Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Tuplashotti

Tuplashotti—Yrittäjyys- ja perhe-podcast. Rehellistä puhetta yrittäjyydestä ja äitiydestä. Juontajina toimivat mm. Salatut elämästä-sarjasta tuttu näyttelijä ja yrittäjä Mia Ehrnooth, sekä yrittäjä ja malli Maria Friström. Podcast toteutetaan kaupallisessa yhteistyössä Holvin kanssa. Humoristisen ja rehellisen podcastin punainen lanka on itsensä kehittäminen, sekä äitiyden normalisointi ja päivittäminen 2000-luvulle. Kansainväliset urat ovat tuoneet paljon kokemusta ja hyviä oppeja, mutta myös haastavia vastoinkäymisiä — Mia ja Maria jakavat nämä rehellisesti ja tarjoavat hyvät naurut päälle. Jaksot voi katsoa myös YouTubesta.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 10 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 3.5.2019.

Miksi ja miten minglata? Viisi vinkkiä verkostoitumiseen

Julkaistu 15.8.2019

Miten tavata uusia ihmisiä ilman että se tuntuisi feikiltä ja väkisin väännetyltä? Verkostoituminen on tärkeä osa yrittäjyyttä, mutta sen ei tarvitse olla kivulias kokemus. Kuuntele tästä jaksosta miten. Tässä Tuplashotin ensimmäisen tuotantokauden viimeisessä jaksossa vierailee ihana muodin huippu osaaja Maryam Razavi. Maryam kertoo miten hän on uransa alussa valmistautunut tapahtumiin jossa ei tuntenut ketään ja miten ujona ja introverttina voi luoda merkittävän verkoston.

Raha ja mikä on arvosi?

Julkaistu 1.8.2019

Itsensä hinnoittelu ja palkankorotus keskustelut. Miksi rahasta puhuminen on niin vaikeaa? Tässä jaksossa Mia Ehrnrooth ja vieraileva tähti Jasmin Hamid, sijoitus bloggaaja ja näyttelijä puhuvat aiheesta ja jakavat omat kokemukset ja vinkit kiperiin tilanteisiin.

Avoimuuden kääntöpuoli

Julkaistu 18.7.2019

Oletko koskaan miettinyt mitä muut ajattelevat sinusta tai jopa antanut pelon muiden mielipiteistä estää sinua? Kaipaisitko konkreettisia keinoja käsitellä kritiikkiä? Kyllä? Tämä jakso on sinulle! Tässä jaksossa keskustellaan siitä miten ottaa kritiikkiä vastaan, ja miten valita MITÄ kritiikkiä kuunnella? Mia jakaa miten kävi kun kertoi elämänsä suurimmasta vastoinkäymisestä ja mitä siitä oppi ja Maria puolestaan meinasi hyökätä kriitikkoansa vastaan, mutta keksi paremman kein

Avoimuus

Julkaistu 4.7.2019

Mitä avoimuus tarkoittaa, miksi se on tärkeää ja miten se liittyy aitouteen ja haavoittuvaisuuteen? Miten kävi kun Mia kertoi sijoittajille kaikki heikkoutensa? Entä miten avoimuus auttoi Mariaa luomaan tärkeän yhteyden? Tässä jaksossa ihana tubettaja ja toimittaja Iriz Silander kertoo toimittajan näkökulman avoimuuteen ja Mia jakaa miltä tuntuu olla toisella puolella haastateltavana. Tässä jaksossa Mia paljastaa myös uutisen uudesta tulokkaasta tuplashotti-tiimiin!

Epäonnistumisen jälkeen

Julkaistu 20.6.2019

Kuinka palautua epäonnistumisista ja vastoinkäymisistä ja voiko sitä harjoitella? Elämä ei yleensä kulje ihan niin kuin Strömsössä, vaan ikäviä asioita tapahtuu. Välillä tosi rankkojakin. Miten jatkaa eteenpäin kun tuntuu siltä että haluaisit jäädä itkemään peiton alle, tai kun olet menettänyt uskon itseesi? Tänään Mia kertoo hänen suurimmasta vastoinkäymisestä ja miten hän selvi siitä. Maria jakaa konkreettisen vinkin vastoinkäymisten suhtautumiseen ja mitä hän oppi no

Ajanhallinta—vai energianhallinta?

Julkaistu 6.6.2019

Tässä jaksossa Mia ja Maria käyvät kiivasta keskustelua energian- ja ajan hallinnasta. Kaksikko kertoo tosielämästä  kantapään kautta opittuja tapoja saada kello kuriin. Mia jakaa kokemuksensa kuinka koki suuria oivalluksia Dancing on Ice tosi-tv formaattia tehdessä ja miten äitiys on mullistanut odottamattomalla tapaa hänen ajanhallintaa. Maria kertoo ison mokan kautta tulleen opin ja kuinka tekemällä vähemmän saikin enemmän aikaan, ja miksi hän melkein heitti esimiestään kahvikup

Huijarisyndrooma

Julkaistu 23.5.2019

Tässä jaksossa kuulemme kuinka äitiys sai Mian tuntemaan itsensä huijariksi, ja miten hän pääsi siitä eroon. Maria jakaa kokemuksiaan huijarisyndroomasta Piilaakso-ajoiltaan ja paljastaa mitä oppi suhtautumisestaan itseensä ja mallin ammattiin. Jaksossa kuulemme myös kuinka Mian elämän kuumottavin puhelu sujui kun hän soitti poikaystävälleen kertoakseen yllätys raskaudesta. Jakson päätteeksi Maria tarjoaa hyvät vinkit huijarisyndrooman selittämiseen.

Aloittamisen Vaikeus

Julkaistu 16.5.2019

Miksi aloittaminen on niin vaikeata? Toisille se tulee luonnostaan toisille taas ei. Miten aloittamisen voi tehdä helpommaksi ja miten tietää aloittaako oikean asian? Mia kertoo kuinka aloitti uudestaan Salatut Elämät TV uran jälkeen ja Maria jakaa Piilaaksossa opitun niksin jolla voi selättää kaikki aloittamisen ongelmat. ;-)

Pelko: uhka vai mahdollisuus?

Julkaistu 9.5.2019

Miten suhtaudut pelkoon? Estääkö se sinua tekemästä asioita? Tai puskeeko se sinua eteenpäin? Tässä jaksossa Mia kertoo kuinka pelon tähden unelmatyö päättyi Salatut elämät TV sarjassa, ja Maria antaa konkreettisen vinkin miten itse on oppinut tekemään asioita vaikka pelottaa.

Intohimo on bullshittia

Julkaistu 3.5.2019

Miten löytää intohimo ja onko sillä oikeastaan väliä? Mia kertoo miten avioeron jälkeen löysi oman intohimonsa ja saavutti uusia ulottuvuuksia. Maria kertoo miksi hänen mielestä intohimo on bullshittia. Miten löytää oikea tie ja mistä tietää mihin tarttua kiinni?  Siitä puhutaan tässä jaksossa.

Takaisin podcastien listaan