Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


#raksapodi

Rentoa jutustelua rakentamisesta ja remontoinnista. Jarkko Nyman ja Mikko Merelä ruotivat alaa aiheesta ja aiheen vierestä.

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 7 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 9.4.2020.

#raksapodi jakso 7

Julkaistu 2.6.2020

Rakennusalan pimeä puoli. Kannattaako hommia tehdä pimeänä vai voisiko siihen liittyä jotain riskejä? Aihetta ruoditaan monelta kantilta ja pohditaan myös sitä, kannattaako naisille ostaa kukkia ;-)

#raksapodi jakso 6

Julkaistu 19.5.2020

Raksapodin jakso 6. Puhetta työmaasuojauksesta. Vieraana Raxan Oy:n Ville ja Sami Mäki. Rakentamisesssa ja remontoinnissa työnaikainen suojaus on tärkeää niin pintojen, kuin myös tekijän terveyden kannalta. Mitä on markkinoilla tarjolla ja mitä Raxan Oy tarjoaa markkinoille.

#raksapodi jakso 5

Julkaistu 5.5.2020

Jakson aiheena huoneistoremontit! Mitä pitää ja kannattaa ottaa huomioon kun teet remonttia taloyhtiössä. Minkälaisia kommelluksia ja sattumuksia on karulla kaksikolla kerrottavana.

#raksapodi jakso 4

Julkaistu 21.4.2020

#raksapodin jakso 4. Työkalut! Nyt ollaan asian ytimessä. Paljon toivottua puhetta työkaluista. Mitä kannattaa otta huomioon työkaluja ostaessa. Mitä vehkeitä kundit käyttää ja mikä olisi kannattanut jättää ostamatta. Jakson sponsoroi: Vantaan Siemen ja Kone

#raksapodi jakso 3

Julkaistu 9.4.2020

#raksapodin jakso 3. Jakson aiheena työvaatteet. Mikä tekee työvaatteesta hyvän ja mikä huonon. Miksi turvakenkiä kannattaa käyttää ja kannattaako halpoja työhousuja ostaa. Millä juontaja -kaksikko lahjoo toisiaan jakson lopussa?

#raksapodi jakso 2

Julkaistu 9.4.2020

#raksapodin jakso 2. Jakson aiheena yrittäjyys. Mitä yrittäminen vaatii, mikä kiehtoo ja miten se helpoiten perustetaan. Onko sinusta rakennusalan yrittäjäksi? Mitä kannattaa kysyä itseltään ennen kuin heittäytyy yrittäjyyden suohon.

#raksapodi jakso 1

Julkaistu 9.4.2020

#raksapodin 1 jakso. Tässä jaksossa tekijät esittäytyvät. Syväluodataan kaksikon historiaa ja nykyhetkeä.

Takaisin podcastien listaan