Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Feikkiä vai faktaa -podcast

Mediapoolin Feikkiä vai faktaa -podcast-sarjassa keskustelemme Suomen tunnetuimpien sosiaalisen median vaikuttajien kanssa siitä, miksi kaikkien somessa toimivien ja erityisesti somevaikuttajien tulisi olla kiinnostuneita tiedon alkuperästä ja sen oikeellisuudesta. - Mistä disinformaatiossa on kyse ja missä muodoissa se ilmenee? - Mitä väliä virheellisen tiedon leviämisellä on ja mitä siitä voi aiheutua? - Mikä somevaikuttajien rooli on virheellisen tiedon leviämisessä ja miten omalla toiminnallaan voi siihen vaikuttaa? Tervetuloa mukaan!

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 24.1.2020.

Mikä ihmeen disinformaatio? Vieraana Sara Vanninen ja Karita Tykkä

Julkaistu 6.2.2020

Tässä jaksossa PING Helsingin Inna-Pirjetta Lahti keskustelee bloggaaja, sisällöntuottaja Sara Vannisen, sekä hyvinvointibloggaaja ja mielipidevaikuttaja Karita Tykän kanssa virheellisen tiedon määrittelystä ja siitä miksi kaikkien somessa toimivien ja erityisesti somevaikuttajien pitäisi olla kiinnostuneita tiedon alkuperästä ja oikeellisuudesta. Mistä disinformaatiossa on oikein kyse ja missä muodoissa se ilmenee? Versio 2. Päivitetty 6.2.2020

Miksi somevaikuttajien pitäisi välittää virheellisen tiedon leviämisestä? Vieraana Mikko Toiviainen

Julkaistu 27.1.2020

Feikkiä vai faktaa -podcastin kolmannessa jaksossa PING Helsingin Inna-Pirjetta Lahti keskustelee kestävästä kehityksestä Kalenterikarju YouTube -kanavallaan vloggaavan ja monipuolisia sisältöjä tuottavan kirjailijan Mikko Toiviaisen kanssa siitä, mikä somevaikuttajien rooli on virheellisen tiedon leviämisessä? Miksi kaikkien somessa toimivien ja erityisesti somevaikuttajien pitäisi olla kiinnostuneita tiedon alkuperästä ja oikeellisuudesta? Miten jokainen somevaikuttaja voi omalla toiminnallaan vaikuttaa oikean tiedon leviämiseen?

Mitä väliä on virheellisen tiedon leviämisellä? Vieraana Konsta Linkola ja Noora Shingler

Julkaistu 27.1.2020

Feikkiä vai faktaa -podcastin toisessa jaksossa PING Helsingin Inna-Pirjetta Lahti keskustelee Kemikaalicocktail-blogista tutun, ympäristötietoiseen kuluttamiseen perehtyneen toimittajan ja bloggaajan Noora Shinglerin, sekä luontokuvistaan tunnetun valokuvaajan ja yrittäjän Konsta Linkolan kanssa siitä, mitä väliä virheellisen tiedon leviämisellä on ja miksi kaikkien somessa toimivien ja erityisesti somevaikuttajien pitäisi olla kiinnostuneita tiedon alkuperästä ja oikeellisuudesta. Mistä disinformaatiossa on oikein kyse ja mitä virheellisen tiedon leviämisestä voi aiheutua?

Tämä on Feikkiä vai faktaa -podcast

Julkaistu 24.1.2020

Mediapoolin Feikkiä vai faktaa -podcast-sarjassa keskustelemme Suomen tunnetuimpien sosiaalisen median vaikuttajien kanssa siitä, miksi kaikkien somessa toimivien ja erityisesti somevaikuttajien tulisi olla kiinnostuneita tiedon alkuperästä ja sen oikeellisuudesta. - Mistä disinformaatiossa on kyse ja missä muodoissa se ilmenee? - Mitä väliä virheellisen tiedon leviämisellä on ja mitä siitä voi aiheutua? - Mikä somevaikuttajien rooli on virheellisen tiedon leviämisessä ja miten omalla toiminnallaan voi siihen vaikuttaa?

Takaisin podcastien listaan