Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Iskävartalo

Iskävartalo vaatii huoltamista ja tuunaamista. Länsi-Savon podcastissa keskustellaan miesten terveydestä, kuntoilusta ja urheilusta paikallisella otteella.

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 28.3.2019.

7. Jooga ja miehet sopivat todella hyvin yhteen, vakuuttaa joogaopettaja Susanna Jordan

Julkaistu 6.6.2019

Mikkeliläisen joogaopettaja Susanna Jordanin mukaan miesten on turha ujostella joogatunnille tulemista. Jooga muun muassa lisää kehon liikkuvuutta, mikä voi esimerkiksi parantaa tuloksia voimaharjoittelussa. Jakson lopussa Susannan pieni rentoutusharjoitus, jonka kuuntelun jälkeen mieli lepää.

6. Istuminen tuhoaa terveyden ja tylsistyttää aivot — Persaus ylös penkistä!

Julkaistu 10.5.2019

Älä istu, kun kuuntelet tätä podcastia! Liikuntatieteiden tohtorit Arto Pesola ja Susanne Kumpulainen Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulusta (Xamk)kertovat, miksi passiivinen istuminen on niin vaarallista ja mitä voi tehdä istumisen haittojen ehkäisemiseksi.

5. Mikä on miehen oleellisin keino pitää yllä testosteronitasoa? Ravitsemusterapeutti vastaa

Julkaistu 1.5.2019

Iskävartalon 5. jaksossa pohditaan muun muassa sitä, miten miehen kannattaa syödä pitääkseen yllä terveellistä testosteronitasoa. Vieraana on Essoten ravitsemusterapeutti Seija Kohvakka.

4. Elokuvaohjaaja Jesse Haaja viihtyy salilla vain 20 minuuttia kerrallaan

Julkaistu 11.4.2019

Rendel-ohjaaja Jesse Haaja ei lähde salille fiilistelemään. Osin Los Angelesissa, osin Mikkelissä asuvasta Haajasta putosi ensimmäisen ohjauksen aikana parikymmentä kiloa elopainoa. Kokemus herätti pitämään parempaa huolta omasta terveydestä.

3. Aina ei ole pakko suorittaa, tuumaa Mikkelin Möyhentäjä, toimittaja Anssi Mehtälä

Julkaistu 4.4.2019

Olli Lindholmin kuolema oli hänen ikätovereilleen kova paikka. Traaginen tapaus sai monet huolestumaan omasta terveydestään. Toimittaja Anssi Mehtälä muistuttaa, että välillä pitää osata löysätä.

2. Varusmiesten cooper-käyrä on laskenut 70-luvulta kuin lehmän häntä, kertoo mikkeliläinen kapteeni

Julkaistu 28.3.2019

Iskävartalo-podcastin toisessa jaksossa luodaan silmäys siihen, mitä varusmiesten juoksukunto oli 70-luvulla verrattuna tähän päivään. Maavoimien liikuntapäällikkö Heikki Nousiainen kertoo myös, miten ja miksi intin lihaskuntotestit ovat muuttuneet.

Takaisin podcastien listaan