Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Minä & minä

Keskustelua kaikesta maan ja taivaan välillä, mutta ennen kaikkea Anni Gullichsenista ja Sisko Savonlahdesta itsestään.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 9 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 8.12.2016.

Siskon ja Annin unelmatehdas

Julkaistu 2.6.2018


Siinä, että Minä & minä -jaksoja tulee ulos noin kerran vuodessa, on yksi hyvä puoli: podcastin tekijät ehtivät nauhoitusten välissä toteuttaa suurimmat unelmansa. Mitä Annille ja Siskolle on tapahtunut? Kuuntele jakso.

Tapahtumanjärjestäjä romahtaa ja muita tragedioita

Julkaistu 7.2.2018


Anni kertoo Slushin alla, miltä tuntuu olla järjestämässä maailmanluokan tapahtumaa ja olla varma siitä, että hänen vuokseen kaikki tulee luhistumaan. Sisko antaa loistavia vinkkejä, koska podcastin äänityspäivänä hänestä tuntui, että elämää voi hallita, kunhan asenne on oikea.

Minä & minä: Jakso 7 – Muutosten tuulet

Julkaistu 4.10.2017


Annin ja Siskon elämä ei ole enää entisellään. Mitä ihmettä heille kesällä oikein tapahtui? Entä mitä heille tapahtuu seuraavaksi?

Minä & minä: Jakso 6 – Saa jakaa

Julkaistu 4.7.2017


Mitä oli Siskon suuren Facebook-kilahduksen taustalla vuonna 2009? Entä miltä Annista tuntuu, kun joku ei hyväksy häntä Facebook-kaverikseen?

Minä & minä: Jakso 5 – Suomalaisen television nousu ja tuho

Julkaistu 23.5.2017


Mikä on suomalaisen television ongelma? Anni osaa vastata kysymykseen, vaikkei juuri katso televisiota. Sisko ikävöi Miljonääri-Jussia ja Presidentti-sarjaa.

Minä & minä: Jakso 4 – Totuus Tinderistä

Julkaistu 23.2.2017


Anni ja Sisko pohtivat, tappoiko Tinder romantiikan. Miten pitää reagoida, kun törmää Tinder-matchiinsä ruokakaupassa? Entä saako Tinder-treffeillä mainita, että on stalkannut deittiään?

Minä & minä: Jakso 3 – Ruokakuvia ja www-kavereita

Julkaistu 30.1.2017


Sisko tuntee huonommuutta, koska hän ei tykkää kokkaamisesta. Anni kertoo Siskolle, miksi hän julkaisee Instagramissa ruokakuvia. Sisko yrittää ymmärtää, miksi on olemassa "smoothie bowl" — mutta pystyykö hän siihen?

Minä & minä: Jakso 2 – Vaikeilua ja uuden vuoden lupauksia

Julkaistu 31.12.2016


Anni haluaa tietää, mitä mieltä Sisko on uuden vuoden lupauksista. Sisko on huonolla tuulella. Anni pohtii, voisiko esimerkiksi vuoden vaihteessa tehtävä lupaus muuttaa Siskon huonon tuulen. Onko uuden vuoden lupauksissa järkeä? Pitääkö kukaan ikinä niitä? Ja ennen kaikkea: muuttuuko Siskon elämä 1.1.2017?

Minä & minä: Jakso 1 – Saavutuksia ja WOW-elämyksiä

Julkaistu 8.12.2016


Anni iloitsee gradunsa valmistumisesta. Sisko on lopen uupunut opinnäytetyönsä äärellä. Anni keksii, kuinka Siskokin saadaan tunnettuun taiteilijasukuun. Sisko löytää suunnan elämälleen.

Takaisin podcastien listaan