Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Peten Pulinat

Podcast kaikkea ja maan taivaan väliltä 110% tunteella! Instagram & Facebook: @petenpulinat | E-mail: [email protected]

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 22 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 27.1.2020.

Jakso 22 - Anneliese Michel

Julkaistu 26.10.2020

Halloween on tällä viikolla ja tämänkertaisessa jaksossa syvennytään karmivaan Anneliese Michelin tapaukseen, jossa manauksen kautta yritettiin vapauttaa nuori nainen sisäisestä kamppailustaan pahuuden kanssa.

Jakso 21 - Eddie Van Halen

Julkaistu 19.10.2020

Jaksossa käsittelyssä edesmennyt suuri kitarasankari Eddie Van Halen. Mitä muistoja Eddien soitto nostaa pintaan ja minkälaisen jäljen hänen soittonsa jätti maailmaan? Myös ensimmäistä kertaa mukana vieraita ja pulisemassa on musiikilliset rikoskumppanit, veljekset Pasi ja Mika Kiviniemi.

Jakso 20 - Mysteeri nimeltä Lewis Baloue

Julkaistu 5.10.2020

Uusimmassa Pulinoiden jaksossa perehdytään mystiseen artistiin nimeltä Lewis Baloue, joka julkaisi 80-luvulla kaksi erittäin hämmentävää levyä ja katosi vuosikymmeniksi kuin tuhka tuuleen.

Jakso 19 - "Jäsenkorjaaja" Steven Seagal

Julkaistu 28.9.2020

Halki, poikki ja pinoon! Niin voisi kuvailla tämänkertaista jaksoa, sillä nyt pulistaan himmenneestä action-tähdestä "jäsenkorjaaja" Steven Seagalista ja hänen uskomattoman monipuolisesta filmografiasta. Onko mies väärinymmärretty näyttelijäsuuruus vai oman itsensä pahin vihollinen?

Jakso 18 - Syksy on ihmisen parasta aikaa

Julkaistu 21.9.2020

Uusimmassa jaksossa tullaan siihen lopputulokseen, että syksy on todellakin ihmisen parasta aikaa, jazz maistuu kahvin kera, NFL herättää tunteet pintaan ja on aika kääntää uusia sivuja elämässä!

Jakso 17 - Urheilu on kivaa ja kotiasiat on kunnossa

Julkaistu 8.6.2020

Liikkuminen voi olla iso mörökölli, mikä tuntuu ylitsepääsemättömältä haasteelta. Tämänkertaisessa jaksossa omia kokemuksia siitä mitä koulun liikuntatunnit sai aikaan omassa liikkumisessa ja miten lopulta ne huonot muistot saatiin aikuisena käännettyä voitoksi!

Jakso 16 - Stryperit soimaan ja nahkahousut jalkaan!

Julkaistu 18.5.2020

Jaksossa pulistaan nuoruuden haavoista ja lauletaan korkeelta ja kovaa! Miten ihmeessä sitä lähtee ihan tuhatta sataa fanittamaan jotain yhtyettä ja siitä jotain suurempaa kuin pelkkää musiikkia.

Jakso 15 - Kulttijohtaja Jim Jones ja Kansan temppeli

Julkaistu 11.5.2020

Jaksossa pulistaan kulttijohtajasta Jim Jonesista ja hänen Kansan temppeli nimisestä lahkostaan. Miten ihmismieli voi olla näin tappavan paha, että hyväuskoiset antavat oman henkensä johtajansa puolesta?

Jakso 14 - Minne menet musiikki?

Julkaistu 4.5.2020

Minne nykymusiikki on menossa? Onko musiikilla tulevaisuutta? Mikä on seuraava musiikillinen trendi? Muun muassa näistäpulistaan uusimmassa jaksossa.

Jakso 13 - Tarinoita rumpusetin takaa

Julkaistu 27.4.2020

Muusikon elämä ei ole aina ruusuilla tanssimista! Tässä jaksossa muistellaan muutamia tapauksia mitä omalla uralla on sattunut ja tapahtunut.

Jakso 12 - Tiikerikuningas Joe Exotic

Julkaistu 20.4.2020

Kaikkien huulilla on Netflixin dokumenttisarja 'Tiger King', josta on tullut todellinen ilmiö! Tämänkertaisessa jaksossa uppoudutaan kuka on sarjan päähenkilö Joe Exotic ja miten miehen elämässä voi olla näin paljon draamaa.

Jakso 11 - Unisaarnaaja Maria Åkerblom

Julkaistu 13.4.2020

Jaksossa käsitellään unisaarnaaja Maria Åkerblomin elämää, jonka seuraajat tekijät fanaattisesti sen mitä johtaja heiltä pyysi.

Jakso 10 - Kaiken takana on salaliitto?

Julkaistu 6.4.2020

Kymmenennessä jaksossa laitetaan foliohattua syvemmälle päähän ja pulistaan salaliitoista! Hallitseeko jokin taho meitä, joka hallitsee uutta maailman järjestystä? Kuka ampui JFK:n? Oliko 9/11 inside job? Oliko neuvostoliittolainen ydinase syy Estonian uppoamiseen?

Jakso 09 - Good Friday Massacre

Julkaistu 30.3.2020

Yhdeksännessä jaksossa mennään päivämäärään 20.4.1984 ja paikkana legendaarinen Montreal Forum! Mitä ihmettä tapahtui Montreal Canadiens vs. Quebec Nordiquesin välisessä playoff-ottelussa, joka tullaan muistamaan jääkiekkohistoriassa nimellä 'Good Friday Massacre'.

Jakso 08 - Huhuu! Missä olet Meik Litmanen?

Julkaistu 18.3.2020

Kahdeksannessa jaksossa laitetaan managerin hikinen pikkutakki päälle ja ihmetellään minne ihmeessä tähtipelaaja Meik Litmanen Sensible World of Soccer-pelisarjasta on hävinnyt, onko pelaaja oikea tähti vai isojen poikien keksimää puhetta?

Jakso 07 - Lakki pois päästä ja respectit Rennylle

Julkaistu 12.3.2020

Seitsemännessä jaksossa hypätään elokuvien ihmeelliseen maailmaan ja fiilistellään Renny Harlinin tuotantoa ja ihmetellään miksi miehen tuotantoa on aina painettu alas

Jakso 06 - Less is More

Julkaistu 6.3.2020

Kuudennessa jaksossa avataan sielun haavoja ja ihmetellään miksi ihmisten tai yhteisöjen pitää pyrkiä täydellisyyteen eikä mikään tunnu riittävän meille.

Jakso 05 - Kauas on pitkä matka

Julkaistu 24.2.2020

Viidennessä jaksossa kauhotaan elämän soppaa ja avataan tietä kuinka Kokkolan poika on päässyt pienestä kaupungista isoon Helsingin metropoliin!

Jakso 04 - Hellurei ja hellät suomalaisen miehen tunteet

Julkaistu 17.2.2020

Neljännessä jaksossa ihmetellään suomalaisen miehen sielunmaisemaa ja seilataan M/S Amorilla kohti rakkauden satamaa!

Jakso 03 - Laivat puuta, Amiga rautaa

Julkaistu 10.2.2020

Kolmannessa jaksossa uidaan syvään päähän ja fiilistellään Commodoren vuoden '87 pyhimystä Amiga 500:sta sekä Sierran klassikkopelejä!

Jakso 02 - Ysärikiekko ja haavat auki

Julkaistu 4.2.2020

Toisessa jaksossa hypätään menneisyyden kaukaloon ja fiilistellään 90-luvun lätkää! Jofa päähän ja menoksi!

Jakso 01 - Suuri ja Mahtava 80-luku

Julkaistu 27.1.2020

Ensimmäisessä jaksossa laitetaan näppylähanskat käteen ja fiilistellään 80-lukua!

Takaisin podcastien listaan