Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Ilmastoterapia

Ilmastoterapia on toivon ääni ilmastoahdistuneelle.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 22.1.2020.

Voinko toteuttaa itseäni ilmastonmuutoksesta huolimatta?

Julkaistu 29.6.2020


Jos harrastus tai elämäntapa tuntuu itselle tärkeältä, voiko sen sulkea ilmastonmuutoskeskustelun ulkopuolelle? Pitääkö harrastus lopettaa, jos se tuottaa hiilidioksidipäästöjä?Jaksossa Anna Sjövall ja vieraana oleva lumilautailija ja kaksinkertainen olympiamitalisti Enni Rukajärvi keskustelevat siitä, kuinka voi toteuttaa itseään, mutta samalla ottaa huomioon ilmastonmuutoskysymykset. Molemmille lumilautailu on tärkeä osa elämää. Ilmastoterapeuttina sarjassa toimii Pekka Sauri. Ilmastoterapiaa julkaisee HSY:n Ilmastoinfo.
Mistä tiedän, mitkä ovat tärkeimpiä tekoja?

Julkaistu 4.6.2020


Kaiken ilmastonmuutoksesta annettavan informaatioähkyn keskellä tulee miettineeksi, mistä tietää, millä ilmastoteoilla on oikeasti vaikutusta? Onko suomalaisen valinnoilla jotain merkitystä suurempien valtioiden rinnalla?Jaksossa Anna Sjövallin vieraana oleva Demos Helsingin konsultatiivisen työn johtaja Tuuli Kaskinen neuvoo miten ihminen voi suhtautua ilmastokysymyksiin, mistä päästöt syntyvät ja miten niistä voi päästä tehokkaasti eroon.Ilmastoterapeuttina sarjassa toimii Pekka Sauri. Ilmastoterapiaa julkaisee HSY:n Ilmastoinfo.
Miten pääsen irti pikamuodista?

Julkaistu 19.5.2020


Miten tehdään vastuullisia valintoja vaatteiden hankinnassa? Vaatteet ovat tärkeä osa jokapäiväistä elämäämme, mutta vaateteollisuus on vastuussa valtavasta osasta maailman hiilidioksidipäästöistä. Anna Sjöwallin vieraana on ekologisen muotiblogin Outi Les Pyyn pitäjä Outi Pyy, joka neuvoo, kuinka tehdä järkeviä valintoja vaatteiden sekä tekstiilien hankinnassa ja huollossa.Ilmastoterapeuttina sarjassa toimii Pekka Sauri. Ilmastoterapiaa julkaisee HSY:n Ilmastoinfo.
Onko meidän kaikkien ryhdyttävä vegaaneiksi?

Julkaistu 22.4.2020


Mikä on eläinperäisten tuotteiden vaikutus ilmastonmuutokseen? Anna Sjövallin vieraana on Suvi Auvinen, joka kertoo, onko vegaaniksi ryhtyminen välttämätöntä meille kaikille, ja mikä sai hänet ilmastonmuutoksesta kertovassa tiedossa itkemään.Ilmastoterapeuttina sarjassa toimii Pekka Sauri. Ilmastoterapiaa julkaisee HSY:n Ilmastoinfo.
Onko elämä mielekästä jos ei saa enää matkustaa?

Julkaistu 1.4.2020


Voimmeko itse asiassa saada enemmän irti matkustamisesta, kun se tehdään hitaasti ja maata pitkin?Jakson vieraana on elokuvaohjaaja Timo Wright, joka keskustelee juontaja Anna Sjövallin kanssa lentämisen ilmastovaikutuksista sekä vähähiilisen matkustamisen mahdollisuuksista.Ilmastoterapeuttina sarjassa toimii Pekka Sauri. Ilmastoterapiaa julkaisee HSY:n Ilmastoinfo.
Ilmastoterapia-podcast alkaa pian!

Julkaistu 22.1.2020


Voiko olla toiveikas, jos kaikki on menossa päin seiniä? HSY:n Ilmastoterapia-podcast on toivon ääni ilmastoahdistuneille. Se unohtaa pahimmat dystopiat ja keskittyy ratkaisuihin. HSY:n Ilmastoinfon julkaisemaa podcastia juontaa Anna Sjövall, ja hänen ilmastoterapeuttinaan on Pekka Sauri.
Takaisin podcastien listaan