Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Oppimatkalla

Äänessä rohkean johtajuuden sanansaattaja Nina Rinne Sitomosta ja modernin työelämän kehittäjä Ulla Vilkman Timanttia Consultingista. Tervetuloa mukaan oppimatkalle kanssamme ihmettelemään työelämää.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 15.7.2020.

Jakso 24. Laiminlyötkö sinä johtamisessa nämä? (Bonusjakso)

Julkaistu 7.10.2020

Nostamme esille viisi tärkeää asiaa johtamisessa, joita yhdysvaltalaisen tietokirjailijan ja suositun puhujan Patrick Lencionin mukaan johtajat systemaattisesti lyövät laimin. Tarkastelemme näiden laiminlyöntien kautta myös omaa johtamisosaamistamme.

Jakso 23. Miten auttaa uupunutta?

Julkaistu 23.9.2020

Tarkastelemme uupumuksen tunnusmerkkejä, miten tunnistaa se itsessä ja muissa, sekä miettiä miten uupumustilanteessa voi auttaa.

Jakso 22. Intuition luotettavuus päätöksenteossa

Julkaistu 9.9.2020

Tutkimme mistä intuitiossa on kyse ja milloin intuitioon luottaminen kannattaa sekä tarkastelemme mitä riskejä intuition käyttämisessä voi olla. Saat vinkkejä myös intuition kehittämiseen.

Jakso 21. Miten ajatella oikein?

Julkaistu 26.8.2020

Omien ajattelutaitojen kehittäminen auttaa stressinhallinnassa, ihmissuhteissa, työhön liittyvässä luovuudessa ja auttaa lisäämään hallinnan tunnetta ja hyvinvointia arjessa. Jaksossa tarkastelemme ajattelua ja sen kehittämistä.

Jakso 20. Luottamus vs. psykologinen turvallisuus

Julkaistu 12.8.2020

Tarkastelemme mistä luottamus rakentuu ja miten paljon sillä on yhtäläisyyksiä ja eroja psykologisen turvallisuuden kanssa sekä miten molempia rakennetaan.

Jakso 18. Osaamisen kehittämisen tulevaisuus

Julkaistu 15.7.2020

Pohdimme mitä osaamisen kehittäminen on tämän päivän organisaatioissa, mihin osaamisen kehittäminen on menossa ja millainen muutos olisi välttämätön.

Takaisin podcastien listaan