Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Alkon podcastit

Alkon virallinen SoundCloud-tili: inspiroidu juomien maailmasta! Tarjoamme minicasteja ja podcasteja alkoholijuomien monipuolisesta maailmasta, juomien ja ruoan yhdistämisestä sekä juomakulttuurin uusista ilmiöistä. Lähde mukaan makumatkalle ja löydä vinkkejä erilaisiin hetkiin – aina ammattitaidolla ja rennolla otteella.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 8 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 23.10.2017.

Juomasuosituksia: joulun jälkiruoat

Julkaistu 15.11.2024

Mikä juoma sopii joulun jälkiruoille? Joulun jälkiruoat saavat arvoisensa parin oikealla juomavalinnalla. Alkon valmennuspäällikkö Mikko Lehtiniemi antaa suositukset, miten makeat portviinit, raikkaat jälkiruokaviinit ja aromikkaat oluet kruunaavat joulun jälkiruoat. Poimi talteen vinkit suklaalle, juustoille ja marjaisille herkuille – tervetuloa makumatkalle!

Juomasuosituksia: vegaaninen joulupöytä

Julkaistu 15.11.2024

Mikä juoma sopii vegaanisen joulupöydän kylkeen? Vegaanisen joulupöydän monipuoliset maut kaipaavat juomia, jotka täydentävät niiden vivahteikkuuden. Alkon valmennuspäällikkö Mikko Lehtiniemi antaa vinkit, miten marjaisat punaviinit, pirteät valkoviinit ja monipuoliset oluet täydentävät kasvisruokien makumaailman. Tervetuloa makumatkalle vegaanisen joulupöytään!

Juomasuosituksia: joulun kalapöytä

Julkaistu 15.11.2024

Mikä juoma sopii parhaiten joulun kalapöytään? Joulun kalapöytä on täynnä herkullisen hienostuneita makuja, jotka ansaitsevat tarkoin valitut juomat. Alkon valmennuspäällikkö Mikko Lehtiniemi antaa vinkit, millaiset juomat tuovat esiin kalojen parhaat puolet. Tervetuloa makumatkalle!

Juomasuosituksia: kinkun kaveriksi

Julkaistu 15.11.2024

Soundcloud-kuvaus: Mikä juoma sopii perinteisen joulukinkun kylkeen? Alkon valmennuspäällikkö Mikko Lehtiniemi antaa juomasuositukset joulupöydän klassikoille. Kuuntele, miten hedelmäiset punaviinit, pehmeän aromikkaat lagerit ja rapsakkaat alet tuovat esiin jouluruokien parhaat puolet. Helppoja ja toimivia ideoita joulun makuelämyksiin – tervetuloa makumatkalle!

Parempi lounas: Amarone ja Samuil Angelov

Julkaistu 23.10.2017

Paremmalla lounaalla master-sommerlier Samuil Angelov. Juustolautasen kanssa maistellaan Amaronea. Jälkiruoaksi on tarjolla suklainen perinneherkku, jonka kanssa testataan Reciotoa.

Parempi lounas: Prosecco ja Manuela Bosco

Julkaistu 23.10.2017

Paremmalla lounaalla näyttelijä, taiteilija ja keittokirjailija Manuela Bosco. Laseihin kaadetaan kuplivaa Proseccoa ja samalla maistellaan Veneton alueen pieniä makupaloja cicchettejä.

Parempi lounas: Valpolicella ja Saku Tuominen

Julkaistu 23.10.2017

Paremmalla lounaalla luova johtaja ja keittokirjailija Saku Tuominen. Maisteltavana Valpolicella Classico sekä Ripasso. Klassisten punaviinien seurana maistellaan kolmea erilaista pizzaa.

Parempi lounas: Soave ja Sikke Sumari

Julkaistu 23.10.2017

Paremmalla lounaalla ruokapersoona, keittokirjailija ja ravintoloitsija Sikke Sumari. Laseissa on kaikille suomalaisille tuttua Soavea, jonka seurana maistuu ruokayllättäjä: possunposkipata polentalla.

Takaisin podcastien listaan