Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Golfpodi-> Rehellistä puhetta golfista

Podcast by Henrik Lahti

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 39 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 21.2.2021.

Joachim Altonen

Julkaistu 23.7.2022

Joachim Altonen on pitkän linjan Suomalainen golfammattilainen. Ovatko vuodet Amerikassa tuoneet uusia ajatuksia golfiin? Mikä on LIV kiertueen tulevaisuus? Onko Henrik Stenson mulkku? Näitä ja monia muita asioita käydään läpi tässä Golfpodin kesäaloituksessa Nikke Tyryn johdolla. Tervetuloa mukaan!

Jakso 3

Julkaistu 14.2.2022

Mika Wikström tulee ansiokkaasti kertomaan kuinka amatöörisäännöt uudistui. Kuinka paljon louvoa saa vetää onnistuneesta suorituksesta? Lisäksi käsitellään vapaaehtoisten asemaa golfkilpailuissa sekä mistä hemmetistä katsotaan nykyään golfia TV:stä? Metrin hanki ja Nikke lähti sotaa pakoon Kap Verdelle. 100 päivää ja kentät auki?

Onko jo kesä?

Julkaistu 29.1.2022

Mitä on mielikuvitusgolf? Voiko golfia pelata alasti? Kuka ostaa Stealthin? Joonas teki comebackin. Kentät on jäässä, mutta alle 100 päivää ja joku hullu painaa balataa ilmaan, vai painaako?

Golfpodi - Season 3 - We are back baby!

Julkaistu 22.1.2022

Golfpodi on jälleen täällä! We are back! Moni halusi meitä takaisin. Moni ei halunnut meitä takaisin. Me ollaan kuitenkin takaisin! Nikke yrittää saada tähän jotain struktuuria tälle kaudelle. Ihan sama. Ei tuu mitään. Taas mennään perkele!

Ryder Cup Ennakko - Lassi Tilander

Julkaistu 24.9.2021

Nyt se alkaa! Vuoden viivästynyt Ryder Cup alkaa nyt! Lassi Tilander tulee kertomaan muun muassa mistä tulee reikäpelissä tilanne nimeltä Dorm. Onko paperilla heikommalla Euroopalla mitään mahdollisuuksia, vai luotsaako Steve Stricker joukkueensa voittton. Kohta nähdään!

Samuli Seppälä - Golfpron Arki

Julkaistu 23.8.2021

Millainen on golfpron työpäivä? Miten golfopettaja jaksottaa vuoden? Onko opettajan kotona 50€ seteleitä ja kuluuko talvet opetusmatkalla ja laskettelurinteissä? PGA Pro Samuli Seppälä kertoo tämän päivän golfopettajan rutiinit. Tervetuloa mukaan!

Shiraz Invitational 2021

Julkaistu 18.8.2021

Shiraz Inv. järjestetään nyt viidennen kerran. 500 ihmistä osti helmikuussa lipun tähän golftapahtumaan Suomessa! Mitä täällä tapahtuu ja miksi konsepti on suositumpi kuin koskaan? Ossi Malinen avaa golfpodille tapahtumaa. https://pdevents.fi/shiraz-invitational-2021

Mestis Weeknd

Julkaistu 13.8.2021

Mestis viikonloppu lyödään käyntiin nyt! Rinkussa vedetään nyt vähän kotiin päin miesten osalta, ja keskitytään omiin karkeloihin poikkeuksellisen suurella pieteetillä. Ympäri Suomen painetaan nimiä kannuun kuitenkin suurella todennäköisyydellä juuri näillä tunneilla. Golfpodi toivottaa kauden parhaita pomppuja kaikille!

Olympiagolf

Julkaistu 28.7.2021

Olympiagolf alkaa suomen aikaa ensi yönä. Onko meillä maailman luokan paikka, vai onko olympiagolf vieläkin ahtojäissä?

Joonas The Hinks

Julkaistu 26.7.2021

Golfpodi on palannut kesälomaltaan. Tänään vieraana loistavan kauden tähän asti pelannut vakiopanelistimme J. Hinks.

Suomeen ensimmäinen LPGA tourin voitto!

Julkaistu 14.6.2021

Matilda Castren voitti LPGA tourin osakilpailun. Petteri Nykky avaa valmentajan näkemyksiä historiallisen voiton jälkeen.

Lassi Tilander

Julkaistu 13.6.2021

"Tervetuloa huippugolfin pariin!" - Lassi Tilander on ollut monella tapaa suunnannäyttäjä ja vaikuttaja suomalaisen golfin kehityksessä jo useita vuosikymmeniä. Mitä herralle kuuluu nyt? Tiedossa on katsaus suomalaisen golfin historiaan, joten pitkä jakso on pelkkä muodollisuus.

Onko Golf Urheilua?

Julkaistu 28.5.2021

Jääkiekon maailmanmestaruuskilpailut ovat täydessä vauhdissa. Seuraamme saapuu MM- kultaleijona Janne Pesonen. Hänen kanssaan pohditaan onko golf urheilua?

Timo Rauhala - Valmentaja

Julkaistu 22.5.2021

Timo Rauhala on suomigolfin household name. Miten maailma makaa? Onko kuuntelija valmis? Tiivistahtisen tunnelmoinnin tulee purkamaan myös Iiro Lamppu.

Golfvedonlyönti

Julkaistu 17.5.2021

Tänään vieraaksemme saapuu vedonlyöntitoimistojen kauhu. Iiro Lamppu käyttää tilastot hyödykseen lyödessään vetoa golfista. Voisiko sunnuntaigolfarikin saada esimerkiksi kauden toiseen majoriin Iiron exceleistä etua?

Finnish Tour -Teemu Laakso PGA

Julkaistu 10.5.2021

Kilpailukausi alkaa tällä viikolla myös Finnish Tourin osalta. Missä Suomen ykköskiertue menee, ja mitkä ovat mahdolliset tulevaisuuden näkymät? Historian pisimmän golfpodin vieraana PGA:n toiminnanjohtaja Teemu Laakso.

Ensimmäinen kausi European Tourilla - Peter Erofejeff

Julkaistu 6.5.2021

Golfromantiikkaa parhaimmillaan. Nyt kaikille kuulijoille lyödään Vip- passi. Ota tästä San Miguel ja nauti hetkestäsi köysien sisäpuolella. Peter Erofejeff tulee tekemään paluun ET:lle, mutta nyt muistellaan vuoden reissua, joka on täysin poikkeuksellinen Suomigolfin historiassa.

Golfarin Fysiikka

Julkaistu 2.5.2021

Tänään puhumme golfarin fysiikasta. Mitä se on ja voiko sitä syödä? Voiko golfari ajaa lämmittelynä täysiä kerholle penkinlämmitin päällä? Ehtiikö siinä vielä ottamaan kenties startti- oluen? Vai olisiko sittenkin parempi tehdä, niin kuin vieramme Fibacon perustajajäsen Topi Lösönen meille kertoo?

Golf ja parisuhde

Julkaistu 28.4.2021

Golf ja parisuhde. Miten kertoa kotona että nähdään kuuden tunnin päästä? Vierailevina panelisteina Saara Vahvaselkä ja Peter Erofejeff.

Suomigolf

Julkaistu 26.4.2021

Golfpodi lähtee asialinjalle. Pikkutakit päällä ja paidat housuissa toivotimme tervetulleiksi Suomen olympiakomitean hallituksen jäsenen ja golfliiton puheenjohtajan Hanna Hartikaisen sekä liiton tuoreen hallituksen jäsenen Saara Vahvaselän kertomaan kuulumiset pääkallopaikoilta.

Golfin stereotypiat

Julkaistu 19.4.2021

Tänään panelistimme saavat Suomen parhaan golfaavan kokin vieraaksi. Jussi Sahravuo kertoo uskaltaako ilman kauluspaitaa tulla kentälle, ja miten ihmeessä pääsisimme kaikki Sarfikin porteista sisään?

Rahapelit

Julkaistu 15.4.2021

Tänään Golfpodi laittaa all in, koska nyt puhumme rahapeleistä. Mitkä ovat suosituimmat formaatit ja miten takaat että tänä kesänä eurot päätyy juuri sinun taskuun? Voiko pelata viiden euron skiniä, jos taskussa on vain 3 euroa?

Masters special

Julkaistu 10.4.2021

Masters moving day. Kenelle puetaan vihreä takki?

Huijaaminen golfissa

Julkaistu 7.4.2021

Tänään puhutaan huijaamisesta. Vakiopanelistit käsittelee kusettamista golfkentällä. Miten sitä ilmenee ja kuinka siihen suhtaudutaan? Studiota isännöi tuttuun tapaan golfin ampumapainija Nikke Tyry.

Masters ennakko

Julkaistu 4.4.2021

Se olisi kuulkaas Masters- viikko! Kuka voittaa ja millä tuloksella. Osallistu kilpailuun golfpodin facebook- sivuilla ja voita sinulle ja kaverillesi pelit Rinkkuun!

Sosiaalinen media

Julkaistu 1.4.2021

Suomigolfin sosiaalinen media

Hidas pelaaminen

Julkaistu 29.3.2021

Mitä on hidas pelaaminen? Ärsyttääkö ja voiko sen kanssa elää? Tänään alkaa Golfpodin toinen kausi. Palautetta on kuunneltu ja investointeja on tehty. Toivottavasti nyt halvemmillakin kuulokkeilla saa jotain selvää. Ohjelmaa hostaa golfin ampumapainija Nikke Tyry.

Golfpodi 11 - Golf ja korona

Julkaistu 20.3.2021

Kausi näyttää jälleen alkavan koronarajoitusten kanssa. Mitä opittiin viime kaudesta? Miten taataan pelaajien turvallisuus? Ohjelma saattaa sisältää tuotesijoittelua. Nikke tarvitsee uuden draiverin.

Golfpodi 10 - Kirjoittamattomat säännöt

Julkaistu 18.3.2021

Mikä golfkentällä rassaa hermoja muiden käytöksessä? Mitkä ovat lajimme kirjoittamattomat säännöt? Kevät saapuu, oletko valmis?

Golfpodi 9 - Mid Tour kausiennakko

Julkaistu 14.3.2021

Mid Tourin 29. kausi alkaa toivottavasti reilun kuukauden päästä @vuosaarigolf Golfpodin Midien kausiennakko kysyy millä eväillä samettiatakkia puetaan kauden päätteeksi? Voiko huhtikuussa vielä putata raffiin? Pelaako miehet keväällä vai syksyllä?

Golfpodi 8 - Golfin sietämätön vaikeus

Julkaistu 10.3.2021

Nikke on päässyt laitumelle ensimmäistä kertaa. Miten meni ja mikä on jipsi? Golfpodi juhlistaa puoltatoista tuhatta kuulijaa. 8. jakso (8+ Tiger, missä muuten Tiikeri!? Eli 9. Jakso) Por Favor!

Golfpodi 7 - Pelistrategia

Julkaistu 3.3.2021

Ennen koronajumppaa kelasimme jakson pelistrategiasta. Mitä kannattaa ottaa huomioon kun lähtee duunista, ja vielä ihan snadisti myöhässä kohti ykköstiitä? Isäntänä Nikke Tyry. Tervetuloa mukaan!

Golfpodi 6 - Drillit

Julkaistu 28.2.2021

Ennen koronasulkua studiossa ehdittiin keskustella mm. parhaista golfharjoitteista. Suomen ensimmäinen rehellinen golfaiheinen podcast, jossa ei nöyristellä eikä kumarrella. Ohjelma sopii kaikille tasoitukseen katsomatta. Studioisäntänä Nikke Tyry. Tervetuloa mukaan!

Special Report - Tiger on ajanut kolarin

Julkaistu 24.2.2021

Tiger veti neljällä pyörällä vihkoon. Mitä tehdään? Lasketaanko maailman paras golfari ulos, vai mennäänkö vielä?

Golfpodi 5 - Välineet

Julkaistu 21.2.2021

Suomen ensimmäinen rehellinen golfaiheinen podcast, jossa ei nöyristellä eikä kumarrella. Ohjelma sopii kaikille tasoitukseen katsomatta. Studioisäntänä Nikke Tyry. Tervetuloa mukaan!

Golfpodi 4 - Golfkenttien Helmet Suomessa

Julkaistu 21.2.2021

Suomen ensimmäinen rehellinen golfaiheinen podcast, jossa ei nöyristellä eikä kumarrella. Ohjelma sopii kaikille tasoitukseen katsomatta. Studioisäntänä Nikke Tyry. Tervetuloa mukaan!

Golfpodi 3 - Kilpagolf

Julkaistu 21.2.2021

Suomen ensimmäinen rehellinen golfaiheinen podcast, jossa ei nöyristellä eikä kumarrella. Ohjelma sopii kaikille tasoitukseen katsomatta. Studioisäntänä Nikke Tyry. Tervetuloa mukaan!

Golfpodi 2 - Henkimaailma

Julkaistu 21.2.2021

Suomen ensimmäinen rehellinen golfaiheinen podcast, jossa ei nöyristellä eikä kumarrella. Ohjelma sopii kaikille tasoitukseen katsomatta. Studioisäntänä Nikke Tyry. Tervetuloa mukaan!

Golfpodi 1 - Golfarin Talvi

Julkaistu 21.2.2021

Suomen ensimmäinen rehellinen golfaiheinen podcast, jossa ei nöyristellä eikä kumarrella. Ohjelma sopii kaikille tasoitukseen katsomatta. Studioisäntänä Nikke Tyry. Tervetuloa mukaan!

Takaisin podcastien listaan