Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Parempi lounas

Parempi lounas on podcast, jonka jokaisessa jaksossa ruoka-alan moniosaaja Meri-Tuuli Väntsi kutsuu mielenkiintoisen vieraan seurakseen syömään ja juomaan hyvin. Lounaalla maistellaan Veneton alueen ihania viinejä ja niille sopivia Italian herkkuja. Tule mukaan kuuntelemaan ja nauttimaan paremmasta lounasseurasta, benvenuti!

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 23.10.2017.

Parempi lounas: Amarone ja Samuil Angelov

Julkaistu 23.10.2017

Paremmalla lounaalla master-sommerlier Samuil Angelov. Juustolautasen kanssa maistellaan Amaronea. Jälkiruoaksi on tarjolla suklainen perinneherkku, jonka kanssa testataan Reciotoa.

Parempi lounas: Prosecco ja Manuela Bosco

Julkaistu 23.10.2017

Paremmalla lounaalla näyttelijä, taiteilija ja keittokirjailija Manuela Bosco. Laseihin kaadetaan kuplivaa Proseccoa ja samalla maistellaan Veneton alueen pieniä makupaloja cicchettejä.

Parempi lounas: Valpolicella ja Saku Tuominen

Julkaistu 23.10.2017

Paremmalla lounaalla luova johtaja ja keittokirjailija Saku Tuominen. Maisteltavana Valpolicella Classico sekä Ripasso. Klassisten punaviinien seurana maistellaan kolmea erilaista pizzaa.

Parempi lounas: Soave ja Sikke Sumari

Julkaistu 23.10.2017

Paremmalla lounaalla ruokapersoona, keittokirjailija ja ravintoloitsija Sikke Sumari. Laseissa on kaikille suomalaisille tuttua Soavea, jonka seurana maistuu ruokayllättäjä: possunposkipata polentalla.

Takaisin podcastien listaan