Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Bondaillaan

James Bond -podcast. Kolme leffaharrastajaa kulkee elokuva kerrallaan kohti Daniel Craigin viimeistä 007-seikkailua. Uusi jakso joka viikko.

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 8 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 9.5.2020.

Timantit ovat ikuisia (Diamonds Are Forever)

Julkaistu 12.7.2020

Sean Connery on täällä taas! Hän tuo mukanaan poskettomat palkkakulut, huonot erikoistehosteet, repaleisen juonen sekä sarjan vähiten uhkaavimman Blofeldin. Emme innostu supertähden paluusta, muttei hänkään liian sähäkältä näytä.

Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa (On Her Majesty's Secret Service)

Julkaistu 1.7.2020

Kaikkien aikojen huonoin Bond-näyttelijä? Entä kaikkien aikojen paras Bond-elokuva? Käsittelyssä katsojien mielipiteet jakava Hänen majesteettinsa salaisessa palveluksessa, jolle myöhempi elokuvasarja on paljon velkaa.

Elät vain kahdesti (You Only Live Twice)

Julkaistu 27.6.2020

Sean Conneryn viimeinen Bond-elokuva! Tai niin ainakin kerrottiin aikanaan. Elät vain kahdesti esittelee katsojalle Japani-eksotiikkaa, entistä suurempia puitteita ja entistä enemmän hittirooliinsa kyllästyneen tähtinäyttelijän. Elokuva paljastuu lapsuudensuosikiksi, mutta miltä se näyttää aikuisen silmin?

Pallosalama (Thunderball)

Julkaistu 13.6.2020

Rikollisjärjestö Spectre kaappaa kaksi ydinkärkeä, mutta kumpi tarina on kiinnostavampi: valkokankailla nähtävä vai kulisseissa tapahtuva? Varautukaa loputtomiin sukelluskohtauksiin ja oikeussali-istuntoihin.

007 ja Kultasormi (Goldfinger)

Julkaistu 7.6.2020

Bond-sarjan palaset loksahtavat kerralla paikoilleen sarjan kolmannessa elokuvassa, joka on vuorattu ikonisilla konnilla, tilanteilla ja repliikeillä. Odotatteko meidän puhuvan?

Salainen agentti 007 Istanbulissa (From Russia with Love)

Julkaistu 29.5.2020

James Bondin toinen tehtävä vie hänet Turkkiin ja suoraan ilmiselvään ansaan. Kyseistä seikkailua taltioivan elokuvan tuotantoa vaikeuttaa kuolemansairas näyttelijä, pieleen menevät olosuhteet ja hengenvaaraan joutuva ohjaaja. Lopputuloksena on kuitenkin yksi sarjan pienimuotoisimpia ja parhaimpina pidettyjä elokuvia. Miten ihmeessä?

Salainen agentti 007 ja tohtori No (Dr. No)

Julkaistu 23.5.2020

“I admire your luck, Mister...?” Kolme sokeaa hiirtä aloittaa seikkailunsa Bond-elokuvien läpi. Suurin spektaakkeli loistaa vielä poissaolollaan, kun puheenaiheeksi riittää Sean Conneryn kävelytyyli. Vaan missä ovat jäätyneet tappajaravut ja kuolemanradan huipentava jättiläiskalmari?

Esittely: mikä podcast, kuka Bond?

Julkaistu 9.5.2020

Mikä podcast? Kuka James Bond? Kolme leffaharrastajaa kertoo suhteestaan maailman tunnetuimman salaisen agentin seikkailuihin. Esittelyssä on myös itse Ian Flemingin luomus sekä hänen siirtymisensä kirjoista valkokankaalle. Vaan kuinka paljon ohjelma sisältää tuotesijoittelua?

Takaisin podcastien listaan