Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Where IT Meets Business

Haluatko rakentaa siltoja ja kaataa muureja organisaatiosi sisällä? Tämä podcast on sinulle, joka sytyt teknologiasta, mutta hengität bisnestä. Tai päinvastoin. Where IT Meets Business -podcastissa ääneen päästetään nippu Suomen mielenkiintoisimpia asiantuntijoita, sekä tietohallinnon että liiketoiminnan puolelta. Mukaan mahtuu tarinoita menneestä, katsauksia nykyhetkeen sekä kirkkaita visioita tulevaisuudesta. Kuuntele Valtin entinen DataCenter) podcast-sarja nyt!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 4.9.2017.

Miikka Halmajärvi, Mailhouse – Miten IT ja ulkoistaminen tukevat digitalisoituvaa liiketoimintaa?

Julkaistu 19.12.2017

Liiketoiminta digitalisoituu nopeasti. Miten IT voi tukea liiketoimintaa muutoksessa? Millaisia haasteita muuttuva toimintaympäristö tuo mukanaan? Entä miten ja missä tapauksissa printti sopii digin kumppaniksi? Lisäksi jaksossa puhutaan siitä, mitä lisäarvoa ulkoistamisesta voi olla asiantuntijayritykselle. Where IT meets business -podcast-sarjan kuudennessa osassa on vieraana suoramarkkinoinnin asiantuntijan Mailhousen liiketoimintajohtaja Miikka Halmajärvi. Podcastin isäntänä toimii DataCenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo. Jaksossa keskustellaan liiketoiminnan ja IT:n yhteiselosta, digin ja printin yhdistämisestä sekä liiketoimintaprosessien ulkoistamisen eduista ja sudenkuopista.

Sami Sara-aho, Ymon – GDPR tulee, miten siihen tulisi valmistautua?

Julkaistu 20.11.2017

GDPR eli EU:n uusi tietosuoja-asetus astui voimaan keväällä 2016. Siirtymäaika päättyy vuoden 2018 toukokuussa, jonka jälkeen sitä on noudatettava täysimääräisesti. Mitä vastuita ja rajoitteita tietosuoja-asetus tuo yritysten arkeen? Entä millaisia mahdollisuuksia uusi asetus tuo mukanaan? Where IT meets business -podcast-sarjan viidennessä osassa on vieraana tietoliikenteeseen ja tietoturvaan erikoistunut Ymon Oy:n Senior Account Manager Sami Sara-aho. Podcastin isäntänä toimii DataCenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo. Jaksossa keskustellaan EU:n uudesta tietosuoja-asetuksesta ja sen vaikutuksista eri organisaatioille.

Lauri Lehtonen, Finago – Mitä löytyy teknologiajohtajan pöydältä vuonna 2017?

Julkaistu 29.10.2017

Teknologiajohtaminen ja tekniset innovaatiot ovat nykypäivänä yksi suurimmista haasteista yritysten toiminnassa. IT-ratkaisuilla on keskeinen rooli ja niiden merkitys tulee entisestään kasvamaan. Millaisten asioiden parissa teknologiajohtaja kamppailee nyt, ja kuinka pysytään kartalla teknologian kehityksestä? Where IT meets business -podcast-sarjan neljännessä osassa vieraana on Finago Oy:n (ent. Procountor) CTO Lauri Lehtonen. Podcastin isäntänä toimii DataCenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo. Jaksossa keskustellaan IT:n tilasta ja siitä, miten CTO:n toimenkuva on muuttunut ja muuttumassa.

Timo Kallela, Vilkas Group - Miten upgreidata verkkokaupan digitaalinen asiakaskokemus?

Julkaistu 9.10.2017

Kilpailu verkkokaupassa kiihtyy. Kovassa kilpailutilanteessa verkkokaupan pitää erottautua ominaisuuksilla, asiakaspalvelulla, hinnoittelulla ja laadulla. Miten verkkokaupasta saadaan kauppiaan näköinen, todellinen myynnin jatke? Where IT meets business -podcast-sarjan kolmannessa osassa vieraana on verkkokauppaohjelmistoja tarjoavan Vilkas Group Oy:n teknologiajohtaja Timo Kallela. Podcastin isäntänä toimii DataCenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo. Jaksossa käsitellään digitaalista asiakaskokemusta sekä verkkokaupan käytettävyyttä ja näkyvyyttä. Poimi vinkit menestyvän verkkokaupan reseptiin!

Sampo Seppänen, Storage IT - Digiarki on täällä, mitä IT:ltä vaaditaan?

Julkaistu 18.9.2017

Miten toimia, kun yrityksen tiedot ovat levällään useassa eri pilvipalvelussa? Miten tehostetaan työskentelyä digitaalisessa maailmassa ilman, että pakka leviää täysin käsiin? Entä miten tuetaan työntekijöitä löytämään juuri heille sopivat digitaaliset työskentelytavat? Where IT meets business -podcast-sarjan toisessa jaksossa on vieraana tiedonhallintapalveluja tarjoavan Storage IT:n toimitusjohtaja Sampo Seppänen. Podcastin isäntänä toimii DataCenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo. Puolituntisen keskustelun aiheena on digiarki ja sen vaikutukset jokapäiväisessä työskentelyssä. Digiarki kaatuu IT:n niskaan tietosuojahaasteineen, BYOD-vyöryineen ja kulttuurikitkoineen – podcastimme pelastaa hukkumiselta!

Heikki Paananen, Opteam - Suosittelusta someraivoon

Julkaistu 4.9.2017

Asiakaskokemukseen vaikuttavat muun muassa mielikuva, tunne ja brändi - jokainen kohtaaminen yrityksen kanssa on merkityksellinen. Niinpä suuri osa nykypäivän asiakaskokemuksista syntyy digipalveluiden käytettävyydestä. Miten verkossa luodaan mahdollisimman toimiva asiakaskokemus ja vältetään someraivo? Where IT Meets Business -podcast-sarjan ensimmäisessä osassa vieraana on henkilöstöpalveluyritys Opteam Oy:n ICT-päällikkö Heikki Paananen. Podcastin isäntänä toimii DataCenter Finlandin myynti- ja markkinointijohtaja Antti Kivalo. Jaksossa keskustellaan palveluiden käytettävyydestä ja vaikutuksesta asiakaskokemukseen. Mitkä ovat niitä verkkopalvelun ominaisuuksia, jotka vaikuttavat eniten asiakaskokemukseen? Mitä asioita asiakas arvostaa ja mihin IT:n pitäisi ainakin panostaa?

Takaisin podcastien listaan