Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Laatupuhetta

Laatupuhetta-podcast on IKEA Suomen toteuttama keskustelusarja, jossa käsitellään laatua eri näkökulmista. Viisiosaisen Laatupuhetta-sarjan jaksoissa keskustelua ohjaa IKEA-suunnittelun kulmakiven, demokraattisen suunnittelun, eri elementit: laatu, muotoilu, käytännöllisyys, vastuullisuus ja edullinen hinta. Podcastissa vierailee omien alojensa asiantuntijoita ja sarjassa kuullaan myös haastatteluja siitä, mitä laatu ihmisille merkitsee. Laatupuhetta-jaksot on kuultavissa Acastissa, iTunesissa ja SoundCloudissa. #Laatupuhetta

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 5 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 22.11.2018.

Voiko tuote tai palvelu olla laadukas, jos se ei ole toimiva?

Julkaistu 5.2.2019

Laatupuhetta-podcastin viidennen jakson aiheena on toimivuus. Millaisesta esineestä tai asiasta tulee mieleen toimivuus? Minkälaista toimivuutta ihmiset kaipaavat nykyään tuotteilta, ratkaisuilta tai palveluilta? Mitä yhteistä on suurkaupungilla ja kodinsisustuksella? Keskustelemassa podcastin vieraina ovat Helsingin kaupungin kulttuurin ja vapaa-ajan toimialajohtaja Tommi Laitio sekä Anna-Mari Kinnunen IKEA Suomen sisustustiimistä. Podcastin juontaa Sini Koskenseppä.

Miten vastuullisuus ja laatu liittyvät toisiinsa?

Julkaistu 23.1.2019

Laatupuhetta-podcastin neljännen jakson aiheena on vastuullisuus. Millainen on vastuullinen kuluttaja? Mitä ajatuksia vastuullisuus herättää tubettajasukupolvessa? Miten IKEA huomioi vastuullisuuden tuotteiden suunnittelussa? IKEA-maailmassa vastuullisuus on kaiken toiminnan lähtökohta. Podcastin keskustelijoina ovat Kestävämmän arjen testaajat -projektiin osallistunut Nina Orell yhdessä tyttärensä tubettaja Nelli Orellin kanssa sekä IKEA Suomen vastuullisuuspäällikkö Jessica Lehtinen. Podcastin juontaa Sini Koskenseppä.

Hinnan osuus laadukkaassa suunnittelussa

Julkaistu 13.12.2018

Laatupuhetta-podcastimme kolmannessa jaksossa aiheena on edullinen hinta. Miten voi saada laadukasta edullisella hinnalla? Entä miten pienellä budjetilla saa luotua kotiin viihtyisyyttä ja ja joulun tunnelmaa? IKEA-maailmassa ajatellaan, että jokaisella pitäisi olla oikeus omannäköiseen ja viihtyisään kotiin. Podcastin keskustelijoina meillä on tällä kertaa IKEA Suomen Raision tavaratalon johtaja Johanna Cederlöf sekä SOS-Lapsikylän kehitysjohtaja Kati Palsanen. Kuulemme heiltä myös hieman lisää IKEA Suomen ja SOS-Lapsikylän yhteistyöstä. Podcastin juontaa Sini Koskenseppä.

Suomalainen muotoilu ja laatu

Julkaistu 4.12.2018

Laatupuhetta-podcastin toisessa jaksossa keskustelemme laadukkaasta muotoilusta ja erityisesti suomalaisesta muotoilusta. Mikä on suomalaisuudelle erityistä ja toisaalta, miten kansainvälisyys näkyy Suomen IKEA-tavarataloissa? Entä miten tutkimustieto auttaa hyvässä muotoilussa ja vaikkapa IKEA-tavaratalojen räätälöinnissä juuri suomalaiseen makuun sopivaksi? Podcastin keskustelijoina meillä on tällä kertaa IKEA Suomen Country Commercial Activity Leader Johanna Vihonen sekä asiakasymmärrykseen keskittyvän Pentagon Insightin toimitusjohtaja Tatu Malmström. Johanna on asiantuntija, kun puhutaan siitä, miten suomalainen muotoilu näkyy IKEA-tavarataloissa Suomessa. Tatu taas tietää tarkalleen, miten asiakasymmärrys voi tuottaa parempaa muotoilua. Podcastin juontaa Sini Koskenseppä.

Laatu ja hyvä asiakaskokemus

Julkaistu 22.11.2018

Laatupuhetta-podcastin ensimmäisessä jaksossa keskustelemme siitä, mitä laatu on ja miten hyvä asiakaskokemus ja laatu kulkevat käsi kädessä. Pureudumme erityisesti siihen, mikä on laadukkaan asiakaskokemuksen merkitys, kun kyseessä on ihmisten tärkein elämänalue: koti. Ensimmäisen jakson vieraina ovat IKEA Suomen asiakkuusjohtaja Tarja Sallanen sekä Grabbarna Flytt -muuttopalveluyrityksen Helsingin aluepäällikkö Ingmar Söderblom. Tarja on alansa ykkösasiantuntija, kun halutaan tietää, mitä suomalaiset arvostavat kotiin liittyvissä hankinnoissa. Ingmar taas edustaa yritystä, joka on hionut asiakaskokemuksen huippuunsa muuttotilanteessa, joka on useille asiakkaille hyvin tunteita herättävä ja herkkä. Podcastin juontaa Sini Koskenseppä.

Takaisin podcastien listaan