospektoinnin kaava

Julkaistu 30.8.2017

Prospektointi - Tuo myynnin koulukiusattu, jolle ei löydy koskaan aikaa. Yksi syy on se, että laitamme samaan laariin kaikki uusasiakashankinnan toiminteet, eli prospektoinnin, kvalifioinnin ja kontaktoinin. Jaksossa käsitellään miten lähestyä prospektointia tavalla jolla se kuuluisi olla keskustelussa 2017 vuonna.

Social Selling Mastery #24 - Arjen ajanhallinta

Julkaistu 23.8.2017

Mistä löytää aikaa sosiaaliselle medialle arjessa? Monelle ammattilaiselle on aidosti haastavaa löytää aikaa kaiken muun kiireen keskellä sosiaaliselle myynnille? Käydään läpi muutamia ajatuksia, millä käsitellä tätä tilannetta tarkemmin ja millä integroida arkeen uudet toimintamallit.

Social Selling Mastery Podcast #23 - Ajan- & Energianhallinta

Julkaistu 20.8.2017

Miten löytää aikaa arjesta sosiaaliselle myynnille? Miksi energianhallinta on myös tärkeää arjessa? Mistä palasista tehokas työpäivä koostuu? Proaktiivisuus vs. Reaktiivisuus.

Social Selling Mastery #22 - Menestyvän myyjän mentaalimaailma

Julkaistu 12.8.2017

Social Selling Mastery Podcast paneutuu tällä kertaa mentaalipuolen vinkkeihin. Millaisia mentaalipuolen vinkkejä on tarttunut matkaan myyntiuran varrelta? Miten menestyvä myyjä ajattelee myynnistä? Miksi asiakkuuden avaaminen on tärkeämpää kuin kaupan päättäminen?

Social Selling Mastery #21 - Myynnin Modernisointi - Jan Ropponen, Ascend

Julkaistu 13.4.2017

Keskustelimme myynnin modernisoinnista ja myyntityön tilasta arvostuksesta Suomessa yhdessä Ascendin perustajan Jan Ropposen kanssa. Jan ja Ascend auttavat yrityksiä modernisoimaan myyntinsä eri keinoin, joten päätimme ottaa tarkasteluun, miksi ja mitä itseasiassa tulisi myyntiorganisaatioissa modernisoida? Kävimme lähetyksessä läpi mm. - Miksi myyntiä ylipäätään tulisi modernisoida? - Mitä haasteita Suomella on mielestäsi myynnin saralla? - Miten amerikkalainen myyntikulttuuri eroaa kotimaisesta? - Miten lähteä liikkeelle, jos mielii modernisoida myyntiä?

Social Selling Mastery #20 - 'Ihminen vs. Kone' - vieraana Ilkka Vertanen - Giosg

Julkaistu 9.4.2017

Onko myynnin tulevaisuus teknologian ja robottien peli? Millainen rooli teknologialla ja digitaalisilla työkaluilla on tulevaisuuden myynnissä? - Mikä on chattien ja bottien rooli tulevaisuudessa myynnissä? - Mikä on ihmisen ja koneen välinen suhde tulevaisuudessa? - Miten myynti ja Social Selling adaptaatio UK:ssa eroaa myynnistä Suomessa? Vieraana Giosg teknolgiayhtiön UK:n myynnin johtaja Ilkka Vertanen. Giosg on useammalle tuttu toimijana joka auttaa yrityksiä käymään keskusteluja verkossa chatin avulla, he siis auttavat yrityksiä keräämään liidejä ja käymään keskusteluja verkkosivuille laitettavan chat palvelun avulla.

Kasvun salaisuudet - Antti Heikkilä, Lyyti - Social Selling Mastery #19

Julkaistu 29.3.2017

Tämän kertaisessa jaksossa hypätään Kasvun saloihin. Iloksemme vieraana on Lyytin myyntijohtaja Antti Heikkilä, jonka luotsaama myyntitiimi on onnistunut kasvattamaan Lyytin myynnin kaakkoon muutamassa vuodessa. Lyyti listattiin viime vuonna Deloitte Fast 50 listalla sijalle 27. Keskustelussa käsitellään kuitenkin myös henkistä kasvua ja asiakaskeskeisyyttä mielenkiintoisten tarinoiden kautta. Jaksossa kuulet mm. - Miksi kasvotusten kohtaaminen on edelleen tärkeää myynnissä? - Miten yritys voi aidosti arjessaan edistää asiakaskeskeisyyttä? - Miten lähteä muodostamaan voittavaa myyntitiimiä? - Mistä Lyyti on onnistunut ponnistamaan alansa ehdottomaksi kärkipeluriksi? - Kuka ihmeessä on Andy Skädäm ja miten eri roolit voivat edesauttaa henkisessä kasvussa?

# 18 Social Selling & Tunneäly - Vieraana Mikko Parikka - Adeptus

Julkaistu 17.3.2017

Mikä on tunneälyn rooli sosiaalisen ja digitaalisen ajan myynnissä? MItä uskomuksia ja epäilyksiä ammattilaisilla usein on uusia toimintamalleja kohtaan? Mitä huomioita ja havaintoja MIkolla on myynnin rautaisena ammattilaisena Social Sellingistä ja tunneälystä. Vieraana Adeptuksen toimitusjohtaja ja tunneälykkään myyntityön valmentaja ja Mikko Parikka.

Social Selling Mastery #17 - #SocialSelling & LinkedIn - Vieraana Tom Laine

Julkaistu 2.3.2017

LinkedIn on maailman suurin ammatillinen sosiaalinen media. Mitä hyötyä LinkedInistä on aidosti ammattilaiselle Social Sellingin näkökulmasta? Vieraana on Suomen arvostetuin LinkedIn asiantuntija Tom Laine, joka valottaa todella mielenkiintoisia uudistuksia ja taustoja uudistuneesta LinkedInistä. Lähetyksessä kuullaan ajatuksia aiheista kuten: - Miten LinkedIn muuttuu Microsoftin oston myötä? - Mitä tärkeitä uudistuksia alustalle on lähiaikoina tulossa? - Miten sosiaalinen liiketoiminta muuttaa yritysten käyttäytymistä? - Mikä on suuri salaisuus joka on vielä monelta tietämättä, mutta tulossa LinkedIniin lähitulevaisuudessa!

Social Selling Mastery Podcast #16- Viestinnän murros - Vieraana Aku Varamäki

Julkaistu 16.2.2017

Viestinnän murroksesta puhutaan paljon, mitä se tarkoittaa käytännössä. Vieraana Aku Varamäki Ping Helsingistä.

Social Selling Mastery Podcast #15 - Vieraana Mika Jordanov - Vainu.io -

Julkaistu 8.2.2017

Miten teknologia aidosti auttaa modernia myyjää? Haastattelussa myynnin dynamo Mika Jordanov. Mika on ollut myynnin parissa yli 8 vuotta erilaisissa rooleissa. Aktiivisen myynnin intohimoisena kannattajana Mika on siirtynyt kokoajan klousaavasta outbound myynnistä fiksuun ja asiakasta arvostavaan tapaan tehdä myyntiä. Kuuntele Mikan ja Sanin ajatuksia myynnistä ja teknologiasta.

Social Selling Mastery Podcast #14- Sosiaalisen myynnin 4 tukipilaria

Julkaistu 3.2.2017

Mistä elementeistä sosiaalinen myynti koostuu? Mitä on lyhyen tähtäimen sosiaalinen myynti? MItä taas on pitkän tähtäimen sosiaalinen myynti? Onko Henkilöbrändäys koko totuus?

Social Selling Mastery Podcast #13 - Asenne

Julkaistu 17.1.2017

Millainen asenne on sosiaalisen myynnin ytimessä? Miten moderni myyjä toimii asiakkaan suuntaan verrattuna aiempaan? Mistä tunnistaa todellisen Social Selling ammattilaisen?

Social Selling Mastery Podcast #12 - Asiakaskohtaaminen

Julkaistu 14.1.2017

Millainen on maailmanluokan kohtaaminen digiaikana? Mikä tulisi olla minimistandardi jokaisessa kohtaamisessa. Miten teknologia voi vahvistaa maailmanluokan kohtaamista.

Social Selling Mastery #11- Sisällöt sosiaalisen myynnin tukena

Julkaistu 10.1.2017

MIllainen rooli sisällöillä on myynnin tekemisessä? Millainen sisältö toimii eri ostoprosessin vaiheissa? Sisältömarkkinoinin statistiikkaa.

Social Selling Mastery #Podcast #10 - Myynti, maine ja henkilöbrändäys

Julkaistu 6.1.2017

Miten asiantuntijan hypetetty henkilöbrändi oikein rakentuu? Mikä ero on maineella ja henkilöbrändäyksellä? Miten voit kasvattaa oman orgaanisen maineesi tunnettuutta?

#SocialSelling Mastery #Podcast #9 - 6 Vinkkiä Verkoston vahvistamiseen

Julkaistu 2.1.2017

Käsittelyssä Sosiaalisen myynnin neljä tukipilaria ja verkostot. Miten kasvattaa verkostoa orgaanisesti? Miten saat parhaan tehon keskusteluissa?

Social Selling Mastery Podcast #8 - Social Selling ROI - Miten mitata menestystä?

Julkaistu 28.12.2016

Miten mitata menestymistä sosiaalisessa myynnissä? Mitä asioita ylipäätään voi ja kannattaa mitata? Miten pääsen liikkeelle ja voit systemaattisesti seurata omaa edistymistä?

Social Selling Mastery #7 Social Spämming ja muut sosiaalisen myynnin sudenkuopat.

Julkaistu 27.12.2016

Mitä eroa on Social Sellingillä ja Social Spämmingillä? Miksi Sosiaalisen myynnin efortit eivät lähde lentoon? Miten välttää sudenkuopat Social Selling muutosmatkalla?

Social Selling Podcast #6 - Yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä Social Sellingistä.

Julkaistu 21.12.2016

Yleisimmin kysyttyjä kysymyksiä ja kyseenalaistuksia Sosiaalisesta myynnistä.

Social Selling Mastery Podcast #5 - Onko sosiaalinen myynti passiivista?

Julkaistu 19.12.2016

Onko Sosiaalinen myynti passiivista? Miten aktiivinen myyjä ottaa täyden hyödyn irti sosiaalisesta myynnistä?

Social Selling Mastery #4 - Kuoleeko kylmäpuhelu?

Julkaistu 13.12.2016

Mikä on aidosti kylmäpuhelun tilanne herran vuonna 2016? Vieläkö kylmäsoitto kannattaa vai olisiko syytä laittaa luuriluukutus roskakoriin?

Social Selling Mastery #3 - Mistä myynnin elementeistä Social Selling konkreettisesti koostuu?

Julkaistu 11.12.2016

Tässä jaksossa käydään läpi mistä myynnin elementeistä Social Selling aidosti koostuu.

Social Selling Mastery Podcast #2 - Sosiaalisen myynnin statistiikat ja tutkimukset

Julkaistu 10.12.2016

Tässä jaksossa keskustellaan muuttuneen ostokäyttäytymisen tilastoista ja tutkimuksista sosiaalisen myynnin taustalla.

Takaisin podcastien listaan