Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


#raksapodi

Rentoa jutustelua rakentamisesta ja remontoinnista. Jarkko Nyman ja Mikko Merelä ruotivat alaa aiheesta ja aiheen vierestä.

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 11 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 9.4.2020.

jakso 11

Julkaistu 28.7.2020

Jakson aiheena tarjouspyynnöt. Yleensä urakoitsijat saavat pyyntöjä joihin on hankala vastata. Mitä tarjouspyyntöön kannattaa laittaa että urakoitsija saa siitä parhaan hyödyn ja asiakas taas pyyntöä vastaavan tarjouksen! Entä onko Mikon puna vaihtunut jo brunaksi ;-)

jakso 10

Julkaistu 14.7.2020

Vinkit rakennusalalle tulijoille. Miksi kannattaa tulla ajoissa ensimmäisenä työpäivänä ja pitää kännykkä taskussa ;-) Oppiiko "kantapään kautta" hommia parhaiten? Mikko ja Jarkko turinoivat kesäisen saiteisissa tunnelmissa parhaita vinkkejä miten saada hyvä startti mahdollisesti loppuelämän ammattiin.

jakso 9

Julkaistu 30.6.2020

Rakennusalan perinteet. Pullot, pullat ja harjakaiset. Mitä ovat mm. sarvipullo ja savuryyppy? Entä mitä luuta talon harjalla tarkoittaa... Yhteistyössä Stark

#raksapodi jakso 8

Julkaistu 16.6.2020

Sosiaalinen media yritystoiminnassa. Miksi kannattaa olla somessa, vai kannattaako? Miten Mikko ja Jarkko kokevat oman some-elämän ja onko siitä ollut hyötyä yritystoiminnan näkökulmasta katsottuna. Somehaasteeseen tarttunut Mikko lupaa luopua viiksistään...

#raksapodi jakso 7

Julkaistu 2.6.2020

Rakennusalan pimeä puoli. Kannattaako hommia tehdä pimeänä vai voisiko siihen liittyä jotain riskejä? Aihetta ruoditaan monelta kantilta ja pohditaan myös sitä, kannattaako naisille ostaa kukkia ;-)

#raksapodi jakso 6

Julkaistu 19.5.2020

Raksapodin jakso 6. Puhetta työmaasuojauksesta. Vieraana Raxan Oy:n Ville ja Sami Mäki. Rakentamisesssa ja remontoinnissa työnaikainen suojaus on tärkeää niin pintojen, kuin myös tekijän terveyden kannalta. Mitä on markkinoilla tarjolla ja mitä Raxan Oy tarjoaa markkinoille.

#raksapodi jakso 5

Julkaistu 5.5.2020

Jakson aiheena huoneistoremontit! Mitä pitää ja kannattaa ottaa huomioon kun teet remonttia taloyhtiössä. Minkälaisia kommelluksia ja sattumuksia on karulla kaksikolla kerrottavana.

#raksapodi jakso 4

Julkaistu 21.4.2020

#raksapodin jakso 4. Työkalut! Nyt ollaan asian ytimessä. Paljon toivottua puhetta työkaluista. Mitä kannattaa otta huomioon työkaluja ostaessa. Mitä vehkeitä kundit käyttää ja mikä olisi kannattanut jättää ostamatta. Jakson sponsoroi: Vantaan Siemen ja Kone

#raksapodi jakso 3

Julkaistu 9.4.2020

#raksapodin jakso 3. Jakson aiheena työvaatteet. Mikä tekee työvaatteesta hyvän ja mikä huonon. Miksi turvakenkiä kannattaa käyttää ja kannattaako halpoja työhousuja ostaa. Millä juontaja -kaksikko lahjoo toisiaan jakson lopussa?

#raksapodi jakso 2

Julkaistu 9.4.2020

#raksapodin jakso 2. Jakson aiheena yrittäjyys. Mitä yrittäminen vaatii, mikä kiehtoo ja miten se helpoiten perustetaan. Onko sinusta rakennusalan yrittäjäksi? Mitä kannattaa kysyä itseltään ennen kuin heittäytyy yrittäjyyden suohon.

#raksapodi jakso 1

Julkaistu 9.4.2020

#raksapodin 1 jakso. Tässä jaksossa tekijät esittäytyvät. Syväluodataan kaksikon historiaa ja nykyhetkeä.

Takaisin podcastien listaan