Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Homma Etenee Podcast

Tämä on 18 vuotiaan nuoren miehen pitämä Talk Show podcast jossa on joka jaksossa uusi vieras ja uusi aihe. Jokaisessa jaksossa perehdytään vieraan uraan tai vaihtoehtoisesti jutellaan tietystä teemasta Podcastin vieraana ovat olleet: Juhani Tamminen Susanna Tapani Luka Nurmi Saku Ellilä Sähköposti: [email protected] Instagram: @Hommaeteneepodcast

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 3 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 8.11.2021.

EXTRA JAKSO: Vieraana Saku Ellilä

Julkaistu 14.1.2022

EXTRA JAKSO: Extra jaksojen tarkoituksena on jutella nuorten urheilu lupauksien kanssa heidän urastaan tai nuorten kanssa jotka ovat sanavalmiita. Ensimmäisessä extra jaksossa vieraana on Saku Ellilä joka on yksi Suomen kovimpia golf lupauksia.

Vieraana Luka Nurmi

Julkaistu 4.12.2021

jakson vieraana on Luka Nurmi, Luka on Suomalainen kilpa-autoilija. Lukan kanssa keskustellaan Lukan urasta tähän mennessä, kuinka lukion voi yhdistää ammattiin, ruokavaliosta ja kaikesta muusta! Jakson alussa on myös arvonta josta lisää podcastin Instagram tilillä. Arvonta (00:39) Luka Nurmen vierailu (02:03)

Vieraana Juhani Tamminen

Julkaistu 8.11.2021

Tässä jaksossa vieraana on Juhani Tamminen joka tunnetaan nimillä "Aurinkokuningas", Leijona numero 79" jne.. Podcast jaksossa käydään läpi Tamin henkilökuvaa.

Takaisin podcastien listaan