Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Ruudunpalvojat

Podcast by Ruudunpalvojat

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 12 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.11.2020.

Jakso 12: Suoratoistosota kiihtyy, kun Paramount+ astuu areenalle!

Julkaistu 28.2.2021

Tämän kertainen levoton ja leikkaamaton jakso ammentaa keskustelun aiheensa jälleen suoratoistosodan timmellyksestä! DisneyPlussaan tuli uusi Star -osio, jossa on katsottavaa aikuisempaan makuun, ja ParamountPlussa laajenee omaksi suoratoistopalveluksi! Miten pienen ihmisen elämään mahtuu näin monta suoratoistapalvelua, kun tarjolla on näiden lisäksi mm. Viaplay Total ja Netflix. Jaksossa käydään totuttuun tapaan läpi myös kuulijapalautteita, viikon leffa- ja tv-uutisia sekä annetaan katseluvinkkejä.

Jakso 11: Ruudunpalvojien ultimaattiset talvileffat

Julkaistu 21.2.2021

Talvilomakauden alkamisen kunniaksi Ruudunpalvojat koittavat listata parhaita talviaiheisia elokuva. Kannattaa kuunnella miten pojat siinä onnistuvat! Muistakaa äänestää meitä Suomen parhaaksi podcastiksi 2020!

Jakso 10: Rebootit — Mitä ne on, miksi ne on ja milloin ne onnistuu?

Julkaistu 14.2.2021

Laskiaisen ja kymmenennen jakson kunniaksi jakso livahti eeppisen pitkäksi! Käsittelyssä erilaiset elokuva- ja sarja rebootit. Milloin ne onnistuvat? Kuinka monta epäonnistunutta reboottia oikein on? Miten erotetaan reboot ja remake? Paljon kysymyksiä, jonkin verran vastauksia. Jaksossa puhutaan muun muassa Gina Caranon potkuista ja Joss Whedonin synkästä menneisyydestä.

Jakso 9: Mitä ei kannata katsoa ystävänpäivänä?

Julkaistu 7.2.2021

Ystävänpäivän hiipii tietoisuuteen tällä viikolla! Jos olet halunnut kuulla Villen leffatreffikokemuksia, niin tämä on jakso sinulle! Leffauutisten lisäksi luvassa siis keskustelua mitä katsoa ja mitä ei katsoa ystävänpäivänä.

Jakso 8: Kaikenkarvaiset leffauniversumit

Julkaistu 31.1.2021

Päivän pihvinä erilaiset elokuvauniversumit! Niitä meinaan riittää! Totuttuun tapaan jaksossa käydään läpi ajankohtaisimmat uutiset ja juorut elokuvien ja tv-sarjojen maailmasta.

Jakso 7: Leffavuosi 2020 kunnolla pakettiin Letterboxdin kanssa

Julkaistu 17.1.2021

Viikon kuumimpien leffa- ja sarjauutisten lisäksi pojat käyvät läpi Letterboxd-sivuston 2020 katsauksen läpi. Kiitos On the Rocks Kalliolle mikki- ja piuhalainoista! Saatiin kerranki parempi laatusta nauhaa!

Jakso 6: Joulutauolta paluu, ja mitä jäi käteen vuodesta 2020?

Julkaistu 11.1.2021

Pojat kertovat mitä tuli katsottua joulutauon aikana, pistäen samalla viime vuotta hieman pakettiin sekä nostavat katsettaan elokuva- ja sarjavuoteen 2021. Pieniä teknisiä ongelmia nauhan kanssa, pahoittelut siitä!

Jakso 5: Star Wars -sarjat sekä Juhon jouluyllätys

Julkaistu 20.12.2020

Jaksossa käydään leffa- ja sarjauutisten lisäksi läpi vielä Star Wars universumin tulevaisuutta, ja Juho tivaa Villeltä jouluelokuvista. Jakso sisältää myös spoilereita The Mandalorian sarjan kakkoskauden finaalista! Jos haluat välttää spoilerit, niin pahimmat paljastukset ovat kohdissa 25:25 -28:50 sekä 40:15 - 43:35. Hyvää joulua!

Jakso 4: Disneyn Marvel julkistukset iskivät kuin tuhat volttia

Julkaistu 13.12.2020

Disney piti tilaisuuden sijoittajilleen, jossa paljasti tulevaisuuden suunnitelmiaan, ja nehän saivat Villen ja Juhon innostumaan! Vuosi ilman uutta Marvel-sisältöä taidetaan korvata tulevaisuudessa järjettömän laajalla paketilla meille Marvel-nörteille. Mutta iskeekö ähky?

Jakso 3: HBO Max aloitti suoratoistosodan (me myös rakastamme sinua, Kurt Russell)

Julkaistu 7.12.2020

Viikon suurimmaksi puheenaiheeksi nousee Warnerin ilmoitus julkaista ensi vuoden kaikki elokuvaensi-iltansa Jenkkilässä suoraan uudessa HBO Max -palvelussa, joka muuten rantautuu Suomeenkin ensi vuonna. Lisäksi Kurt Russelin mahdollinen eläkkeelle jääminen puhuttaa paljon.

Jakso 2: Miltä Disney+ maistuu?

Julkaistu 30.11.2020

Kakkosjaksossa pituus venyy ja Juhon mikki meinaa välillä lahota käsiin! Viikon uutisaiheiden lisäksi suoratoistopalvelu Disney+ pääsee tarkempaan syyntiin.

Jakso 1: Pilotti - Zack Snyderin Justice League

Julkaistu 27.11.2020

Ruudunpalvojat on kaksi helsinkiläistä veljestä kolmenkympin molemmin puolin, jotka on vähän leffa- ja tv-nörttejä. Vähän muttei liikaa. Viikon leffauutisten lisäksi isompaan käsittelyyn pääsee Zack Snyderin Justice League.

Takaisin podcastien listaan