Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


TUNNEAGENTIT

Tunneagentit on Emergyn podcast, jossa Emergyn human advisorit/tunneagentit Ira Kujala, Heikki Kankaanpää sekä Jarkko Rantanen keskustelevat tunteista ja niiden johtamisesta työelämässä. Ajankohtaiset aiheet ja kiinnostavat vieraat tarjoavat kuuntelijoille oivalluksia ja ahaa-elämyksiä.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 10 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 7.9.2018.

Keho Ja Hengitys

Julkaistu 26.4.2021

Lyhyt mikropalautuminen kehoon eri osiin ja hengitykseen keskittymällä

Mikropalautuminen - Ääniin Keskittyminen

Julkaistu 26.4.2021

Lyhyt mikropalautuminen ääniin keskittymällä

Mikropalautuminen Sounds

Julkaistu 10.3.2021

Mikropalautuminen Sounds by Emergy

Mikropalautuminen Body Scan

Julkaistu 10.3.2021

Mikropalautuminen Body Scan by Emergy

Kun hermot kiristyvät ja pinna palaa

Julkaistu 29.4.2019

Aamuruuhka matkalla töihin, vastahakoisen lapsen pukeminen, paikallaan junnaava palaveri... turhautuminen vaanii meitä pitkin päivää ja meinaa saada hermot riekaleiksi. Tänään kuullaan Jarkon täsmäohjeet turhautumisen käsittelyyn, ja opitaan myös miksi turhautuminen ei oikeastaan ole huono juttu!

Tutkimustietoja yrityksen tunneilmaston kehittämisestä. Case: Tampereen Tilapalvelut

Julkaistu 25.1.2019

Podcastissa on vieraana Tampereen Tilapalveluiden toimitusjohtaja Petri Mölsä, haastattelijana Emergyn tunneagentti Jarkko Rantanen. Mikä sai Tilapalvelut lähtemään mukaan tutkimushankkeeseen ja onko jo konkreettisia tuloksia nähtävissä hankkeen tässä vaiheessa?

Uunituoreita tutkimustietoja yrityksen tunneilmaston kehittämisestä. Case: Vita Laboratoriot Oy.

Julkaistu 30.11.2018

Tässä podcastissa julkaistaan ensimmäisiä tuloksia kansainvälisestikin merkittävästä tunnetaitotutkimuksesta. Vieraana ovat Vita Laboratoriot Oy:stä liiketoimintajohtaja Heikki Hurme ja hallintojohtaja Antti Mähönen. Haastattelijana toimii Emergyn tunneagentti Heikki Kankaanpää. Mikä sai Vitan lähtemään hankkeeseen, mitä konkreettisia tuloksia on saatu ja miten yrityksen strategia on kytketty tunnetaitoihin?

Mitä tehdä työpaikan näivettyneelle tunneilmastolle?

Julkaistu 31.10.2018

Jarkko Rantasen tarinankerronnallinen podcast, jossa Jarkko pohtii, kuinka työpaikalla huomioidaan tunteet esimerkiksi strategiasta tai tavoitteista puhuttaessa. Vai onko sillä oikeastaan mitään merkitystä? Entä miten elefantti ja ratsastaja liittyvät tähän kaikkeen?

Kun arvostat työkaveriasi, sano se ääneen.

Julkaistu 27.9.2018

Tämänkertaisessa podcastissa tunneagentit Ira Kujala ja Jarkko Rantanen pohtivat sitä, kuinka usein saamme arvostavaa palautetta tekemästämme työstä. Entä mitä tarkoittaa "armoton arvostaminen"?

Muutosjohtamisen ABC

Julkaistu 7.9.2018

Emergyn ensimmäisessä Tunneagentit -podcastissa Ira Kujala ja Heikki "Hex" Kankaanpää keskustelevat muutosjohtamisesta. Miten viedä muutokset organisaatioissa ja yrityksissä onnistuneesti eteenpäin?

Takaisin podcastien listaan