Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Nonsense by Alexa & Linda

Suomen suosituimpiin bloggaajiin lukeutuvat Linda Juhola ja Alexa Dagmar päästävät kuulijat osaksi heidän jokapäiväisiä Skype-puheluitansa, täysin ilman sensuuria. Podcastissä aiheet vaihtelevat aina syvällisemmistä pohdinnoista mitä älyttömimpiin tarinoihin, kuten nimi Nonsense kertookin.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 95 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 25.4.2018.

85. Vauvakuumetta ilmassa ja jänniä synnytysvideoita

Julkaistu 11.12.2019

Vuoden viimeisessä jaksossa Alexa ja Linda puivat tulevaisuuden vauvahaaveitaan ja toisaalta myös lasten”hankintaan” liittyviä paineita ja odotuksia. Miten someyrittäjyyden ja vauva-arjen pyörittäminen onnistuisi? Entä mitä mietteitä synnytysvideot herättävät? Nonsense palaa kuvioihin joulubreikiltä 1.1.2020

84. POKSENSE - En ole koskaan..

Julkaistu 4.12.2019

Ollaanko me koskaan otettu karseita tatuointeja, varastettu läheiseltä tai sniikattu alaikäisinä baariin? Muun muassa näihin meheviin kysymyksiin on luvassa rehellisiä vastauksia! Tällä kertaa Linda ja Alexa eivät istahda piinapenkkiin kahdestaan, sillä vieraaksi ovat saapuneet POKS -podcastin Sita ja Veronica.

83. Stondaako sulla töissä ja mikä on sun salainen pahe - parhaat vinkit ak-tilanteisiin.

Julkaistu 27.11.2019

Pikkujoulukauden kunniaksi Nonsense listaa parhaita kysymyksiä kiusallisien tilanteiden varalle. Miten murtaa jää treffeillä tai bondailla naapurin kanssa smoothisti. Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä C MORE:n kanssa.

82. Verotiedoilla mässäilyä ja influencer-petos!

Julkaistu 20.11.2019

Miten Alexa ja Linda päätyivät yrittäjiksi? Entä paljonko palkkaa tilille kilahtaa kuukaudessa? Tällä viikolla luvassa toivejakso someyrittäjyydestä. Jaksossa puidaan, millaista on kilpailla alalla, jossa feikkiseuraajat ja -tykkäykset ovat arkipäivää. Kaupallisessa yhteistyössä Samsungin kanssa.

81. Suomen ensimmäisen VS-malli Lotta Kaijärven paljastukset mallimaailmasta

Julkaistu 13.11.2019

Millaista on matkustella ympäri maailmaa ja poseerata huippudesignerien kuvissa? Tämän viikon jaksossa vieraana on nuoresta iästään huolimatta menestyksekkään mallinuran luonut Lotta Kaijärvi. Suomen ensimmäisenä VS -mallina tunnettu Lotta paljastaa, mitä ammattimallin elämä oikeasti pitää sisällään.

80. Karkkilakkoja, ahmimista ja kamalan kallis lasku

Julkaistu 6.11.2019

Tällä viikolla puhutaan meidän lempiaiheesta, ruuasta! Mitä ruokia me fiilistellään eniten, mitä ei voida sietää? Entä miten meidän herkkulakot ovat onnistuneet? Jaksossa paljastetaan myös meidän mieleenpainuvimmat ravintolakokemukset. Kaupallisessa yhteistyössä Fazer Candy Storen kanssa.

79. Alexan ADHD - diagnoosi, lääkkeet ja vaikutus parisuhteeseen

Julkaistu 30.10.2019

Miten ADHD vaikuttaa tavalliseen arkeen ja työntekoon? Entä ihmissuhteisiin? Tämän viikon jaksossa Alexa ja Linda avaavat omista näkökulmistaan Alexan aktiivisuuden- ja tarkkaavuuden häiriötä.

78. Elämää Jenkeissä osa 2 - julkkisbongausta metrossa & arvaamaton adoptiokoira

Julkaistu 23.10.2019

Houkutteleeko elämä Nycin sykkeessä? Sarjan toisessa osassa vieraanamme on aikoinaan arvonnassa green cardin voittanut, ja sen vuoksi Manhattanin sydämessä asunut Petra Korpi. Tässä jaksossa Petra paljastaa suurkaupunkielämän parhaat ja pahimmat puolet unohtamatta hulvattomimpia kommelluksiaan.

77. Tän hetken pakkomielteet ja flunssa-niksit, jotka pelastaa meidät joka kerta!

Julkaistu 16.10.2019

Mitä me fiilistellään tällä hetkellä? Tällä viikolla Alexa ja Linda jakavat lemppareitaan aina ”quilty pleasure” tv-sarjoista tyyppeihin, jotka ihastuttavat kerta toisensa jälkeen! Lisäksi päästään kuulemaan mitä mimmien inside -sanavarasto oikein pitää sisällään ja mikä aihe saa molemmat kihisemään raivosta? Jakso on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Timberlandin kanssa.

76. Paluu menneisyyteen: pahimmat fanitukset, karmeimmat muotimokat ja nostalgisimmat muistot

Julkaistu 9.10.2019

Tällä viikolla luvassa nostalgisia hetkiä, kun Alexa ja Linda sukeltavat muistelemaan lapsuuttaan. Mitkä olivat kaikista suosituimmat lelut ja pelit? Entä mitä bändejä ja artisteja mimmit kuumeisesti fanittivat? Myös ”ihanimpia” vaatetrendejä muistellaan. Kaupallisessa yhteistyössä Reservedin kanssa.

75. Miesten mielessä Special: Hot Seatissa Alexa ja Linda

Julkaistu 2.10.2019

Tällä viikolla roolit ovat vaihtuneet, sillä piinapenkkiin istahtavat normaalista poiketen Alexa ja Linda. Kiperiä kysymyksiä miesten mielen sopukoista laukomassa ja syvällistä keskustelua luomassa ovat tällä kertaa Migis ja Jeremie. Aiheina mm. parisuhteet ja niiden rajat, dirty talk sekä miehen haluttomuus.

74. TOP Matkavinkit - Pariisi, Lontoo, NYC, Tukholma & Barcelona

Julkaistu 25.9.2019

Viikon jaksossa jaetaan parhaat reissuvinkit meidän lempikaupunkeihin. Mitkä ovat kaupunkien parhaat putiikit, kahvilat ja must-do mestat? Mitkä ovat meidän lempi ravintolat ja annokset? Missä kannattaa yöpyä? Ja paljon muuta! Jakso on tehty kaupallisessa yhteistyössä Vita Liberatan kanssa.

73. Todellinen epäonnen kesä

Julkaistu 18.9.2019

Viikon jaksossa selviää millainen kesä mimmeillä on takanapäin ja mitä tuleva syksy tuo tullessaan. Miten kuuden viikon sairaslomasta selviää hymy huulilla? Millainen oli Alexan elämän kauhein päivä? Millä fiiliksellä kickstartataan tuleva syksy? Kaupallisessa yhteistyössä BookBeatin kanssa.

72. Kaikki muotiviikoista: julkkiskohtaamisia ja noloja kommelluksia

Julkaistu 11.9.2019

Tämän viikon jakso lähetetään suoraan New Yorkin muotiviikkojen hulinan keskeltä! Mimmit raportoivat mitä paikan päällä tapahtuu, kehen lempparijulkkikseen he juuri törmäsivät, kertovat miten näytöksiin pääsee ja muistelevat kommelluksia aiempien muotiviikkojen varrelta!

71. Totuus sometyöstä some-assarin suusta

Julkaistu 4.9.2019

Tällä viikolla studioon hyppää mimmien assistentti Aada, joka paljastaa millaista sometyö todella on ja mitä kulissien takana tapahtuu. Mitkä on Lindan ja Alexan parhaat puolet - entä huonoimmat? Mikä työtehtävä on kiinnostavin ja mikä puolestaan puuduttavin? Aada spills the juice!

70. Nonsense goes Dr. Phil: nyt ratkotaan kuulijoiden ongelmia

Julkaistu 28.8.2019

Tervetuloa Alexan ja Lindan vastaanotolle. Tällä viikolla ratkotaan teidän haasteita ja ongelmia. Pohditaan mm. mitä tehdä jos parisuhteen kipinä alkaa hiipua? Voiko lapsihaaveista luopua miehen takia? Miten toimia, kun ystävä on aina negatiivinen ja valittaa kaikesta? Kaupallisessa yhteistyössä Nick’sin kanssa.

69. Ulkonäköahdistusta ja itsekriittisyyskriisi

Julkaistu 21.8.2019

Viikon jaksossa puhutaan ulkonäköpaineista. Pohditaan mm. mitkä asiat ovat viime aikoina aiheuttaneet ulkonäköahdistusta ja vaikuttavatko somen täydelliset kuvat meidän fiilikseen omasta ulkonäöstä? Lisäksi jaetaan meidän vinkit oman fiiliksen nostattamiseen, kun ulkonäköpaineet ja itsekriittisyyden kierre iskevät päälle.

68. Parisuhteen tulikoe ja pahimmat riidanaiheet

Julkaistu 14.8.2019

Tällä viikolla puhutaan pitkästä aikaa parisuhteista. Jaksossa paljastuu miten me suhtaudutaan pettämiseen ja mitkä ovat yleisimpiä riidan aiheita sekä ärsyttäviä piirteitä kumppanissa? Lisäksi pohditaan ollaanko laiskistuttu parisuhteen saralla.

67. Sex edition: sooloseksi, sormileikki ja omin käsin onneen

Julkaistu 7.8.2019

Kesän toisessa Sex edition jaksossa puhutaan sooloseksistä. Paljastetaan meidän parhaat masturbointivinkit ja välineet sekä missä me ollaan oltu kädellä. Lisäksi jaksossa paljastuu, miten adhd ja orgasmit liittyvät toisiinsa ja mikä itsetyydytyksessä on parasta?

66. Q & A - kiusallisia hetkiä blogitapahtumassa ja toistemme parhaat piirteet

Julkaistu 31.7.2019

Tällä viikolla vastataan jälleen teidän kysymyksiin! Jaksossa paljastuu mm. mitä ei uskalleta tehdä kumppanin edessä? Mitä podcasteja me kuunnellaan tällä hetkellä? Miten meidän elämä on muuttunut julkisuuden ja rahan myötä? Kaupallisessa yhteistyössä Magnumin kanssa.

65. Treenikommelluksia ja saliorgasmeja

Julkaistu 24.7.2019

Tämän viikon aiheena on jälleen urheilun ihmeellinen maailma. Jaksossa selviää mm. miten pakkoliikkeet ja orgasmit liittyvät treenaamiseen, mitä mieltä me ollaan ryhmäliikuntatunneista ja kumman katse lumoaa miehiä salilla.

64. Sex edition: Paskat panot

Julkaistu 17.7.2019

Time for sex talk! Tällä viikolla mimmit muistelevat huonoja panoja. Millaista on huono seksi? Mitkä ovat turn offeja sängyssä? Missä oudoissa paikoissa ja tilaisuuksissa kettu on käynyt kolossa?

63. Sinkkumiesten mielessä - kakkosen kutittelu ja totuus dick piceistä

Julkaistu 10.7.2019

Tällä viikolla studiossa on sinkkumiehiä kaksin kappalein, kun mimmien tentattavaksi pääsevät Migis ja Jeremie. Jaksossa paljastuu mm. mitä mieltä jätkät ovat dick piceistä, avoimista suhteista, DMään slaidaamisesta ja takaluukun actionista.

62. Kirje 15-vuotiaalle Alexalle & Lindalle

Julkaistu 3.7.2019

Tällä viikolla mennään ajassa taaksepäin ja palataan 15-vuotiaiden Alexan ja Lindan maailmaan. Mitä tytöt haluaisivat nyt vuosia myöhemmin sanoa 15-vuotiaalle itsellensä? Se selviää jaksosta!

61. Markkina-arvo Ruotsin Tinderissä ja Tukholman paska yöelämä

Julkaistu 26.6.2019

Tällä kertaan saadaan vieraita Ruotsista. Studiossa on Tukholmassa asuvat suomalaiset Loviisa ja Marleena, jotka paljastavat mikä onkaan suomalaisten markkina-arvo Ruotsin deittailuviidakossa ja mitä ei kannata sanoa ruotsalaiselle kollegalle. Puhutaan myös siitä, onko Ruotsissa asiat nyt oikeasti niin paljon paremmin kuin Suomessa, ja mitä oikeastaan tarkoitetaan, kun ruotsalaiset sanovat surffailevansa katkarapuleivällä?

60. Lomaromansseja ja villejä nuoruuden kesiä

Julkaistu 19.6.2019

Tällä viikolla ollaan todenteolla kesätunnelmissa, kun muistellaan sekä lämmöllä että häpeän puna kasvoilla nuoruuden kesien riekkumisia ja lomaromansseja. Jaksossa paljastuu mm. kumpi mimmeistä teki sinkkumatkoja Berliiniin ja kumpi muutti Göteborgiin heilastelemaan.

59. Elämää Jenkeissä: Nakushokki pukuhuoneessa ja hämmennystä hypnosynnytys-kurssilla

Julkaistu 12.6.2019

Uudessa sarjassa pureudutaan elämään suomalaisena Jenkeissä. Ekassa jaksossa vierailee Alexan ystävä Emmi, joka on rakkauden perässä päätynyt elämään Ameriikkaan. Haluttiin kuulla Emmiltä elämästä Minnesotassa, synnytyksestä ja kouluhommista. Sarja saa jatkoa syksyllä, jolloin perehdytään seuraavan jenkkiasukin tarinoihin.

58. Q & A - julkkis kolmen kimppa ja guilty pleasures

Julkaistu 5.6.2019

Tällä viikolla vastataan teidän kiperiin kysymyksiin! Keiden julkkisten kanssa harrastettaisiin kolmen kimppaa? Onko Lindaa jo kosittu? Mitkä ovat meidän pahimmat paheet? Kaupallisessa yhteistyössä Skincityn kanssa.

57. Sinkkumiehen mielessä – karvoitusarvoitus ja panokavereiden kirous

Julkaistu 29.5.2019

Tällä viikolla piinapenkkiin istahtaa jälleen sinkkumies Migis, jolta mimmit tenttaavat mm. ghostaamisesta, menkkaseksistä ja panokavereista. Jaksossa paljastuu myös sinkkumiehen fiilikset useamman mimmin deittailusta samaan aikaan.

56. Juoppohulluus Italiassa ja vaippakassin shoppailua

Julkaistu 22.5.2019

Tällä viikolla uutisia riittää, sillä mimmit vaihtavat kuulumisia ja kertovat mitä viimeiset kaksi viikkoa ovat pitäneet sisällään. Paljastetaan mm. minkälaisia tuntemuksia somevapaa loma Milanossa herätti, mitä Linda touhusi sängyssä, kun synttärivieraat kolkuttelivat ovella ja mistä roisi vaginakakku sai inspiraatiota. Kaupallisessa yhteistyössä Vita Liberatan kanssa.

55. EU-vaalispessu: Ilmastonmuutos, mikä tilanne ja miten voimme vaikuttaa?

Julkaistu 15.5.2019

Tällä viikolla päästään taas vaalitunnelmiin, nimittäin puhutaan tulevista EU vaaleista EU-komissiossa työskentelevän Anna-Kaisa Itkosen kanssa. Selvitetään mm. miksi EU vaaleissa kannattaa äänestää ja mihin kaikkeen äänellä voi vaikuttaa? Käsitellään jaksossa myös kuulijoiden toiveaihetta, nimittäin ilmastokriisiä! Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä EU komission kanssa.

54. Kaikenlaisia koteja ja unelmanaapuri Marbellassa

Julkaistu 8.5.2019

Tämän viikon jaksossa puhutaan asumisesta ja muistellaan koteja elämän varrelta. Jaksossa selviää mm. minkälaiset olivat mimmien lapsuudenkodit, mitkä ovat tämän hetkisten kotien lempipaikkoja ja missä Linda ja Alexa näkevät itsensä asuvan tulevaisuudessa. Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Lumo-kodit kanssa.

53. Kohtaamisia Kardashianeiden kanssa ja Hollywoodin diipeimmät kulissisuhteet

Julkaistu 1.5.2019

Tällä kertaa Nonsense yhdistää voimansa huikean Tuplakääk-duon kanssa. Jaksossa sukelletaan syvälle Hollywoodin juoruihin ja spekuloidaan muun muassa kulissisuhteita, Kardashianeita ja tietysti Britneyn elämän viimeisiä käänteitä. Paljastetaan myös, että kuka mimmeistä on tavannut Kardashianit livenä.

52. Megayllätys ja valheiden verkosto

Julkaistu 24.4.2019

Tämän viikon jaksossa fiilistellään Lindalle järjestettyjä 30v yllätyssynttäreitä! Miten yllätys saatiin pidettyä salassa, mitä juhlapäivä piti sisällään ja mitkä ovat tyttöjen parhaat vinkit yllätysjuhlien järjestämiseen? Lisäksi käydään läpi The 30 Before 30 -bucket listaa, josta selviää mitä kaikkea tähän ikään mennessä on tullut koettua. Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Adlibriksen kanssa.

51. Poliisi studiolla ja massikeisarin kakkostarpeet – Vaalispessu wrap up

Julkaistu 17.4.2019

Tämän viikon jaksossa ollaan Skypellä Vaalispessun jälkimainingeissa. Tytöt kertovat mistä ajatus oman vaaliohjelman toteuttamiselle lähti, miten homma saatiin kasaan ja miltä tuntui istua silmät vastakkain Suomen isoimpien poliitikkojen kanssa studiossa. Vastataan tällä kertaa myös itse kiperiin Vaalispessun JUU vai BUU -kysymyksiin!

50. Sex edition: Kuulijoiden seksikyssärit

Julkaistu 10.4.2019

Tässä jaksossa vierailee taas meidän kaikkien rakastama seksuaaliterapeutti Marja Kihlström. Jaksossa Marja vastaa teidän kysymyksiin ja me testataan Marjan treenikorneria!

Nonsense Vaalispessu: SILVIA MODIG - Vasemmisto

Julkaistu 5.4.2019

Nonsensen Vaalispessu-sarjassa tentataan kahdessa viikossa jokaisen puolueen edustaja Nonsensen tapaan. Tässä minisarjassa meidän missio on innostaa tyyppejä tutustumaan vaihtoehtoihin ja mikä tärkeintä - vaikuttaa äänestämällä.

Nonsense Vaalispessu: PETTERI ORPO - Kokoomus

Julkaistu 4.4.2019

Nonsensen Vaalispessu-sarjassa tentataan kahdessa viikossa jokaisen puolueen edustaja Nonsensen tapaan. Tässä minisarjassa meidän missio on innostaa tyyppejä tutustumaan vaihtoehtoihin ja mikä tärkeintä - vaikuttaa äänestämällä.

49. Opettajien lahjomista ja kokemuksia koulukiusaamisesta

Julkaistu 3.4.2019

Viikon jaksossa muistellaan kouluvuosia aina väittelykilpailuista opettajan lahjomisiin. Jaksossa selviää kumpi mimmeistä oli lintsari-rebel ja kummalla oli ärsyttävän megahikarin piirteitä. Alexa kertoo, miksi vaihtoi lukiosta aikuislukioon ja Linda kokemastaan koulukiusaamisesta.

Nonsense Vaalispessu: EVA BIAUDET - RKP

Julkaistu 3.4.2019

Nonsensen vaalispessu-sarjassa tentataan kahdessa viikossa jokaisen puolueen edustaja Nonsensen tapaan. Tässä minisarjassa meidän missio on innostaa tyyppejä tutustumaan vaihtoehtoihin ja mikä tärkeintä - vaikuttaa äänestämällä.

Nonsense Vaalispessu: TOM PACKALEN - Perussuomalaiset

Julkaistu 2.4.2019

Nonsensen Vaalispessu-sarjassa tentataan kahdessa viikossa jokaisen puolueen edustaja Nonsensen tapaan. Tässä minisarjassa meidän missio on innostaa tyyppejä tutustumaan vaihtoehtoihin ja mikä tärkeintä - vaikuttaa äänestämällä.

Nonsense Vaalispessu: SANNA MARIN - SDP

Julkaistu 1.4.2019

Nonsensen Vaalispessu-sarjassa tentataan kahdessa viikossa jokaisen puolueen edustaja Nonsensen tapaan. Tässä minisarjassa meidän missio on innostaa tyyppejä tutustumaan vaihtoehtoihin ja mikä tärkeintä - vaikuttaa äänestämällä.

Nonsense Vaalispessu: TIINA ELOVAARA - Sininen Tulevaisuus

Julkaistu 29.3.2019

Nonsensen Vaalispessu-sarjassa tentataan kahdessa viikossa puolueiden edustajat Nonsensen tapaan. Tässä minisarjassa meidän missio on innostaa tyyppejä tutustumaan vaihtoehtoihin ja mikä tärkeintä - vaikuttaa äänestämällä.

Nonsense Vaalispessu: ANTTI KAIKKONEN - Keskusta

Julkaistu 28.3.2019

Nonsensen Vaalispessu-sarjassa tentataan kahdessa viikossa jokaisen puolueen edustaja Nonsensen tapaan. Tässä minisarjassa meidän missio on innostaa tyyppejä tutustumaan vaihtoehtoihin ja mikä tärkeintä - vaikuttaa äänestämällä.

48. Vitsi miten hullua!

Julkaistu 27.3.2019

Oletko koskaan miettinyt minkälaista olisi viettää yö suljetussa tavaratalossa? Tällä kertaa siirretään studio Stockmannille ja taltioidaan yön tunnelmia tavaratalosta käsin ja hullujen päivien kunniaksi muistellaan, mitä kaikkea hullua meille on elämän aikana tapahtunut? Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Stockmannin kanssa

Nonsense Vaalispessu: SARI ESSAYAH - KD

Julkaistu 27.3.2019

Nonsensen Vaalispessu-sarjassa tentataan kahdessa viikossa jokaisen puolueen edustaja Nonsensen tapaan. Tässä minisarjassa meidän missio on innostaa tyyppejä tutustumaan vaihtoehtoihin ja mikä tärkeintä - vaikuttaa äänestämällä.

Nonsense Vaalispessu: HJALLIS HARKIMO - Liike Nyt

Julkaistu 26.3.2019

Nonsensen Vaalispessu-sarjassa tentataan kahdessa viikossa jokaisen puolueen edustaja Nonsensen tapaan. Tässä minisarjassa meidän missio on innostaa tyyppejä tutustumaan vaihtoehtoihin ja mikä tärkeintä - vaikuttaa äänestämällä.

Nonsense Vaalispessu: EMMA KARI - Vihreät

Julkaistu 25.3.2019

Nonsensen Vaalispessu-sarjassa tentataan kahdessa viikossa jokaisen puolueen edustaja Nonsensen tapaan. Tässä minisarjassa meidän missio on innostaa tyyppejä tutustumaan vaihtoehtoihin ja mikä tärkeintä - vaikuttaa äänestämällä.

47. Sinkkumiehen mielessä – turn-offit ja ensitreffit

Julkaistu 20.3.2019

Tällä viikolla jatketaan keskustelua sinkkuteemalla ja studiossa on vieraana jo aikaisemmastakin jaksosta tuttu supliikki sinkkumies Migis. Jaksossa Alexa ja Linda utelevat mm. kumpi maksaa ensitreffeillä, minkälainen mimmi saa swaippaamaan oikealle ja irtoaako ykkösdeiteillä?

46. Villit sinkkumuistot ja mieleenpainuvimmat deitit

Julkaistu 14.3.2019

Tällä viikolla palataan ajassa taaksepäin ja muistellaan sinkkuvuosia. Jaksossa paljastuu mm. millainen deittailija Linda on, minkälaisissa tilanteissa Alexaa on pokailtu eniten ja miten deittailu liittyy työhaastatteluun.

45. Pahimmat tyylimokat ja vaatekaapin häpeäpilkut

Julkaistu 6.3.2019

Viikon jaksossa puhutaan kevään suosikki- ja inhokkitrendeistä, mimmien tyylistä ja heidän pahimmista muotimokista. Jaksossa paljastuu, kuinka montaa eri tyyliä Alexa on vuosien saatossa rokannut ja mikä Lindan teini-iän go-to-lookin vaatekappale on tehnyt vahvan come backin. Lisäksi selviää, mitkä tämän kevään trendeistä ovat ylitse muiden ja mitkä saavat tytöt jopa hilpeälle tuulelle. Kaupallisessa yhteistyössä Stockmannin kanssa.

44. Rahaa palaa, mutta mihin me oikein hassataan?

Julkaistu 27.2.2019

Tällä viikolla setelit kahisevat jälleen, sillä puheenaiheena on raha. Jaksossa paneudutaan Alexan ja Lindan rahapäiväkirjoihin, joista paljastuu mihin rahaa palaa eniten ja miten mimmien kulutuskäyttäytyminen eroaa toisistaan. Lisäksi selviää, mistä taloudellisista asioista Allu ja Lillu ovat kumppaneidensa kanssa eri mieltä ja miten asumiskulut jaetaan.

43. Sex edition: Minkälaista pornoa me katsotaan?

Julkaistu 20.2.2019

Tämän viikon jaksossa puhutaan pornosta. Linda ja Alexa kertovat mm. minkälainen porno heitä viehättää sekä missä ja milloin sitä tulee katsottua. Lisäksi Alexa paljastaa nuoruuden pornokommelluksia ja mietitään onko kumppanin pornon katselu ok?

42. Hedelmällisyysspesiaali

Julkaistu 13.2.2019

Tällä viikolla puhutaan Alexan ja Lindan mieltä askarruttaneesta hedelmällisyydestä yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Jaksossa selviää mm. mikä hedelmällisyyskatsaus on, minkä ikäisenä hedelmällisyystutkimuksiin kannattaa hakeutua, mitä eri hoitokeinoja on saatavilla ja kuinka munasolujen pakastaminen tapahtuu. Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Ovumia Fertinovan kanssa.

41. Koppavat, pinnalliset bitchit ja muita ennakkoluuloja

Julkaistu 6.2.2019

Onko Alexa vaikeasti lähestyttävä tosikko tai Linda ujo siveyden sipuli? Tämän viikon jaksossa selviää, mitä ulkokuorien alta paljastuukaan, kun tytöt pääsevät lukemaan kuulijoiden ennakkoluuloja heistä. Mitkä ennakkoluuloista pitävät paikkansa ja mitkä saavat kaksikon yllättymään? Kaupallisessa yhteistyössä Pierre Robertin kanssa.

40. Hikisiä hetkiä ja kuumottavia kohtaamisia

Julkaistu 30.1.2019

Viikon jaksossa sukelletaan jälleen nolojen hetkien pariin, jotka saavat meidän häpeän niskakarvat pystyyn! Kummalta tuppaa repeämään housut väärässä paikassa ja väärään aikaan, ja kumpi puolestaan on vetänyt fangirlauksen astetta liian pitkälle? Jaksosta selviää myös, mitä kaikkea ei ehkä kannata lipsauttaa asiakkaiden kuullen. Kaupallisessa yhteistyössä Nivean kanssa.

39. Balanssin hakua ja kinkkisiä kysymyksiä PT:lle

Julkaistu 23.1.2019

Tällä viikolla saadaan vieraaksi Alexan PT Kanerva Ahonala. Puhutaan hyvinvoinnista ja balanssista, sekä käydään läpi kuulijoiden kinkkisiä kysymyksiä. Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Stockmannin kanssa.

38. Eroottisia yllätyksiä laukussa ja muita reissukommervenkkejä

Julkaistu 16.1.2019

Tällä viikolla päästään maailmanmatkalle reissumuisteloiden kyytiin! Muistellaan nuoruuden toilailuja ja kiusallisia hetkiä turvatarkastuksen syynissä, unohtamatta tietenkään lempikohteiden listausta.

37. Mummoja, miljonäärejä ja kiroilukulhon tuomio

Julkaistu 9.1.2019

Vuosi laitetaan käyntiin milläs muulla kuin katsauksella uuteen vuoteen! Tapamme mukaan viljellään jälleen hoonoa suomea, mummoillaan ja uuden vuoden kunniaksi lanseerataan myös uusi konsepti nimeltä kiroilukulho! Kaupallisessa yhteistyössä Nick’s.

36. Vatsavaivat osa 2: Kakka, kakitsu ja muut kakkoskaverit

Julkaistu 26.12.2018

Uudessa jaksossa päästään teidän toivoman aiheen kimppuun eli kakkaan! Miksi kakkosella käyminen on tabu ja minkälaisia konsteja kannattaa käyttää kun on tuoreessa suhteessa? Vieraana Lindan lapsuudenystävä Inna ja jakson lopussa saadaan myös miehistä näkökulmaa aiheeseen.

35. Vuoden parhaat: kokemus, herkku ja seksiasento

Julkaistu 19.12.2018

Tässä jaksossa Nonsense listaa kuluneen vuoden parasta antia, aina kokemuksista ja herkuista seksiin!

34. Joulu hyvässä, pahassa ja surussa

Julkaistu 12.12.2018

Jingle bells, jingle bells... tällä viikolla päästään kunnolla joulutunnelmaan. Fiilistellään jouluruokia, listataan lempparibiisejä ja tirautetaan myös muutamat kyyneleet. Joulu on ilon juhla, mutta jaksossa jutellaan myös sen kääntöpuolista.

33. Kuvankäsittelyä ja kauhukokemuksia kosmetologilla

Julkaistu 5.12.2018

Kuulijoiden toivejaksossa puhutaan tällä kertaa somen aiheuttamista paineista, ja miten ne vaikuttavat omaan mielenterveyteen ja käsitykseen omasta itsestä. Pohditaan myös kauneusoperaatioiden yleistymistä ja kerrotaan omia kauhukokemuksia kokeilemistamme hoidoista.

32. Työpaikkakiusaamista ja minimipalkka-hommia

Julkaistu 28.11.2018

Tämän viikon jaksossa on syynissä Alexan ja Lindan työhistoria. Mukaan mahtuu kaikkea aina tiskikoneen pöyrittämisestä putiikissa hääräilyyn eikä vuosien varrella ole vältytty ikäviltä pomoilta saati ahdistelulta. Jaksossa paljastuu myös Lindan uusi elämänmuutos! Kaupallisessa yhteistyössä Norwegianin kanssa.

31. Filosofi-Alexa & ryppyiset vanhat peput

Julkaistu 21.11.2018

Kolmenkympin kriisiä ilmassa? Lindalla pyöreät lähenee ja tällä viikolla puhutaankin ikääntymisestä ja sen tuomista fiiliksistä. Alexan sisäinen filosofi pääsee myös vauhtiin, ja elämänohjeita olisi siis taas jaossa!

30. Puolisot somessa ja oman naaman kirous

Julkaistu 15.11.2018

Tällä viikolla pakka on aivan sekasin kun Alexa ja Linda päättivät nauhoittaa jakson viime hetkellä. Puhutaan Alexan kauhunhetkistä suorassa lähetyksestä, uppoudutaan somen varjopuoliin ja käydään läpi menkka-update. Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.

29. Vaimot vaihtoon ja mielialan vaihteluita

Julkaistu 7.11.2018

Mimmit paneutuvat 16 personalities -persoonallisuustestiin. Minkälaisia persoonia Linda ja Alexa todellisuudessa on, entäpä heidän puolisot? Kummalla on mielialan vaihteluita ja kumpi epäilee ADHD:ta? Tälläkin kertaa jutustelu eskaloituu daddyhommiin.

28. Sheivatut kulmakarvat, unohtunut dödö ja muita kommelluksia

Julkaistu 31.10.2018

Tällä viikolla uppoudutaan kauneuden maailmaan, joskaan tässäkään aiheessa ei olla selvitty ilman kömmähdyksiä matkan varrella. Sheivatut kulmat, kynitty tukka, ja mitä näitä nyt oli? Kaupallinen yhteistyö kanssa Stockmann.com.

27. Sex edition: Halu-napin löytäminen ja seksimatka Berliiniin

Julkaistu 24.10.2018

Q & A time! Tässä jaksossa huikea seksuaaliterapeutti Marja Kihlström vastaa kuulijoiden kysymyksiin kanssamme. Miten halu-nappi ja seksimatka liittyy asiaan? Kuuntele jakso, niin tiedät!

26. Sex edition: Linda ja Alexa seksiterapiassa

Julkaistu 17.10.2018

Jälleen uutta seksispesiaalia kehiin! Tässä jaksossa Linda ja Alexa pääsevät seksuaaliterapeutti Marja Kihlströmin vastaanotolle. Jaksossa käydään läpi mimmien mieltä painavia seksikysymyksiä, eli puhutaan mm. haluttomuudesta, halujen eriparisuudesta ja suuseksi-kammosta - Nonsenselle ominaiseen tyyliin! Kaupallisessa yhteistyössä Vuokkosten kanssa.

25. Luottokortin kirous ja mitä me tienataan?

Julkaistu 10.10.2018

Nonsense iskee taas kerran tabujen kimppuun, nimittäin tässä jaksossa mimmit kertoo suoraan kuinka paljon he tienaavat. Alexa paljastaa paljon häihin paloi rahaa ja Linda kertoo mihin opintolaina oikeasti kului.

24. Yllätys pöntössä ja raskaustestejä Ruotsissa

Julkaistu 3.10.2018

Story time! Tänään käydään läpi AK-momentteja, eli kiusallisia hetkiä! Niistä riittää ammennettavaa suuntaan jos toiseen. Miten pöntöt ja raskaustestit liittyy aiheeseen? Kuuntele jakso niin tiedät!

23. Kehonkuva, dieetit ja julmat kommentit

Julkaistu 26.9.2018

Tällä viikolla puhutaan suhteesta omaan kroppaan ja miten se on kehittynyt vuosien varrella. Muistellaan koettuja vartalokomplekseja, dieettikokeiluja ja mieleenpainuvimpia tahdittomia kommentteja ulkönäöstä. Kaupallinen yhteistyö Pierre Robert.

22. Rakkauden 5 kieltä ja mikä on tärkeämpää kun seksi?

Julkaistu 19.9.2018

Nyt korvat hörölle – tällä viikolla paljastetaan miten Joksu ja Steve onnistuivat varastamaan Alexan ja Lindan sydämet, sekä minkälaisia puolisoja he parisuhteissaan ovat. Jaksossa selviää myös kuka hoitaa talouden pyykit ja kenelle lankeaa likaiset astiat. Kaupallisessa yhteistyössä C Moren kanssa.

21. Nakukommuuni ja ennustajan kykyjä

Julkaistu 12.9.2018

Tämän viikon jaksossa puhutaan ystävyydestä, mitä me ystävissä arvostetaan ja mikä puolestaan saa niskakarvat pystyyn ja näkemään punaista? Mietitään myös, voiko kaverilta lainata alkkareita, ja kuinka nopeasti toisen edessä kehtaa nakuilla - vai kehtaako ollenkaan? Kaupallisessa yhteistyössä Desenion kanssa.

20. Kynnetön pedikyyri ja kuolavana

Julkaistu 5.9.2018

Miten meni niin kuin ihan omasta mielestä? Tämän viikon jaksossa Alexalle sattuu ja tapahtuu (taas)! Käydään läpi viimeisimmät ja hulvattomimmat tapaturmat ja miten niistä on selvitty. Lisäksi pääsemme kuulemaan, mitä kumpikin on onnistunut jättämään läppärinsä kannen väliin tehden läppäreistään entiset. Kaupallisessa yhteistyössä Folksamin kanssa.

19. Unissakävelyä ja uniorgasmeja

Julkaistu 29.8.2018

Tänään paneudutaan unien maailmaan. Mitä painajaisemme meistä kertoo, entä käveleekö jumpi kumpi unissaan ja kumpi mimmeistä saa uniorgasmeja?

18. Sex edition: Kolmen kimppa ja oopperalaulua makuuhuoneessa

Julkaistu 22.8.2018

Tällä viikolla sukelletaan taas seksin maailmaan! Luvassa on extra pitkä jakso, jonka myötä selviää millaisia seksipersoonia Alexa ja Linda ovat. Rohkenisivatko he kolmen kimppaan ja millä kokoonpanolla? Entä kumpi on revitellyt rannalla ja kumpi valitsee mielummin keittiön pöydän? HUOM, jos aiheena seksi tuntuu liian henkilökohtaiselta, skippaa ja jää odottelemaan ensi viikon jaksoa!

17. Kommandona kaupungilla käristyskupolin kourissa

Julkaistu 15.8.2018

Uudessa jaksossa käydään läpi kesän tapahtumia tai pikemminkin noloja sattumuksia. Sen lisäksi Linda paljastaa budjettinsa asuntomarkkinoilla, niin ja alkoiko ne Alexan menkat viimein?

16. Kysymyspodi: Hyvät tissit ja kaverikateus?

Julkaistu 8.8.2018

Tällä viikolla vastataan kuuntelijoiden esittämiin kysymyksiin. Jakson myötä selviää mm. kumpi vahaa nenäkarvansa ja olemmeko kokeneet ystävien välistä kateutta? Entä miltä näyttää meidän aamurutiinit? Näihin kysymyksiin vastaukset kuulet tämän viikon jaksosta!

15. Vauvakuumetta ilmassa?

Julkaistu 1.8.2018

Puhutaan uraunelmista, perheestä ja spekuloidaan sitä millaista raskaana olo ja synnytys tulee olemaan.

14. Blogijuoruja ja dick piceja

Julkaistu 25.7.2018

Epäonnistunut blogiportaali, painajaisia aiheuttanut stalkkeri ja dicki-kuvia... Näistä ja muutamasta muusta blogjuorusta ei muuten olla koskaan puhuttu!

13. Kuningas alkoholi?

Julkaistu 18.7.2018

Puhutaan nuoruuden seikkailuista, kauheista kankkusista ja suhtautumisesta alkoholiin. Kuinka usein tulee juotua, vai skoolataanko mieluummin kolalla? Entä onko juomattomuus osoittautunut koskaan ongelmaksi?

12. Mustasukkaisuutta ja haavemaailman petikumppaneita

Julkaistu 11.7.2018

Jatketaan siitä mihin viimeksi jäätiin! Puhutaan siis rooleistamme parisuhteessa, ja mustasukkaisuudesta - onko sitä? Homma taas tavalliseen tapaan eskaloitu niin, että ajauduttiin unelmoimaan haavemaailman petikumppaneista.

11. Miestyyppejä ja ekoja treffejä

Julkaistu 4.7.2018

Tällä viikolla pohditaan meidän miestyyppejä, mikä meidät sytyttää? Kerrotaan myös tarinoita parisuhteiden alkutaipaleelta, missä niitä miehiä oikein tapaa? Ainiin, ja kumpi oli enemmän skeittareihin päin ja kumpi taas innostui surffareista? Selviää päivän jaksossa! Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

10. Jättekiva, eller hur?

Julkaistu 27.6.2018

Se olisi maaottelun aika, tällä kertaa laitetaan nimittäin Suomi ja Ruotsi vastakkain ja puhutaan siitä, onko ruoho vihreämpää aidan toisella puolella? Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

9. Sex edition: Barbileikkejä ja ekoja kertoja

Julkaistu 20.6.2018

Kauan odotettu ja toivottu seksijakso on täällä! Tällä viikolla kelataan aikaa taaksepäin, muistellaan meidän ekoja seksikokemuksia ja vastataan polttavan kuumaan kysymykseen: milloin me menetettiin neitsyytemme ja miten? Kummalla pääsi oksu ja mitä Ken ja Barbie oikeastaan puuhasivat keskenään..? Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

8. Raskausuteluita ja kreisejä kesämuistoja

Julkaistu 13.6.2018

Kesäfiilistely lähti täysin käsistä. Muistellaan nuoruuden dokureissuja, kumpi ryöstettiin ja kumpi meni kännissä naimisiin? Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

7. Deittailu, vatsavaivat ja ujopissa

Julkaistu 6.6.2018

Deittailuvaihe on samalla ihanaa ja kamalaa, mutta tällä kertaa puhutaan niistä kamalista hetkistä eli keskiössä on vessajutut - ne ei vanhene koskaan! Kumpi on kärsinyt ujosta pissasta ja kumpi pakeni kakkoshätää pesutupaan? Se selviää tässä jaksossa.

6. Polttarispesiaali

Julkaistu 30.5.2018

Miksi Alexalla on krapula ja kuinka monta kertaa The Baron-strippari mainitaan? Se selviää päivän jaksossa! Aamu Wolt-kuskina ja muita polttarikommelluksia siis luvassa, vieraana polttariasiantuntija ja aina sanavalmis Vivian. Kaupallisessa yhteistyössä Barebellsin kanssa.

5. Kaikki Alexan häistä

Julkaistu 23.5.2018

Alexa, Linda ja Alexan äiti kertovat kaikki yksityiskohdat häistä. Liikuttavia hetkiä, kaaosmainen häämatka ja miksi häistä ei saanut somettaa?

4. Veriviikot & terapian tarpeessa

Julkaistu 9.5.2018

Tällä viikolla päästään asian ytimeen, kun Alexa ja Linda jakavat parhaita (vai pahimpia?) menkkakertomuksia, unohtamatta tietenkään niitä kiusallisia hetkiä gynekologin penkissä. Varaudu siis suoraan puheeseen, nyt mennään!

3. Häähumua

Julkaistu 2.5.2018

Linda kertoo että onko Alexa paha bridezilla, vai ottaako hepuloinnista vetovastuun morsiamen äiti aka momzilla? Ovatko häävalmistelut sujuneet yllätyksettä?

2. Ihanaa kamalaa realityä

Julkaistu 26.4.2018

Alexa ja Linda pääsee vauhtiin realityn merkeissä. Mihin realityyn Alexaa ja Lindaa on pyydetty mukaan? Entä mihin telkkariohjelmaan mimmit lähtisi heti mukaan? Unohtamatta tietenkään Selviytyjät Suomi -spesiaalia.

1. Tästä se alkaa

Julkaistu 25.4.2018

Tutustutaan Alexaan ja Lindaan muutaman hauskan haasteen merkeissä. Olisiko Linda mieluummin vuoden selibaatissa vai herkkulakossa? Mitkä on Alexan huonot puolet?

Takaisin podcastien listaan