Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Raflapodi

Kaksi kaverusta - kuplia ja kulinarismia, ja rehellisiä ravintola-arvosteluja Suomessa ja maailmalla. Uusi jakso joka torstai!

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 22 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 23.4.2019.

22. Mamma mia mitä italialaisia!

Julkaistu 19.9.2019

Vaikka italialainen ruoka on ihan raflapodilaisten lempparia niin hyviä mestoja on yllättävän vähän, ainakin pääkaupunkiseudulla. Mihin mestaan vähän petyttiin, mikä taas on aina varma valinta?

21. Herkullisimmat aamupalat

Julkaistu 12.9.2019

Mikä parempaa kuin aloittaa aamu jonkun toisen valmistamalla aamupalalla? No ei kyllä mikään. Tässä jaksossa meidän lemppariaamupalapaikat niin arkeen kuin viikonloppuunkin. Toivottavasti tykkäätte!

20. Oma mini6

Julkaistu 5.9.2019

Käytiin raflafiilistelijäkavereitten kanssa syömässä neljässä ihanassa raflassa meidän omassa pienessä kaartin6:ssa! Mitä veikkaat, oliko Werner, Ragu, Pompier ja Sunn kaikki hyviä?

19. Kuuntelijamatka Tallinnaan

Julkaistu 29.8.2019

Käytiin kaikkien aikojen ensimmäisellä kuuntelijamatkalla Tallinnassa! Luvassa sekä hyviä että huonoja kokemuksia, palvelu taas keskiössä. Muistathan että meille voi antaa palautetta ja vinkkejä anytime!

18. Sushia yes please!

Julkaistu 22.8.2019

Paljon toivottu sushi-jakso on täällä! Välillä menee vähän sanat sekaisin, mutta minkäs sille voi kun ajattelee vain herkullista ruokaa ja se vie kaiken keskittymiskyvyn. Vinkkaa meille jos unohdettiin mainita joku hyvä paikka pääkaupunkiseudulta tai muualta!

17. Savoy - aikamoinen yllätys

Julkaistu 15.8.2019

Käytiin juhlistamassa toisen raflapodilaisen synttäreitä ja päätettiin valita parhaista parhain kun kerran huipputyyppin juhlapäivä kyseessä. Yleisen näkemyksen mukaan kyseinen paikka on Savoy, mutta mitä mieltä oli Raflapodi? Mistä tuli kiitosta ja mistä kritiikkiä, se selviää tästä jaksosta. Muista kertoa meille mitä tykkäsit!

16. Edulliset lempparit!

Julkaistu 8.8.2019

Missä syödä kun haluaa käyttää vähän rahaa? Tässä jaksossa meidän muutama vinkki vakkarimestoihin Helsingissä. Muista kertoa mitä tykkäsit ja erityisesti jos tulee hyviä muita vinkkejä mieleen!

15. Curryja ja muita herkullisia makuja maailmalta

Julkaistu 1.8.2019

Missä me tykätään käydä syömässä kun tekee mieli makuja maailmalta? Tässä jaksossa erityisesti vinkkejä erinomaisista thaimaalaisista ravintoloista, mukana myös makuja mm. Vietnamista ja Koreasta!

14. Ruokaa terdellä nam!

Julkaistu 25.7.2019

Juhannusjaksossa juteltiin jo vähän terasseista, mutta tässä jaksossa keskitytään erityisesti terdeihin, joissa kannattaa myös syödä! Nyt kun helle is here, niin nappaa ihmeessä vinkit talteen pääkaupunkiseudun parhaista mestoista auringon kannalta.

13. Brunssiähky

Julkaistu 18.7.2019

Brunsseilla tuppaa tulemaan ähky kun valinnanvaraa on hurjasti ja kaikkea haluaisi maistella! Käy kuuntelemassa parhaat vinkit pääkaupunkiseudun brunsseihin ja vinkkaa meille sun lemppareita, meillä kun tuli yllättävän vähän semmoisia brunsseja mieleen mitä lämpimästi suositellaan.

12. Ultimate ultima

Julkaistu 11.7.2019

Päästiin vihdoin testaamaan Ultima! Miten iltaan liittyi suolakurkku, entä onnelliset ankat? Muista kertoa mitä tykkäsit!

11. Burgereita kiitos!

Julkaistu 4.7.2019

Mistä löytää parhaimmat burgerit ja mihin kannattaa mennä viettämään hamppareiden parissa pidempääkin iltaa? Luvassa neljä lempparia sekä pari extra vinkkausta meidän lempparipaikoista. Ootteko samaa mieltä vai ollaanko ihan hakoteillä ja missattu Suomen parhaimmat burgerit?

10. Kaartin6 osa 2

Julkaistu 27.6.2019

Raflapodin kymmennennessä jaksossa jatketaan syväanalyysiä Kaartin6:sta vielä toisen jakson verran. Luvassa Nuden, Sue Ellenin ja Shelterin herkut - kuuntele missä Iina söi kaksi kertaa saman annoksen ja missä vaiheessa iltaa annosten nimet ja eri aineosat alkoi hämärtymään molemmilta!

9. Juhannus-special!

Julkaistu 20.6.2019

Juhannus on täällä ja sen kunniaksi keskustellaan kivoista terasseista. Kuuntele ja kerro mitä mieltä olit!

8. Kaartin6 osa 1

Julkaistu 13.6.2019

Uusimmassa jaksossa käydään luvassa raflatapahtumaa! Kaartin6 ensimmäisessä osassa kerrotaan mitä tykättiin kolmesta ekasta kierroksen raflasta: Chapter, Copas y Tapas ja Juuri! Muista tsekata myös aiheeseen liittyvät kuvat instagramista raflapodin profiilista!

7. Muchos makuja!

Julkaistu 6.6.2019

Uusimmassa jaksossa luvassa ihania makuja niin meksikolaisesta kuin espanjalais-filippiiniläisestä fuusiokeittiöstä. Kuuntele ja kerro mitä tykkäsit!

6. Lontoo osa 2: meidän lempparit!

Julkaistu 30.5.2019

Lontoon osa 2 on ulkona! Luvassa kaksi meidän ihan top paikkaa plus yksi ihana drinksubaari. Kertokaa mitä tykkäsitte! Seuraava jakso luvassa sitten taas ensi torstaina!

5. Palvelu syynissä Kalliossa ja Vallilassa

Julkaistu 23.5.2019

Viidennessä raflapodissa pyöritään Kalliossa ja Vallilassa ja luvassa Way, Plein, Harju8 sekä pieni lisävinkki. Mitä mieltä oltiin ruoasta? Entä palvelusta? Ja oletteko te kuulijat samaa vai eri mieltä?

4. Lontoo osa 1: Naan-leipää, bulgogia ja dumplingseja

Julkaistu 16.5.2019

Raflapodin neljännessä jaksossa päästään tutustumaan Lontoon raflaskeneen! Luvassa mm. Michelin-tähden omaava intialainen, Ritvan lempparidumplingsit ja herkullista korealaista. Muista seurata meitä Instragramissa @raflapodi ja laittaa palautetta maililla raflapodi@gmail.com!

3. Pizzaa mahan täydeltä

Julkaistu 9.5.2019

Pizzaa, pizzaa ja vähän lisää pizzaa! Raflapodin kolmannessa jaksossa tutustutaan meidän lempparipizzapaikkoihin Helsingissä. Oliko sulla jo kaikki testattuna vai tuliko uusia? Ja olisiko teillä meille vielä hyviä vinkkejä? Otetaan mielellään palautetta vastaan!

Michelin-tähti vessassa

Julkaistu 2.5.2019

Raflapodin toisessa jaksossa tutustutaan kolmeen hehkutusta keränneeseen raflaan Helsingissä. Kuuntele ja kerro mitä mieltä olit!

Raflapodi esittäytyy

Julkaistu 23.4.2019

Raflapodin ensimmäisessä jaksossa kerrotaan mitä kaikkea on jatkossa luvassa. Onko raflapodi uhka vai mahdollisuus? Tervetuloa mukaan seuraamaan!

Takaisin podcastien listaan