Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Urheilun Opit

Tämän podcastin tarkoituksena on selvittää mitä urheilusta oppii, itse urheiluun ja sen ulkopuolelle. Haastattelen eri lajien urheilijoita paneutuen siihen miten urheilu on muovannut heitä ihmisinä, mitä urheilu on heille antanut elämään. Toivon näiden keskustelujen antavan kaikille kuulijoille jotain ideoita tai taitoja mitä he voivat käyttää myös omassa elämässään.

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 6 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 22.8.2019.

E07 - Tomi Tuuha

Julkaistu 20.10.2019

Vieraana Tomi Tuuha, yksi Suomen kautta aikain parhaista telinevoimistelijoista. Tomi on ainoa suomalainen ikinä, joka on voittanut telinevoimistelussa maailmancupin kokonaiskilpailun. Podcastissa käydään läpi Tomin uran huippuhetkiä ja keskustellaan muun muassa siitä, millaista on ollut siirtyminen huippu-urheilijasta opiskelijaksi.

E06 - Jenna Laukkanen

Julkaistu 27.9.2019

Vieraana Jenna Laukkanen, yksi Suomen parhaista uimareista joka on voittanut urallaan kaksi EM-kultaa ja pitää hallussaan useita Suomen ennätyksiä. Jennan kanssa jutellaan muun muassa siitä kuinka hyödyllistä on käydä psykologilla ja kuinka antoisaa on olla rehellinen kaikissa ihmissuhteissa.

E05 - Minttu Tuominen

Julkaistu 11.9.2019

Vieraana yksi Suomen menestyneimpiä naisjääkiekkoilijoita, Minttu Tuominen. Kiekko Espoon kapteenilta löytyy kaksi Olympia mitalia, neljä MM mitalia ja kuusi Suomenmestaruutta. Jaksossa jutellaan muun muassa siitä millaista on kokea burn-out juuri ennen Olympialaisia ja millaista on voittaa maailmanmestaruus joka otetaan sinulta pois muutamaa minuuttia myöhemmin.

E04 - Topi Raitanen

Julkaistu 3.9.2019

Tässä jaksossa vieraana Suomen nopein estejuoksija Topi Raitanen. Käymme läpi Topin suhtautumista urheiluun ja hänen polkuaan estejuoksun maailman huipulle.

E02 - Mika Pennanen

Julkaistu 24.8.2019

Tässä jaksossa vieraanani cheerleadingin maailmanmestari, Mika Pennanen. Syvennymme Mikan kanssa muun muassa urheilun varjopuoliin ja tavoitteiden asettelun haasteisiin. Yli puolitoista tuntia keskustelua muistakin aiheista, joten yhtymäkohtia ja tärppejä löytyy mitä todennäköisemmin jokaiselle.

E01 - Matias Veikkola

Julkaistu 22.8.2019

Tässä jaksossa vieraanani salibandyliigan yksi parhaista puolustajista Matias Veikkola. Keskustelussa pureudutaan muun muassa siihen miten Matias käsittelee paineita ja selviää epäonnistumisista.

Takaisin podcastien listaan