Suomalaiset podcastit

Tälle sivulle on koottu suomalaiset podcastit. Lisäykset voi ilmoittaa lomakkeella.


DorkaCast

DorkaCast on kolmen kaveruksen podcast, missä puhutaan jostain nostalgisesta tai muuten kiinnostavasta aiheesta!

Tilaa podcast: RSS-syöte, Apple-podcastit tai Windows Phone. (ohjeet)

Jaksot

Yhteensä 24 jaksoa, joista ensimmäinen julkaistu 1.4.2017.

DorkaCast - Halloweenista visailuohjelmiin

Julkaistu 27.10.2018

Syksy tuli ja niin myös uusi jakso. Luvassa kuulumisia, halloweenia, visailuohjelmia, lastenohjelmia ja Pekan viisauksia.

DorkaCast - Kesä, loma, mökki!

Julkaistu 28.7.2018

Kesä, eikä mitään tekemistä lauloi Vilkkumaan Maija. Mutta mitä jos oiskin tekemistä? Oli kesä, oli loma, oli mökki. Tämä DorkaCast jakso nauhoitettiin Pekan mökillä.

DorkaCast - Sensuuri iski DorkaCastiin

Julkaistu 27.5.2018

Voi v***u. Nyt muistellaan miten sensuuri on vaikuttanut mm. elokuvissa ja televisiossa.

DorkaCast - Valmiina Pelaaja Pettymään

Julkaistu 29.4.2018

Spielberg teki menestyskirjan pohjalta elokuvan, joka on täynnä viitteitä populaarikulttuurista. Eihän mikään voi olla pielessä... eihän?

DorkaCast - Synttäricäst!

Julkaistu 1.4.2018

Yksi vuotta ja aivan suotta! Äänessä kaikki kolme Dorkaa, niin kuin tasan vuosi sitten kun ensimmäinen jakso julkaistiin.

DorkaCast - Top 10 Katsotuimmat Suomi-leffat

Julkaistu 23.3.2018

"Kumpi on parempi, Tuntematon Sotilas vai Luokkakokous?" , Joona kysyi katsoen Pekkaa suoraan silmiin. Pekka pudisti päätään ja tokaisi, "Eeen minä tiedä!"

DorkaCast - Urheilu on yhtä murheilua!

Julkaistu 2.3.2018

Urheilijaksi ei synnytä - urheilijaksi kehitytään, sanoi jo Rautavaaran Tapio aikoinaan. Studiossa keskustelemassa urheilun epäasiantuntijat Anton Mäkelä, Joona Vainio sekä joka lajin taitaja, huippu-uimari Pekka Kari.

DorkaCast - The Room & The Disaster Artist

Julkaistu 17.2.2018

Oh hi kuuntelija! Nyt käsitellään maailman paras huono elokuva ja James Francon elokuva tuon elokuvan tekemisestä. Anyway how is your sex life?

DorkaCast - Rölli ja muut hirmuiset lastenohjelmat

Julkaistu 27.1.2018

Jos Rölli ei ole peikko niin entäs sitten Hugo-Peikko... tai Muumipeikko? Nyt muistellaan Allu Tuppuraisen luomaa legendaarista satuhahmoa.

DorkaCast - 95 -elokuva!

Julkaistu 6.1.2018

Joulu meni, 2018 tuli. Mutta missä olit vuonna 1995?

DorkaCast - The Joulukalenteri

Julkaistu 6.12.2017

Sinä päivänä aukesi neljäs The Luukku kun The DorkaCast pärähti livenä The Youtubeen. Aiheena klassikko The Joulukalenteri ohjelma vuodelta 1997 ja vähän joulu muutenkin... The Joulukalenteri (1997) Ohjaus, sovitus: Jukka Virtanen Käsikirjoitus: De Nattergale Pääosanäyttelijät: Raimo Smedberg, Seppo Korjus, Kari Lehtomäki, Jukka Virtanen

DorkaCast - Tuntematon Sotilas

Julkaistu 8.11.2017

Koska ei saada jäädä tuleen makaamaan, niin suhnat tekee podcastiä vuoden katsotuimmasta elokuvasta. Kolmas versio toden sanoo?

DorkaCast - Ollaaks tubeartistei?

Julkaistu 22.10.2017

Ensimmäinen keikka takana ja artistin ura edessä... Vai onko? Kuulutaanko me nyt siihen porukkaan, josta voidaan käyttää nimitystä "tubeartisti?" Meiltä tosin puuttuu levytyssopimus, fanit ja taito.

DorkaCast - Oisko keikkaa?

Julkaistu 5.10.2017

Keikkoja, live-esiintymisiä, konsertteja... Nyt muistellaan meidän omia keikkakokemuksiamme lavalla ja yleisössä. Nähdään Nokialla, Iisopissa 13.10.2017!

DorkaCast - Brad Pitt on BATMAN?!

Julkaistu 10.9.2017

Onko Batman supersankareista parhain? Onko Brad Pitt Batman?? Tämä DorkaCast historian 10. jakso, tapahtui livenä lauantaina 9.9.2017.

DorkaCast - RoboCop

Julkaistu 23.8.2017

Anton käänsi katseensa kohti Pekkaa ja sanoi: "Dead or alive, you're coming with me!" Pekalla ei ollut vaihtoehtoja. Hänen oli pakko tulla mukaan tähän jaksoon, jossa käsitellään legendaarista, scifi-toimintaelokuvaa, RoboCop (1987)!

DorkaCast - Top 10 Leffat!

Julkaistu 7.7.2017

Joona ja Anton istuivat sohvalle. Anton otti taskustaan käsiaseen ja huusi: "Joona! Nyt teet sen top 10 listan!" Ase ohimollaan ja kylmä hiki kasvoillaan Joona lopulta kirjoitti listan elokuvista, jotka ovat häntä sykähdyttäneet. Tämän jälkeen he nauhoittivat tämän erikoisen pitkän DorkaCast jakson top 10 elokuvistaan. Videoversiot Youtubesta: https://goo.gl/H1KsPi

DorkaCast - The Matrix

Julkaistu 24.5.2017

Käsittelyssä ehkä jo klassikoksikin muodostunut fantasiaseikkailu tulevaisuudesta! Kung Futa, aseita ja luotien väistelyä! DODGE THIS!!

DorkaCast - Tube vs TV vs Radio

Julkaistu 15.5.2017

Nuoret eivät katso enää telkkaria... Entäs vanhemmat ihmiset? Mutta ketkä sitten kuuntelevat radiota?

DorkaCast - The Blues Brothers

Julkaistu 10.5.2017

Käsittelyssä huippuluokan kulttielokuva The Blues Brothers (1980) Tais muuten mennä Pekan TOPvitosen kärkeen :D

DorkaCast - Katsojien kommentteja ja TV-sarjoja!

Julkaistu 30.4.2017

Tämä jakso tehtiin vappuaattona 30.4.2017! Meillä oli myös striimi päällä Youtubessa nauhotusten ajan eli tässä on mukana myös katsojien kysymyksiä ja kommentteja! #vappucast #janiineespainpois

DorkaCast - Me oltiin bändi!

Julkaistu 25.4.2017

Nyt puhutaan musiikista! Aina Fröbelin Palikoista Alice Cooperiin! Me myös käydään läpi omia soittokokemuksiamme, tottakai mahdollisen itsekkääseen sävyyn. Rouva on hyvä vaan! soundcloud.com/kolmaspyora #pekkapeukalo #isotkivekset #keppimiehet #naillamennaan

DorkaCast - Kummeli!

Julkaistu 15.4.2017

Keväisissä tunnelmissa ajattelimme hoitaa erään asian pois alta. Nyt puhutaan asiasta, mikä on yksi kaikkien aikojen viihdyttävimmistä ja hauskimmista ilmiöistä. Se on yhdistänyt meitä ja todennäköisesti me tullaan puhumaan siitä keskenämme hamaan tappiin saakka. Kummeli.

DorkaCast - Paluu Tulevaisuuteen!

Julkaistu 1.4.2017

Kolme hermostunutta kaveria. Hiljalleen he ottivat toistensa mikit käteensä ja asettivat ne suihinsa. Rec-nappula oli kova, mutta sitä painettiin... Näin syntyi kaikkien aikojen ensimmäinen DorkaCast! Ekan castin aiheena on Back to the Future elokuvat - Miksi ne on niin hyviä ja koska tulee Back to the Future 4? Kiitos kaikille ketkä jaksaa kuunnella tämän ensimmäisen, erittäin jäisen castin kokonaan! :D Palautetta, ehdotuksia ja muuta kommenttia pliis! :)

Takaisin podcastien listaan