Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Ihan sama?

Ihan sama on Invalidiliiton podcast, jossa nuoret aikuiset keskustelevat seksuaalisuudesta, ihmissuhteista, elämästä. Kaikesta siitä, mikä meitä yhdistää.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 8 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 4.4.2019.

Media ja vammaiset ihmiset

Julkaistu 10.9.2019

Invalidiliiton Ihan sama? -podcastissa nuoret aikuiset keskustelevat elämän kutkuttavista aiheista. Parikymppiset Pinja Eskola ja Jaana Tiiri ovat löytäneet toisensa Invalidiliiton kautta. Pinja Eskola on töissä Invalidiliitossa, kokemustoimija ja bloggaaja. Jaana Tiiri työskentelee Aspa-säätiön Voimaa seksuaalisuudesta -hankkeessa ja on aktiivinen toimija Invalidiliitossa. Invalidiliiton Ihan sama? -podcastin 2. kauden 1. jaksossa Pinja ja Jaana keskustelevat mediasta ja vammaisista ihmisistä. Miten vammaiset ihmiset näkyvät ja miten heidät esitetään esimerkiksi tv-sarjoissa tai elokuvissa?

Koulukokemukset

Julkaistu 13.8.2019

Invalidiliiton Ihan sama!-podcastissa Milla Ilonen ja Osku TImonen keskustelevat vammaisten nuorten koulukokemuksista.

Matkailu

Julkaistu 4.6.2019

Osku Timonen ja Milla Ilonen keskustelevat matkailusta.

Elämänvoima

Julkaistu 21.5.2019

Milla Ilonen ja Osku Timonen keskustelevat elämänvoimasta eli siitä, mikä antaa arkeen virtaa ja jaksamista. Kolmekymppiset Milla ja Osku ovat yhdenvertaisuusvaikuttajia ja he ovat muun muassa olleet mukana Invalidiliiton nuorisotoiminnassa.

Deittailu

Julkaistu 7.5.2019

Milla Ilonen ja Osku Timonen keskustelevat deittailusta. Kolmekymppiset Milla ja Osku ovat yhdenvertaisuusvaikuttajia ja he ovat muun muassa olleet mukana Invalidiliiton nuorisotoiminnassa.

Seksuaalisuus

Julkaistu 22.4.2019

Ihan sama?-podcastin toisessa jaksossa Milla Ilonen ja Osku Timonen juttelevat seksuaalisuudesta. Kolmekymppiset Milla ja Osku ovat yhdenvertaisuusvaikuttajia ja he ovat muun muassa olleet mukana Invalidiliiton nuorisotoiminnassa.

Ennakkoluulot

Julkaistu 7.4.2019

Milla Ilonen ja Osku Timonen keskustelevat ennakkoluuloista.

Ihan sama? -podcastin esittelyjakso

Julkaistu 4.4.2019

Tämä on Invalidiliitto ry:n podcast, Ihan sama?

Takaisin podcastien listaan