Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Homma Etenee Podcast

Tämä on 16 vuotiaan pojan pitämä Talk Show podcast jossa on joka jaksossa uusi vieras ja uusi aihe. Jokaisessa jaksossa perehdytään vieraan uraan tai vaihtoehtoisesti jutellaan tietystä teemasta Podcastin vieraana ovat olleet: Juhani Tamminen Susanna Tapani Luka Nurmi Sähköposti: [email protected] Instagram: @Hommaeteneepodcast

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 4 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 28.10.2021.

Luka Nurmi

Julkaistu 4.12.2021

jakson vieraana on Luka Nurmi, Luka on Suomalainen kilpa-autoilija. Lukan kanssa keskustellaan Lukan urasta tähän mennessä, kuinka lukion voi yhdistää ammattiin, ruokavaliosta ja kaikesta muusta! Jakson alussa on myös arvonta josta lisää podcastin Instagram tilillä. Arvonta (00:39) Luka Nurmen vierailu (02:03)

Susanna Tapani

Julkaistu 27.11.2021

Tässä jaksossa käydään alussa läpi viikon kuulumiset ja vieraana on Susanna Tapani. Susanna on saavuttanut 2 kertaa ringeten SM-kultaa, 4 kertaa ringeten MM-kultaa, jääkiekossa 3 kertaa MM-pronssia, yhden kerran MM-Hopeaa ja yhden kerran Olympia pronssia. Jaksossa juttelemme Susannan kanssa mm Susannan arvo turnauksista ja jääkiekossa naisten ja miesten eriarvoisuudesta. viikon kuulumiset (00:00) Ja Susanna Tapanin haastattelu (09:06)

Juhani Tamminen

Julkaistu 8.11.2021

Tässä jaksossa vieraana on Juhani Tamminen joka tunnetaan nimillä "Aurinkokuningas", Leijona numero 79" jne.. Podcast jaksossa käydään läpi Tamin henkilökuvaa.

Homma Etenee Podcast

Julkaistu 28.10.2021

Homma Etenee Podcastin ensimmäinen jakso nyt ulkona! Ensimmäisessä jaksossa perehdytään siihen mitä podcast tuleee olemaan ja mitä kannattaa odottaa ja jaksosta myös selviää kuka on podcastin host ja mitä hän harrastaa ja on harrastanut. Instagram: Hommaeteneepodcast

Takaisin podcastien listaan