Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


Roosa podcast

Ihanaa, kun löysit meidät - seuraa tiliämme niin kuulet uudet jaksot ensimmäisenä! ❤

Roosa podcasteissa keskustellaan toinen toistaan upeampien vieraiden kanssa syövästä ja ennen kaikkea elämästä syövän ympärillä. Keskustelemme isoista asioista isolla sydämellä.

Haluatko antaa palautetta? Lähetä sitä osoitteeseen [email protected]

Tutustu Syöpäsäätiöön osoitteessa www.syopasaatio.fi

Tilaa podcast: RSS-syöte, iTunes tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 16 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 3.2.2020.

Jakso 15. Eva Wahlström: Parempi rakastaa ja menettää, kuin olla rakastamatta lainkaan.

Julkaistu 22.10.2021

Isän kuolema oli Evalle niin kova paikka, että herkkyys katosi pitkäksi aikaa elämästä. Se on onneksi löytänyt myöhemmin tiensä takaisin. Kuuntele Roosa nauhan suunnittelijan inspiroiva tarina.

Tämä on Roosa Podcast

Julkaistu 25.5.2021

Ihanaa, kun löysit meidät - seuraa tiliämme niin kuulet uudet jaksot ensimmäisenä! ❤

Roosa podcasteissa keskustellaan toinen toistaan upeampien vieraiden kanssa syövästä ja ennen kaikkea elämästä syövän ympärillä. Keskustelemme isoista asioista isolla sydämellä.

Haluatko antaa palautetta? Lähetä sitä osoitteeseen [email protected]

Tutustu Syöpäsäätiöön osoitteessa www.syopasaatio.fi

Jakso 14. Susanna Juntunen: Kasvojemme rypyt kertovat lahjaksi saadusta ajasta

Julkaistu 30.4.2021

Vakava sairaus muutti kauneus- ja hyvinvointialan ammattilaisen ajatusmaailman. Kun suosittu kotitreenivalmentaja Susanna Juntunen näkee nyt ajan merkit isovanhempiensa kasvoilla hänet valtaa syvä kiitollisuus. Rypyt ovat kauniita, sillä ne kertovat lahjaksi saadusta ajasta.
Tässä jaksossa:
- miten sitä voi sairastua syöpään, jos on koko elämänsä omistanut terveille elämäntavoille?
- miten kokemus syövästä muutti Susannan suhtautumista kauneuteen ja terveyteen?
- miten kokemus vaikutti Susannan ajatuksiin omaan työidentiteettiin?

Jakso 13. Juho Juutilainen: elämäni ei päättynytkään

Julkaistu 3.3.2021

Yrittäjä Juho Juutilainen valmistautui luopumaan elämästään. Näytti siltä, että hänen syöpäänsä ei voida parantaa ja siksi mies suunnitteli omat hautajaisensa. Juho sai kuitenkin uutta lääkehoitoa, jonka ansiosta hän parantui. Mielelle oli raju paikka palata kuoleman porteilta takaisin elämään. Miten kokemus muutti Juhoa?
Tässä jaksossa:
- kuulet Juhon kuulumiset - mitä hän ajattelee kaiken jälkeen?
- tutustut rehellisen miehen mietteisiin, kun Juho kertoo, miten kuoleman kohtaaminen muutti häntä
- saat kuulla Juhon näkemyksen siitä miten vaikeimmatkin kokemukset kannattaa kohdata

Jakso 12. Lotta Hintsa: Mitään ei jäänyt sanomatta

Julkaistu 15.12.2020

Lotta Hintsa menetti isänsä syövälle. Aki Hintsa oli rakastettu urheilulääkäri ja jouluihminen, jonka viisaiden kysymysten äärelle Lotta usein palaa. Tässä jaksossa kuulet, kuinka Lotta kohtasi isänsä kuoleman ja kuinka isän opit vaikuttavat yhä tyttären elämään.

Jakso 11. Laura Rantakoivu: Kuinka selviän ensimmäisestä joulusta yksin?

Julkaistu 7.12.2020

Toisille meistä lähestyvä joulu voi tuntua pelottavalta. Laura on nuori leski, joka kohtaa perhejuhlan ensimmäistä kertaa ilman rakastaan. Kuinka siitä voi selvitä?

Jakso 10. Juha Tapio: Ja laulu tavoitti ihmisen

Julkaistu 31.10.2020

Roosa nauhan suunnittelija Juha Tapion laulut ovat koskettaneet monta syöpään sairastunutta. Juha kertoo nyt laulujensa syntymisestä. Entä mistä hän itse saa voimaa ja kuinka hän osoittaa välittämistä?

Jakso 9. Eija Porspakka: Elämässä mennään eteenpäin

Julkaistu 27.10.2020

Eija on perinyt syövälle altistavan geenivirheen. Hän on kuitenkin oppinut elämään onnellisena ja kiitollisena elämästä.

Jakso 8. Johanna Ivaska: Pimeässä hapuilu tuottaa tulosta

Julkaistu 21.10.2020

Johanna Ivaska on tehnyt vuosia syöpätutkimusta Syöpäsäätiön lahjoitusten avulla. Johanna vertaa tutkimuksen tekoa pakohuonepeliin, jossa etsitään johtolankoja.

Jakso 7. Laura Annala: Miksi en saa puhua peloistani?

Julkaistu 4.6.2020

Aivosyöpä muutti koko Lauran elämän. Naistenlehdistä hän ei löytänyt vastauksia niihin kysymyksiin, jotka valvottivat öisin. Laura haluaa puhua juuri siitä, mistä moni vaikenee. Mitä löytyy pelkojen takaa? Se selviää tässä jaksossa.

Jakso 6. Varpu Hintsanen: Pienestä kädestä piti päästää irti

Julkaistu 20.2.2020

Varpu Hintsanen on käynyt läpi kenties kaikkein pahimman. Hänen lapsensa sairastui syöpään eikä nykytiede pystynyt pelastamaan Senjaa. Tässä podcast-jaksossa Varpu kertoo ihanan pikkutytön tarinan sekä sen, miten hän selvisi läpi elämänsä rankimmasta koettelemuksesta. Mikä antaa Varpulle voimia jatkaa?
Podcast on nauhoitettu Varpun ja Senjan kodissa Toijalassa Senjan nimipäivänä, alle vuosi Senjan kuoleman jälkeen. Haastattelijana Anu Koikkalainen Syöpäsäätiöstä.

Jakso 5. Seela Sella: Uuden äärellä

Julkaistu 4.2.2020

Vuoden viimeisessä Roosa-podcastissa ihastuttava Seela Sella on uuden äärellä. Mikä oli vuoden 2019 sykähdyttävin hetki Seelan mielestä? Se selviää kuuntelemalla!
Roosa podcastin toimittaja on Anu Koikkalainen Syöpäsäätiöstä ja podcast on tehty Kansallisteatterissa, Seelan pukuhuoneessa.

Jakso 4. Michael Monroe: Maailmassa on paljon parannettavaa

Julkaistu 3.2.2020

Syöpäsäätiön toimittaja Anu Koikkalainen keskustelee valovoimaisen rocktähden kanssa elämästä, sen varjoisista ja valoisimmista puolista. Monia menetyksiä kokenut Michael on nyt onnellisempi kuin koskaan.

Jakso 3. Maryam Razavi: Tärkeintä on yhteinen aika

Julkaistu 3.2.2020

Syöpäsäätiön toimittaja Anu Koikkalainen keskustelee Maryamin kanssa lapsuuden muistoista, elämän tärkeimmistä ihmisistä sekä hetkestä Kööpenhaminan lentokentällä, joka muutti kaiken.

Jakso 2. Kaj Kunnas: Näytä ilosi

Julkaistu 3.2.2020

Kaj Kunnaksen vaimo sai rintasyöpädiagnoosin, kun mies oli juuri toipumassa aivoinfarktista. Arvot menivät uusiksi, kun piti miettiä elämää siitä kulmasta, että mitä jos se ei jatkukaan. Toimittajana Anu Koikkalainen Syöpäsäätiöstä.

Jakso 1. Hannu-Pekka Björkman: Näytä herkkyytesi. Näytä kokonaisuutesi.

Julkaistu 3.2.2020

Kun taiteilija Hannu-Pekka Björkman puhuu tunteista, puhutaan elämän perimmäisistä kysymyksistä. Hannu-Pekan kanssa puhutaan sisäisestä avaruudesta, pettymyksistä sekä haaveista, jotka eivät koskaan toteutuneet. Kuuntele Roosa podcast. Toimittajana Anu Koikkalainen Syöpäsäätiöstä.

Takaisin podcastien listaan