Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Pingcast

PING Helsingin podcast, eli Pingcast paneutuu vaikuttajamarkkinointiin trendien, ilmiöiden ja alan ammattilaisten kautta.


Pingcast on tarkoitettu niin vaikuttajille kuin vaikuttajamarkkinoinnista kiinnostuneille yrityksille. Sarjaaamme kuuntelemalla opit millaista on laadukas vaikuttajamarkkinointi, miten sitä mitataan ja minkälaisilla työkaluilla siinä onnistutaan.


Pingcastissa Inna-Pirjetta Lahti keskustelee niin tunnettujen suomalaisten eri kanavien vaikuttajien kanssa käyden läpi onnistuneita kampanjoita ja pohtien tulevaisuuden tärkeimpiä onnistumisen avaimia. Vieraana on yhtälailla myös yritysten edustajia, jotka ovat menestyneet vaikuttajamarkkinoinnin parissa.


Inna-Pirjetta Lahti on PING Helsingin perustaja ja Head of Inspiration. Inna-Pirjetta on toiminut vaikuttajamarkkinoinnin saralla jo yli kaksikymmentävuotta ja kirjoittaa myös itse siskonsa kanssa suosittua perhematkablogia.


PING Helsinki on vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijayritys, joka mahdollistaa kohtaamisia ja luo ilmiöitä muuttuvassa mediakentässä.


Suomen johtavan asiantuntijaverkostomme kanssa luomme uutta tapaa viestiä ihmiseltä ihmiselle. Asiakkaillemme teemme tuloksellista markkinointia tuoden vaikuttajamarkkinoinnin osaksi markkinointistrategiaa ja yrityksen liiketoimintaa.


PING Helsingin palvelut koostuvat inspiroivista kohtaamisista, asiantuntijatyöstä sekä toimialan kehittämisestä. PING Helsingin mediat ja tapahtumat tavoittavat viikoittain tuhansia vaikuttajia ja vaikuttajamarkkinoinnin ammattilaisia eri toimialoilta ja kaikista kanavista.


8.5.2018 järjestettävä PING Festival on kasvanut neljässä vuodessa Pohjoismaiden merkittävimmäksi vaikuttajamarkkinoinnin tapahtumaksi.


Uskomme luottamuksen vaalimiseen ja läpinäkyvyyteen. Siksi olemme kehittäneet yhdessä kumppaneidemme kanssa alan yhteisen eettisen koodiston PING Ethicsin.Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 7.2.2018.

6. PING Festival 8.5

Julkaistu 6.5.2018

Welcome to PING Festival! Get tuned for the day ahead with our little morning podcast while you get ready.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

5. Miten vaikuttajamarkkinoinnilla voidaan vahvistaa yleisön luottamusta brändiin?

Julkaistu 15.3.2018

Pingcastin vieraana on tänään Instagram-vaikuttaja ja matkabloggaaja Veera Papinoja, joka toimii myös sosiaalisen median ja vaikuttajamarkkinoinnin asiantuntijana. Keskustelemme luottamuksen rakentamisesta ja sen kaupallisesta hyödyntämisestä haasteineen. Pohdimme myös sitä, miten yritykset ja vaikuttajat voivat tehdä enemmän hyvää.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

4. Miten tuottaa tuloksia laadukkaalla vaikuttajamarkkinoinnilla? Mistä yritys tunnistaa laadukkaan vaikuttajan?

Julkaistu 7.3.2018

Pingcastin vieraana on tänään Instagram-vaikuttajamarkkinointitoimisto Monochromen perustaja Emma Naumanen. Keskustelemme laadukkaasta vaikuttajamarkkinoinnista niin yrityksen, kuin vaikuttajan näkökulmasta.


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

3. Tunteet ja niiden vaikutus – kuinka sisältö synnyttää tunteita ja tekee vaikutuksen lukijaan?

Julkaistu 2.3.2018

Pingastin vieraana on tänään suosittu matkabloggaaja Anna-Katri, Adalmina’s Adventures-blogista. Anna-Katri on vasta hiljattain palannut maailmanympärimatkaltaan ja tänään keskustelemmekin hänen kanssaan vaikuttajamarkkinoinnista tunteiden keinoin. Miten synnyttää matkailuhaave kuluttajalle blogin kautta?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

2. Kuinka digitalisaatio muuttaa työelämää, tapaamme kommunikoida ja tehdä bisnestä?

Julkaistu 21.2.2018

Pingcastin vieraana on tänään Suomen suurimman sisältötalo Vapan perustajaosakas Ida Hakola. Jaksossa käsittelemme muutosta; asiaa, joka on läsnä jokapäiväisessä tekemisessä. Mitä muutos tarkoittaa digitalisoituvassa työelämässä?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

1. Mitä merkitsee laadukas sisältö tulevaisuuden vaikuttajamarkkinoinnissa?

Julkaistu 7.2.2018

Pingcastin ensimmäisessä jaksossa on vieraana A-lehtien vaikuttajatoiminnasta vastaava Anna Kurkela-Vilén, joka jakaa kanssamme ajatuksia hyvän sisällön merkityksestä ja sen tekemisen haasteista. Mistä hyvän sisällön tunnistaa ja miten onnistutaan tuloksellisessa vaikuttajamarkkinoinnissa?


Hosted on Acast. See acast.com/privacy for more information.

Takaisin podcastien listaan