Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Nelinpeli

Nelinpeli on pahasti peleihin hurahtaneen joukon äänitorvi, joka käsittelee pelejä ja pelialaa joka kantilta. Uutta podcastia pukkaa joka kolmas viikko.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 236 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 6.3.2012.

Nelinpeli Podcast 219: Riippuu mistä roikkuu

Julkaistu 18.6.2024

Kaikki hyvä loppuu aikanaan, niin myös Nelinpelin kevätkausi vuosimallia 2024! Viimeisessä määrittelemättömän mittaista kesälomaa edeltävässä puristuksessa käydään läpi viimeisimmät peli-, elokuva- ja viihdekuulumiset ja tietysti röhötellään toinen toistaan hölmömmille letkautuksille. Hyvää kesää, ystävät!

Nelinpeli Podcast 218: Mehukkain osa

Julkaistu 21.5.2024

Nelinpelin kokkikolmoset – neloset? – veistelevät leikkuulaudalleen päätyvistä peli- ja viihdeaiheista taas niin poikkitaiteellisia, eksistentialistis-kulinaristisia ja joka otantakulmasta häikäiseviä audioravitsevia kokemuksia, että jopa Marco Pierre White vääntäisi crème fraÎchet lahkeeseen!

Nelinpeli Podcast 217: Auringon lähettiläät

Julkaistu 30.4.2024

Aurinko alkaa hiljalleen pilkistää harmaan apatiaverhon takaa ja tiedätte kyllä mitä se tarkoittaa – kesä, kärpäset ja Nelinpeli Podcast ovat täällä! Residentit aurinkokuninkaamme ovat jälleen kärppänä paikalla jutustamassa tästä, tuosta ja kolmannesta peli- ja viihdealan käänteestä pysäyttämättömällä ja jäljittelemättömällä tyylillään. Go!

Nelinpeli Podcast 216: Onnellisia onnettomuuksia

Julkaistu 9.4.2024

Hyvää 12-vuotissyntymäpäivää, Nelinpeli! Räiskyvä, kupliva ja valtoimenaan muljahteleva juhlajakso kokoaa etäkeskustelun tuiverruksessa värjöitelleen ryhmämme vihdoin taas saman pöydän ääreen, ja onpa joukkoon iloiseen eksynyt myös yllätysvieras kauempaa kuin vain muutaman peninkulman takaa!

Nelinpeli Podcast 215: Suolakyynelpizza

Julkaistu 19.3.2024

Uuni on kuumana, käntty taipuisaa ja täytteet juuri sopivan härskejä – Nelinpelin kyökkikaarti on jälleen loihtinut täysravitsevan ja aisteilla leikittelevän annoksen Suomen proteiinipitoisinta peli- ja viihdeasiaa!

Nelinpeli Podcast 214: Lihasmuisti

Julkaistu 27.2.2024

Nelinpelin muskelitohtorien vastaanotto on avoinna! Luvassa on jälleen testo- ja estomittarit turvarajojen yli kiepauttava rautaisannos Suomen pullistelevinta peliasiaa, väkivahvinta viihdejupinaa ja proteiinirikkainta puutaheinää. Kyllä nousee!

Nelinpeli Podcast 213: Hampaat tippuu

Julkaistu 6.2.2024

Nelinpeln geriatriakerho on jälleen karauttanut raitille rollaattorit savuten keskustelemaan muun muassa irtoilevista ruumiinosista, sääolosuhteista ja maailmantilanteesta – ja muistaessaan myös videopeleistä ja muusta kivasta! Nelinpeli-vuosi 2024 alkaa än yy tee nyt!

Nelinpeli Podcast 212: Rakkaudella tehty - Osa 1

Julkaistu 19.12.2023

Vuoden 2023 kohokohta on tässä – kahdeksan tuntia Suomen huikeinta peliasiaa ja Nelinpelin sijaan mikkien takana Kuusinpeli, eli Jason, Sebu, Antero, Mika, Sami ja Mape! Superjakson ensimmäisellä puoliskolla käydään läpi kuluneen vuoden vaiheita ja perataan auki vuoden viimeiset kuulijakysymykset.

Nelinpeli Podcast 212: Rakkaudella tehty - Osa 2

Julkaistu 19.12.2023

Hehtaarimittaisen jättipodcastin toisella puoliskolla käydään läpi vuoden parhaat pelit, paljastetaan castilaisten ja Nelinpeli-yhteisön top-kympit, sekä tietysti palkitaan Nelinpelin Vuoden peli 2023 -kärkikymmenikkö!

Nelinpeli Podcast 211: Sinä olet osteri

Julkaistu 21.11.2023

Nelinpelin helmenkalastajat ovat jälleen sukeltelemassa Suomen päräyttävimmän pelikeskustelun syvässä päädyssä! Tuttuun tapaan katiskaan ui toinen toistaan makoisampia vonkaleita, jotka perataan perinpohjaisesti auki yhdessä tuumin. Vuoden tokavika jakso!

Nelinpeli Podcast 210: Aivan hyvä

Julkaistu 31.10.2023

Nelinpelin kaikin puolin kelvollisessa uutukaisjaksossa puhellaan joka tasolla käyvistä ynnä mukiinmenevistä peleistä, elokuvista ja muista viihteen muodoista keskimääräisesti varsin laadukkaaseen ja totutun laatutason kriteerit täyttävään sävyyn. Luvassa siis aivan hyvä jakso.

Nelinpeli Podcast 209: Turmion triangeli

Julkaistu 10.10.2023

Vaikeuksien kautta voittoon – nimittäin Nelinpeli Podcast on täällä taas! Tällä kertaa luvassa on poikkeuksellisen tiivis rautaisannos kaikenkirjavaa asiaa, sillä Nelinpelin leirissä on ollut jos jonkinmoista tapahtumaa ja sattumusta, tiivistä peli-ilakointia unohtamatta!

Nelinpeli Podcast 208: Krakenin kitaan

Julkaistu 22.8.2023

Nelinpelin ahavoituneet merikarhut ovat palanneet avomeren kylmästä syleilystä veistelemään unohtumattomia tarinoita kesäkauden myrskynsilmässä kohdatuista elämän tyrskyistä ja karikoista! Nelinpelin syyskausi on täten julistettu alkaneeksi.

Nelinpeli Podcast 207: Ei sytytä

Julkaistu 20.6.2023

Vuoden alkupuoliskon viimeinen jakso on täynnä ääntä ja vimmaa, sillä tällä kertaa mikkien taakse kokoontuu Viisinpeli — Jason, Sebu, Mika, Antero ja Sami! Nähdään miiteissä ja linjoilla, Nelinpeli vetäytyy nyt kesätauolle ja palaa ääniaalloille elokuun puolella!

Nelinpeli Podcast 206: Painekattila

Julkaistu 30.5.2023

Nelinpelin kesäkeittiössä pärisee tällä kertaa useita eri paine-, lämpötila- ja aromitason pesäkkeitä, kun karvanelikkomme veistelee jutun juurta iloista, suruista ja kaikesta siltä väliltä. Nähdään Tampereen varjomiitissä 10. kesäkuuta!

Nelinpeli Podcast 205: Kontsaa ja köntsää

Julkaistu 9.5.2023

Nelinpelin kontsakuninkaat ovat jälleen haravoimassa lääniä etsien Suomen moni-ilmeisimmän peli- ja viihdeasian kultasuonta, mutta ei käy kieltäminen, etteikö uurastuksen yhteydessä etsiytyisi myös jokunen köntsäkikkare kiikareihin. Pitkästä aikaa livecastin muodossa taltioidun jakson äänivallista vastaavat Jason, Sebu ja Mika.

Nelinpeli Podcast 204: Mansikoita suussa

Julkaistu 18.4.2023

Suut makiaksi! Nelinpelin hunajaääniset herkkusuut ovat taas valmiina täyttämään aistit niin sokerisella peli- ja viihdeasian täyslatingilla, että castikkeen viimeistä lusikallista myöten särpiville ei maistu edes fruktoosi vuoteen! Vierailevana namusetänä Sami Saarelainen.

Nelinpeli Podcast 203: Ihania roskia

Julkaistu 28.3.2023

Nelinpelin saniteettilaitoksen ammattimiehet ovat aina valmiina hoitamaan pelimaailman lietesammiot. hajulukot ja tukkeumat jotta muiden ei tarvitse moisiin kajota, mutta raflaavasta nimestään huolimatta tuorein podimme on poikkeuksellisen positiivinen, peräti meditatiivinen kattaus Suomen särmikkäintä peli- ja viihdeasiaa.

Nelinpeli Podcast 202: Kaikki paprikat

Julkaistu 7.3.2023

Nelinpelin kuluttaja-asiainvirastosta päivää! Oletko aina halunnut tietää mikä on optimi toimintasuunnitelma zombiapokalypsissa, kuinka paljon merisairautta Tylypahka aiheuttaa tai mikä on suippopaprikan nykyinen kilohinta? Näihin ja moniin muihin päivän polttaviin kysymyksiin on tarjolla vastauksia Nelinpeli Podcastin takuutuoreimmassa jaksossa.

Nelinpeli Podcast 201: Virallinen keski-ikäjakso

Julkaistu 14.2.2023

Nelinpelin hiljalleen rappeutuvassa tomulinnassa värisee jälleen, kun Jason, Sebu, Antero ja Mika tuuppaavat tekarit ikeniin, vääntävät kuulokojeet maksimeille ja karauttavat rollaattorit liekehtien kohti Suomen säkenöivimmän peliläpyskän kuumaa ydintä!

Nelinpeli Podcast 200: Ruusu tunkiolla

Julkaistu 31.1.2023

Uskomatonta mutta totta – Nelinpelin 200. jakso on täällä! Uuden vuoden huikealla kattauksella käynnistävän jakson puhelevina päinä toimivat Jason, Mika, Sebu ja Antero, ja kuullaanpa jaksossa myös muutama vuorosana Montrealin ja Espoon suurlähettiläiltä.

Nelinpeli Podcast 199: Turpaan!

Julkaistu 13.12.2022

Vuoden 2022 päättävä juhlajakso on jo itsessään todellinen joulun ihme – mikkien takana nimittäin istuu koko Nelinpelin kuusitahokas: Jason, Mika, Sebu, Antero, Sami ja Mape! Lähes kuusituntisessa jaksossa käydään läpi kuluneen vuoden huiput ja suvannot, ja tietysti palkitaan vuoden parhaat pelit.

Nelinpeli Podcast 198: Reilu peli

Julkaistu 22.11.2022

Nelinpeli ratsastaa jälleen! Tällä(kin) kertaa luvassa on etänä nauhoitettu kolminpeli, kun muuan K:lla alkavan viruksen runtelema 4SOM-posse varoo vaaraa ja pulisee pönttöön tahoillaan. Vaan läpändeeroksen tasoon eivät moiset kurimukset vaikuta, sillä luvassa on jälleen tiivis ja tanakka toistatuntinen Suomen ravintopitoisinta peli- ja viihdeasiaa!

Nelinpeli Podcast 197: Bruttokansantuote

Julkaistu 1.11.2022

Pitkän nelinpelittömän kuivakauden jälkeen on aika palata keitaalle ja juoda itsensä täyteen Suomen ravitsevinta peli- ja viihdenektaria! Mikkien takana Jason, Mika, Sebu ja Antero.

Nelinpeli Podcast 196: Disconnect User

Julkaistu 20.9.2022

Vihdoin ja viimein – Nelinpeli on palannut! Syyskauden avaavassa jaksossa mikkien takana ähisee koko 4SOM-kerma Nelinpelin yli 10-vuotisen marinoinnin saralta, eli tällä kertaa tarjolla on suoranainen Kuusinpeli: mukana Jason, Mika, Sebu, Antero, Sami ja Mape!

Nelinpeli Podcast 195: Kanki

Julkaistu 7.6.2022

Alkuvuoden viimeisessä jaksossa Nelinpelin ahnain naskalein varustettu oravakolonna upottaa torahampaansa päivän polttavimpiin leffa-, teevee- ja pelipähkinöihin. Tämän jakson myötä Nelinpeli vaipuu podcastien osalta kesätauolle, kuullaan taas elokuussa!

Nelinpeli Podcast 194: Hobittikompressio

Julkaistu 17.5.2022

Luvassa on Nelinpeli Podcastin toiseksi viimeinen jakso ennen kesätaukoa, ja aurinkoenergialla latautunut Nelinpeli-miehistö tykittää eetteriin suodattamattomalla valovoimalla ladatun jaksollisen tunnetun universumin tulisinta peli- ja viihdeasiaa! Muistakaa: ilmoittautuminen vuoden 2022 mökkimiittiin alkaa tiistaina 17.5. klo 14.

Nelinpeli Podcast 193: Itse aurinkoiset

Julkaistu 26.4.2022

Tuhannen auringon energiaa uhkuva Nelinpelin pölinäpartio on täällä taas, ja keväisen poreileva castike tarjoaa niin positiivista kuin ei-niin-positiivista uumoilua päivän polttavista peli-, elokuva- ynnä muista viihdekoukeroista. Mikkien takana Jason, Sebu, Mika ja Antero.

Nelinpeli Podcast 192: Suosituspeikko

Julkaistu 5.4.2022

Suomen kahdeksanneksi suosituimmat karvaturvat ovat taas täällä, ja suosituspeikon luolasta kuuluu jälleen jos jonkinlaista kummaa, kutkuttavaa ja kiehtovaa älämölöä pelien, elokuvien ynnä muun viihteen modulaatiokartastolta! Mikkien takana Jason, Mika, Antero ja Sami!

Nelinpeli Podcast 191: 10 vuotta Nelinpeliä

Julkaistu 15.3.2022

Voiko tämä olla tottakaan – Nelinpeli on saavuttanut kymmenen vuoden iän! Pyöreitä vuosia juhlistavassa jaksossa kuullaan sekä Nelinpelin miehistön mietteitä ja muisteloita vuosien varrelta, että Nelinpelin timanttisen yhteisön tunnelmointia 10-vuotisen Nelinpelin tiimoilta. Mikkien takana Jason, Mika, Sebu ja Antero + special guests.

Nelinpeli Podcast 190: Kotiinpaluu

Julkaistu 15.2.2022

Uskomatonta mutta totta – Nelinpeli on palannut! Vuoden ensimmäisessä jaksossa käydään läpi vuodenvaihteen suurimmat ja kuumimmat uutispalat sekä tietysti hirmuiset määrät lähiaikojen pelejä, sarjoja ja leffoja. Mikkien takana vuodesta 2022 alkaen vakkarinelikoksi hitsattu ryhmittymä, eli Jason, Mika, Sebu ja Antero!

Nelinpeli Podcast 189: Me olemme tangentti

Julkaistu 21.12.2021

Viimeistä kertaa tulta päin, pojat – vuoden viimeinen Nelinpeli Podcast on täällä! Hehtaarikokoisessa jaksossa käydään läpi vuoden 2021 huiput ja suvannot, ja tietysti paljastetaan Nelinpelin jäsenistön ja yhteisön omat kärkikymmeniköt sekä Nelinpelin virallinen Top-10 vuodelle 2021! Mikkien takana Jason, Mika, Sebu ja Mape!

Nelinpeli Podcast 188: Muurahaismies kurkkii

Julkaistu 9.11.2021

Vuoden 2021 päivät alkavat käydä vähiin, mutta Nelinpelin jermuilla riittää edelleen yltäkylläisesti tarinaa pelien. leffojen ja muun kulutusviihteen joka osa-alueelta! Vuoden kolmanneksi viimeisessä jaksossa äänihuuliaan värisyttävät Jason, Mika, Sebu ja Jani.

Nelinpeli Podcast 187: Suur-Kalevi

Julkaistu 19.10.2021

Nelinpelin puolivirallisessa Bond-spesiaalissa jutellaan martineja ryystävän naistenkaatajan ohella myös muista päivän polttavista peli- ja viihdekiemuroista Nelinpelin jäljittelemättömään tyyliin. Mikkien takana Jason, Mika, Sebu ja Antero.

Nelinpeli Podcast 186: Hylsy huulilla

Julkaistu 28.9.2021

Viikolla mattimyöhäisenä saapuva podcast-kattaus kerää Nelinpelin alkuperäisen triumviraatin hölisemään päivän polttavimmista peli-, leffa- ja viihdeaiheista jäljittelemättömän jakomielitautiseen tyyliinsä. Liikkuvat taakse, tukka tötterölle ja hylsy huulille – nyt rokataan!

Nelinpeli Podcast 185: Tom Clancyn triangeli

Julkaistu 31.8.2021

Nelinpeli on palannut kesätauon horroksesta, ja kesäloman kurimuksesta vapautetut uroomme ajautuvat heti kättelyssä pitelemättömän puheripulin vietäväksi. Tällä kertaa mikrofonikaapeleita nakertamassa ovat Jason, Mika, Sebu ja Jani.

Nelinpeli Podcast 184: Jakari ja Säkäri

Julkaistu 6.7.2021

Alkuvuoden 2021 viimeinen Nelinpeli Podcast kerää klassisen OG-nelikon mikrofonien taakse veistelemään vilosofiaa pelien, leffojen kera muun mieltä ynnä kieltä rikastuttavan viihteen sielunelämästä. Nähdään puistomiiteissä ja kuullaan taas elokuussa, Nelinpeli on tämän jakson myötä virallisesti kesälomalla!

Nelinpeli Podcast 183: Tangenttitango

Julkaistu 15.6.2021

Kesäaurinko villitsee (myös) Nelinpeli-possen, ja alkuvuoden toiseksi viimeinen jakso on niin energinen lataus turboahdettua peli- ja viihdeasiaa, että heikompaa hirvittää! Mikkien takana ämyröimässä Jason, Mika, Sebu ja Antero.

Nelinpeli Podcast 182: Ihan ookoo

Julkaistu 25.5.2021

Nelinpelin varsin mukiinmenevä ynnä kaikin puolin passeli jakso käsittelee kohtalaisen tukun kelpoja pelejä ja muuta viihdettä. Mikkien takana hyväksyttävän tason puutaheinää veistelemässä Jason, Mika, Sebu ja Nina. Ihan hyvä jakso on.

Nelinpeli Podcast 181: Katinkultaa

Julkaistu 4.5.2021

Nelinpelin alkuperäinen Trio Töykeät, eli Jason, Sebu ja Mika, pusertavat asiat pikanttiin perspektiiviin ruotiessaan sekä tuoreita että vähemmän tuoreita pelimaailman kuulumisia ajan kultaamat ruusunpunaiset lasit kevätauringossa helmeillen.

Nelinpeli Podcast 180: Kuparikirves

Julkaistu 13.4.2021

Lyyrinen säilä niittää jälleen herkullisen hekumallista satoaan, kun Nelinpelin 180. juhlajakso lähtee toinen toistaan kimurantimmalle tangentille pelien, elokuvien ja muun riemunkirjavan viihdesisällön heinäpellossa heiluessaan. Mikkien takana Jason, Mika, Sami ja Jani.

Nelinpeli Podcast 179: Suutu jo!

Julkaistu 23.3.2021

Nelinpelin 9-vuotista taivalta juhlistavassa jaksossa pureudutaan karanteeniarjen huippuihin ja suvantoihin sekä modernit että retrolasit silmillä. Melkein pyöreitä täyttävän Nelinpelin kynttilöitä puhaltelemassa Jason, Mika, Sebu ja Nina.

Nelinpeli Podcast 178: Hammasrauta-Mandela

Julkaistu 23.2.2021

Nelinpeli Podcastin miesmuistiin retrohenkisimmässä jaksossa retostellaan ummet kera lammet sekä keskimääräisesti jo pykälää kypsemmistä viihdetuotoksista, enemmän ynnä vähemmän hyvin perusteluin klassikoiksi kutsuttavista teoksista, sekä rikotaan mieli- ja muistikuvien lasiseiniä niin että ääreisyyden sfäärit helisevät.

Nelinpeli Podcast 177: Kalsarijuoksut

Julkaistu 9.2.2021

Nelinpeli Podcast saapuu yhtä luotettavasti kuin posti – eli viikon myöhässä (oltiin pipeinä, antakaa armoa). Vaan toisinaan hyvää kannattaa odottaa: mikkien taakse kerääntynyt klassikkokokoonpano Sami, Sebu, Mika ja Jason kyntävät peli- ja viihdemaailman pottupellon läpi niin korealla aisankäyttöpedigreellä, että ronkelein maajussikin valitsisi Nelinpelin morsiokokelaakseen.

Nelinpeli Podcast 176: Aidattu puutarha

Julkaistu 12.1.2021

Nelinpeli vuosimallia 2021 rynnistää ääniaalloille ennätysnopeasti, mutta vauhdikkaasta comebackista huolimatta hutilointia ei tälläkään kertaa ole luvassa. Vuoden ensimmäinen castikeannos tarjoilee ravintoainerikkaan läpileikkauksen rautaista peliasiaa, tangenteille eksyvää tarinointia ja äärihuonoa huumoria.

Nelinpeli Podcast 175: Seikkailuun!

Julkaistu 8.12.2020

Jälleen on koittanut se aika vuodesta, ystävät - nimittäin Nelinpelin vuoden viimeisen podcastin. 2000-luvun kaksikymppiset päättävässä megajaksossa OG-nelikko syynää läpi kuluneen vuoden huiput ja suvannot omaan jäljittelemättömään tyyliinsä. Ja lopussahan se kiitos seisoo, nimittäin Nelinpelin virallinen Top-10 vuodelle 2020!

Nelinpeli Podcast 174: Battlestar Bonanza

Julkaistu 17.11.2020

Nelinpelin OG-nelikko eli Sami, Sebu, Mika ja Jason hyökyvät yhtenä rintamana ääniaalloille ja kokkailevat vuoden toiseksi viimeiseen Nelinpeli Podcastiin sen verran yltäkylläisen puhvetin rautaista asiaa ja hurttia hölmöilyä, että vaativampikin makuaisti huutaa tämän lumipesun päätteeksi hoosiannaa. Bon appétit!

Nelinpeli Podcast 173: Kukkulan kuninkaat

Julkaistu 27.10.2020

Nelinpeli Podcast on jälleen raivannut tiensä hyppyrin nokalle, ja tällä kertaa paikalle ennättänyt jutustelijaisto – Jason, Mika, Sebu ja Antero – käyvät läpi niin tulevien uutuuspelien kiinnostavuusasteita kuin backlogin houkuttelevuutta, keskustelun ajautuessa lennokkaasti myös muihin aiheisiin ja uppoutuen kuuntelijakysymysten kirjavaan kirjoon.

Nelinpeli Podcast 172: Rakkauden torpedo

Julkaistu 6.10.2020

Nostakaa ankkurit, miehittäkää asemat ja valmistautukaa lemmenlieskojen värittämään suurtaisteluun, nimittäin Nelinpeli on palannut vahvempana kuin koskaan! Ruorivahdissa Jason, Mika, Sami sekä Pelaaja-lehden päätoimittaja Johanna Puustinen.

Nelinpeli Podcast 171: Suutuntuma

Julkaistu 15.9.2020

Nelinpelin mestarikokit ovat palanneet, ja pannulla tirisee jälleen jäljittelemättömän mausteinen, dynaaminen ja vivahteikas annos Suomen aromaattisinta podcast-asiaa videopeleistä nojatuolipsykologiaan ja takaisin! Pannuja kalistelemassa Jason, Mika, Sebu ja Jani.

Nelinpeli Podcast 170: Porrasturvat

Julkaistu 16.6.2020

Nelinpeli Etäcast part deux on todellisuutta! Sebu, Mape, Mika ja Jason kokoontuvat jälleen kaukoviestimien ääreen pulisemaan PS5-julkistuksista, pelisessioiden pituuksista, tatuoinneista, hyvistä ja huonoista elokuvista sekä kaikesta muusta maan ja taivaan välillä.

Nelinpeli Podcast 169: Kaukaa lähelle

Julkaistu 19.5.2020

Nelinpelin arveluttavan historian ensimmäinen etäcast on todellisuutta! Samanaikaisesti ääni- ja videomuodossa julkaistu särinä-ääninen helmi on merkkitapaus myös siksi, että juttua on iskemässä kaikkien aikojen kattavin konklaavi läppäseppiä: Antero, Jani, Mape, Mika, Sami, Sebastian ja Jason! Elikkäs kaaostahan näillä eväillä syntyy.

Nelinpeli Podcast 168: Ollaan ihmisiksi

Julkaistu 24.3.2020

Edes koko tunnetun universumin vessapaperivarastot eivät riitä tukkimaan sitä ääniryöppyä, joka nyt kajahtaa Nelinpelin salaisesta vedenalaisesta bunkkerista! Tangenttirikasta ja valtoimenaan rönsyilevää tarinamaratonia ehostaa vieraspenkille köytetty Pelaaja-lehden päätoimittaja Johanna Puustinen.

Nelinpeli Podcast 167: Kynnyksiä ja kuukävelyä

Julkaistu 3.3.2020

Nelinpeli OG Crew eli Sebu, Sami, Mika ja Jason kokoontuvat ensimmäistä kertaa vuonna 2020 mikrofonialttarin ympärille julistamaan universaalin rakkauden, videopelaamisen yhdistävän voiman ja kirkkaampana sarastavan huomisen juhlasanomaa! Sisältövaroitus: tällä kertaa mennään vahvalla sykkeellä tunneskaalan syvimmistä syövereistä junttihuumorin korkeimmille vuorenhuipuille ja takaisin.

Nelinpeli Podcast 166: Tarinoita soramontun laidalta

Julkaistu 11.2.2020

Nelinpeli is back, baby! Vuoden 2020 ensimmäisessä castikkeessa muhitaan menneisyydessä, tähyillään tulevaisuuteen ja nypitään nykypäivää. Mitä tuleva kakskytkakskyt tuokaan tullessaan? Vieraana Nina Liukonen ja Antero Linde.

Nelinpeli Podcast 165: Kriisikontrolli

Julkaistu 10.12.2019

Kerran vielä pojat – nimittäin vuoden viimeinen Nelinpeli Podcast on saapunut! Mikkien takana istuu silkkaa timanttia, nimittäin Nelinpelin alkuperäinen miehistö – Sami, Sebu, Mika ja Jason – puskevat yhteisin hartiavoimin Nelinpelin viimeistä kertaa mäkeä alas vuonna 2019. Luvassa syvällistä pohdintaa elämästä, luokattoman huonoa läppää sekä tietysti kaikkien kuumeisesti odottamat vuoden top-kympit!

Nelinpeli Podcast 164: Vaara vaanii varjoissa

Julkaistu 5.11.2019

Vuoden penultimaattinen (!) Nelinpeli Podcast tärähtää eetteriin kuin galaksit halkova heittotähti syvimmän pimeyden syövereistä! Suomen sukkelasanaisimman podcastin vieraspenkeillä Antero Linde ja Sebastian Webster.

Nelinpeli Podcast 163: Kolme kakskytviis

Julkaistu 1.10.2019

Mapen viimeinen (?) Nelinpeli Podcast ei äidy liian imeläksi surulauluksi, vaan poutinen luvattuun maahan pakenevan turriaisemme kunniaksi nauhalle taltioituu mitä makoisin kattaus Suomen sykkivintä peli- ja viihdeasiaa. Vieraana Sami Saarelainen. Pelilautasella mm. Borderlands 3, Greedfall, Astral Chain, Control, Blasphemous ja Yakuza 6.

Nelinpeli Podcast 162: Voimaviisikko

Julkaistu 27.8.2019

Nelinpeli on palannut ja - uskomatonta mutta totta - mikrofonien äärelle on kerääntynyt koko 4P-jäsenistö vuosien varrelta: Jason Ward, Mika Niininen, Mape Ritvola, Sami Saarelainen ja Sebastian Webster! Tätä syysklassikkoa ei ole jäsennelty perinteisiin osioihin, vaan annoimme jutun luistaa esteettä ynnä estotta.

Nelinpeli Podcast 161: Köyhät ritarit

Julkaistu 11.6.2019

Nelinpelin kevätkauden viimeisessä podcastissa väännetään niin valtaisan kermaisa ja hillorikas annos rautaista peliasiaa, että pelkkään paistopuuhaan tarvitaan stadionin kokoinen uuni ja Olympoksen kekäleitä kypsennyspuuhiin! Hehtaarieepoksen erikoisvieraana Pelaaja-lehden päätoimittaja ja viriiliyden henkilöitymä Miika Huttunen.

Nelinpeli Podcast 160: Penultimania

Julkaistu 28.5.2019

Se olisi nimittäin kevätkauden 2019 toisiksi viimeisen jakson paikka! Luvassa sielun syvimpiin sopukoihin tunkeutuva turbotärähdys Suomen parhainta ja penultimaattisinta peliasiaa.

Nelinpeli Podcast 159: Viriiliyden porteilla

Julkaistu 14.5.2019

Nelinpelin Aikuiset Miehet Ry on jälleen koonnut geriatriset luunsa, sullonut tekohampaat oikein päin päähän ja kaahannut rollaattorien kumit ujeltaen tarjoilemaan rautaisannoksen Suomen sappikivisintä peliasiaa! Vieraana Juhana Mäkilä.

Nelinpeli Podcast 158: Dongboiz

Julkaistu 30.4.2019

Nelinpelin seiväskolonna on jälleen peitset tanassa, vasamat vaakalinjassa ja puolapuut öljyttyinä valmiina tarjoilemaan Suomen muhevinta kera mäjäyttävintä peliasiaa suoraan aistitiehyeiden herkimpään keskittymään!

Nelinpeli Podcast 157: Aavikkonukka eli arokierijä

Julkaistu 16.4.2019

Nelinpelin nomadit ovat jälleen tankanneet kyttyrät täyteen suur-Suomen ravitsevinta peli- ja viihdeläpyskää ja karauttavat kohti hiekka-aavan kukkeinta keidasta sapelit tanassa ja äänihuulet tiukasti töröllään! Dyynipuhelimesta päivää: Nelinpelin mökkimiitin ilmoittautuminen on nyt auki!

Nelinpeli Podcast 156: Juustoraekuuro

Julkaistu 2.4.2019

Nelinpelin juustomaestrot ovat jälleen kirnunneet tarjolle sen verran aromaattisen herkkukimpaleen Suomen painavinta peliasiaa, että tämän aistikurmootuksen jälkeen makunystyröistä ei löydy kuin tyngät!

Nelinpeli Podcast 155: Syvä on suo

Julkaistu 19.3.2019

Nelinpelin erämiehet ovat jälleen pakanneet rinkat täyteen mielipiteitä ja matkanneet syvälle peli- ja viihdemaailman murtomaille löytääkseen Suomen laadukkaimman läpänderin kultasuonen. Onnistuuko miehistö tavoitteessaan? Vain kuuntelemalla se selviää.

Nelinpeli Podcast 154: Yllätysmomentti

Julkaistu 5.3.2019

Nelinpeli Podcast on palannut - samalla vajavaisena ja täydentyneenä! Ydinkolmikosta on kaksi kolmannesta pelistä pois, vaan onneksi 4P-lähipiiristä löytyy osaavaa, sananvalmista ja karhein mielipitein varusteltua seuraa pulisemaan päivän polttavimmista peli- ja viihdekiemuroista. Poikkeustapausten täplittämässä lähetyksessä Jasonin vieraana Tuomas Tonteri ja Antero Linde.

Nelinpeli Podcast 153: Toimivuusaste: hauska

Julkaistu 19.2.2019

Nelinpelin eksoottis-eroottiset mieseläimet ovat jälleen pillastuneet ja karauttaneet ääniaaltojen savannille! Luvassa kiinteääkin kiinteämpi rautaisannos Suomen salamallis-ukkosellisinta peliasiaa huonon huumorin ja melankolisen muistelon siivittämänä. Vieraana Antero Linde.

Nelinpeli Podcast 152: Ääni-inferno

Julkaistu 5.2.2019

Nelinpelin tuomiopäivän lähettiläät ovat jälleen rientäneet ratsaille ja karauttaneet kohti iäisyyden aavaa! Vuoden 2019 podcast-maailman tapauksessa nro 2 käsitellään päivän polttavimmat peli- ja viihdealan kysymykset tutulla apokalyptisen armottomalla sanalatingilla.

Nelinpeli Podcast 151: Papa's Got A Brand New Bag

Julkaistu 22.1.2019

Uusi vuosi, uudet kujeet - niin myös Nelinpelin leirissä! Vuoden ensimmäisessä podcastissa syynätään vuodenvaihteen kuulumiset sekä alkuvuoden polttavimmat peli- ja viihdeotsikot, sekä myös annetaan esimakua Nelinpelin meiningistä armon vuonna 2019. Kiitos että olet mukana Nelinpeli-karusellissa kanssamme. Tästä se lähtee!

Nelinpeli Podcast 150: Ristipistos, osa I

Julkaistu 18.12.2018

Nelinpelin vuoden viimeinen podcast on saapunut! Ensimmäisessä osassa Nelinpeli käy läpi viime aikojen suurimmat ilot, keskeisimmät uutisotsikot sekä ihanan Nelinpeli-yhteisömme kiperimmät kysymykset. Kanssamme lusikoimassa joulupuuroa Sami Saarelainen.

Nelinpeli Podcast 150: Ristipistos, osa II

Julkaistu 18.12.2018

Nelinpelin tonttukopla jatkaa vuoden viimeisen podcast-aherruksen parissa ja toisella puoliskolla syyniin joutuu koko vuosi 2018 peleineen: ensin katsastetaan viimeisen 12 kuukauden aikaiset tapahtumat, sitten läpikäydään kärkilistoilta tipahtaneet huipputittelit ja lopuksi valokeila lennähtää vuoden parhaiden pelijulkaisujen ylle!

Nelinpeli Podcast 149: Amir

Julkaistu 4.12.2018

Vuoden toiseksi viimeisessä podcastissa Nelinpelin herrakerho heittäytyy sentimentaaliseksi muistojen maantiellä matkatessaan. Siinä ohessa väännetään jokusesta tikusta hippasen peli-, leffa-, musiikki- ja viihdeasiaa siihen malliin, että pitkästä aikaa levähti yli viisituntiseksi lekkeriksi. Huppista.

Nelinpeli Podcast 148: Elohopeaviikset

Julkaistu 6.11.2018

Tämä ei ole Madison Square Garden, tämä on jotain parempaa – Nelinpeli Podcast ratsastaa jälleen ääniaalloilla! Pelimaailman kiemuroihin tartutaan niin kimein ja kuulain ylä-äänin, että paatuneinkin laulunopettaja tuntee takaluukun kireytyvän nuottiryöpytyksessä. Seuraavaa jaksoa joudutte valitettavasti jälleen odotella pari viikkoa tavallista pitempään, yhtiömme pahoittelee!

Nelinpeli Podcast 147: Noitapiiri

Julkaistu 23.10.2018

Nelinpelin luutaratsastajat ovat palanneet langettamaan ääniaalloille niin perinpohjaisen paatuneen kera vandalisoivan vulgaarin kirouksen, että jopa Salemin tyttökuoro äityy kunnianosoitukselliseen ripaskaan! Nämä kurpitsanaamat eivät pahanteosta heltiä vaikka lahjoisi kahdella ämpärillisellä karkkia.

Nelinpeli Podcast 146: Hard Skip

Julkaistu 25.9.2018

Älä ainakaan vielä paina skipaten - sillä Suomen sensuellein ja särmikkäin podcast on jälleen ratsastamassa ääniaalloilla kuin universumin uljain pygmi galaksin grandioosimman ponin selässä! Tästä jaksosta ei vauhtia ja vaarallisia tilanteita puutu, ja hyvä niin, sillä seuraavaa joudutte odottaa tuplasti tavallista pitempään. Anteexi!

Nelinpeli Podcast 145: Tragedian kanootti

Julkaistu 11.9.2018

Nelinpelin soutuvene-ekspertit ovat jälleen ajautuneet pelimedian petollisimpien syvänteiden vaarallisiin ääriin ja kalastavat seikkailuretkellään esiin mitä monikirjavimman kattauksen päivän lihaisinta, suomuisinta ja ruotopitoisinta peliasiaa! Airon varressa mukana Antero Linde.

Nelinpeli Podcast 144: Lippa takana

Julkaistu 28.8.2018

Nelinpelin räbäyttäjäposse on jälleen lauteilla sylkemässä totuutta mikrofoniin ja luvassa on raekuuron lailla tärykalvoja pommittava täsmäpommitus Pohjolan painavinta runoriimittelyä peli- ja viihdemaailman joka saralta. Vieraana Sami Saarelainen.

Nelinpeli Podcast 143: Pahan palkka

Julkaistu 14.8.2018

Lomat on lusittu ja Nelinpelin tuomioistuin on jälleen auki! Suomen karvais-eroottisin pelipodcast on palannut aromatisoimaan ääniaallot ja tarjoamaan jäljittelemättömän kattauksen Suomen rautaisinta ja lihaisinta asiasisältöä viihdemaailman joka näyttämöltä.

Nelinpeli Podcast 142: Terveydeksi!

Julkaistu 19.6.2018

Nelinpelin kyynelkanavakeijukaiset ovat jälleen saapuneet levittämään peli-ilon siitepölyä ja pärskimään pikseleistä niistettyä riemusanomaa niin vuolain ylisanoin, että nessut loppuvat vääjäämättä kesken! Alkuvuoden viimeisessä lähetyksessä luvassa myös yltiöpäisen kattava E3-messujen syynäys. Kuullaan taas elokuussa!

Nelinpeli Podcast 141: Senat sakaisin

Julkaistu 5.6.2018

Tänään Nelinpelin kielelliset velhot vääntävät suut taas niin maan muikealle tötterölle päivän polttavista peliaiheista pölöttäessään, että vähemmästäkin alkaa viisareita vihloa. Mukana menossa Johanna Puustinen ja Janne Kaitila!

Nelinpeli Podcast 140: Artyom!

Julkaistu 22.5.2018

Nelinpelin torakkaihmiset ovat jälleen laskeutuneet pelialan syvimpiin ja synkimpiin syövereihin ja kalastaneet sohjosta katiskallisen Suomen aromaattisinta podcast-antia! Eikun fileeraamaan. Vieraana Jani Leskinen.

Nelinpeli Podcast 139: Sana on laki

Julkaistu 8.5.2018

Nelinpelin juristit ovat jälleen kokoontuneet leivättömän pöydän ääreen, eikä ankarilta tuomioilta säästy yksikään pikseleistä tai molekyyleistä rakennettu pahantekijä. Peruukki vinoon ja nuija heilumaan! Vieraana Jani Kärkkäinen.

Nelinpeli Podcast 138: Maagisia kohtaamisia

Julkaistu 24.4.2018

Tänään Nelinpelin loitsumaakarit virittävät silinterit, tarkistavat korttipakan intonaation ja vaihtavat jänikseen kielet – tervetuloa surffaamaan Suomen sointuvimman pelipodcastin ääniaalloille! Vieraana Joonas Turner.

Nelinpeli Podcast 137: Samsara

Julkaistu 10.4.2018

Tänään Nelinpelin joogimestarit venyttelevät äänihuulia niin reteällä revityksellä, että polte tuntuu kaikkialla sormenpäistä syvien lihasten perimmäisessä säikeessä! Eikun kintut lootusasentoon ja räime yhteentoista.

Nelinpeli Podcast 136: Potkii kuin krokotiili

Julkaistu 27.3.2018

Nelinpelin terapiasessiossa tänään: pelejä, introspektiota, elokuvia, tajunnanvirtaa, sarjoja, syväluotausta, kikkelivitsejä ja korkeakulttuuria. Arvovaltaisessa neronleimausten ja aivopierujen paneelissa mukana pitkästä aikaa Antero Linde!

Nelinpeli Podcast 135: Vain oikeita mielipiteitä

Julkaistu 13.3.2018

Nelinpelin mielipidevaikuttajat ovat täällä taas inspiroimassa, inhottamassa, riemastuttamassa ja raivostuttamassa! Yksinomaan oikeita mielipiteitä sisältävän 135. podcast-järkäleen oikeamielisyyden paneelissa mukana myös Jani Kärkkäinen.

Nelinpeli Podcast 134: Riffistä rospuuttoon

Julkaistu 27.2.2018

Nelinpelin rock-jumalat laskeutuvat Olympokselta ja jyrisyttävät lauteita niin pysäyttävällä primitiiviraivolla, että sopii toivoa näiden nuppien yltävän ainoastaan yhteentoista! Vieraana mies mm. Luftrausersin ja Nuclear Thronen melodiamaiseman takaa, suomalainen pelimuusikko Jukio "Kuabee" Kallio.

Nelinpeli Podcast 133: Talviklassikko

Julkaistu 13.2.2018

Nelinpelin mäkikuninkaat murskaavat vastustajat, rikkovat ennätykset, valloittavat podiumin joka portaan ja saavat juhlasoihdut liekehtimään niin raivokkaasti, että jopa Pompeji ja Vesuvius jäävät jaetulle hopeasijalle! Vieraana - uskokaa tai älkää - Sami Saarelainen ja Sebastian Webster!

Nelinpeli Podcast 132: Sammakko ja skorpioni

Julkaistu 30.1.2018

Töräyttäkää taivaalliseen trumpettiin - Nelinpeli on palannut! Pohjoisen kolme viisaanlaista tietäjää valloittavat jälleen ääniaallot ja tarjoavat rautaisannoksen universumin uhkeinta peli- ja viihdeasiaa superlatiiveja tahi runomittaa säästelemättä. Nelinpeli is back, baby!

Nelinpeli Podcast 131: Kinkkupirtelö, osa II

Julkaistu 20.12.2017

Nelinpelin riemuparaati jatkuu trio-kokoonpanolla, mutta kun väki vähenee niin panokset kovenevat! Luvassa nimittäin vuoden viimeisen uutiskatsauksen lisäksi se kaikkien odottama, jännittämä ja kammoama listaus: mikä on Nelinpelin viralilnen top-10 vuodelle 2017?

Nelinpeli Podcast 131: Kinkkupirtelö, osa I

Julkaistu 19.12.2017

Vuoden viimeinen Nelinpeli Podcast on täällä! Luvassa on tuntitolkulla ylitsepursuavaa viihdeasiaa jopa totuttua ankarammin piiskaavalla puheripulilla - onhan syynissä koko kulunut vuosi. Vieraana Sebastian Webster.

Nelinpeli Podcast 130: Kolme korttia pakasta

Julkaistu 5.12.2017

Vuoden toisiksi viimeinen Nelinpeli Podcast jakaa pöytään jälleen sen verran katkeransuloisen kattauksen Suomen pistävintä peli- ja viihdeasiaa, että hapanimeläkastikkeet kirnuuntuvat korvakanaviin kuin itsestään! Tässä pelaavalle kansalle yksi lootbox, joka ei koskaan petä (tai maksa).

Nelinpeli Podcast 129: Suomalainen susikova

Julkaistu 21.11.2017

Nelinpelin rautakomppania ratsastaa jälleen ääniaalloille ja kavioiden alle tallotaan koko peli- ja viihdemaailman kirjo. Näistä peijaisista ei kukaan pääse irtautumaan ilman hevosenkengän kuvaa ahterissa! Vieraana Johanna Puustinen.

Nelinpeli Podcast 128: Ylilyöntiasema

Julkaistu 7.11.2017

Nelinpeli Podcast is back, baby! Pikku syyspaussin jälkeen elämä mikrofonien takana on taas sen verran tuore kokemus, että mahtaakohan poikien toilailuista tulla enää mitään?

Nelinpeli Podcast 127: Puoliksi hyvä, puoliksi nahkainen

Julkaistu 19.9.2017

Nelinpelin nahkaparturit ovat jälleen täällä ja saumuriin syötetään kaikki pelialan kuumimmat ryijynriekaleet perinpohjaista parkkiinnuttamista varten! Vieraana Jani Kärkkäinen. Nelinpeli Podcast jää tämän jakson myötä hetkeksi talvilomalle, palaamme eetteriin 31. lokakuuta!

Nelinpeli Podcast 126: Kiva kuulla

Julkaistu 5.9.2017

Nelinpelin äänitohtorien vastaanotto on jälleen auki ja luvassa on mitä kierompia diagnooseja jokaisesta mahdollisesta peli- ja viihdealaa koskettavasta paiseesta, nyppylästä ja ihottumasta! Onhan sairasvakuutuksesi kunnossa?

Nelinpeli Podcast 125: Kaikki se valo jota emme näe

Julkaistu 22.8.2017

Nelinpelin aurinkokuninkaat ovat palanneet! Syyskauden ensimmäisessä podcast-järkäleessä perataan menneen kesän ilot, surut, riemut ja aallonpohjat yksi rouhea suomurypäs kerrallaan. Onpa ihana olla täällä taas!

Nelinpeli Podcast 124: Kultainen passi

Julkaistu 4.7.2017

Liveyleisön edessä striimattu Nelinpeli Podcast LIVE on totuus ja tosiasia! Riemujuhlan karkelot kruunataan livelähetyksen taltioinnilla, joka sisältää kaiken röhötyksen, kohkaamisen ja nousuhumalaisen kaskuttelun - ainoa mikä puuttuu ovat lukuisat tekniset kömmähdykset! Vieraana Sebastian Webster. Nelinpeli palailee elokuussa, nähdään ja kuullaan taas silloin!

Nelinpeli Podcast 123: Lapset ja lapsenmieliset

Julkaistu 20.6.2017

Alkuvuoden toiseksi viimeisessä castissa mennään niin aurinkoisissa ja E3-uutistulvan läpikostuttamissa tunnelmissa, että menohan meinaa äityä silkaksi lastentarhariehakoinniksi! Vieraskaksikkona Jani Leskinen ja Antero Linde. Muista: alkuvuoden viimeinen podcast nauhoitetaan + striimataan LIVENÄ 2. heinäkuuta!

Nelinpeli Podcast 122: Sori siitä

Julkaistu 6.6.2017

Vastoinkäymisistä viis, paras päivä sarastakoon! Tällä kertaa Nelinpelin aurinkosoturit ovat poikkeuksellisen kesäisissä tunnelmissa, sillä ulkona porottava valopallo saa koko studioväestön tunnelatauksen säkenöimään diskopallon lailla! Vieraana Antero Linde ja Jani Kärkkäinen.

Nelinpeli Podcast 121: Kärjenmitalla

Julkaistu 23.5.2017

Tällä kertaa Nelinpelin miekkasoturit ovat pykälää melankolisemmissa tunnelmissa, mutta eipä tummempi pohjavire koko castiketta surunharmaaksi hämmennä! Vieraana Jani Leskinen. Muista: Nelinpelin livecasti 2.7. ja eeppinen mökkimiitti 28.-30.7. Keuruulla!

Nelinpeli Podcast 120: Raamatullinen perspektiivi

Julkaistu 9.5.2017

Kautta hunajalla voidellun vapahtajamme, Nelinpelin kolme viistasta tietäjää ovat jälleen metsästämässä digitaaliajan pyhimpiä ajatuksia. Kunpa vain ei väsyttäisi näin paljon. Luvassa myös jykevä juonipaljastus tulevasta Nelinpeli-livestriimicastikkeesta!

Nelinpeli Podcast 119: Suomalaiset samurait

Julkaistu 25.4.2017

Nelinpelin nyrkkisankarit ovat sen verran kovassa sparrausvedossa, että myös tatamilta turvaetäisyyden ottaneet saavat matkamuistoksi tukullisen henkisiä mustelmia! Vieraana Jani Leskinen. Pssst! Merkkaa heinäkuun viimeinen viikonloppu vapaaksi Nelinpeli-aiheisille harrasteille!

Nelinpeli Podcast 118: Linkit vastakkain

Julkaistu 11.4.2017

Tällä kertaa Nelinpelin tähtienväliset tietäjät eksyvät niin syviin metafyysisiin vesiin, että pelimaailman merikarttojen tulkinta on jäädä kakkoseksi kun maailmaa parannetaan yksi abstrakti ajatelmapunos kerrallaan! Nyt on diippii!

Nelinpeli Podcast 117: Muumikaappi

Julkaistu 28.3.2017

Se on nimittäin paras päivä! Suomen sikotautisimman peliläpänderin ohella Nelinpelin ajatusriiheläiset löytävät itsensä tällä kertaa myös sen ikiaikaisista kysymyksistä klassisimman ääreltä: asuuko meidän kaikkien sisällä pieni musta homomies?

Nelinpeli Podcast 116: Harmaan sävyjä ja punaisia lankoja

Julkaistu 14.3.2017

Paras päivä sarastaa jälleen ja Nelinpelin säyseät filosofit päräyttävät eetteriin sen verran karpaasimaisen manifestin täynnä tunteita ja tuoksuja, että tätä vyyhtiä ei ratkoisi edes pivollinen Freudeja parilla Sokrateella varustettuna! Vieraana Antero Linde.

Nelinpeli Podcast 115: Hauras haureus

Julkaistu 28.2.2017

Tällä kertaa Nelinpelin paheiden papit ajautuvat sen verran riettaisiin sielunmessuihin, että jonkin tason puhdistusriitti on tarpeen koko seurakunnalle tämän saarnan jälkeen! Epäpyhän irstailun kruununa kuullaan haastattelu ZeniMax Onlinen luovan johtajan Rich Lambertin kanssa.

Nelinpeli Podcast 114: Eteeriset kananmunat

Julkaistu 14.2.2017

Kosmisen myrskynsilmän neutroniaalloilla ratsastavat Nelinpelin avaruuscowboyt ovat jälleen karauttamassa aivotiehyeitä pitkin aistiesi saluunaan! Vieraspalleilla Nelinpelin ystäville tutut intergalaktiset lehmipojat Jani Kärkkäinen ja Antero Linde.

Nelinpeli Podcast 113: Seiskapuol

Julkaistu 31.1.2017

Vuosi 2017 saadaan vihdoin käyntiin rapiat kuukauden päivät myöhässä, kun Nelinpelin ratsumiehet karauttavat ääniaaltojen aavalle ja vangitsevat menneen, nykyhetken ja tulevaisuuden intergalaktisen lassorykelmänsä neutroniytimeen. Tästä se lähtee, ystävät!

Nelinpeli Podcast 112: Tervetuloa jamimajaan, osa I

Julkaistu 20.12.2016

Nelinpelin eeppisistä eeppisin, massiivisista massiivisin ja megalomaanisista megalodonein joulupodcast on täällä taas! Pituutta riittää jälleen kerran kuin VR:llä kiskoja. Ensimmäisellä puoliskolla käydään läpi kaikki vuoden 2016 ylä- ja alamäet sekä luetaan vuoden viimeiset kuuntelijapalautteet. Vieraana Jani Kärkkäinen.

Nelinpeli Podcast 112: Tervetuloa jamimajaan, osa II

Julkaistu 20.12.2016

Nelinpelin joulukastikkeen toinen osuus käynnistyy viisivuotisen uramme suurimmalla jymy-yllätyksellä. Korvatunturin yllätyshyökkäyksen jälkeen kokoilemme itsemme syynäämällä vuoden viimeiset uutisskuupit. Tämän jälkeen kukin Nelinpeli-suurperheen jäsen listaa omat kärkikymmenikkönsä ja otamme selvää, mikä peli on Nelinpelin arvoasteikolla vuoden 2016 kovin luu! Vieraana Antero Linde.

Nelinpeli Podcast 111: Peräsilarit

Julkaistu 6.12.2016

Tohtori Nelinpelin vastaanotto on auki, eikä tälle kirurgille riitä pelkkä ulkoasuremontti! Skalpellin alle valikoituvat peli- ja viihdealan kuumimmat aiheet ja tikkien parantelun päätteeksi peilistä katsoo Suomen uljaimman podcastin kaunein, viriilein ja nuorekkain ilmentymä!

Nelinpeli Podcast 110: Aluskasvillisuus

Julkaistu 22.11.2016

Nelinpelin puutarhurimestarit ovat jälleen ääniaaltojen viheriöillä kitkemässä pelimaailman rikkaruohot ja istuttamassa korvakanavienne puutarhaan Suomen ravinnerikkainta ja kanankakkaisinta läpändeerosta! Tällaisiin lannoitelukemiin ei edes Biolan pysty.

Nelinpeli Podcast 109: Tiimi toimii

Julkaistu 8.11.2016

Usch! Suomen riemukkain ja räjähdysalttein podcast on täällä taas! Pelikulttuurin tiukkaan ytimeen poraudutaan jälleen niin terävällä terävalikoimalla, että viisareita vihloo jo ajatuskin. Ja hei, sinä siinä: muista tsekata Nelinpelin uusi keskustelufoorumi!

Nelinpeli Podcast 108: Vihainen maito

Julkaistu 25.10.2016

Suomen proteiinipitoisimman pelipodcastin karjakot ovat jälleen laitumilla mellastamassa, eikä näistä kirnujaisista selviä yksikään korva-, raaja- tai utarepari vammoitta! Vieraana Jani Kärkkäinen.

Nelinpeli Podcast 107: Kultainen kihelmöintipiste

Julkaistu 11.10.2016

Kautta välkehtivän tähtisumun ja galaktisen väreilyn, Nelinpelin johtoporras on jälleen muutosten ja mullistusten keskiössä! Tosin pitkästä aikaa hyvässä mielessä. Järisyttävän uutispöllähdyksen lisäksi luvassa rauta-, kalkki-, malmi- ja proteiinipitoisinta pelipodcastia mitä Tellus pinnallaan kannattelee!

Nelinpeli Podcast 106: Kauan eläköön Islanti

Julkaistu 27.9.2016

Kautta kuumien lähteiden ja maastavetoennätysten, on jälleen aika tempautua Skandinavian alkuvoimaisimman podcastin äänimyrskyaallon vietäväksi! Mukana menossa pyhän pelimessiaanisen pikseligospelin puolivälieräpaavit Jani Leskinen ja MP Ritvola.

Nelinpeli Podcast 105: Lusikka

Julkaistu 13.9.2016

Kautta Sub-Zeron huurteisten alasuojien, Suomen kuumin/kylmin/kuumin pelipodcast on täällä taas, pahat mielessä ja kuume kielessä! Vieraana pelikarsinan cooleimman kulman alfaurokset MP Ritvola ja Jani Kärkkäinen.

Nelinpeli Podcast 104: Nakit naamalle

Julkaistu 30.8.2016

Herramunjee tätä ääreisverenkiertoa, kun Nelinpeli valloittaa jälleen ääniaallot! Proteiinista puheen ollen, Suomen sirpaloittavin pelipodcast on jälleen kerran niin loputtoman täynnä mieltä ja sielua ravitsevaa puheensorinaa, että meinaa mikrofoneillekin kasvaa muskelia! Vieraana Nelinpelin kulissien takaisten voimavarojen tuorein kiinnitys, Nina Liukonen.

Nelinpeli Podcast 103: Ukkoshanhi

Julkaistu 16.8.2016

Kautta Asgardin, Olympoksen ja Kuolemantähden! Nelinpeli on palannut! Eikä huolta: pitkäksi venähtänyt kesäloma ei ole tehnyt Suomen karvaisimmista pelikulttuurin esitaistelijoista yhtään sen vähäsanaisempia, pikemminkin päinvastoin. Vieraana Nelinpelin ystäville jo tutuksi mikrofonin jatkeeksi tullut Antero Linde.

Nelinpeli Podcast 102: Magnum

Julkaistu 21.6.2016

Niinhän siinä kävi, että viimeinen Nelinpeli Podcast ennen kesätaukoa venyi taas käsittämättömiin sfääreihin, vaan minkäs teet kun fiilis on katossa ja juttua sen kuin vain riittää! Massiivisen E3-luotauksen lisäksi ruoditaan kaikki pelimaailman tuoreimmat kuulumiset ennen laitumille lampsimista. Studiovieraina a-luokan peliurokset Antero Linde ja MP Ritvola.

Nelinpeli Podcast 101: Tila loppuu kesk

Julkaistu 7.6.2016

Nelinpeli Podcast ratsastaa jälleen! Jasonin ja Mikan seuraksi istahtavat Jani Leskinen ja Antero Linde, ja uudella verellä voideltu mikrofoniarmada tykittää eetteriin niin huumaavan ydinlatauksen Suomen uljainta peliläppää, että jopa nauhoituslaitteistosta meinaa loppua ti

Nelinpeli Podcast 100: Sata lasissa!

Julkaistu 24.5.2016

Juhlapäivä, surun päivä, uudistumisen päivä. Nelinpeli Podcastin SADANNEN JAKSON päivä! Tänään itketään, nauretaan ja muistellaan, ystävät! Tänään luodaan haikea silmäys eiliseen ja pistävä katse huomiseen. Tämä on meille kaikille yhteinen paras päivä.

Nelinpeli Podcast 099: Yhdeksänkymmentä yhdeksän

Julkaistu 10.5.2016

Härregyd ja rommia pullo, kohtahan se on sata lasissa! Lähestyvästä juhlapäivästä riehakoitunut Nelinpeli-miehistö ottaa keskustelun härkää sarvista niin vimmatun väkivahvalla otteella, että Herkuleksellakin alkaisi viisari väpäjätä! Jaksossa luvassa myös isoja - ja hyviä - uutisia.

Nelinpeli Podcast 098: Boreananaz

Julkaistu 26.4.2016

Nelinpelin aito ja alkuperäinen Trio Töykeät valtaa ilmanalan klassisella kolmikkokokoonpanolla, mutta raivokkaan rouhean läpändeerosin ohella joudumme - jälleen - nieleskelemään kyyneleitä. Turha tässä on sokerikuorrutusta taiteilla: tilanne on traaginen. Nyt alkavat ne kuuluisat hyvät neuvot olla pikku hiljaa tarpeen.

Nelinpeli Podcast 097: Armageddon

Julkaistu 12.4.2016

Nelinpelin tuomiopäivän tulkitsijat ja tuhovimman tilkitsijät kietaisevat jälleen tietäjän viitat harteille, lataavat taikasauvat ja hipelöivät kuukivet täyslatinkiin, valmiina asettumaan peli- ja viihdemaailman synkkien voimien ja sinun, rakas kuuntelija, väliin taisteluasemiin! Vieraspallin rautaisessa puristuksessa a-luokan peliuros Jani Leskinen.

Nelinpeli Podcast 096: Back in black

Julkaistu 29.3.2016

Nelinpelin ryövärikolonna karauttaa kaupunkiin revolverit kuumana ja satulalaukut kilisten, valmiina jauhamaan mässyä päivän päräyttävimpien peli- ja viihdeaiheiden äärellä vaikka tuomiopäivään saakka. Vieraana MoonTV- ja KonsoliFIN-konkari Tuomas Tonteri!

Nelinpeli Podcast 095: Ulospäin ja ylöspäin

Julkaistu 15.3.2016

Nelinpelin suurvisiirit palaavat ääniaaltojen valtaistuimelle raskain mielin, sillä tutun riemukkaan puheensorinan keskelle siunaantuu tällä kertaa myös murheellisia uutisia: yksi meistä on poistumassa joukosta. Vaan ällös huoli, ystävä hyvä, sillä Nelinpeli jatkaa porskuttamistaan myös tästä eteenpäin kuin tuomiopäivän tulimmaisin Duracell-pupu!

Nelinpeli Podcast 094: Ouroboros

Julkaistu 1.3.2016

Nelinpelin mahtikäärme nielaisee jälleen hännännypykän kitaansa ja käy kakomaan eetteriin sen verran maistuvaa myrkkyä, että Palle Runqvistillakin herahtaisi touhutippa yksisilmäisen mutkalle! Muistakaa, ystävät: Nelinpelin eeppiset synttäribileet ravintola Buzassa 12. maaliskuuta!

Nelinpeli Podcast 093: Yhdessä yötä vasten

Julkaistu 16.2.2016

Kautta Pohjantähden, voiko näin syväluotaavaa sisältöä peleistä proteiinipöperöihin ja elokuvista ejakulaatioon saada mistään muualta kuin Dr. Nelinpelin puolikuiselta vastaanotolta? No ei voi! Erikoisvieraana Nelinpelin sivustovastaava Jani Kärkkäinen.

Nelinpeli Podcast 092: Snägäri

Julkaistu 2.2.2016

Nelinpelin nakkikioski on jälleen auki kuin tuhatvuotias katiska, eikä lipeviltä sanasäynäviltä säästytä tälläkään kertaa. Helmikuu polkaistaan käyntiin niin rehevällä kattauksella Suomen uhmakkainta verbaali-iloittelua, että tärykalvot täräjävät vielä terassikauden alkaessa!

Nelinpeli Podcast 091: Ei kai ollut ikävä?

Julkaistu 19.1.2016

Vuosi 2016! Nelinpeli! Eeppisyyttä! Yllätyksiä! Hurmosta! Ilotulitusta! Surulaulua! Luontoääniä! Kikkelivitsejä! Huutomerkkejä!

Nelinpeli Podcast 090: Viimeistä viedään, osa I

Julkaistu 15.12.2015

Kaikki hyvät asiat päättyvät joskus, niin myös Nelinpeli Podcastin taival vuonna 2015. Vaan eipä huolta, sillä luvassa on jälleen käsityskyvyn raameja koetteleva massiivieepos täynnä Suomen uljainta podcast-glooriaa. Ja tästä se hurmos alkaa!

Nelinpeli Podcast 090: Viimeistä viedään, osa II

Julkaistu 15.12.2015

Joulucastikkeen toisessa luvussa syynätään vuoden viimeiset uutisskuupit, äidytään toistuvasti niin raivoisaan naurunremakkaan että tekniikka meinaa pettää alta ja päästetään Nelinpelin iki-ihanat kuulijat estradille mellastamaan. Voi tätä manteliyllätysten määrää!

Nelinpeli Podcast 090: Viimeistä viedään, osa III

Julkaistu 15.12.2015

Nelinpelin veressä ja vimmassa marinoidun joulumammutin kolmas ja viimeinen luku latoo tiskiin universumin odotetuimman täsmäpommin: Nelinpelin karvaklaanin henkilökohtaiset kärkikymmeniköt sekä Nelinpelin virallisen top-10:n vuodelle 2015! Voiko tätä tykityksen määrää enää edes käsittää?

Nelinpeli Podcast 089: Oi meitä väsyneitä

Julkaistu 1.12.2015

Kautta makeutetun vapahtajavauvamme, sehän on vuoden toiseksi viimeinen Nelinpeli Podcast! Horisontissa siintävän joulueepoksen edeltäjä ilahduttaa kansaa jälleen Suomen proteiinipitoisimmalla keskustelukattauksella, jossa riittää vilskettä, vimmaa ja luolamiesmäistä alkuvoimaa energisoimaan jokainen vaikutuspiiriimme yltävä korvapari!

Nelinpeli Podcast 088: Lempi soikoon

Julkaistu 17.11.2015

Kautta Ragnarin hännänhuipun, nuo ääniaaltojen katveessa lymyilevät podcast-viikingit ovat jälleen rantautuneet! Äkillisen sairastapauksen johdosta kolmikoksi kutistunut Nelinpeli-iskuryhmä jakelee yhtä ääntä köyhempänäkin Suomen rakastettavinta peli- ja viihdeasiaa niin ankaralla rytmityksellä, että Dave Lombardoltakin loppuisi raajoista ruis!

Nelinpeli Podcast 087: Iskussa

Julkaistu 3.11.2015

Nelinpelin rakkauden messiaat latovat tiskiin poikkeuksellisen kompaktin ja turboahdetun täyslatingin Suomen särmäkkäintä ja säkenöivintä peliläpänderiä! Luvassa yllättäviä julkilausumia, hävytöntä härskiyttä ja erittäin, erittäin väsyneitä miehenkuvatuksia.

Nelinpeli Podcast 086: Löysä eines

Julkaistu 20.10.2015

Kautta gastronomisen multiorgasmin, jälleen on koittanut aika avata kosmiset portit ja vapauttaa neljä tuomiopäivän ratsastajaa tanssahtelemaan tähdenlentojen pyrstöille! Luvassa tuttuun tapaan Suomen kiihkeintä ja epäkorrekteinta läpändeerosta aiheesta kuin aiheesta vailla estoja tahi väpäjäviä alahuulia. Bon appetit!

Nelinpeli Podcast 085: Eriskummallisia peliliikkeitä

Julkaistu 6.10.2015

Näin on puolikuinen juhlapäivä jälleen koittanut, kun Nelinpelin herrakerho valtaa joka aistikanavan ja rankaisee synapseja kuin siniaaltoruoska täynnä tulta ja vimmaa! Oletko muuten koskaan kuvitellut olevasi avaruusolento? Et ole yksin!

Nelinpeli Podcast 084: Poikki ja pinoon

Julkaistu 22.9.2015

Mitä saadaan, kun neljä rättiväsynyttä höpönassukkaa ahdetaan samaan kapoiseen tilaan iltalypsylle ja tarjolla on makeinta heraa suoraan pelijumalien palkintolehmän uhkeimmasta utareesta? Pelkkää audionannaa ja aistimannaa tottakai!

Nelinpeli Podcast 083: Neeeeeiti Etsivä

Julkaistu 8.9.2015

Nelinpelin poliittinen epäkorrektiusvirasto on jälleen täällä parantamassa maailmaa ja pahentamassa ilmanlaadun rikkiarvoja! Luvassa ainakin kolme A1-laatuluokituksen vitsiä, anekdoottia ja/tai humoristista sananvaihtoa (ei indeksoitu).

Nelinpeli Podcast 082: Internetin kuulijat näkevät

Julkaistu 25.8.2015

Herra armahda, taasko he ovat täällä? Suomen terävin ja verevin podcast sukeltaa jälleen kanuunankuulatyyliin suoraan pelimaailman syvään päähän. Harmi vain, että näissä syvyyksissä ei koskaan tiedä tarttuuko atraimeen helmi vai koirain kevätkääryle. Toivossa on hyvä elää!

Nelinpeli Podcast 081: Lomaltapaluu

Julkaistu 11.8.2015

Lukitkaa vaimot ja tyttäret, kuljettakaa kotieläimet turvaan ja piilottakaa kaikki suojaamattomat vastaanottoelimet asianmukaisten turvavarusteiden alle! Nelinpeli on palannut kesälomalta! Toistan: Nelinpeli on palannut kesälomalta!

Nelinpeli Podcast 080: Eruptioita

Julkaistu 30.6.2015

80. kertaa kimppuun ärjyvä Nelinpeli Podcast taituroi nauhoitukselliselle kankaalle jälleen kerran niin vavisuttavan taideteoksen, että Picassokin vetelee breakdancea arkussaan! Massiivisen E3-perkauksen lisäksi mukana äärimmäinen määrä naurunremakkaa, ala-arvoista huumoria sekä joka henkäyksellä nahkeammaksi kyllästyvä ilmanala täynnä Suomen uljainta pelipodcastia.

Nelinpeli Podcast 079: Naru

Julkaistu 16.6.2015

Kolmen kimpaksi kutistunut Nelinpeli Podcast on päätäkin lyhyempänä Suomen tulisin ja terhakkain äänivyörytys sitten Pavarottin korkeimman nuotin! Tällä kertaa tarjolla yllättävänkin filosofisia tunneluotauksia sekä Nelinpelin historian juustoisin uutisosio.

Nelinpeli Podcast 078: On se kova

Julkaistu 2.6.2015

Suomen suurhabaisin pelipodcast ratsastaa jälleen kohti glooriaa, eikä tundra tule koskaan olemaan entisensä tämän poljennon jälkeen! Tällä kertaa Nelinpeliception-harjoitteissa sukelletaan jo niin syvälle omaan suklaasilmään, että podcastissa jopa kuunnellaan omaa podcastia! Livenä! Voi hyvä helvetti tätä eeppisyyttä!

Nelinpeli Podcast 077: Presque Vu

Julkaistu 19.5.2015

Nelinpelin kielitieteilijät ovat jälleen vauhdissa täysvahvuudella ja sanoja piiskataan alusta loppuun kuin Suomen nopeinta ravuria! Luvassa on poikkeuksellisen kirkas valon, värien ja kaasun mittelö podcast-tähdistön vimmaisimmasta ja vaarallisimmasta sopukasta.

Nelinpeli Podcast 076: Muistikatkoksia

Julkaistu 5.5.2015

Härregyd, maailmankirjat sekaisin: Nelinpeli-studiossa on tällä kertaa äänessä vain kolme (3) karvaturpaa! Vaan ällös sä huoli, astetta eksoottisemmalla kokoonpanollakin luvassa on Suomen räiskyvin podcast-annos täynnä runosuonen pullistelua, roiseja rajanylityksiä, heikkolahjaista huumoria ja polttavia pelianalyyseja.

Nelinpeli Podcast 075: Rummuta poika rummuta

Julkaistu 21.4.2015

Nelinpelin äärioikeassaolon komitea kokoontuu jälleen puolikuukausittaiseen neuvonpitoon, aiheina muun muassa elokuvat, politiikka, luova kirjoittaminen, kapteeniarvot sekä Etelä-Ranska. Okei okei, pelitkin.

Nelinpeli Podcast 074: Röllimuna

Julkaistu 7.4.2015

Nelinpelin pääsiäispuput latovat tiskiin sellaisen korillisen audionamiskuukkelia, että Via Dolorosa on kuin pieni päiväkävely tämän savotan jälkeen! Varoitus: jakson tavallistakin hapokkaampi ulosanti sisältää runsaasti influenssasta toipuvien köriläiden kuumehoureisia mietteitä.

Nelinpeli Podcast 073: Kurimus

Julkaistu 24.3.2015

Jos johonkin voi luottaa niin siihen, että Nelinpeli jakaa parhaat ja paskimmat vitsit mahdollisimman huonoon aikaan. Vuoden kenties aromaattisimmassa jaksossa polttavat puheenaiheet uivat samanaikaisesti kaihoisan melankolian syövereissä ja repeytyvät riemukkaina taivaalle kuin rypäleisen runsas kaasupurkaus täynnä magiaa.

Nelinpeli Podcast 072: Löylynlyömät

Julkaistu 10.3.2015

Mitä saadaan, kun ajoitetaan Nelinpelin 3-vuotissynttärit ja uusimman podcastin nauhoitukset perättäisille päiville? No, mitäpä muutakaan kuin tunnetun universumin laadukkainta ja ei-niin-yhtikäs-yhtään hapokasta läppää vailla vertaa, rajoja tahi hyvän maun määreitä.

Nelinpeli Podcast 071: Yhdeksäntoista yhdeksänkymmentä

Julkaistu 24.2.2015

Nelinpelin matemaattiset ihmelapset tykittelevät eetteriin sellaisen nelijuuriyhtälön tunnetun universumin raskainta peliasiaa, että Turing kieppuu haudassaan ja Hawkingilta lipeää mopo käsistä suoraan suomalaisvalmisteiseen mustaan aukkoon!

Nelinpeli Podcast: Metal Gear Solid -spesiaali

Julkaistu 17.2.2015

Sitä saa mitä tilaa! Hideo Kojiman iisakinkirkon juonellista seittiverkostoa ei ratko kuin kovin sissi, mutta Nelinpelin Mika ja erikoisvieras MP Ritvola selvittelevät juonivyyhtien sotkuja parhaansa mukaan jotta jopa MGS-ummikko Jason pääsisi edes toisella jalalla kärryille pitkäikäisen pelisaagan toisen merkittävän juonijatkumon (?!) tapahtumista.

Nelinpeli Podcast 070: Opus Amadeus Potatus

Julkaistu 10.2.2015

Herra armahtaa - Nelinpeli ei! Suomen pekoninkäryisin podcast järisyttää kieliä ja mieliä jälleen niin suvereenin sensaatiomaisin sananiekkailuin kera -miekkailuin, että verbaalinen valoshow saavuttaa suorastaan raamatulliset mittasuhteet ja audioakrobatiikan leveät hartiat kuljettavat koko kuulijakonkkaronkan yhdeksänteen taivaaseen.

Nelinpeli Podcast 069: Sexytime

Julkaistu 27.1.2015

Nelinpelin erotiikan messiaat paljastavat kaiken Suomen alkuvoimaisimman ja aromaattisimman podcastin vallatessa pelikansan nälkäiset tajunnat jälleen kerran. Luvassa entistä enemmän seksiä, valheita ja väkivaltaa!

Nelinpeli Podcast 068: Pyhä sana

Julkaistu 13.1.2015

Halleluja! Herramunjee! Hilipatihippan! Nelinpeli Podcast on palannut joulutauolta! Kinkkuähkyssä marinoituneet äänijänteet ovat kovilla, kun kuukauden mittaiselta scheissenpureskelubreikiltä palaava karvanelikko nappaa mikrofonista kiinni ja alkaa tiristää Suomen painavinta asiaa siitä, tästä ja vähän tuostakin. Että tekee eetvarttia!

Nelinpeli Podcast 067: Pohjantähti, osa I

Julkaistu 16.12.2014

Jumalallisiin sfääreihin kurottava massiivinen, mammuttimainen ja megalomaaninen Nelinpeli Podcastin joulujakso laskeutuu jälleen pahaa-aavistamattoman maailman niskaan kuin tähteinvälinen neutronivasara! Oletteko valmiit? Vielä kerran tuleen, ystävät, nyt mennään!

Nelinpeli Podcast 067: Pohjantähti, osa II

Julkaistu 16.12.2014

Jumalallisiin sfääreihin kurottava massiivinen, mammuttimainen ja megalomaaninen Nelinpeli Podcastin joulujakso laskeutuu jälleen pahaa-aavistamattoman maailman niskaan kuin tähteinvälinen neutronivasara! Oletteko valmiit? Vielä kerran tuleen, ystävät, nyt mennään!

Nelinpeli Podcast 067: Pohjantähti, osa III

Julkaistu 16.12.2014

Jumalallisiin sfääreihin kurottava massiivinen, mammuttimainen ja megalomaaninen Nelinpeli Podcastin joulujakso laskeutuu jälleen pahaa-aavistamattoman maailman niskaan kuin tähteinvälinen neutronivasara! Oletteko valmiit? Vielä kerran tuleen, ystävät, nyt mennään!

Nelinpeli Podcast 066: Seksiä tölkissä

Julkaistu 2.12.2014

Suomen pelätyin ja paloturvattomin podcast palaa toiseksi viimeistä kertaa tänä vuonna! Historiallisen hienon kaksiviikkoisen peruina eetteriin puserretaan niin tanakka tuubillinen äärikiinteää audiopatukkaa, että vastaanottoaukot on syytä voidella kahteen kertaan ennen ensimmäistäkään penetraatioyritystä.

Nelinpeli Podcast 065: Krapulaseepra

Julkaistu 18.11.2014

Suomen vimmaisin ja alkuvoimaisin podcast ponnistaa jälleen ääniaalloille kylvämään näkemyksiä, tuntemuksia, gastronomisia kaikuluotauksia ja AAA-laatuluokan läpänderiä pelialan joka kolkasta inspiraatiota nuohoten! Jaksossa luvassa myös ruokamyrkytyksen alkusoitto.

Nelinpeli Podcast 064: Valkopyrstö

Julkaistu 4.11.2014

Huh hellettä! Räntää ropisee niskaan ja kylmä on kuin Hothissa, mutta Nelinpelin podcast-tropiikissa tunnelma on jälleen kuuma kuin Danten päiväunissa ja henkinen habitus kuin ikikesän laitumilla kirmaavalla mahtisonnilla! Luvassa eeppistä meininkiä.

Nelinpeli Podcast 063: Se on smässii

Julkaistu 21.10.2014

Nelinpeli tuuttaa eetteriin kerrankin alle kolmituntisen jakson, mutta älkää antako minuuttimittarin hämätä: liitoksistaan repeilevässä jaksossa tarjoillaan niin kiinteä täyslaidallinen painavinta peliasiaa, että herkemmät korvakanavat eivät toivu höykytyksestä! Erikoisvieraana intergalaktinen superninja Jenni "Jepugate" Ahlapuro.

Nelinpeli Podcast 062: Skillit viivalle

Julkaistu 7.10.2014

Nelinpelistä päivää! Aikakautemme alakuloisin pelicastike länttää jälleen rinnuksille niin kermaisen kolossikauhallisen proteiinipitoisinta ääninamia, että Beefcake jää kaukaiseksi kakkoseksi ja intellektuelli haba kasvaa kilpaa naurulihaksiston kanssa niin että savu nousee. Että jotta ihan hyvä meininki!

Nelinpeli Podcast 061: Bishi Bashi Namu Namu

Julkaistu 23.9.2014

Käänteet, ilmiöt, ilot ja surut. Säkenöivät yllätykset ja karvaat pettymykset. Kahteen viikkoon mahtuu paljon, ja kaikki se nostetaan jälleen tapetille Suomen karvaisimman podcastin valloittaessa mielet ja sydämet. Ennakoivat anteeksipyynnöt Vladimir Putinille ja Teemu Selänteelle.

Nelinpeli Podcast 060: Ananas vai banaani

Julkaistu 9.9.2014

Nelinpelin 60. juhlajakso ei jätä yhtäkään lihaisan annin ystävää, porkkanan vimmaista puputtajaa tahi ananaksen villiä rakastajaa kylmäksi! Pelialan tuoreimmat tuntemukset siivilöityvät Nelinpelin hoteissa armottomaksi äänivalliksi täynnä vimmaista ajatuksenvaihtoa ja huonointa huumoria Telluksen tällä puolen. It's on like Donkey Kong!

Nelinpeli Podcast 059: Äänimerkin jälkeen

Julkaistu 26.8.2014

Nelinpeli valtaa jälleen eetterin ankaran armottoman kaksiviikkoisen jälkeen! Sanaisella alasimella lepää tietysti Gamescom-pelimessut, mutta tuttuun tapaan tarinatuokion siivet kantavat myös muihin peli-, elokuva- ja viihdemaailman kolkkiin vailla estoja tahi empimistä. Varoitus: saattaa sisältää huumoria.

Nelinpeli Podcast 058: Paluulento paratiisiin

Julkaistu 12.8.2014

Kesätauko on päättynyt ja Nelinpelin lööperikuoro on jälleen äänessä! Kuusi viikkoa pidätelty puheripuli purkautuu takuuvarmana Nelinpeli-latinkina yhtäkään aistia säästämättä tahi säälimättä. Se on menoa ny!

Nelinpeli Podcast 057: Kummituskäsi

Julkaistu 1.7.2014

Nelinpelin viimeinen podcast ennen reilun kuukauden mittaista kesätaukoa! Jeskamandeera! Härregyd! Voi vitsit! Onneksi luvassa on jälleen kerran valurautainen annos Suomen komeinta ja karvaisinta pelitarinaa lämmittämään kohmeisimmatkin korvaröörit kuuden kilotonnin celciuksiin! Kuullaan taas elokuussa, ystävät.

Nelinpeli Podcast 056: Grand Snoop Lion of the Cobra Kai

Julkaistu 17.6.2014

Suomen eeppisin ja epäkorrektein podcast jyristelee jälleen eetteriin armottomalla kattauksella tauotonta turinointia. Tällä kertaa tehdään asiat hieman normista poiketen: podcastin koko toinen puolisko on omistettu yksinomaan vuoden 2014 E3-messujen tarjonnalle! Sweep the leg!

Nelinpeli Podcast 055: Aromipesä

Julkaistu 3.6.2014

Alati lämpenevä kesä puskee pelimaailman käänteitä pienemmille kierroksille, vaan ei hätää: Nelinpelin sälleiltä ei juttu pääse loppumaan vuodenajasta huolimatta! Luvassa hurmeisen hemaisevaa ja aggressiivisen aromaattista sanahelinää suoraan runosuolen namitaipeesta. Ai että tuoksuu pähkinäiseltä!

Nelinpeli Podcast 054: Jumalat juhlivat öisin, osa I

Julkaistu 20.5.2014

Nelinpelin pojat yrittivät nauhoittaa normaalia jättijärkälettä lyhyemmän podcastin - ja onnistuivat nauhoittaa yli 6-tuntisen eepoksen! Kahteen osaan lohkottu podcast-mammutti ei kuitenkaan laadusta tingi, vaan tarjoaa edelleen Suomen parasta peliläpänderiä aisteja säästämättä!

Nelinpeli Podcast 054: Jumalat juhlivat öisin, osa II

Julkaistu 20.5.2014

Nelinpelin pojat yrittivät nauhoittaa normaalia jättijärkälettä lyhyemmän podcastin - ja onnistuivat nauhoittaa yli 6-tuntisen eepoksen! Kahteen osaan lohkottu podcast-mammutti ei kuitenkaan laadusta tingi, vaan tarjoaa edelleen Suomen parasta peliläpänderiä aisteja säästämättä!

Nelinpeli Podcast 053: Jäämeisseli

Julkaistu 6.5.2014

Lukitkaa lapset, vaimot ja tyttäret piiloon! Suomen pelimedian lainsuojattomat rymistelevät jälleen ääniaaltoja pitkin kimppuun kuin pysäyttämätön myrskyaalto! Luvassa jyreä viisituntinen kattaus Suomen parasta pelipodcastia.

Nelinpeli Podcast 052: F5

Julkaistu 22.4.2014

Kevätauringon energialataus ravistelee Nelinpelin podcast-pyhätön perustuksia, kun ylienergisoitunut ja liitoksistaan ratkeileva karvaklaani kokoontuu verbaaliseen Wrestlemaniaan jytisyttämään tannerta aromaattisilla erikoisliikkeillään! F5!

Nelinpeli Podcast 051: Kryptoniitti-YOLO-kastike

Julkaistu 8.4.2014

Nelinpelin 51. juhlajakso sukeltaa aivan uusiin linguistisiin ja zoofilisiin syvyyksiin. Luvassa myös massiivinen uutislatinki, luotaavaa syväanalyysia päivän kuumimmista peleistä, ääritiukkoja kuulijakysymyksiä ja - kuten tavallista - armageddonin portteja kolkuttelevia lahoamisia.

Nelinpeli Podcast 050: Viisikanta

Julkaistu 25.3.2014

Viisi kymppiä lasissa! Juhlajakson kunniaksi Jason tikahtuu kikatukseensa, Sebu piereskelee seiniin reikiä, Samilta karkaa mopo lopullisesti käsistä ja Mika yrittää hirttäytyä mikkipiuhaan. Ohessa myös jokunen sana pelaamisesta.

Nelinpeli Podcast 049: Vellu

Julkaistu 11.3.2014

Nelinpelin eeppisten 2-vuotissynttärien jälkeisenä päivänä nauhoitettu podcast on vähintään yhtä äänekäs, älykäs ja aromikas kuin juhlakalunelikko bileiden jälkeisenä aamuna! Mukana myös synttärijuhlissa nauhoitettu muhkea live-osio, kun juhlavieraat pääsivät grillaamaan Nelinpeliä kuumilla kysymyksillään!

Nelinpeli Podcast 048: Minäkin itkin

Julkaistu 25.2.2014

On aika hyvästellä 1,5 vuotta Nelinpelin podcast-pyhättönä toiminut studiotila, ja kevään merkeistä riehakoitunut karvaklaani sinetöi juttutuvan sen verran eeppisiin sfääreihin kurottavalla joutsenlaululla ettei paremmasta väliä! Itketkö sinäkin?

Nelinpeli Podcast 047: Metallipöllö

Julkaistu 11.2.2014

Usch! Yöllisten pelimaratonien ja ankarien dagen efterien riuduttamat Nelinpeli-miehet ruotivat jälleen pelimaailman kiperimmät käänteet ja julkeimmat julistukset omaan analyyttisen anarkistiseen tapaansa. Varoitus: sisältää kikatusta.

Nelinpeli Podcast 046: Kiinaa ei kiinnosta

Julkaistu 28.1.2014

Nelinpeli Podcastin jaksojen lyhennyshanke kantoi hedelmää tasan yhden jakson verran: taas mennään lähes viiden tunnin verran Suomen jykevimmän pelipossen puristaessa pihalle runsainta ja tukevinta asiaa niin että ruumiinaukot raikaavat kuin tuulitunnelit.

Nelinpeli Podcast 045: Bananas

Julkaistu 14.1.2014

Vuosi 2014 on pelastettu - Nelinpeli Podcast on palannut!

Nelinpeli Podcast 044: Neljä viisasta miestä, osa I

Julkaistu 17.12.2013

Nelinpelin eeppinen joulucastike kaadetaan jälleen kurkusta alas kolmiosaisena hyökyaaltona! Homma meinaa livetä lapasesta jo ensiminuuteilla, mutta onneksi pojat saavat paketin kasaan ja päivän polttavat uutiset syyniin.

Nelinpeli Podcast 044: Neljä viisasta miestä, osa II

Julkaistu 17.12.2013

Nyt loppui hauskanpito! No eikä loppunut, sillä jouluspektaakkelin kakkososassa jaetaan tuoreimmat pelikokemukset ja avataan Nelinpelin historian massiivisin palautesäkki. Kiitos ja anteeksi!

Nelinpeli Podcast 044: Neljä viisasta miestä, osa III

Julkaistu 17.12.2013

Enää ei leikitä: joulucastin kolmannessa osassa valokeilassa on vuoden kirkkain kerma! Jokainen karvaturri listaa oman kärkikymmenikkönsä ja lopuksi paljastetaan Nelinpelin top 10 vuodelle 2013!

Nelinpeli Podcast 043: Lanka palaa!

Julkaistu 3.12.2013

Vuoden toiseksi viimeisessä lähetyksessä kärsitään kokonaisvaltaisesta runsaudenpulasta: liikaa uutisia, liikaa pelattuja pelejä, liikaa kuuntelijakysymyksiä, liikaa kaikkea! Toisin sanoen, aika hyvin pyyhkii!

Nelinpeli Podcast 042: Timanttista!

Julkaistu 19.11.2013

Nelinpelin suuria tunteita, verevää vatkausta, petollisia pasta-annoksia ja vaippaikäisiä vapahtajia suoltava podcast-eepos toimii kuin itäeurooppalainen peräruiske: osuu, uppoaa ja puhdistaa!

Nelinpeli Podcast 041: KVG

Julkaistu 5.11.2013

Digiexpon hulinan löylynlyömä Nelinpeli-miehistö kokoontuu studioon tulitikut silmäluomien välissä retostelemaan pelimaailman viimeisimmistä villeistä käänteistä. Ilta pimenee ja pidot ne sen kuin paranee!

Nelinpeli Podcast 039: Ristitulessa

Julkaistu 8.10.2013

Talvi tulloo, mutta Nelinpeli lämmittää kylmimmänkin sydämen! Viiden tunnin eepokseksi venyvässä podcast-tulituksessa rei'itetään kaikki peli- ja viihdemaailmaa kansoittavat kohteet kuuden kilon emmental-harkoiksi.

Nelinpeli Podcast 040: Pleikkaripuku ja Cadillac-kaulakoru

Julkaistu 8.10.2013

Se on nimittäin Nelinpeli Podcastin jakso numero neljäkymmentä ja jälleen kerran uskomaton lataus purkautuu jäljittelemättömäksi äänivalliksi! Arvatkaa onko luvassa hyvää läppää, huonoa läppää, liekitettyä läppää ja väärän lämpötilan läppää? No on!

Nelinpeli Podcast 038: Molo ja telve!

Julkaistu 24.9.2013

Syksyn hiipiessä pirtaan Nelinpelin seksipommit siirtyvät jälleen podcast-studioon puhumaan päivän polttavimmat pelitopiikit ja viihdejytkyt selviksi. Luvassa muitakin aiheita kuin GTA V (!).

Nelinpeli Podcast 037: Savusauna

Julkaistu 10.9.2013

Väsyneet miehet kokoontuvat Nelinpeli-studioon raottamaan sekä sanaisia arkkuja että peräluukkuosastoa. Luvassa jäljittelemätöntä Nelinpeli-laatua täynnä kiellettyjä lisäravinteita ja raakaa proteiinia!

Nelinpeli Podcast 036: Rahaplaneetan gravitaatiokenttä

Julkaistu 27.8.2013

Nelinpelin työpajassa veistellään jälleen tiukkaa tarinaa viihteen joka osa-alueelta ja pöristään molemmista päistä! Erikoisvieraana pitkän linjan kuulijoille tuttu ykkösluokan pelimies Jani Leskinen.

Nelinpeli Podcast 035: Vastaus on Batman

Julkaistu 13.8.2013

Nelinpelin yötaivaan kiitäjät kaappaavat jälleen eetterin haltuunsa ja tykittävät aistiparkojen siedettäväksi melkein viisi tuntia parasta ja paskinta peli-, leffa-, musa- ja Batman-läpänderiä tällä puolen Tellusta. Batman!

Nelinpeli Podcast: Assembly Summer 2013 -spesiaali

Julkaistu 7.8.2013

Liveyleisön edessä taltioitu Nelinpeli-erikoispläjäys täynnä Assy-tunnelmointia ja viikinkejä! Erikoisvieraina MoonTV:ltä tuttu Tuomas Tonteri sekä suomalaisen guerrilla-pelinkehityksen ykkösnyrkki Mikael Haveri.

Nelinpeli Podcast 034: Nahkanyrkki

Julkaistu 30.7.2013

Nelinpelin nyrkkisankarit vatkaavat eetteriin sen verran hedelmällisen proteiinipommin, että purkausten välissä tuskin ehtii haukata happea! Tästä lähetyksestä ei kukaan selviä kuivin suin.

Nelinpeli Podcast 033: Hyvästi/pahasti

Julkaistu 16.7.2013

Nelinpelin turinakuoro on yhä kesäsesongin kuuminta hottia! Luvassa jälleen unohtumaton lataus kiivasta keskustelua, syvällistä filosofointia ja karmeaa viemärihuumoria. Muistathan osallistua The Last of Us -kilpailuumme (K18)!

Nelinpeli Podcast 032: Yön ratsastajat

Julkaistu 2.7.2013

Runsastakin runsaamman pelijutustelun lisäksi Nelinpelin karvaklaani sortuu tällä kertaa myös intensiivisen elokuva-, kirja- ja musiikkikeskustelun pyörteisiin. Mukana myös jyreä yllätys Mikalle. Yö pimenee mutta volyymi ei laannu!

Nelinpeli Podcast 031: Uusi uljas maailma

Julkaistu 18.6.2013

Nelinpelin kesämiitistä hädin tuskin selviytynyt karvakopla ehti koota rivinsä h-hetken kynnyksellä ja taltioi nauhalle kenties vuoden rouheimman castikkeen! Luvassa maratonimittainen turnee syväluotaavaa peliasiaa sekä tietysti muhkea annos E3-turinaa.

Nelinpeli Podcast 030: Valtavirta

Julkaistu 4.6.2013

Ulkona aurinko korventaa nahkaa, mutta Nelinpelin studiossa ilmanalaa lämmittää Xbox One -kyräilyn lisäksi yksi jos toinen päivän polttava pelikysymys. Erikoisvieraana Pelaaja-lehden päätoimittaja Miika Huttunen!

Nelinpeli Podcast 029: Väreilyä ilmassa

Julkaistu 21.5.2013

Pelijuttuja! Tyhmiä vitsejä! Nelinpelin kesäjuhlat! Palautekeskustelu! Uutisia! Vielä tyhmempiä vitsejä! Sveitsi! XCOM-haastattelu! Riemua! Rakkautta! Auringonpistoksia!

Nelinpeli Podcast: Äiti-spesiaali

Julkaistu 15.5.2013

Myöhästyneenä äitienpäivätoivotuksena Nelinpelin körrit istuttavat omat äitimuorinsa muistelemaan menneitä, kertomaan omista pelikokemuksistaan sekä valottamaan arkea ikinörtin emona.

Nelinpeli Podcast 028: No comments

Julkaistu 7.5.2013

Nelinpeli paukuttaa isoja lukuja ja suuria sanoja kirkkaan kevätauringon lietsoessa poikien puheripulin jälleen aivan hirvittäviin sfääreihin. Game over man, game over!

Nelinpeli Podcast 027: Kapasiteetti

Julkaistu 23.4.2013

Auringonpaiste hiipii hiljalleen myös Nelinpeli-studioon ja valohoidon energisoimat karvaturrit tykittelevät taas siihen malliin että heikompaa hirvittäisi! Erikoishaastattelussa Codemastersin Graham Bromley ja Lee Roberts juttelemassa GRID 2 -pelistä.

Nelinpeli Podcast 026: Jäämyrsky

Julkaistu 9.4.2013

Kevään ailahtelevasta luonteesta huolimatta Nelinpelin isä aurinkoiset ovat täynnä tarmoa ja tarjoavat jälleen rautaisannoksen lämmikettä tujukan tiukan podcast-jakson myötä! Luvassa ankaraa paatosta, positiivista julistusmielialaa sekä anaalifiksaatioita.

Nelinpeli Podcast 025: Get the Funk Out

Julkaistu 26.3.2013

Nelinpelin lemmenparaati jyristelee jälleen kohti parempaa pikselintäyteistä huomista! Vaikka pojat jutustelevat taas keskenään ilman yleisöä, sehän ei tarkoita etteikö juttua riittäisi liiankin kanssa. Kädet ylös, housut alas!

Nelinpeli Podcast 024: Synttärilivespektaakkeli!

Julkaistu 12.3.2013

Nelinpelin synttärijuhlissa elävän yleisön edessä nauhoitettu lähetys on Nelinpeliä parhaimmillaan ja pahimmillaan! Myös synttärivieraat pääsevät ääneen Q&A-osiossa, kun pojat vastailevat yleisön kysymyksiin.

Nelinpeli Podcast 023: Myrskyvaroitus

Julkaistu 26.2.2013

Jyreä PS4-julkistus ei suinkaan ole päivän ainoa polttava puheenaihe, kun Nelinpelin pojat päästelevät höyryjä pelialan tuoreimmista käänteistä. Mukana myös tietoisku Nelinpelin tulevista synttäribileistä, joihin sinullakin on mahdollista osallistua!

Nelinpeli Podcast 022: Helmeilyä ja säkenöintiä

Julkaistu 12.2.2013

Huikeasta FIGMA-gaalasta nipin napin selviytynyt nelikkomme jutustaa tuttuun äärimaukkaaseen ja suvereenin sivistyneeseen tapaansa kaikista pelimaailman kuumimmista käänteistä. Sparkle sparkle!

Nelinpeli Podcast 021: Good for you, jee jee!

Julkaistu 29.1.2013

Ydinnelikko on jälleen koossa ja tuttuun tapaan tarinasta ei tahdo tulla loppua! Pojat eivät tälläkään kertaa ole yksin äänessä, sillä jaksossa vierailevat Visceral Gamesin tuottaja Yara Khoury ja LudoCraftin Tony Manninen.

Nelinpeli Podcast 020: ...sanoi lapamato

Julkaistu 15.1.2013

Aaand we're back! Vuoden 2013 ensimmäinen podcast-lataus tykittelee niin jyreän rautaisannoksen asiaa, että meinaapi vahvemmatkin liitokset rakoilla! Sebastianin tuolia lämmittää erikoisvieraaksi saapuva Frozenbyten Mikael Haveri ja entistä leveämpään Piinapenkkiin istutetaan koko Boomlagoonin jengi! Tämänkertainen taukokappale on myös ainutlaatuinen, sillä maailmanensi-iltansa saa MC Nelinpelin rajoja rikkova sinkkubiisi, Pelaan täysii. Can you dig it?

Nelinpeli Podcast 019: Joulutarina viimeinen, osa I

Julkaistu 18.12.2012

Eeppisen podcast-saagan päätösosassa nelikkomme paljastaa vihdoin henkilökohtaiset top-kymppinsä vuodelle 2012 ja lopuksi kruunataan vuoden kymmenen parasta peliä! With science!

Nelinpeli Podcast 019: Joulutarina viimeinen, osa II

Julkaistu 18.12.2012

Joulutarinan toisessa luvussa käydään läpi tonttupossen viimeisimmät pelikokemukset ja kurkitaan kristallipalloon tunnustaen hartaimmat toiveet ja pahimmat pelot tulevan pelivuoden osalta.

Nelinpeli Podcast 019: Joulutarina viimeinen, osa III

Julkaistu 18.12.2012

Nelinpelin vuoden viimeinen podcast ei ole mikään laiha kalkkuna, tämä kolmiosainen mammutti pärisee lähes 7 tuntia! Joulutarinan ensimmäisessä osassa heittäydytään haikeiksi, käydään läpi pelimaailman tuoreimmat uutiset sekä liehytellään anarkian liekkejä.

Nelinpeli Podcast 018: Zappalicious

Julkaistu 4.12.2012

Vuoden toiseksi viimeisessä podcastissa tunnelma on harras ja hekumallinen, kun pöydälle nostellaan hiljaa hiipuvan vuoden 2012 kokemusten, toiveiden, haaveiden ja unelmien koko kirjo. Ja Frank Zappa.

Nelinpeli Podcast 017: Ja vesi oli mustaa

Julkaistu 20.11.2012

Nelinpeli ui tällä kertaa tavallista syvemmissä vesissä. Tutun hupailun ohessa pelimedian kinkaapelille nykytilalle vuollaan aisa jos toinenkin, ja fiilistelyn kohteeksi joutuu muitakin polttopistekysymyksiä.

Nelinpeli Podcast 016: Anus Madness

Julkaistu 6.11.2012

Nelinpelin suuret ajattelijat fiilistelevät Digiexpon alkutunnelmia, taittavat peistä uusimmista julkaisuista ja nauravat kuorossa vedet silmissä pieruäänille. Luvassa taattua Nelinpeli-laatua!

Nelinpeli Podcast 015: M(e)issä on tulevaisuus

Julkaistu 23.10.2012

Loppuvuoden peli-invaasion viimeinen rypistys siintää horisontissa ja sen kyllä huomaa: ei meinaa Nelinpelin heebojen jutusta tulla loppua! Peleistä kaakattamisen lisäksi pojat paljastavat piilevät hiphop-kykynsä.

Nelinpeli Podcast 014: Rocks fall, everyone dies

Julkaistu 9.10.2012

Maljakoitumista, ei-maljakoitumista ja ennen kaikkea sirpaloitumista sisältävässä jaksossa pojat valitsevat suosikkinsa loppuvuoden tarjonnasta. Ohessa tuhotaan Samin psyyke muuan klassisella nettivideolla.

Nelinpeli Podcast 013: Tragedian lähettiläät

Julkaistu 25.9.2012

Nelinpelin lääkintämiehet suorittavat kenttänauhoituksen polvileikkauksesta toipuvan Mikan residenssissä dissektoiden päivän polttavimmat aiheet. Ei puuduteta!

Nelinpeli Podcast 012: Lemmekkäällä päällä

Julkaistu 11.9.2012

Laatuläppä lentää jälleen, kun nuoret runoilijamme juhlistavat Nelinpelin uutta tarjontaa täyslaidallisella aromaattista atmosfääriä. Mukana myös Wii U -kilpailun viiden kärki!

Nelinpeli Podcast 011: Pierasitsä?

Julkaistu 28.8.2012

Tanner täräjää! Nelinpelin uusia suunnitelmia valottavia paljastuksia, pelialan ytimeen porautuvia kysymyksiä ja navan alapuolelta kantautuvia luonnonääniä tarjoileva jakso ei jätä ketään kylmäksi! Kuunteletko nyt vai heti?

Nelinpeli Podcast 010: Imperiumin vastaisku

Julkaistu 14.8.2012

Lomat on lusittu ja Nelinpeli palaa vahvempana kuin koskaan, nimittäin nelikkona! Luvassa myös huikea kilpailu, sekalaista kesämuisteloa ja haastattelu FrozenByten kuulumisista. It's good to be back!

Nelinpeli Podcast 009: Kauniit miehet rannalla, osa II

Julkaistu 26.6.2012

Puistocastin toisessa osassa pikkusievässä pölisevä podcast-possemme jatkaa E3-messujen ja tulevien pelijulkaisujen ruotimista järkyttävän huonon huumorin siivittämänä. Vieraana Sami Saarelainen, taustaääninä myös muita Nelinpelin ystäviä.

Nelinpeli Podcast 008: Kauniit miehet rannalla, osa I

Julkaistu 12.6.2012

Nelinpeli siirtää lähetyksen studion syövereistä auringon alle! Puistospesiaalin ensimmäisessä osassa syynissä E3-messujen kirjava sato. Vieraana Sami Saarelainen ja erikois-Piinapenkissä The Real Men's Playgroundin Teemu Viemerö.

Nelinpeli Podcast 007: Lopunajan merkit

Julkaistu 29.5.2012

Vallankaappaus! Mika omii juontajan tehtävät nuhanenäiseltä Jasonilta, kun Nelinpeli-tiimi syynää pelialan tuoreimmat juorut ja kuulumiset. Vieraana Sami Saarelainen.

Nelinpeli Podcast 006: Also, Zombies

Julkaistu 15.5.2012

Elävien kuolleiden kansoittamassa Nelinpeli-jaksossa syynissä mm. Resident Evil: ORC, The Walking Dead ja ArmA 2:n zombie-modi. Vieraana Jani Leskinen. Zombeeeh!

Nelinpeli Podcast 005: Mutavalleja ja mörököllejä

Julkaistu 1.5.2012

Drn drn! RedLynxin Ville Veihola karauttaa etupyörä ilmassa Nelinpeli-studioon, jossa tällä kertaa jaellaan juonipaljastuksia ja hikoillaan teknisten haasteiden äärellä.

Nelinpeli Podcast 004: Ruudun takaa

Julkaistu 17.4.2012

Wanha koulu, paras koulu! Legend of Grimrockin huikeasta vastaanotosta kertomassa Almost Human -pelistudiolta Antti Tiihonen. Miekat tanaan!

Nelinpeli Podcast 003: Lintubongaillaan

Julkaistu 3.4.2012

Angry Birds valtaa Nelinpeli-studion, kun vieraaksi saapuu Rovion tuottaja Mika Rahko! Luvassa rautaisannos pelihöpinää ja sekalaisia luontoääniä.

Nelinpeli Podcast: Mass Effect -spesiaali

Julkaistu 27.3.2012

Nelinpelin Mass Effect -erikoisjaksossa seurakunta vaihtelee taistelutarinoita ja taittaa peistä ME3:n parjatusta loppuratkaisusta! Pelibloggaaja ja -kolumnisti Jenni Ahlapuro tekee vierascomebackin.

Nelinpeli Podcast 002: Kyynel

Julkaistu 20.3.2012

Nelinpelin toinen jakso on julkaistu! Parituntisen höristelyn vieraana A-luokan peliuros Antti Salakari.

Nelinpeli Podcast 001: Ensipuraisu

Julkaistu 6.3.2012

Nelinpeli Podcast on saapunut keskuuteemme! Halleluja! 3,5 tunnin maratonicastin vieraana pelibloggaaja Jenni Ahlapuro.

Takaisin podcastien listaan