Suomalaisia podcasteja

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Lahtinen Malila Kunnas Experience

Suomen kuumin viihde- ja musiikkipodcast! 🔥🎙🔥 Lähetä biisisi: [email protected].

Seuraa podcastia: RSS-syötteenä, Apple-podcasteissa. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 77 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 13.9.2018.

Jakso 77: 2 Girls 1 Robocop

Julkaistu 3.12.2021

Tämän viikon jaksossa pojat pohdiskelevat tehdäänkö lapsille enää väkivaltaisia elokuvia samalla tavalla kuin 90-luvulla. Lisäksi muistellaan miltä tuntui syödä raakaa lihaa ensimmäisen kerran. Lahtista ihmetyttää ilmiö nimeltä "Island boys" ja Malila fiilistelee Stravinskyn "Kevätuhri"-teosta.

Jakso 76: Black friday

Julkaistu 26.11.2021

Tämän viikon jaksossa poikia puhuttaa kulutusjuhla Black friday. Malila viettää self-love -päivää ja palkinnut itsensä kylmäsavulohella, juustolla ja kukilla. Keskustelu poukkoilee animaatiokomediasarjoista aina miljonääri Elon Muskiin ja Keanu Reevesin haamukäsien kautta jamaikan aksentilla puhuvaan Tom Hanksin poikaan.

Jakso 75: Pandan™ ananaskonvehti

Julkaistu 19.11.2021

Tämän viikon jaksossa ei ole päätä eikä häntää. Keskustelu poukkoilee ihmisen anatomiasta pandan konvehteihin ja Smakin Kallen kautta lavalla faninsa päälle pissanneeseen laulajaan. Tämän lisäksi Lahtinen esittelee Kunnakselle tatuointejaan ja pojat mm. ihmettelevät onko pelleys synnynnäistä, vai jotain mihin päädytään.

Jakso 74: Mihin sitä säästäis?

Julkaistu 5.11.2021

Tämän viikon jaksossa suosittu sijoitustubettuja Lari Heinonen Mihin sitä säästäis -kanavalta kertoo pojille miten monetisoidaan Youtube-sisältöä ja miten osakesijoituksilla ja kryptovaluutoilla on mahdollista tienata. Minkä kokoinen on Lahtisen osakesalkku, löytyykö kommunistiperheen kasvatti Malilan sisältä pieni kapitalisti ja onko Kunnaksesta hahmottamaan negatiivista korkoa?

Jakso 73: Hajut, maut ja kummeli

Julkaistu 29.10.2021

Tämän viikon jaksossa pojat puhuvat hajuista ja mauista. Mahdollistaako teknologia tulevaisuudessa pierujen lähettämisen? Missä sokerin makuinen makeutusaine viipyy? Miksi suklaan tekeminen on niin vaikeaa? Edellä mainittujen lisäksi pojat ruotivat Kummelin tulevaa juhlajaksoa ja Tiktok-ilmiöitä.

Jakso 72: Uusi wokempi LMKE

Julkaistu 22.10.2021

Suosikkipoddaajasi ovat täällä taas, akut ladattuina podcastin viidenteen tuotantokauteen. Pitkään haaveillun Suplaan pääsemisen lisäksi tällä kertaa pojat puhuvat mm. siitä millaista on olla beta alfojen kontrolloimassa yhteiskunnassa, onko ok kuunnella kusipääksi osoittautuneen artistin tuotoksia ja miten viimeaikaiset #metoo-paljastukset ovat muuttaneet yhteiskuntaa.

Jakso 71: Kesäekstra 2

Julkaistu 20.8.2021

Jo legendaksi noussut Kesäekstra-jakso saa vihdoin jatkoa kun veljet Lahtinen, Malila ja Kunnas istuvat jälleen mikrofoniensa eteen pitkän kesäloman päätteeksi. Aiheina ovat mm. Coca colan uusi resepti ja Luokkakokous 3. Lahtinen canceloidaan rasistisen vitsin vuoksi ja Kunnas kertoo miltä musiikki kuulostaa 1000 x hidastettuna. Malila tuhlasi 400€ Kesärauha-festivaaleilla.

Jakso 70: Kesäekstra

Julkaistu 2.7.2021

Kesä on täällä ja sen kunniaksi pojat päättivät nauhoittaa kesäisen ekstrajakson! Tässä jaksossa puhutaan seksihelteiden lisäksi mm. Malilan uusista työkuvioista, ulostamisesta sekä purjehtimisesta.

Jakso 69: Kännissä ja läpällä

Julkaistu 16.4.2021

Pitkä odotus palkitaan, kun pojat palaavat tauolta yhden aikaisemmin kuulemattoman kännijakson julkaisun muodossa. Aperol Spritzin vaikutuksen alaisena keskutellaan mm. siitä onko eläin ihminen, mitä on ujous ja miten se vaikuttaa jokapäiväiseen elämään, sekä siitä mitä tapahtui Malilan perheen hamstereille.

Jakso 68: Supervoimat

Julkaistu 18.12.2020

Season finale! Jukan veli Veikka Lahtinen Mikä meitä vaivaa -podcastista on paikalla, kun pojat wrappaavat taas yhden vuoden ja tuotantokauden pakettiin. Veikan kanssa keskutellaan mm. suuresta tuttiteoreemasta, sekä supervoimista. Jos saisit minkä tahansa supervoiman, minkä valitsisisit?

Jakso 67: Hei me striimataan!

Julkaistu 11.12.2020

Tässä jaksossa Jukan veli Veikka Lahtinen Mikä meitä vaivaa -podcastista saapuu poikain vieraaksi. Veikan kanssa muistellaan mm. videovuokraamojen kulta-aikoja ja vertaillaan striimauspalveluita. Miksi elokuvan voi katsoa vain muutaman kerran, kun musiikkiäänitettä voi kuunnella satoja kertoja?

Jakso 66: Stringit, tangat ja mummopöksyt

Julkaistu 27.11.2020

Tässä jaksossa puhutaan pienistä housuista, eli alkkareista. Kunnas paljastaa miten hänet vedettiin tangojen maailmaan. Ovatko stringit epämukavat, entä millaista olisi elämä kommandona? Lahtinen kertoo miksei enää voi käyttää kalsareita.

Jakso 65: Poltetaan Helsinki?

Julkaistu 20.11.2020

Tässä jaksossa pojat suunnittelevat terrori-iskua. Lahtinen tuo esiin salaliittoteorian, jonka mukaan Turun palon takana olivat helsinkiläiset. Pojat alkavat kehitellä suunnitelmaa pääkaupunkistatuksen palauttamista varten.

Jakso 64: Suuri nimiteoreema

Julkaistu 12.11.2020

Tässä jatkossa Lahtinen esittelee pojille suuren nimiteoreeman, joka saa pojat miettimään minkä nimiseksi nimeäisivät itsensä, jos saisivat vapaasti valita ja minkä nimen olisivat mahdollisesti saaneet syntyessään naisena. Kunnas vetoaa kuulijoihin tavoitteenaan muuttaa peniksen synonyymiä. Malila esittelee uuden lentävän lausahduksen.

Jakso 63: Halloween kuuluu Suomeen, vaikka onkin shaisse juhla

Julkaistu 30.10.2020

Tällä viikolla kalman haju laskeutuu jälleen äänitysstudioon, kun pojat käyvät läpi lapsuuden pelkoja Halloweenin hengessä. Kunnas valaisee kuulijoille miten juoksuhiekasta on mahdollista paeta, kun taas Malila puntaroi mitä tekisi jos tietäisi maailman tuhoutuvan viikon päästä.

Jakso 62: Saippuaoopperat

Julkaistu 23.10.2020

Tämän viikon jaksossa kuulijatoiveesta inspiroituneet pojat puhuvat saippuaoopperoista. Keskustelussa käydään läpi sekä kotimaisia, että ulkomaisia sarjoja. Jaksossa puhutaan myös sarjojen tunnareista, sekä Isänmaan toivoista ja Pulkkisesta. Lahtinen muistelee lamaista 90-lukua.

Jakso 61: Dipper XXL

Julkaistu 16.10.2020

Tämän viikon jaksossa pojat värjäävät suunsa sinisiksi espanjalaisen makeisyhtiö Vidalin Dipper-nimisellä lippulaivatuotteella. Lisäksi pojat muistelevat makeisyhtiö Leafin värikästä historiaa, sekä vertailevat Fazerin ja Maraboun suklaita. Malila paljastaa menneisyydestään salmiakkisen salaisuuden.

Jakso 60: Laivoja ja lemmekkäitä kapteeneita

Julkaistu 2.10.2020

Tämän viikon jaksossa pojat syventyvät puhumaan Costa Concordiasta, jokilaivoista, sekä myynnissä olevasta Viking Mariellasta. Keskustelussa sivutaan myös Jakke Jokilauttaa, sekä Malilan unelmaa ruotsinlaivan nostamisesta Turun kauppatorille. Lahtinen paljastaa salaisen haaveensa lahtelaisten lähettämisestä ruotsinlaivalla Honoluluun.

Jakso 59: Revähtänyt tissi

Julkaistu 25.9.2020

Tämän viikon jaksossa pojat käyvät Tivoli Seiterässä. Kokemus kirvoittaa keskustelun maailman parhaista vuoristoradoista. Samalla käydään läpi Malilalle viime kesänä Linnanmäen Ukko-laitteessa tapahtunutta onnettomuutta.

Jakso 58: Jaakko heitti kylmän kiven

Julkaistu 18.9.2020

Tämän viikon jaksossa pojat ovat palanneet kesälaitumilta Jukan olohuoneeseen keskustelemaan kesän loppumisesta. Mikä on Jaakon kylmien kivien etymologia ja onko totta, että Sompasaunassa käyvät ihmiset ovat kaikki lihaksikkaita ja ajeltuja.

Jakso 57: Höpinää ja hibernaatiota

Julkaistu 29.5.2020

Tämän viikon jaksossa pojat palaavat juurilleen ja antavat keskustelun pulputa ilman sen suurempaa "aiheeksi" kutsuttua viitekehystä. Keskustelu sinkoilee painopeitoista jättimäisiin kovakuoriaisiin ja hibernoivista ihmisistä kiertäviin käärmenäyttelyihin.

Jakso 56: Lahtiset, Malilat & Kunnakset

Julkaistu 22.5.2020

Tämän viikon jaksossa pojat syventyvät puhumaan sisarsuhteista. Millaista oli kasvaa kommunistiperheessä, oliko elämä kuopuksena helppoa, miten toksiselta maskuliinisuudelta vältyttiin.

Jakso 55: Talo täynnä kännisiä teinejä

Julkaistu 15.5.2020

Tällä viikolla pojat puhuvat biletyksestä ja sen puuttumisesta. Voiko varhaiskeski-ikäinen boomer vielä kokea nuoruuden bilevuosien kaltaista hetken huumaa ja huolettomuutta. Entä mitä on petting ja onko Paavi todella hyväksynyt sen, ja kuka on Piri-kobra?

Jakso 54: Rendez-vous

Julkaistu 8.5.2020

Vihdoin samassa tilassa. Veljeksien iloinen jälleennäkeminen kirvoittaa kielenkannat ja keskustelu soljuu vanhaan tuttuun tapaan laidasta laitaan. Kunnas on tehnyt simaa. Sen äärellä keskutellaan mm. Kasper Strömmanista, Antti Holmasta, Samuli Putrosta sekä JVG:stä.

Jakso 53: Ikuinen vappu

Julkaistu 1.5.2020

Tämän viikkoisessa vappujaksossa poikien pöydän täyttää perunasalaatti, sima ja huonot vitsit. Lahtinen esittelee uuden yrityskonseptin, Malila kertoo puistossa kiertäneestä pillipiiparista ja Kunnas valottaa ylioppilaslakin oikeaoppista käyttöä.

Jakso 52: Kiroileva kinofiili

Julkaistu 24.4.2020

Pojat palaavat etäyhteyden pariin elokuvallisissa merkeissä. Keskustelun polttopisteessä ovat elokuvateatterit, sekä elokuviin liittyvät kokemukset.

Jakso 51: Pippeli seinässä - katutaidetta kansalle

Julkaistu 17.4.2020

Mikä saa ihmisen piirtämään seinään kissan kokoisen pippelin? Tämän viikkoisessa jaksossa puhutaan graffiteista, throwupeista ja tägeistä. Lahtinen rakentaa analogiaa tussaamisen ja virtsaamisen välille, Malila muistelee Stop töhryille -kampanjaa ja Kunnas palaa ajassa omaan varhaisaikuisuuteensa.

Jakso 50: Karanteenipäiväkirjat

Julkaistu 10.4.2020

Koronaviruksen takia eristyksiin ajautunut kolmikko vaihtaa kokemuksiaan ääniviestein ja etäyhteyksien välityksellä. Kunnas on alkanut seurustella urheilusukan kanssa, Lahtinen muistelee kohtaamistaan Närpiön sarvipään kanssa. Malila on katsonut normaalia enemmän elokuvia.

Jakso 49: Kusi

Julkaistu 3.4.2020

Tämän viikon jaksossa rikotaan tabuja, kun veli Lahtinen nostaa pissan pöydälle. Malila kertoo miten kusi on vaikuttanut hänen diabeettiseen elämäänsä, Kunnas toimii kusen visionääriä, eli kusionäärinä.

Jakso 48: Ufoja ja kauhua

Julkaistu 27.3.2020

Tämän viikon jaksossa puhutaan ufoista ja paranormaaleista ilmiöistä. Malila kertoo suosikkikauhuelokuvistaan, Lahtinen kertoo miksi hän ei voi nukkua varpaat peiton ulkopuolella ja Kunnas paljastaa miksi hän ei uskaltanut mennä yöllä vessaan sytyttämättä valoja.

Jakso 47: Junia ja nännejä

Julkaistu 20.3.2020

Tämän viikkoisesta jaksosta ei vauhtia puutu. Lahtinen on keksinyt uuden miljoonabisneksen, joka hyödyntää liikennevälineiden alle jääneitä eläimiä. Kunnas kertoo hänelle tapahtuneesta yllättävästä sattumuksesta junassa.

Jakso 46: Karkki

Julkaistu 13.3.2020

Tämän viikkoinen jakso on oodi karkille. Pojat mm. maistavat maailman kirpeimpiä karkkeja, Jaakko lyö itseään karkkiremmillä jalkaan ja Lahtinen imppaa Tsaukki Taukki -pulveria nenäänsä. Pyry paljastaa kammottavimman karkkiin liittyvän salaisuutensa.

Jakso 45: Yrittäjä

Julkaistu 6.3.2020

Tässä jaksossa kerrotaan miten veli Lahtisesta tuli yrittäjä. Samalla keskustellaan siitä mitä yrittäjyys pohjimmiltaan on ja onko alati muuttuvassa maailmassa pian kaikki yrittäjiä.

Jakso 44: Amerikka

Julkaistu 28.2.2020

Tässä jaksossa pojat syventyvät veli Malilan Miamin reissun perkaamiseen. Mihin Jaakko käytti tuhansia dollareita, miten hänestä tuli pikkuhousukuriiri, mikä tekee Miamista hienon ja mikä kamalan paikan?

Jakso 43: Ystävänpäivä

Julkaistu 21.2.2020

Tässä jaksossa pojat antautuvat amorin syleilyyn ja koittavat selvittää ystävänpäivän syvimmän totuuden. Ennen sitä keskustellaan kuitenkin tärkeämmistä asioista, kuten Jaajo Linnanmaan hiuksista sekä siitä, mikä tai mitä on "Kaffeblörö".

Jakso 42: Kuulijapalautteet

Julkaistu 14.2.2020

Suosikkipoddaajasi ovat palanneet! Kausi 4 alkaa kuulijapalautteiden merkeissä. Jaksossa muistellaan mm. sitä kuka oli syypää Tampereen Metso-kirjaston disauttamiseen ja arvuutetaan kenen uusi lempinimi on "Seksipohje". Uusi ohjelmaosio "Suudelmia ja lakisyytteitä" starttaa.

Jakso 41: Vihreät kuulat

Julkaistu 20.12.2019

Tässä jaksossa pojat viettävät joulua ja keskustelevat vihreistä kuulista. Jaksossa muistellaan myös parhaita jouluja, sekä parhaita jouluelokuvia.

Jakso 40: Ulkomaat

Julkaistu 13.12.2019

Tässä jaksossa pojat keskustelevat ulkomaille matkustamisesta, siihen liittyvistä riemuista ja peloista. Vieraana jaksossa esiintyy Lahtisen veli Veikka.

Jakso 39: Soundi TOP-100

Julkaistu 6.12.2019

Tässä jaksossa pojat keskustelevat Soundi-lehden julkaisusta, jossa listataan 2000-luvun alkupuoliskon TOP-100 parasta levyä. Vieraana jaksossa esiintyy Lahtisen veli Veikka, joka antaa painavan panoksensa keskusteluun.

Jakso 38: Oodi

Julkaistu 29.11.2019

Tässä jaksossa pojat ovat keskustakirjasto Oodissa. Vieraana jaksossa esiintyy Lahtisen veli Veikka, jonka kanssa keskustellaan kaikesta kirjastoihin liittyvästä.

Jakso 37: Kahvi

Julkaistu 22.11.2019

Tässä jaksossa pojat pureutuvat kahviin, tuohon suomalaisten rakastamaan ruskeaan nektariin. Mikä on paras kahvi, entä paras kahvimainos?

Jakso 36: Pieru

Julkaistu 15.11.2019

Tässä jaksossa pojat sukeltavat pierujen maailmaan ja pyrkivät löytämään vastauksia mm. kysymyksiin, miksi ihmiset piereskelee ja piereskelevätkö villieläimetkin. Lisäksi Malila opettaa miten peräreiän lihaksistoa voi treenauttaa huomaamattomasti ja turvallisesti kotiolosuhteissa.

Jakso 35: Bucket list

Julkaistu 8.11.2019

Tässä jaksossa pojat puhuvat haaveistaan ja unelmistaan. Miltä kuulostaisi esimerkiksi vuosi maassa, jossa ei tule kylmää ja pimeää, tai laihduttava majoneesi?

Jakso 34: Digitaalinen peräreikä

Julkaistu 1.11.2019

Tässä jaksossa pojat puhuvat äänikirjoista ja siitä miten äänikirjat tulevat muuttamaan ihmistä ajan saatossa. Siinä samalla pohditaan miksi True crime on genrenä niin suosittu.

Jakso 33: McDonalds

Julkaistu 24.10.2019

Tässä jaksossa pojat keskustelevat hampurilaisjätti McDonaldsin tarinasta, sekä Burger Kingistä, jonka Suomen valloitus kasarilla epäonnistui traagisesti.

Jakso 32: Rapujuhlat

Julkaistu 17.10.2019

Tässä jaksossa pojat pureutuvat rapujuhlien syvimpään olemukseen. Rapujuhlien innoittamana keskustelu ajelehtii lopulta aina yhdysvaltoihin asti, kun pojat miettivät ravun kulinaarista historiaa.

Jakso 31: Toffeen keittäjä

Julkaistu 10.10.2019

Tässä jaksossa veli Malila paljastaa herkullisen salaisuuden. Samaan aikaan muistellaan hulluja päiviä, sekä palataan kuulijoille tuttuun klassikkoon: Stiffiin.

Jakso 30: Puurojuhla

Julkaistu 3.10.2019

Tässä jaksossa puhutaan pahamaineisesta Puurojuhlasta, jota Juhana Herttuan lukiolaiset järjestivät Turussa 2000-luvun alkupuolella.

Jakso 29: Tositelevisio

Julkaistu 27.9.2019

Tässä jaksossa puhutaan televisiosarjoista kuten Big brother, Idols ja M/S Romantic. Lisäksi pojat pähkäilevät mm. onko Kari Peitsamo korvattu Twitter-botilla ja mitä kuuluu Tero Vaaralle.

Jakso 28: Amazon on tulessa

Julkaistu 19.9.2019

Tässä jaksossa puhutaan mm. siitä miksi Amazonin sademetsät ovat tulessa ja mietitään mikä paloista vastuussa olevaa Brasilian presidenttiä vaivaa.

Jakso 27: Turkkusex

Julkaistu 12.9.2019

Tässä jaksossa puhutaan mm. Turkkusex-messuista, sekä Suomen isoimpien kaupunkien kadut vallanneista sähköpotkulaudoista.

Jakso 26: Mätäselkä

Julkaistu 5.9.2019

Tässä jaksossa puhutaan mm. Kunnaksen rakkauden kesästä, Malilan auringossa palaneesta selästä, sekä Lahtisen kuukauden mittaisesta ulkomaan matkasta.

Jakso 25: Ihmissyönti

Julkaistu 31.5.2019

Tässä jaksossa puhutaan ihmissyönnistä. Samalla kun pojat haaveilevat Malilan pohkeiden syömisestä, sekä Kunnaksen kattamisesta joulupöytään, selviää Lahtisen halu täyttää markettien lihahyllyt lapsettomilla eläkeläisillä.

Jakso 24: Makuupussi

Julkaistu 24.5.2019

Tässä jaksossa Kunnas jakaa poikien kanssa elintarvikealalla keksimänsä loistokonseptin nimeltä makuupussi. Tämä kirvoittaakin keskustelun siitä mitä kunkin poddaaajan makuupussi sisältäisi.

Jakso 23: Kesärauha

Julkaistu 16.5.2019

Tässä jaksossa pojat muistelevat kaiholla yhteistä ranskankielistä ala-astettaan, keskustelevat täydellisistä festivaaleista, sekä mm. Turussa kesällä ensimmäistä kertaa järjestettävästä Kesärauhasta.

Jakso 22: Krapula

Julkaistu 10.5.2019

Tässä jaksossa pojat ovat krapulassa ja keskustelu kimpoilee aiheesta toiseen ensimmäisen kauden jaksojen hengessä.

Jakso 21: Dirty Cinderella

Julkaistu 3.5.2019

Tässä jaksossa pojat mm. muistelevat Jimi Constantinea ja hänen hittibiisiään Dirty Cinderella. Lisäksi puhutaan Yo-Yoista, Pogeista, Pokémoneista ja Digimoneista. Unohtamatta Agapio Racing Teamia, ja tietysti Limp Bizkitiä. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on rap-artisti Haamun "UG", jonka pääset kuulemaan täältä: https://www.youtube.com/watch?v=uBo0qrbEZOs

Jakso 20: Helsinki

Julkaistu 25.4.2019

Tässä jaksossa pojat keskustelevat mm. siitä onko Helsingissä asumisessa mitään järkeä ja tuoko kallis hintataso oikeasti lisäarvoa ihmisten elämään pääkaupunkiseudulla. Lisäksi puhutaan siitä miksi helsinkiläisiä aina pilkataan ja suomalaisilla oikeasti jotain helsinkiläisiä vastaan. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Arosa Ensemblen -yhtyeen kappale "Jag tror på min syster", jonka pääset kuulemaan myös täältä: https://www.youtube.com/watch?v=h-R0P5c3x7U Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 19: Elämän koulu

Julkaistu 18.4.2019

Tässä jaksossa pojat keskustelevat mm. siitä miten stressaavaa koulun hakuprosessi voi olla ja miten tutkinnoilla ei loppujen lopuksi välttämättä tee yhtään mitään. Lisäksi keskustellaan opetuksen laadusta ja pojat muistelevat opiskeluaikaa. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Flying -yhtyeen kappale "Feel", jonka pääset kuulemaan täältä: https://flying.bandcamp.com/track/feel Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 18: Jani Sipsi

Julkaistu 12.4.2019

Tässä eduskuntavaalispecialin toisessa osassa pojat pohtivat keitä on ne ihmiset jotka äänestää Keskustaa ja onko Conan oikeasti perverssi, vai vaan taitava eläytyjä. Lisäksi paljastetaan Jaakko Malilan salainen yöllinen harrastus. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Clarkkentin "Stranger than fiction", jonka pääset kuulemaan täältä: https://www.youtube.com/watch?v=7Kzk0A_eD9Q Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 17: Vaalisloganit

Julkaistu 5.4.2019

Tässä jaksossa pojat käyvät läpi suomalaisten puoluiden vaalisloganeita ja niiden piilomerkityksiä. Samalla pojat keksivät omasta mielestään kullekin puolueelle paremmin sopivan vaihtoehdon. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on KAP KAP-yhtyeen "I Don't Like Dreamin'", jonka pääset kuulemaan täältä: https://www.youtube.com/watch?v=svn9JtEpbVI Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 16: Brittihuumori vs jenkkihuumori

Julkaistu 29.3.2019

Tässä jaksossa pojat keskustelevat mm. siitä onko brittihuumori nerokasta vai totaalisen masentavaa, sekä siitä onko amerikkalainen komedia tehty ensisijaisesti voittajille. Lisäksi spekuloidaan Leslie Nielseniä ja sitä olisiko miehen huumori enää ok tämän päivän maailmassa. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Oarletin "Shine", jonka pääset kuulemaan täältä: https://open.spotify.com/track/3XoKVc1jt1UF40gtIPjWpA?si=R29Boux1T3K2oZLBunShhA

Jakso 15: Uudet muumit

Julkaistu 22.3.2019

Tässä jaksossa pojat keskustelevat mm. uusista Muumeista, sekä Muumeja ympäröivästä rahakoneistosta. Jaksossa spekuloidaan myös Hugo-peikon seikkailuja, Kata Kärkkäistä ja Taru Valkeapäätä. Lisäksi Jaakko kertoo miksi kukaan ei halunnut soittaa heidän lapsuuden kotinsa lankapuhelinnumeroon. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Kæsarin "Kaipaan sua", jonka pääset kuulemaan täältä: https://open.spotify.com/album/6rpxeFSwNeabS7pCDpyAbM Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 14: Prostituoitu

Julkaistu 15.3.2019

Tässä jaksossa pojat keskustelevat mm. Aamulehden somekohun nostattaneesta Huora-artikkelista, sekä siitä mitä tarkoittaa menestys musiikissa ja onko esim. Ruusut menestynyt vai ei. Lisäksi arvuutellaan oliko Jaakko Pintandwefall-yhtyeen alkuperäinen rumpali, "Soft Ice Pint". Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on PJ Mäkelän "Suojalaskeuma", jonka pääset kuulemaan täältä: https://youtu.be/zV2dfEj79dQ Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 13: Maailman paras biisi

Julkaistu 8.3.2019

Tässä jaksossa pojat kokeilevat ensimmäistä kertaa lyhyempää jaksoformaattia. Keskustelun aiheina ovat mm. maailman parhaat biisit, jääkiekko, Spede Pasanen ja murhamysteerit. Jukka lisäksi kertoo noloja muistoja lapsuudestaan. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Detaljin "Hot problems", jonka pääset kuulemaan täältä: https://www.youtube.com/watch?v=UYcuE-jEgiM

Jakso 12: Laskiaispulla

Julkaistu 22.2.2019

Tässä jaksossa pojat ovat Tampereella Lahtisen asunnossa. Keskustelun aiheina ovat mm. laskiaispullat, karppaus, diabetes, sekä John Mandough - fiktiivinen supersankari. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Sannan & Tanelin "Kaukokaipuu", jonka pääset kuulemaan täältä: https://soundcloud.com/sannajataneli/kaukokaipuu Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe\_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 11: Fetajuusto

Julkaistu 8.2.2019

Tässä jaksossa pojat mm. keskutelevat Kreikan noususta ja tuhosta, siitä miten Jaakko Malila sai porttikiellon Jodel-palveluun sekä nostavat maljaa kaikille maailman proktologeille. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Eetu Kujalan "Redneck", jonka pääset kuulemaan täältä: https://www.youtube.com/watch?v=gJNG1nSElkM Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe\_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 10: Kuulijaspecial

Julkaistu 25.1.2019

Tässä toisen tuotantokauden ensimmäisessä jaksossa pojat palaavat Pyry Kunnaksen olohuoneeseen käymään läpi edellisen tuotantokauden aikana tulleita kuulijatoiveita. Puhutaan hedelmiin yhtymisestä, suomenruotsalaisuudesta, sekä rokotuksista. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on "Lempeä" artistilta Lemmentaikurit , jonka pääset kuulemaan täältä: https://www.youtube.com/watch?v=Bwf3HSDxXeM&feature=youtu.be Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience simplecast: lahtinenmalilakunnasexperience.simplecast.fm youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe\_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 9: Suuri sour-spesiaali

Julkaistu 4.1.2019

Tässä ensimmäisen tuotantokauden viimeisessä jaksossa pojat pääsevät viimein maistelemaan sour oluita ja keskustelevat mm. siitä miten ruisjuuri voi elää satoja vuosia ja siitä miten psykopaatit tykkäävät happamista mauista.

Jakso 8: Joulu

Julkaistu 21.12.2018

Ruotsinlaivasaaga jatkuu jouluisissa tunnelmissa, kun Kippari Jaakko Malilan johdolla ruoditaan joulua ja pikkujoulua. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Oskarin Gramofoni -yhtyeen jouluhenkinen "Beetlehem (Joulupsykoosi)", jonka voit kuunnella täältä: https://www.youtube.com/watch?v=Timo28DiQ4E. Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience soundcloud: @lahtinen-malila-kunnas-experience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe\_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 7: Ruotsinlaiva

Julkaistu 7.12.2018

Tässä jaksossa pojat lähtevät ruotsinlaivalle. Kippari Jaakko Malilan johdolla käydään ensin katsomassa kun laiva lähtee satamasta Seaside cafen ikkunapöydästä. Sitten on uhkapelien aika ja lopulta päädytään syömään buffetiin. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Mieskuoro Naskalien versio tutustu jouluklassikkosta "Nyt käymme joulun viettohon". Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience soundcloud: @lahtinen-malila-kunnas-experience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe\_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 6: Valmentaja

Julkaistu 23.11.2018

Tässä jaksossa koetaan Mikä meitä vaivaa -podcastista tutun Veikka Lahtisen uusi tuleminen ja keskustelu kimpoilee Jaakko Malilan Facebook-runoista Jari Sarasvuohon ja Tuukka Temoseen, sekä roller derbyyn. Lisäksi Jukka meinaa hukkua juomaveteensä. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Pottonen Band'in "Juggling Eggs", jonka pääset kuulemaan täältä: www.youtube.com/watch?v=4zdnELif9yc Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience soundcloud: @lahtinen-malila-kunnas-experience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe\_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 5: Halloween

Julkaistu 9.11.2018

Tässä jaksossa Veikka Lahtinen Mikä meitä vaivaa -podcastista saapuu poikain vieraaksi ja Veikan kanssa keskustellaan Halloweenistä ja kekrijuhlasta, standup-komediasta, mehiläisistä, sekä poddaamisesta. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Joonas Holmén + The Lossy Codecs "Launching Down on Tracks", jonka pääset kuulemaan täältä: https://www.youtube.com/watch?v=gr3VquENs4w Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience soundcloud: @lahtinen-malila-kunnas-experience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe\_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 4: Sekasauna

Julkaistu 26.10.2018

Tässä jaksossa pojat mm. tekevät persoonallisuustestin, puhuvat LIDL'n tuotemerkeistä, sekä keskustelevat saunomisesta. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Jussi Petäjän "Confessio", jonka pääset kuulemaan täältä: https://www.youtube.com/watch?v=lMFTyi9UW98 Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience soundcloud: @lahtinen-malila-kunnas-experience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe\_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 3: Syksy

Julkaistu 12.10.2018

Tässä jaksossa pojat puhuvat mm. vuodenajoista, hikoilusta, fonteista, erilaisista tervehtimisen muodoista, sekä ammateista. Lisäksi Jaakko kertoo siitä miten hänestä ja Ben Zyskowiczista tuli kavereita ja miten Alexander Stubb joutui nöyrtymään hänen edessään. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Malamujérin "Haudat", jonka pääset kuulemaan täältä: https://malamujer.bandcamp.com/track/haudat-2 Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience soundcloud: @lahtinen-malila-kunnas-experience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe\_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 2: Gifu Horna

Julkaistu 28.9.2018

Tässä jaksossa pojat puhuvat mm. siitä koskettaako mikään, toimiiko mainonta ja miksi kaikkialla on nykyään hip hop-vaikutteita. Lisäksi Jaakko Malila ja Pyry Kunnas kertovat lapsuudestaan ja siitä miltä jännittäminen tuntuu. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Fat Rabbitsin "Osin mies, osin kone", jonka pääset kuulemaan täältä: https://open.spotify.com/album/0P5ApziqsiXCiTjtFEBhE6 Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience soundcloud: @lahtinen-malila-kunnas-experience youtube: www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe\_iHhbNaz9GpCQ

Jakso 1: Noidan käsikirja

Julkaistu 13.9.2018

Tässä jaksossa pojat puhuvat mm. siitä miksei kukaan halua enää vastata puhelimeen, Marvelin sarjakuvista, partiosta, itsensä esittelemisestä, sekä tietenkin Noidan käsikirjasta. Jakson lopussa kuunnellaan aina biisi ja tällä kertaa biisi on Colour The Mundanen "Tourists Lost In This Great Clockwork", jonka videon voit katsoa täältä: https://www.youtube.com/watch?v=rZKdUE8c\_tI Koe Lahtinen Malila Kunnas Experience somessa! facebook: www.facebook.com/LahtinenMalilaKunnasExperience instagram: @lahtinenmalilakunnasexperience soundcloud: https://soundcloud.com/lahtinen-malila-kunnas-experience youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9HjfsIkDe\_iHhbNaz9GpCQ

Takaisin podcastien listaan